MAKERS pribor za žar Basic, 3 kos
16,99 € 11 €

Zadnji kos!

Pribor za žar Basic, 3 kos je izdelan iz nerjavečega jekla. Odličen pripomoček na piknikih!

Campingaz ponev Culinary Modular Paella
39,40 € 39 €

Zadnji kos!

Ponev iz nerjavečega jekla, ki jo lahko uporabite na vseh plinskih žar površinah Culinary Modular. Ponev Paella lahko uporabite tako za pripravo tradicionalne španskih špagetov, kot tudi drugih jedi. Opremljena je z dvema ročajema iz nerjavečega jekla.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara L
37 € 32,99 €

Zadnji kos!

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Primeren je za žare na rešetke Xpert in 2 Series Compact LX. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz vok Culinary Modular Wok
46 €

Zadnji kos!

Vok ponev s površino, na katero se hrana ne prijema je primerna za pripravo tradicionalnih azijskih jedi. Uporabite jo lahko na vseh žar površinah z rešetko Culinary Modular. Ponev je izdelana iz visoko kakovostnega karbonskega jekla in ima dolg ročaj iz bambusa. 2 kuhalnici sta vključeni v pakiranju.

Campingaz rešetka z dodatki BBQ ACCY, 3 Series grid & 1 burner tent
39,40 € 39 €

Zadnji kos!

Dodelana izdelava seta rešetk iz litega železa ter zaščitni emajl nadstrešek, ki zaščiti cev gorilnika za zaščito gorilnikov. Nadstrešek lahko deluje tudi kot odvajalec toplote. Campingaz BBQ ACCY 3 Series grid & 1 burner tent je primeren za vrsto žara 3 Series.

Happy Green mreža za žar Rošt BBQ, 68 × 40 cm
13,59 € 11,87 €

Kvadratna mreža v velikosti 68 × 40 cm z manjšim razmikom, ki preprečuje, da bi hrana padla v območje žara. Konstrukcija žice je izdelana iz kromiranega jekla in ima skupaj 40 kosov – nosilnost je do 1,45 kg. Happy Green mreža za žar Rošt BBQ 68 × 40 cm, je idealna pomoč pri pripravi večje količine hrane.

Campingaz zaščitna prevleka za žar XXXL-25%
79,99 € 59,99 €

Zadnji kos!

Ta zaščitna prevleka je primerna za prekrivanje žara serije Master Series, 2, 3 & 4 Series RBS in 4 Series Classic blagovne znamke Campingaz. Je odporna na sonce, mraz in dež. Zahvaljujoč zadrgi in sponki jo lahko nastavite na dve možni velikosti.

Happy Green BBQ, komplet za peko na žaru, v torbi, 18 kosov
25,18 € 21,05 €

Zadnji kos!

Razkošen komplet orodja iz nerjavečega jekla z lesenim ročajem, pakirano v praktični torbi Podjetje Happy Green je orodje opremilo s praktičnimi zankami za obešanje. Orodje ni primerno za mikrovalovno pečico in pomivalni stroj.

Happy Green 4 delni pribor za žar (5012060)
24,90 € 11,86 €

Zadnji kos!

Happy Green (5012060) 4-delni pribor za žar vključuje klešče, vilice, lopatko in krtačko za čiščenje. Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz mreža za žar, 29 x 23 cm
12,90 € 12 €

Zadnji kos!

Ta mreža za žar blagovne znamke Campingaz bo vaš najboljši pomočnik. Lesen ročaj je nastavljiv po višini v 4 položaje. Njene dimenzije so 29 × 23 cm.

Happy Green mreža za žar Rošt BBQ, 57 × 30 cm
10,86 € 9,31 €

Zadnji kos!

Kvadratna mreža v velikosti 57 × 30 cm z manjšim razmikom, ki preprečuje, da bi hrana padla v območje žara. Konstrukcija žice je izdelana iz kromiranega jekla in ima skupaj 34 kosov – nosilnost je do 1,035 kg. Happy Green mreža za žar Rošt BBQ, je idealna pomoč pri pripravi večje količine hrane.

Campingaz pladenj za pečenje perutnine Culinary Modular Poultry Roaster-19%
31,10 € 24,99 €

Odlična cena

Pladenj za pečenje perutnine, ki odlično in hrustljavo zapeče tudi kokoš. Pladenj Stone je združljiv z vsemi žari, ki imajo rešetko Culinary Modular. Med pečenjem na žaru se iz notranjega valja sprošča tekočina (pivo, vino, marinada), ki hrano prijetno začini.

Teesa nastavek za plinski žar
11,20 € 9,75 €

Nastavek za plinski žar Teesa. Izdelan iz trpežnega PVC materiala, ki je ojačan s tekstilom. Izpolnjuje normo EN16129. Namenjen je plinskim jeklenkam z 11 kg. Pretok plina do 1,5 kg/h. Izstopni tlak je 37 mbarov. V pakiranju so nastavek, cev in 2 sponki za kabel.

Campingaz vilice za žar Premium Barbecue-38%
21,90 € 13,42 €

Odprodaja

Eleganten pomočnik za žar, to so vilice Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz vilica za žar s podaljšanim lesenim ročajem-74%
8,90 € 2,30 €

Odprodaja

Pomočnik za žar v klasičnem oblikovanju. Vilica blagovne znamke Campingaz s podaljšanim ročajem iz lesa, ki zaščiti vaše roke pred toploto žara. Vilice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara Plancha
35 €

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Ta zaščitna prevleka je zasnovana za namizni žar Plancha. Izdelano iz poliestra v sivi barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz miza za žar BBQ ACCY, Premium Plancha Trolley
208 €

Zadnji kos!

Praktična miza za žar Plancha. Campingaz Premium Plancha Trolley ima robustno jekleno konstrukcijo in robustna kolesa. Vse, kar potrebujete lahko odložite na 2 stranska pladnja, v omarico ali predal, ali pa stvari obesite na kavlje na straneh.

G21 ponev za na žar z neprijemljivo površino
9,30 € 9,14 €

Zadnji kos!

Ponev za žar ima neprijemljivo površino in je primerna za pripravo mesa in zelenjave. V njej lahko pečete brez uporabe olja. Luknje zagotavljajo enakomerno praženje surovin, brez strahu, da bi posamezni kosi padli v ogenj. G21 ponev za na žar se ponaša z nagibno ročico.

Campingaz obračalka za žar Premium Barbecue-31%
21,90 € 14,99 €

Zadnji kos!

Eleganten pomočnik za žar, to je obračalka Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara XL
42,84 € 36,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XL je primerna za žare iz 2 Series RBS, 2 Series Classic in 3 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.

Gorenc Regulator Gorenc, 4 kg
15 €

Zadnji kos!

Regulator Gorenc je namenjen za večje porabnike plina, kot so bojlerji ali plinske peči. Ima nastavljiv izhodni tlak plina.

Campingaz motor za žar na baterije
23,90 € 21 €

Zadnji kos!

Motor za peko na žaru blagovne znamke Campingaz. Primeren je za žare, serije Master Series, 4 Series, 3 Series, 2 Series RBS in Xpert. Deluje na dve R20 bateriji, ki niso priložene v paketu.

Rulyt žar rokavice, 18 x 30 cm
4,90 € 4,20 €

Zadnji kos!

Rulyt žar rokavice univerzalne velikosti zagotavljajo zaščito pri visokih temperaturah in varen oprijem vročih površin.

Gorenc žični žar 42 x 63
28 €

Zadnji kos!

Žični žar 42 × 63 je odličen pripomoček, ko potrebujete mrežo na kateri želite pripraviti hrano.

Rosmarino lopatica za žar
15,90 € 8,05 €

Lopatica za žar je odličen pripomoček, s katerim boste hrano na žaru obračali in pobirali z izjemno lahkotnostjo.

Rosmarino vilica za žar
12,90 € 6,53 €

Vilica za žar je odličen pripomoček, s katerim boste hrano na žaru obračali z izjemno lahkotnostjo.

morso Jiko pokrivalo
39 €

Zadnji kos!

Pokrivalo Jiko bo zaščitilo vaše vrtno kurišče Jiko pred dežjem in umazanijo.