Igre za Xbox One

Xbox igre vas popeljejo v svet čarovnije, futuristične prihodnosti, daljne preteklosti ali stripovske domišljije. Uživajte v jahanju širom pokrajine Red Dead Redemption, lotite se rudarjenja v Minecraftu ali se vozite v najnovejših modelih avtomobilov na progi v Forza Horizon. Igralni svet Xbox čaka na opravljene misije in najboljše rezultate!

Prikaži več

Kako izbirati igre za Xbox ONE?

Igre lahko kupite prek spleta, kjer jih aktivirate s pomočjo svojega računa igralca, ali v obliki diska. Prednost diskov je, da igra ni vezana na osebni račun enega igralca in imate igro neposredno na disku. Če pa igro kupite prek spleta, jo lahko kadar koli v pičlih nekaj trenutkih prenesete in namestite.

Igre za svoj Xbox ONE izbirajte glede na želeno zvrst

Zvrst Xbox ONE igre Specifikacije in nasveti za posamezne igre
Akcijske igre za Xbox ONE Igre, polne napetosti in primerne za ljubitelje adrenalina. Primeri: Mafia, Red Dead Redemption in druge.
Strateške igre za Xbox ONE Zasnovane za razmišljujoče igralce, ki obožujejo logično mišljenje. Primeri: Minecraft, XCOM 2 in druge
RPG igre za Xbox ONE Igre se osredotočajo na glavnega junaka, na čigar lik je mogoče vplivati. Primeri: Cyberpunk 2077, Diablo 3 in podobno.
Simulatorji za Xbox ONE Simulirajo situacije iz resničnega življenja. Priljubljeni sta igri The Sims in Farming Simulator.
Otroške igre za Xbox ONE Igre prilagojene za otroke. Preizkusite lahko denimo Lego Jurassic World ali Super Luckys Tale.

*Preglednica je zgolj informativne narave.

Ekskluzivne igre za Xbox ONE

Ekskluzivne igre so zasnovane posebej za posamezne modele igralnih konzol, v tem primeru za Xbox. Ponujajo najboljše, kar lahko izkusite v svetu iger in uporabljajo vse razpoložljive tehnologije posameznih konzol.

Katere ekskluzivne igre za Xbox One so med najboljšimi? Strateška igra Halo, akcijska igra Gears of War ali dirkalna igraForza Horizon. Odlična kakovost odlikuje tudi platformsko igro Ori and The Blind Forest.

Igre za več igralcev na Xbox ONE

Igre, ki omogočajo sočasno igranje večjega števila igralcev. To lahko izvedemo na dva načina, bodisi igralci sedijo drug ob drugem in so povezani z isto napravo ali pa igrajo na spletu. V drugem primeru je treba plačati članarino za storitev Xbox Live.

Kaj pomeni PEGI?

PEGI označuje primernost ali neprimernost igre za igralce določene starosti. Sistem PEGI ocenjuje stopnjo vulgarnosti ali nasilnosti igre. V opisu igre ali na embalaži je navedeno, kakšna je priporočljiva starost igralcev posamezne igre.

EA Games Sims 4 (Xbox One)

EA Games Sims 4 (Xbox One)

19,99 €
Zadnji kos!

Uživajte v ustvarjanju in nadziranju vaših Simčkov v virtualnem svetu kjer vi delate pravila. Izrazite svojo ustvarjalnost in prilagodite videz in osebnost svojih Simčkov in jim zgradite popolne domove. Razvijte svoje Simsove odnose, si prizadevajte za kariero in preučite živahne nove svetove.

Dostava Mimovrste
Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, Xbox One
18x

Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, Xbox One

28,29 €
Zadnji kos!

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za Xbox One in PlayStation 4 platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Dostava Mimovrste
EA Games Need for Speed Heat igra (Xbox One)
3x

EA Games Need for Speed Heat igra (Xbox One)

29,29 €
Zadnji kos!

Po uspešnih dnevnih dirkah, ponoči stopite na plin in ubežite mestni policiji, ki je pripravljena uporabiti vsa sredtva, da vas ustavi. Igra Need for Speed Heat je primerna za igralno konzolo Xbox One.

Dostava Mimovrste
Bandai Namco Dragon Ball Z: Kakarot igra, Xbox One
1x

Bandai Namco Dragon Ball Z: Kakarot igra, Xbox One

26,90 €
Zadnji kos!

Dragon Ball Z: Kakarot je igra s poudarkom na raziskovanju sveta, pogovarjanjem, nadgrajevanjem lika in bojevanjem. Poleg klasične zgodbe ima še stranske, ki jih je odobril avtor Akira Toriyama. Za konzolo Xbox One.

Dostava Mimovrste
Take 2 Mafia - Definitive Edition igra (Xbox One)
1x

Take 2 Mafia - Definitive Edition igra (Xbox One)

24,99 €
Zadnji kos!

Prvi del priljubene serije iger Mafia. Popolnoma prenovljena različica Definitive Edition, ki se odvija okoli leta 1930 v Lost Heaven, Illinois, v obdobju prepovedi organiziranega kriminala. Igra je primerna za igralno konzolo Xbox One.

Dostava Mimovrste
Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate igra (Xbox One)
2x

Warner Bros Mortal Kombat 11 Ultimate igra (Xbox One)

39,99 €
Zadnji kos!

Pridružite se nadaljevanju te vrhunske franšize bojevanja in izkusite še osupljivejše doživetje. Igra Mortal Kombat 11 Ultimate je primerna za igralno konzolo Xbox One.

Dostava Mimovrste

Igre za XBOX ONE

Igre za Xbox ONE so na voljo v dveh različicah. Prva različica XBOX ONE S ponuja veliko število priljubljenih iger, vendar nižjo kakovost predvajanja. Najnovejše optimizirane različice iger Xbox ONE X lahko igrate v ločljivosti 4K in uživate v igri s povsem dovršenimi podrobnostmi.

Najboljše igre za Xbox ONE

Mafia (Definitive Edition)

Igra, ki se odvija v ameriškem mestu Lost Heaven v 30. letih 20. stoletja vam preko tukajšnjega taksista Thomase Angela razkrije prakse lokalne mafije.

Kultna igra z začetka tisočletja je grafično predelana in vam omogoča, da se vrnete v preteklost in se potopite v mafijski svet, ki ga je za vas pripravila češka razvojna ekipa Illusion Softworks.

FIFA 21

Povsem dovršen simulator vam omogoča igranje najprestižnejših nogometnih turnirjev. Realistično gibanje nogometašev zvesto posnema pravo tekmo.

Forza Horizon 4

Dirkalna igra Forza Horizon 4 omogoča vožnjo z najbolj luksuznimi in najhitrejšimi dirkalniki, vaši nasprotniki na dirki pa bodo pravi igralci.

Cyberpunk 2077

Igra RPG iz prihodnosti vas bo v vlogi plačanca popeljala v futuristično mesto Night City, kjer se dogajajo zanimive modifikacije telesa. Toda pot do nesmrtnosti je dolga in trnova, ali vam bo uspelo?

Halo Wars 2

Z najnovejšo strateško igro iz serije Halo se boste borili v znanstvenofantastičnem vesolju na čelu Špartancev. Glavni sovražnik postane Banished. V primerjavi s prejšnjimi verzijami je igra polna novih efektov in igralnih izkušenj.