KEEN Hikeport WP C otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Nizki otroški treking čevlji Keen Hikeport WP C z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji imajo membrano KEEN.DRY, ki omogoča, da so čevlji zračni in nepremočljivi, gumijast podplat s patentirano zaščito prstov in vmesni podplati, ki je neposredno nalepljen nanj, kar podaljšuje življenjsko dobo čevlja. Čevlji so obdelani s kakovostno, naravno antibakterijsko Cleansport NXT tehnologijo. Idealni za prostočasne aktivnosti in izlete.

KEEN Hikeport WP Y otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Nizki otroški treking čevlji Keen HIKEPORT WP Y z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji so opremljeni z membrano KEEN.DRY, zaradi katere so zračni in nepremočljivi. Opremljeni so s kakovostnim gumijastim podplatom s patentirano zaščito za prste in neposredno spojenim vmesnim podplatom za daljšo življenjsko dobo. Čevlji so obdelani s kakovostno, naravno antibakterijsko Cleansport NXT tehnologijo. Idealni za prostočasne aktivnosti in izlete.

KEEN Targhee Low WP Y otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Otroški treking čevlji Keen Targhee Low WP Y z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji so opremljeni z membrano KEEN.DRY, zaradi katere so zračni in nepremočljivi. Oblazinjena jezik in rob čevlja zagotavljata več udobja med hojo. Poleg tega je obutev impregnirana s tehnologijo Cleansport NXT, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja.