BUSCHBECK kurišče Porthole-33%
149,90 €

99,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zanimivo oblikovano vrtno kurišče, ki je primerno za uporabo na domačem vrtu.


BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 100 cm
159,90 €

139,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega ukrivljenega železa. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 120 cm
199,90 €

179,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega ukrivljenega železa/pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 60 cm-22%
89,90 €

69,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega ukrivljenega železa/pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Gorenc vrtno kurišče Style 890, z nogami + žar mreža Ø 54cm
289,99 €

249,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče Style 890 je narejeno iz kakovostne kotlovske pločevine in premazano z oljem. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Priložena je okrogla žar rešetka s premerom 54 cm, ki je narejena iz najbolj kakovostne ognjeodporne kotlovske pločevine, kar zagotavlja zadrževanje in ohranjanje visoke temperature pri peki.


BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 80 cm-22%
109,90 €

84,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz ukrivljenega železa oz. pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Happy Green prenosni kamin GOBLET, 49 × 38 cm
36,95 €

35,01 €

Prenosni kamin iz 16 kovinskih palic z merami 31 × 2 cm. Happy Green GOBLET kamin ima višino 49 cm in konično obliko z zgornjim/spodnjim premerom 38/22 cm. Obstaja tudi osnovna plošča s premerom 36 cm in globino 2 cm, ki služi temu, da se nanjo ujamejo padajoči ostanki ogljika in pepela.


Happy Green prenosni kamin PLATE, 55 cm
46,69 €

42,79 €

Prenosni vrtni kamin, opremljen z vgrajenim žarom za pečenje. Happy Green PLATE ima premer 56 cm in mrežasto loputo za uravnavanje vročine. Obstajajo tudi preproste zložljive noge za bolj ekonomično shranjevanje.


Rojaplast zunanje prenosno kurišče HEKLA
50,64 €

Prenosni kamin na nizki višini za pripravo različnih jedi, ki so primerne za žar, lahko pa kamin pripravite za prijetno večerno vzdušnje Rojaplast klasični kamin HEKLA je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.


Rojaplast zunanje prenosno kurišče LAKI
44,40 €

Prenosno kurišče s prostorno notranjostjo za pečenje različnih jedi od klobas do zelenjave, kakor tudi kurjavo lesa na prostem za namen gretja. Rojaplast klasični kamin LAKI je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.


Rojaplast zunanje prenosno kurišče z držalom SEMERU
44,79 €

Prenosno kurišče s prostorno notranjostjo za pečenje različnih jedi od klobas do zelenjave, kakor tudi kurjavo lesa na prostem za namen gretja in ustvarjanja prijetnega vzdušja. Rojaplast klasični kamin LAKI je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.


Gorenc vrtno kurišče Strong Fire 890 R2
399 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izjemno priročno vrtno kurišče je primerno za vse ljubitelje peke na žaru, saj je poleg kotla opremljeno še z mrežo in ploščo za pečenje na žaru. Površina rešetke za pečenje je 58×35 cm, površina plošče pa 51×40 cm. Obe sta nastavljivi. Kurišče je narejeno iz 4 mm debele kotlovske pločevine, kar izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Oblika voka omogoča pripravo hrane v saču. Premer kotla je 90 cm.


Gorenc vrtno kurišče Style 890, z nogami
219,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zanimivo oblikovano vrtno kurišče je primerno za uporabo na domačem vrtu ali v gostinskemu lokalu. Narejeno iz 4 mm debele kotlovske pločevine, kar izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Oblika voka omogoča pripravo hrane v saču. Premer izdelka je 90 cm.


VonHaus vrtno kurišče Geo
67,50 €

Vrtno kurišče z debelo konstrukcijo se ponaša z zaščitno kupolo in priloženimi grabljicami.


VonHaus vrtno kurišče Square
74,10 €

VonHaus vrtno kurišče Square iz visokokakovostnega praškasto lakiranega jekla z odstranljivim zaščitnim pokrovom.


VonHaus vrtno kurišče Square MgO
138,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vrtno kurišče z izgledom naravnega betona, kljub temu pa lahek in praktičen.