Najdeno: 313

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

EA Games FIFA 18 - Standard edition Xbox ONE
50 €

Začnite svojo Ultimativno FIFA sezono z video igro FIFA 18. 29. maja največji nogometni turnir praznuj z brezplačno* posodobitvijo vsebine 2018 FIFA World Cup Russia.


Activision igra Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition (Xbox One)
129,99 €

117 €

Call of Duty: Black Ops se vrača! Vseboval bo surov večigralski boj, ki bo tokrat potekal na tleh, nadalje razširjen modus Zombies, kjer bodo že ob splovitvi na razpolago polne tri kampanje, in način Blackout. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.


EA Games Battlefield 1 Revolution edition (Xbox ONE)
60 €

Battlefield 1 Revolution vas postavi v čas prve svetovne vojne, ko so moderne vojne tehnologije spremenile globalne konflikte in vojno za vedno. Svet je prevzela vojna, bojujte se za sebe, borite se za svet, borite se za preživetje.


Electronic Arts igra Battlefield V (Xbox One)
70 €

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce.


Square Enix Monster Energy Supercross (Xbox One)
49,99 €

45,10 €

Zadnji kos!

Dirkajte z uradnimi motokrosisti iz razredov 250SX in 450SX, na uradnih progah in doživite eno izmed najbolj spektakularnih in zabavnih tekmovanj na svetu!


Ubisoft igra Assassin's Creed: Rogue Remastered (Xbox One)
29,99 €

27,90 €

Assassin's Creed: Rogue Remastered je nadgradnja starejše verzije igre, ki so jo izdelovalci ponovno vzeli v roke in poboljšali grafiko, zvok in odstranili vse napake, ki jih je imela original verzija. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.


Ubisoft igra Watch Dogs 2 Deluxe Edition (Xbox One)
29,99 €

27,90 €

Zadnji kos!

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Deluxe Edition je igra namenjena igranju na konzoli Xbox One.


Microsoft igra Forza Motorsport 7 (Xbox One)
58,07 €

47,10 €

Trenutno ni na zalogi

Dirkalna igra Forza Motorsport 7 je igra polna tako nevarnosti kot lepote. Uživajte v izjemni grafični sposobnosti in se vživite v vlogo dirkača v igri, ki teče pri pravi 4K ločljivosti v načinu HDR. Poskusite zbrati več kot 700 avtomobilov iz kolekcije Forzavista , ki vsebuje največjo zbirko avto modelov Porsche, Ferrari in Lamborghini. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.


EA Games Sims 4 (Xbox One)
50,40 €

Trenutno ni na zalogi

Uživajte v ustvarjanju in nadziranju vaših Simčkov v virtualnem svetu kjer vi delate pravila. Izrazite svojo ustvarjalnost in prilagodite videz in osebnost svojih Simčkov in jim zgradite popolne domove. Razvijte svoje Simsove odnose, si prizadevajte za kariero in preučite živahne nove svetove.


Namco Bandai Games Dark Souls 3 Apocalypse (Xbox ONE)
49,99 €

43,20 €

Trenutno ni na zalogi

Dark Souls 3 je legendarna igra, ki je nastala v delavnici uglednega japonskega studia FromSoftware pod taktirko Hidetaka Miyazakija. Zadnje poglavje serije Dark Souls ima poseben bojni sistem, ki odlično združi orožje in magijo. V prizadevanju da najdete način za preživetje prihajajoče apokalipse raziščite različne lokacije in rešite svet Dark Souls 3.


2K games Mafia 3 (Xbox ONE)
69,99 €

27,90 €

Trenutno ni na zalogi

Grajenje kriminalnega imperija zahteva moč in puške. Kot novi šef v mestu boste s pomočjo tvoje družine poteptali vaše nasprotnike in zavzeli mesto.