Planet Pool multitab 1 kg / 200g
11,95 €

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.


Planet Pool klor granulat, 3 kg, hitrotopen
24,95 €

Zadnji kos!

PP – Klor granulat je sredstvo, ki ga uporabljamo za prvo, sunkovito in hitro kloriranje. Vsebuje več kot 50% aktivnega klora. Je pH nevtralen in primeren za vse trdote vode. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je stabiliziran in hitrotopen.


Planet Pool velike klorove tablete, 3 kg
28,95 €

PP – Velike krovne tablete so zelo počasi topne in pH-nevtralne. Uporabljajo se za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.


Planet Pool pH minus, granulat, 5 kg
16,95 €

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.


Planet Pool algicid special, 1 l, nepeneč
9,95 €

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo, ki se uporablja za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.


Planet Pool mini Starter Set
24,95 €

Mini Starter Set je komplet sredstev za popolno nego vode v bazenu, Obsega klor granulat (1 kg), algicid standard (1 kg) in pH minus granulat (1,5 kg).


Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg
14,95 €

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.


Planet Pool algicid special, 3 l, nepeneč
26,95 €

Zadnji kos!

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneč. Uporablja se za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.


Planet Pool klor plus, 3 kg
34,95 €

Sredstvo PlanetPool Klor plus za sunkovito in hitro kloriranje bazenske vode s hitro delujočo kombinacijo klora in aktivnega kisika.


Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg
5,95 €

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.


Planet Pool aquablanc +
15,95 €

PP – Aquablanc + je sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode. Primeren je za bazene volumna od 3000 – 6000 litrov. Ne vsebuje klora! Pred uporabo Aquablanc + uravnajte pH vrednost med 7,0 in 7,4.


Planet Pool algicid standard, 10 l
39,95 €

Zadnji kos!

PlanetPool Algicid standard deluje proti algam v bazenski vodi. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.


Planet Pool aktivator za aktivni kisik, 1 l
14,95 €

PlanetPool Aktivator za aktivni kisik za brezklorno dezinfekcijo bazenske vode, deluje skupaj z Aktivnim kisik granulatom in nudi zaščito proti algam in bakterijam.


Planet Pool začetni set za nego vode
36,95 €

Začetni komplet za nego bazenske vode Planet Pool poskrbi za pregledno, enostavno in varno nego bazenske vode. Komplet vsebuje vse potrebe izdelke


Planet Pool algicid standard, 3 l
14,95 €

Sredstvo PP – Algicid standard je rahlo peneč proizvod, ki se uporablja proti algam v bazenski vodi. Najbolj je primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.


Planet Pool multitab 3 kg / 200 g
29,95 €

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.


Planet Pool Multitab, 5 kg
47,95 €

Počasi topne tablete PlanetPool Multitab (5 kg) so namenjene dezinfekciji, zatiranju alg in birstrenju vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora.


Planet Pool pH minus granulat 15 kg
39,95 €

pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.


Planet Pool velike klorove tablete, 1 kg
11,95 €

PP – Velike klorove tablete so primerne za vse trdote vode. So pH-nevtralne in v vodi zelo počasi topne. Vsebujejo več kot 80% aktivnega klora in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.


Planet Pool rezervni set za analizo vode pH/klor
9,95 €

PP – Rezervni set za analizo vode pH/Cl vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. Komplet vsebuje 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.


Planet Pool klor plus, 1 kg
13,95 €

Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov.


Planet Pool Pooltester Aqua Inspektor
139 €

129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elektronski tester za merjenje parametrov bazenske vode PlanetPool Pooltester Aqua Inspektor za hitre in natančne rezultate.