Take 2 Grand Theft Auto V Premium Edition igra, Xbox One
29,99 € 29,38 €

GTA 5 Premium Edition je posodobljena različica izdelka – Grand Theft Auto V, ki bo na voljo samo za Xbox One in PlayStation 4 platforme. Vsebuje vse dosedanje popravke in dodatke. GTA5 brezšivno spaja zgodbo in igranje na povsem nov način, kot igralec boste namreč skakali v življenja treh junakov igre in tako doživeli vse tri plati prepletajoče se zgodbe. Čaka pa vas tudi največji, najbolj razgiban ter raznolik svet kadarkoli ustvarjen v igrah.

Ubisoft igra Watch Dogs 2 Standard Edition (Xbox One)
19,99 € 19,59 €

Zadnji kos!

Združite se z ekipo hackerjev DedSec ter izpostavite skrite nevarnosti ct0S 2.0 sistema, kateri se v rokah skorumpiranih družb uporablja za spremljanje in manipuliranje državljanov. Watch Dogs 2 Standard Edition je igra namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Warner Bros igra Telltale: Walking Dead Season 3 (Xbox One)
14,99 € 14,69 €

Zadnji kos!

Nagrajena serija The Walking Dead se vrača s 3 sezono: A New Frontier. Doživite nadaljevanje emocionalne zgodbe, katero smo videli v sezoni 1 in 2. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Ubisoft igra Assassin's Creed: Origins Standard Edition (Xbox One)
29,99 € 27,56 €

Zadnji kos!

Novi začetek Assassin’s Creed Origins, je postavljen v skrivnostnem starem Egiptu. Izkusite nove načine bojevanja med tem ko raziskujete veličastne piramide in skrite grobnice Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Ubisoft igra Assassin's Creed: The Ezio Collection (Xbox One)
29,99 € 29,39 €

Zadnji kos!

Assassin’s Creed The Ezio Collection vključuje odmevne single-player kampanje in single-player dodatke iz Assassins Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood in Assassin’s Creed Revelations, z izboljšano grafiko. Zbirka iger je namenjena igranju na konzoli Xbox.

EA Games igra Battlefield V (Xbox One)
49,99 €

Zadnji kos!

Stopite v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V , saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. Spustite se v več igralske bitke po vsem svetu ali pa bodite priča človeški drami v zgodbah vojne (War Stories) za samostojne igralce.

CD PROJEKT Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition (Xbox ONE)
39,19 €

Igrajte najbolj popolno verzijo najbolj nagrajene igre leta 2015 The Witcher 3: Wild Hunt. Sedaj je na voljo paket The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition, ki vključuje vse dodatne vsebine. Na embalaži je poljski jezik – sama igra je na voljo v angleščini.

Warner Bros igra Mortal Kombat XL (Xbox One)
24,99 € 24,48 €

Video igra Mortal Kombat XL za Xbox One. Razširjena verzija, ki vključuje popolnoma nove vsebine iz Kombat Pack 2 in iz že prej objavljene vsebine, katera je na voljo za prenos.

Warner Bros igra LEGO Worlds (Xbox One)
19,99 € 19,59 €

Raziščite svetove ustvarjene iz lego kock. Ustvarite kar vam poželi srce. Opazujte kako bodo vaše kreacije oživele. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Sega Sonic Mania Plus (Xbox One)
24,99 € 21,65 €

Sonic Mania je akcijska 2D igra. Vključuje 12 stopenj igranja, med njimi je 8 preoblikovanih faz iz preteklih iger.

Sega SEGA Mega Drive Classics Xone
29,99 €

Kdor bi rad obudil spomine na Segin Mega Drive ali prvič spoznal številne klasične igre, ki so zaznamovale konec osemdesetih in prvo polovico devetdesetih, bo zagotovo vesel zbirke Sega Mega Drive Classics.

EA Games NHL 20 (Xbox One)
69,99 €

V igri EA SPORTS NHL 20, ki je namenjena igranju na konzoli Xbox One, so tvoji najljubši zvezdniki videti še bolj realistični, saj igra prinaša nove značilne strele (Signature Shot) in več kot 45 novih vrst udarcev proti golu, s katerimi je vsak napad grožnja mreži. Nov paket grafične opreme in elementov prenosov spremlja najboljše akcije, ki se jih lotiš v novih načinih, med katerimi je tudi Eliminator, v katerem zmagovalec pobere vse

Focus Snowrunner igra (Xbox One)
49,99 €

Sedite za volan zmogljivih vozil in izkusite osupljivo napredno simulacijo, medtem ko kljubujete ekstremnih terenskim pogojem. Igra Snowrunner je primerna za igralno konzolo Xbox One.