Planet Pool tekočina za prezimovanje, 3 l

Znamka: Planet Pool Naša številka: 893450

Planet Pool tekočina za prezimovanje, 3 l

Sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov PlanetPool, 3 litri. Celoten opis

26.95

26,95 €

Naša številka: 893450

Predstavitev

Opis artikla

PlanetPool Tekočina za prezimovanje plavalnih bazenov

Sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov PlanetPool preprečuje rast alg ter izločanje vodnega kamna, s tem pa lajša spomladansko čiščenje.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Poskrbeti je treba, da je pH vsebnost pred uporabo sredstva v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH.

Uporaba: Po odklopu filtrirne naprave in odstranitvi oziroma izpraznjenju delov, ki jih ogroža zmrzal, sredstvo za prezimovanje razredčite v vedru vode in raztopino previdno vzdolž roba vlijte v bazen. Pri mehki vodi je potrebno 100 ml sredstva na 10 m3 vode, pri srednje trdi 200 ml in pri trdi vodi do 400 ml na 10 m3. Pozor: sredstvo za prezimovanje ne preprečuje zmrzovanja! Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Sredstva ne uporabljajte v ribnikih! Velike klorove tablete uporabljamo za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. 1 kos tehta približno 200 g, vsebujejo najmanj 80% aktivnega klora, so zelo počasi topne. Uporabne za vse trdote vode in stabilizirane proti hitremu izhlapevanju zaradi toplote in svetlobe. Ne vsebujejo apnenca.

Uporaba: Dolgoročna dezinfekcija: Vsakih 4 do 8 dni dodajte 1 tableto na 30–50 m3 vode. Tableto dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom po možnosti v skimer. Tablete nikoli ne dajajte direktno v bazen! Obstaja nevarnost razbarvanja folije. Tedensko preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Idealna pH vrednost je 7,0 – 7,4. Idealna vsebnost klora: 0,6 – 1,0 mg/L. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 3 l
  • Namen: preprečuje rast alg ter izločanje vodnega kamna

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%