Planet Pool algicid standard, 3 l

Planet Pool algicid standard, 3 l

Številka: 662957
Odlična cena
Sredstvo PP – Algicid standard je rahlo peneč proizvod, ki se uporablja proti algam v bazenski vodi. Najbolj je primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Celoten opis
14,95 €
13,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 662957

Predstavitev

Sredstvo PP – Algicid standard je rahlo peneč proizvod, ki se uporablja proti algam v bazenski vodi. Najbolj je primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa med 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor.

Uporaba: Prvo doziranje: 100 ml proizvoda dodajte v 10 m3 vode. Nato vsak teden dozirajte po 50 ml proizvoda v 10 m3 vode ali vsakih 14 dni po 100 ml10 m3 vode. Sredstvo najprej razredčite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Poleg algicidov uporabljajte še sredstva za uravnavo pH vrednosti in dezinfekcijska sredstva.

V kolikor so se alge že razvile opravite sunkovito kloriranje s Klor granulatom. Ker se sredstvo peni, ga ne uporabljajte v bazenih z masažnimi, protitočnimi napravami in v masažnih bazenih.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi, nato pa jo previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S