GrillMe nabodala za žar, 6 kos-23%
3,90 €

2,99 €

Odlična cena

Nabodala za žar, 6 kos so odlična pri pečenju mesa, morskih sadežev ali zelenjave. Dolžina nabodal je 38,5 cm.


Campingaz kamni lave, 3 kg
11,90 €

10,99 €

Zadnji kos!

Nadgradite žar s kamni lave. Campingaz paket kamnov lave, ki tehtajo 3 kg so primerni za območje do 1500 cm².


Campingaz čistilni sprej BIO
12,90 €

10,99 €

Odlična cena

Ta čistilni sprej blagovne znamke Campingaz je okolju prijazen. Z uporabo ne boste škodili naravi, poleg tega pa učinkovito očisti žar po peki in odstranjuje maščobo. Prostornina 500 ml


Campingaz cev za plin z regulatorjem, 80cm
13,90 €

11,99 €

Odlična cena

Ni boljšega načina za priključitev naprav k PB steklenici kot s tem kompletom blagovne znamke Campingaz, ki vsebuje krmilnik, 2 sponki in 0,8 m dolgo cev. Napravo se pripoji na steklenico po 5 kg in 10 kg.


Campingaz motor za žar na baterije-28%
23,90 €

16,99 €

Odprodaja

Motor za peko na žaru blagovne znamke Campingaz. Primeren je za žare, serije Master Series, 4 Series, 3 Series, 2 Series RBS in Xpert. Deluje na dve R20 bateriji, ki niso priložene v paketu.


Campingaz mreža za žar, 35 x 25 cm
10,90 €

9,99 €

Odlična cena

Želite peči hrustljavo in hkrati nežno meso ali rebra? Ta mreža za žar blagovne znamke Campingaz bo vaš najboljši pomočnik. Izdelana je iz nerjavečega jekla, odpornega na vročino s čudovitim lesenim ročajem. Njene dimenzije so 25 × 35 cm.


Campingaz mreža za žar za 3 ribe-31%
14,67 €

9,99 €

Odlična cena

Ta kromirana mreža za žar blagovne znamke Campingaz omogoča peko 3 rib, mesa ali zelenjave. Ne le funkcionalen, temveč tudi eleganten pomočnik, zahvaljujoč lesenemu ročaju z logotipom. Dimenzije: 28 × 28 cm.


Campingaz nabodalo za žar s 4 iglami
19,90 €

17,90 €

Zadnji kos!

Nabodalo za žar blagovne znamke Campingaz je primerno za uporabo z orodji za žar Master Series, 4 serije, 3 serije, 2 serije RBS in Xpert. Enostavna namestitev in uporaba.


Campingaz obračalka za žar Premium Barbecue-31%
21,90 €

14,99 €

Zadnji kos!

Eleganten pomočnik za žar, to je obračalka Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz vilica za žar s podaljšanim lesenim ročajem
8,90 €

5,90 €

Pomočnik za žar v klasičnem oblikovanju. Vilica blagovne znamke Campingaz s podaljšanim ročajem iz lesa, ki zaščiti vaše roke pred toploto žara. Vilice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz zaščita za shranjevanje žara XL
42,84 €

36,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XL je primerna za žare iz 2 Series RBS, 2 Series Classic in 3 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.


Campingaz zaščita za shranjevanje žara XXL
50,64 €

43,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XXL je primerna za žare iz 3 Series Classic LS Plus in 4 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.


Campingaz zaščitna prevleka za žar XXXL
64,73 €

59,99 €

Odlična cena

Ta zaščitna prevleka je primerna za prekrivanje žara serije Master Series, 2, 3 & 4 Series RBS in 4 Series Classic blagovne znamke Campingaz. Je odporna na sonce, mraz in dež. Zahvaljujoč zadrgi in sponki jo lahko nastavite na dve možni velikosti.


Happy Green 4 delni pribor za žar (5012060)
24,90 €

12 €

Happy Green (5012060) 4-delni pribor za žar vključuje klešče, vilice, lopatko in krtačko za čiščenje. Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla.


vrtni hladilnik za pivo BIERSAFE
71,40 €

Vrtni podzemni hladilnik za pivo – brez elektrike, samo naravni hlad zemlje, ki ga lahko uporabite kot presenečenje za vaš obisk. Prav tako je zelo izvirno darilo za vse ljubitelje piva.


Campingaz keramični briketi
16,90 €

14,99 €

Odlična cena

nadomestni keramični briketi, primerni za žar, serije RBS Ardento. Paket Campingaz Keramických briket s težo 2,5 kg je primerno za pečenje ne površinah do 2000 cm².


Campingaz oprema za žar v kovčku
42,90 €

37,90 €

Imejte vso opremo za žar vedno pri roki v tem praktičnem kovčku. Campingaz orodje je izdelano iz nerjavečega jekla najboljše kakovosti. kovček je plastičen in vsebuje vilico, obračalko, klešče, nož in 6 kosov nabodal.


Campingaz klešče za žar Premium Barbecue
25,90 €

23,90 €

Eleganten pomočnik za žar, to so klešče Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Imajo gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa so odporne na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz komplet za peko na žaru z lesenim ročajem, 3 deli
23,58 €

20,90 €

Komplet za peko na žaru, ki ga bo vsak samopostrežni kuhar zagotovo zelo cenil na vrtni zabavi. Dodelan komplet za peko na žaru iz nerjavečega jekla s podaljšanimi ročaji iz bambusa, ki ščiti pred vročino iz grila. Komplet vsebuje klešče, obračalnik in vilico.


Campingaz komplet za žar v tekstilni torbi
24,90 €
23,90 €

Vsak kuhar potrebuje kakovosten komplet za žar. Ta komplet blagovne znamke Campingaz ima vse, kar pri peki na žaru potrebujete – obračalko za hamburger, vilice za meso, nož, klešče in dodatnih 6 kosov nabodal za odlično pripravo jedi. To prejmete v praktični tekstilni torbi z žepi.


Campingaz krtača za čiščenje Triangle
11,77 €

10,90 €

Tento čistilna ščetka blagovne znamke Campingaz je izdelana iz nerjavečega jekla, hkrati pa se ponaša tudi z dodelanimi obstojnimi ščetinami. Odstrani najbolj odporne ostanke. Dimenzije krače so 17 × 32 cm.


Campingaz mreža za žar, 29 x 23 cm
12,90 €

11,90 €

Ta mreža za žar blagovne znamke Campingaz bo vaš najboljši pomočnik. Lesen ročaj je nastavljiv po višini v 4 položaje. Njene dimenzije so 29 × 23 cm.


Campingaz mreža za žar Culinary Modular
46,90 €

39,90 €

Mreža za žar Culinary Modular blagovne znamke Campingaz je odličen pripomoček za peko na žaru. Izdelana je iz litega železa s porcelanastim emajlom, poleg tega pa je kompatibilna z drugimi izdelki Culinary Modular.


Campingaz obračalka za žar premium Plancha
20,70 €

Novo

Praktična lopatica za žar iz trdnega nerjavečega jekla. Campingaz je idealen za uporabo **z rešetkami tipa Plancha. Lahko služi tako za ravnanje s hrano kot za čiščenje površine plošče. Je udobna za držanje in ima dolgo življenjsko dobo.


Campingaz pladenj Gourmet Barbecue Reversible Cast Iron Griddle
39,40 €

Obojestranski litoželezen pladenj, ki omogoča pripravo obrokov na žaru ali kaminu. Campingaz Reversible Cast Iron Griddle na eni strani deluje kot plošča za žar za pripravo mesa, na drugi strani pa je ravna plošča za žar za peko rib ali zelenjave. Dimenzije deske so 44 × 24 cm.


Campingaz plošča za žar
87,30 €

Novo

Praktična plošča za žar ali rešetke za žar? Lahko imate oboje. Plošča za žar je združljiva z vsemi rešetkami 3 in 4 serije Classic in Woody in Master 4. Plošča je izdelana iz kakovostne emajlirane litine in je zelo enostavna za čiščenje. Uporabili ga boste tudi za pripravo slastnih palačink.


Campingaz ponev Culinary Modular Pizza Stone
45,70 €

Keramični žar kamen z nerjavečo ploščo za pripravo pice, sladkih in slanih kolačev. Pizza Stone je združljiva z vsemi žari, ki imajo Culinary Modular. Kamen ima premer 290 mm. V kompletu boste prejeli tudi rezalnik za pico iz nerjavečega jekla.


Campingaz rešetka z dodatki BBQ ACCY, 3 Series grid & 1 burner tent
39,40 €

Dodelana izdelava seta rešetk iz litega železa ter zaščitni emajl nadstrešek, ki zaščiti cev gorilnika za zaščito gorilnikov. Nadstrešek lahko deluje tudi kot odvajalec toplote. Campingaz BBQ ACCY 3 Series grid & 1 burner tent je primeren za vrsto žara 3 Series.


Campingaz rešetka za žar Culinary Modular
51,90 €

Novo

Nadomestna mreža iz litega železa za plinske rešetke serije 3 in serije 4. Rešetka za žar ima odstranljiv notranji obroč, na katerem lahko namestite dodatke Culinary Modular (Pizza, Wok, Paella, Poultry Roaster).


Campingaz ščetka za čiščenje 2v1
4,29 €

3,90 €

Novo

Ščetka za čiščenje blagovne znamka Campingaz z dodelanimi ščetinami vam zagotavlja, da bo vaš žar kot nov. Trdne ščetine in posebno dodelano kovinski strgalo prav tako odstrani ostanke zgorelega mesa. Avtobus je izdelan iz plastike.


Campingaz set za žar
102,32 €

89,90 €

Set za žar premium iz blagovne znamke Campingaz je združljiv s širokim naborom žara RBS, serije 3 in serije 4, vključno z vsemi Master modeli. Vsebuje elektromotor iz nerjavečega jekla, nabodalo in dva pokrova za pritrditev na gorilnik. S tem kompletom boste pripravljeni za zabavo ob žaru, kot še nikoli prej.


Campingaz vilice za žar Premium Barbecue
21,90 €

19,90 €

Eleganten pomočnik za žar, to so vilice Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.