BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 80 cm-22%
109,90 € 84,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz ukrivljenega železa oz. pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Gorenc vrtno kurišče Style 890, z nogami + žar mreža Ø 54cm
289,99 € 249,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče Style 890 je narejeno iz kakovostne kotlovske pločevine in premazano z oljem. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Priložena je okrogla žar rešetka s premerom 54 cm, ki je narejena iz najbolj kakovostne ognjeodporne kotlovske pločevine, kar zagotavlja zadrževanje in ohranjanje visoke temperature pri peki.

BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 120 cm
199,90 € 169,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega ukrivljenega železa/pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Rojaplast zunanje prenosno kurišče HEKLA
50,64 € 49,99 €

Odlična cena

Prenosni kamin na nizki višini za pripravo različnih jedi, ki so primerne za žar, lahko pa kamin pripravite za prijetno večerno vzdušnje Rojaplast klasični kamin HEKLA je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.

BUSCHBECK železno vrtno kurišče, 60 cm-22%
89,90 € 69,99 €

Odlična cena

Atraktivno vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega ukrivljenega železa/pločevine. Debela konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Happy Green prenosni kamin PLATE, 55 cm
46,69 € 42,79 €

Zadnji kos!

Prenosni vrtni kamin, opremljen z vgrajenim žarom za pečenje. Happy Green PLATE ima premer 56 cm in mrežasto loputo za uravnavanje vročine. Obstajajo tudi preproste zložljive noge za bolj ekonomično shranjevanje.

žar za enkratno uporabo Ecogrill, L
7,90 €

Ekološki žar za enkratno uporabo, ki ustvari odpadke, ki za okolje niso škodljivi. Večja velikost vam omogoča pripravo obrokov za več ljudi, kar je idealno za večje družine. Ecogrill gril, L je izdelan iz naravnega lesa in je opremljen z izrezi za lažje pečenje v družbi z vašimi najbližjimi.

Rojaplast zunanje prenosno kurišče z držalom SEMERU
44,79 €

Prenosno kurišče s prostorno notranjostjo za pečenje različnih jedi od klobas do zelenjave, kakor tudi kurjavo lesa na prostem za namen gretja in ustvarjanja prijetnega vzdušja. Rojaplast klasični kamin LAKI je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.

Rojaplast zunanje prenosno kurišče LAKI
44,40 €

Prenosno kurišče s prostorno notranjostjo za pečenje različnih jedi od klobas do zelenjave, kakor tudi kurjavo lesa na prostem za namen gretja. Rojaplast klasični kamin LAKI je podprt s tremi nogami, ki preprečujejo gorenje travnatih površin, lahko pa a uporabljate tudi na terasi ali na balkonu.

Landmann kotliček s kuriščem, 14l 0825
152,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Gulaš kotliček s kurišča, ki je tudi kot nalašč za tople napitke. jeklena konstrukcija kotla je dokončana s trpežnim emajlom. Landmann kotliček 14l 0825 lahko uporabljate skozi celo leto, predvsem je priročna uporaba poleti na prostem.

Happy Green prenosni kamin GOBLET, 49 × 38 cm
36,95 € 35,01 €

Prenosni kamin iz 16 kovinskih palic z merami 31 × 2 cm. Happy Green GOBLET kamin ima višino 49 cm in konično obliko z zgornjim/spodnjim premerom 38/22 cm. Obstaja tudi osnovna plošča s premerom 36 cm in globino 2 cm, ki služi temu, da se nanjo ujamejo padajoči ostanki ogljika in pepela.

žar za enkratno uporabo Ecogrill, M
6,70 €

Ekološki žar za enkratno uporabo, ki ne škoduje okolju. Manjša velikost za pripravo najljubše hrane. Ecogrill gril M je izdelan iz naravnega lesa in je opremljen z izrezi za lažje pečenje v družbi z vašimi najbližjimi.

Gorenc vrtno kurišče Strong Fire 890 R2
399 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izjemno priročno vrtno kurišče je primerno za vse ljubitelje peke na žaru, saj je poleg kotla opremljeno še z mrežo in ploščo za pečenje na žaru. Površina rešetke za pečenje je 58×35 cm, površina plošče pa 51×40 cm. Obe sta nastavljivi. Kurišče je narejeno iz 4 mm debele kotlovske pločevine, kar izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Oblika voka omogoča pripravo hrane v saču. Premer kotla je 90 cm.

Gorenc vrtno kurišče Style 890, z nogami
219,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zanimivo oblikovano vrtno kurišče je primerno za uporabo na domačem vrtu ali v gostinskemu lokalu. Narejeno iz 4 mm debele kotlovske pločevine, kar izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Oblika voka omogoča pripravo hrane v saču. Premer izdelka je 90 cm.

Landmann Kreta vrtno kurišče 11764,80 cm
89,60 €

Prenosno kurišče velikosti 80 cm. Na večerno druženje s svojo družino ali vašo ljubljeno osebo s tem izjemnim vrtnim kuriščem. Predelava v surovem jeklu debeline 2,5 mm. Z Landmann Kreto 80 cm 11764 s težo 16 kg, lahko kruišče kjerkoli postavite na ravno površino, z ostanki oglja in ostanki na kruišču žara pa boste lahko poskrbeli, da travnik ne bo onesnažen.