Najdeno: 104

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Tefal jeklena steklenica DRINK2GO, 0,6 l, črna
20,76 €

19,50 €

Zadnji kos!

Steklenica za pijačo DRINK2GO je 100% vodotesna, primerna za gazirane pijače in je okolju prijazna. Dvosmerno odpiranje pokrova za enostavno polnjenje in čiščenje. Lahka jeklena konstrukcija.


Nalgene plastenka, široko grlo, 0,5 l
11,99 €

Odlična cena

Plastenka Nalgene je izdelana iz tritana, izjemno kakovostnega in trpežnega materiala s karakteristikami stekla. Široko grlo omogoča enostavno nalivanje ter čiščenje, kakovostni material pa zagotavlja, da se plastenka ne navzame vonja in barve. Prostornina 0,5 litra.


Gsi bidon Infinity, 1 l
11,25 €

9,30 €

Potovalni bidon Infinity je narejen iz najboljših materialov, ki so na voljo v tem trenutku. Te plastenke je možno popolnoma reciklirati, ne izločajo nobenih snovi, ne vsebujejo BPA, ftalatov ali antimona. Poleg tega ta steklenica ne izključuje ali absorbira vonjav in je zelo dobro pralna.


Nalgene steklenica OTF, 650 ml
12,36 €

Steklenica za pijačo Nalgene OTF 650 ml se ponaša z vodotesnim pokrovom in zanesljivim tesnilom. Odprtina na pokrovu omogoča priključitev s sponko v zahtevnih športnih pogojih.


Nalgene termo zaščita za steklenico Handheld, 1000 ml
18,16 €

14,70 €

Nalgene Cool Stuff je zasnovan tako, da vroče pijače ohranja tople in hladne pijače ohranja hladne. Prav tako boste cenili praktični ročni pas, ki omogoča, da imate steklenico vedno pri roki.


Nalgene bidon Draft Bottle, 650 ml
10,78 €

Nalgene Draft Bottle 650 ml je športni bidon, ki se prilega kolesarski košarici ali stranskem žepu nahrbtnika. Steklenica ima samotesnilni ventil, zato se iz nje ne izliva voda po nepotrebnem.


Yoko Design steklenica z ožemalnikom, 750 ml
11,32 €

Praktična in ekološka steklenica za vodo z ožemalnikom citrusov iz trpežne plastike znamke Yoko Design. Omogoča enostavno pripravo zdrave in naravne pijače iz citrusov. Steklenica ima tudi praktičen in ergonomski trak za prenašanje.


Nalgene steklenica Oasis Everyday, 1000 ml
8,50 €

Steklenica za pijačo Nalgene Oasis Everyday 1000 ml je izdelana po vzoru stare vojaške steklenice za vodo. Odlikuje jo lahkotnost, trpežnost in je zaradi svoje oblike povsem enostavna za shranjevanje.


Cilio steklenica za vodo  Aqua, 630 ml
23,70 €

16,70 €

Steklenička s kapaciteto 630 ml je opremljena z varnostno zapiralko za preprečevanje nenamernega odpiranja, hkrati pa jo odlikuje tudi pašček za praktično nošenje/držanje, zaradi česar je lahko steklenica enostavna za transport ali držanje, kar pride še posebej praktično na izletih ali pohodih.


Camelbak otroška steklenica Eddy, Boarder
14,99 €

14,24 €

Camelbak otroška steklenica za pijačo z motivom borderja. Izdelana je iz nestrupenih materialov in idealna za najmlajše športnike.


Asobu večnamenska steklenica Pill Organizer
23,80 €

Praktična večnamenska steklenica Asobu za pijače s tedenskim vitaminskim razpršilnikom, prehranskimi dodatki ali zdravili. Vstavek je mogoče enostavno odstraniti iz steklenice in ga uporabiti ločeno. ​Tesnilni pokrov plastenke lahko uporabimo kot skodelico.


Asobu shaker Samba, sivo/rdeč, 600 ml
27,80 €

23,50 €

Praktičen in trendi večnamenski shaker Asobu z merico in protizdrsnim votlim ročajem. V ročaj lahko stresete do 50 g beljakovin ali vitamina v prahu, tako da boste po vadbi ali drugi športni aktivnosti v minuti dobili svežo pijačo.


Tefal steklenica DRINK2GO, 0,7 l
13,96 €

Steklenica za pitje DRINK2GO je 100% vodoodporna in primerna tudi za gazirane pijače. Intuitivno odpiranje s pritiskom na gumb trdega pokrova. Idealno za nenamerno uhajanje tekočine.


Tefal steklenica DRINK2GO, 0,6 l
20,76 €

Steklenica za pijačo DRINK2GO je 100% vodotesna, primerna za gazirane pijače in je okolju prijazna. Dvosmerno odpiranje pokrova za enostavno polnjenje in čiščenje. Lahka jeklena konstrukcija.


Orion plastenka za vodo UH GIRL 0,5 l ASS
5 €

1,30 €

Plastenka za vodo s prostornino 500 ml, izdelana iz kakovostne plastike, je primerna za otroke v šoli in za izlete. Pokrov s silikonskim tesnjenjem preprečuje razlitje tekočine. Material je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.


Yoko Design steklenica s sitom, 730 ml
10,12 €

Praktična in ekološka steklenička za vodo iz trpežne plastike Yoko Design. Zahvaljujoč sita lahko okusite vodo s sadjem ali zelišči. Domišljija nima meja, izbira je vaša.


Nalgene plastenka Wide Mouth 1500 ml, modra
13,60 €

Plastenka Nalgene Wide Mouth se ponaša s kapaciteto 1500 ml. Ima široko odprtino, kar omogoča lažje pitje. Je odporna na udarce ter brez BPA škodljivih delcev.


Camelbak steklenica Eddy Glass, 0.7 l, roza
23,99 €

22,79 €

Camelbak priročna steklenica za pijačo s kakovostno neoprensko prevleko. Izdelana je iz visoko kakovostnega kaljenega stekla, ki je zelo odporno na zlome.


Asobu steklenica s sitom Flavour It
23,80 €

Velika patentirana trendi steklenička ASOBU za pripravo pijače z okusom. ​Vstavite sveže sadje v sito in steklenico napolnite z vodo, tako popijete veliko vitamina. Steklenica ima patentiran varnostni pokrovček.


Lifefactory klasična steklenica, 475 ml
19,52 €

Steklenica za pijačo s klasičnim vijačnim pokrovčkom, opremljenim s prevleko iz silikona. Steklenica omogoča enostavno prenašanje. Pokrov je povsem neprepusten.


Lifefactory steklenica za kavo, 475 ml
26,72 €

Steklenica za vročo pijačo je opremljena z zaščitnim toplotno izolacijskim slojem, ki vašo pijačo zadrži vročo do 1 ure in hkrati preprečuje opekline Narejena je iz posebnega borosilikatnega stekla.


Camelbak plastenka Eddy, 0,75 l
14,99 €

14,24 €

Kakovostna steklenica, proizvajalca CamelBak. Njena prednost je ta, da ne spušča tekočine, omogoča pa tudi čiščenje v pomivalnem stroju in se tako ne razbije. Prostornina 0,75 l.


Camelbak plastenka Chute, 0,6 l
10,99 €

10,44 €

CamelBak Chute plastenka s prostornino 0,6 l se pohvali s patentiranim odprtim ustnikom.


Camelbak nadomestni pokrov CHUTE
7,99 €

7,59 €

Pokrov je združljiv samo s steklenicami Chute, ni pa združljiv s termovkami Chute Vacuum.


Camelbak plastenka Eddy Termo, 0,6 l
18,99 €

18,04 €

Plastenka Eddy z velikostjo 0,6 l odlično ohranja temperaturo pijače v steklenici. Tako se boste ohladili in poskrbeli za hidracijo telesa tudi v najbolj vročih dneh.