Planet Pool male klorove tablete 1 kg - hitrotopne

Ocena: 4,2 11 ocen Znamka: Planet Pool Naša številka: 655229

Planet Pool male klorove tablete 1 kg - hitrotopne

Male klorove tablete (20 g/kos) uporabljamo za prvo, hitro in sunkovito kloriranje. Celoten opis

10
4.2 11

10 € Vključno z DDV

Naša številka: 655229

Predstavitev

Opis artikla

Male klorove tablete vsebujejo več kot 50% aktivnega klora. So hitrotopne ter primerne za vse trdote vode. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je 7,0 – 7,4. Idealna vsebnost klora je 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Prvo doziranje: v dozirno bojo za klor dajte 3–4 tablete na 10 m3 vode. 1 tableta na 10 m3 vode. Tablet ne dajajte v klorinator!

Dolgoročna dezinfekcija: vsakih 6–7 dni dodajte 1 tableto na 10 m3 vode. Klor dodajte zvečer. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom tudi v skimer. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor).V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakegapripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta kontinuirana dezinfekcija
Teža 1 kg