Planet Pool velike klorove tablete, 3 kg

Planet Pool velike klorove tablete, 3 kg

Številka: 662961
Odlična cena
PP – Velike krovne tablete so zelo počasi topne in pH-nevtralne. Uporabljajo se za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Celoten opis
28,95 €
24,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 662961

Predstavitev

PP – Velike krovne tablete so zelo počasi topne in pH-nevtralne. Uporabljajo se za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Vsebujejo več kot 80% aktivnega klora in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora (izhlapevanju zaradi svetlobe in sonca).

Tablete ne vsebujejo apnenca.

Idealna pH vrednost je od 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi zmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba za bazene 20 m3: Na vsakih 8–14 dni dodajte 1 tableto na 20 m3 vode. Položite jo v peščeni filter ali pa v bojo za kloriranje. Redno morate preverjajti vsebnost klora in pH-vrednosti. Tableto nikoli ne dajajte neposredno v bazen, ker obstaja nevarnost razbarvanja folije! Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.

Uporaba za bazene 30–50 m3: Na vsakih 4 do 8 dni dodajte 1 tableto na 30–50 m3 vode. Tableto dajte v dozirno bojo, ali pa v peščeni filter. Nikoli jih ne dajajte direktno v bazen! Obstaja nevarnost da se bo razbarvala folija.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki, ker se lahko sproščajo nevarni plini (klor). Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S