Osprey športni nahrbtnik Ariel AG 55 Picante Red WM
245,14 € 184,19 €

Odprodaja

Idealno za večdnevna potovanja in dolge pohode – ženski športni nahrbtnik Osprey Ariel AG 55 se ponaša z edinstvenim hrbtnim sistemom AntiGravity, ki je narejen tako, da je nahrbtnik čim bolj udoben. Nahrbtnik je primeren za nošenje težjih bremen, ima 3 vhode in 55 l prostornine.

Westige TANA 2,5 cm-34%

Westige TANA 2,5 cm

Ocena: 4,4
19,56 € 12,90 €

Odprodaja

Rdeča samonapihljiva blazina Westige z barvnim tiskom in enim ventilom. Izdelana je iz poliestra 75D z odporno površinsko obdelavo PVC. Dimenzije 183 × 51 × 2,5 cm pomenijo, da je blazina prostorsko nezahtevna in primerna tudi za manjše šotore.

Hamax bob Baby

Hamax bob Baby

Ocena: 4,5
29,90 € 26,90 €

Zadnji kos!

Hamax bob Baby zagotavlja varnost in udobje. Primeren je za starejše od 1. leta starosti.

Avenio drsna tuba Arctic Disc
24,90 € 22,47 €

Odprodaja

Avenio drsna tuba Arctic Disc je izdelana iz 100% PVC materiala in je odporna proti mrazu. Primerna je za starejše od 6. let. Zraven dobite še set za krpanje blazine.

Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc, leva, modra
99 €

Zadnji kos!

Ortoza za levi gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh. MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve.

Calter Basic 55MD naglavna luč-36%
5,85 € 3,69 €

Odprodaja

Calter naglavna svetilka Basic 55MD je primerna za vsakodnevno uporabo. Ima tri svetlobne jakosti.

Hamax lopatka za sankanje Hot Sheet-44%
4,50 € 2,49 €

Odprodaja

Lopatka za sankanje Hot Sheet podjetja Hamax je lahek in praktičen pripomoček za sankanje, izdelan iz trpežnega HDPE materiala. Za uporabo je zelo enostaven, vašemu otroku pa prinaša veliko veselja ob spustu po sneženem pobočju.

Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, črn
53,40 € 48,90 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veVintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (18,5 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost.

Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, moder
53,40 € 49,25 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veVintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (18,5 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost

Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, zelen
53,40 € 49,90 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veVintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. S prostornino 18,5 L, edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost.

Kaukko nahrbtnik Day Owl, moder
44,80 € 41,42 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veNahrbtnik Day Owl vas bo navdušil z atraktivnim videzom in svojo prostornostjo.

Kaukko nahrbtnik Hipster Wolf
54,90 € 49,99 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veHipster Wolf je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik. Ponaša se s svojo prostornostjo, edinstvenim dizajnom in kakovostnimi materiali.

Kaukko nahrbtnik Midnight Owl, rjav
48 € 44,31 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veUniverzalni nahrbtnik Midnight Owl prepriča s prostornino 15 L in sodobno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali v šolo.

Kaukko nahrbtnik Road Hornet, siv
69,40 € 66,18 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veNahrbtnik in torba Road Hornet navdušuje s funkcionalnostjo in dovršenim stilom. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in številnimi notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali na potovanjih.

Kaukko nahrbtnik Smart Beetle, moder-25%
48 € 35,90 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veNahrbtnik Smart Beetle prepriča s svojo nevsakdanjo obliko, zaradi katere je primeren za vse priložnosti.

Kaukko nahrbtnik Urban Alpaca, vintage, rdeč
53,40 € 49,12 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veVintage nahrbtnik Urban Alpaca navdušuje s svojim stilom, funkcionalnostjo in prostornostjo, ki znaša kar 22,5 l. Lahko ga uporabljate za vsakodnevne aktivnosti, nepogrešljiv sopotnik pa je tudi na potovanjih.

Kaukko torba Alter Nerd, črna
44,80 € 41,35 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veTorba Alter Nerd je praktična in ima unikatni stil. Z notranjim in zunanjim predalom na zadrgo, prostornino 15 L in prilagodljivimi naramnicami je primerna za vsakdanjo uporabo.

Kaukko torba Dizzy Cat, vijolična
32 € 29,50 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veVintage torba Dizzy Cat prepriča s svojim atraktivnim stilom. Prostornost ji zagotavljata glavni prostor s prostornino 12 L ter predal na zadnji strani, ki sta zaščitena z zadrgo.

Kaukko torba Fancy Geek, rjava
42,70 € 39,38 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veTorba Fancy Geek je s svojimi čistimi linijami in praktično razporejenimi predali odličen ter stilsko dovršen in praktičen vsakdanji pripomoček.

Kaukko vintage nahrbtnik Cozy Coala, temno moder
53,40 € 49,25 €

Zadnji kos!

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veRetro nahrbtnik Cozy Coala navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu.

Kaukko vintage nahrbtnik Funny Bunny EP6-6
49,90 € 49,25 €

Odprodaja

Vintage torba Secret Rainbow je narejena iz kakovostnih materialov. S svojim edinstvenim slogom in prostornino 17 L vas bo spremljala pri veKaukko vintage nahrbtnik Funny Bunny EP6–6 je na voljo v črni barvi.

Nahrbtnik Impressive, rdeč-36%
49,99 € 31,90 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Impressive iz najlona Ripstop in 600D poliestra. Velikost 30 × 45 × 29 cm.

Pure2Improve reakcijski pas-24%
24,95 € 18,90 €

Odprodaja

Reakcijski pas blagovne znamke Pure2Improve je primeren za vadbo v dvoje, kjer športnika izvajata različne oblike športne vadbe.