Sony objektiv SEL-1670Z

Znamka: Sony Naša številka: 668026

Odlična cena

Sony objektiv SEL-1670Z

Objektiv Sony Sonnar SEL-1670Z je objektiv za vsako priložnost. Odlikujejo ga lahek in vsestranski zoom srednjega razpona, optična zmogljivost Zeiss ter stalna zaslonka F4, ki zagotavlja najpodrobnejšo sliko po celotni goriščni razdalji. Celoten opis

919.9

999,99 € Vključno z DDV
919,90 €

Naša številka: 668026

Predstavitev

Opis artikla

Objektiv Sony SEL-1670Z je objektiv za vsako priložnost. Odlikujejo ga lahek in vsestranski zoom srednjega razpona, optična zmogljivost Zeiss ter stalna zaslonka F4, ki zagotavlja najpodrobnejšo sliko po celotni goriščni razdalji.

Full Frame

SEL-1670Z skupaj s fotoaparatom polnega formata Sony E serije zagotavlja visoko zmogljivost skupaj s kompaktnim, za uporabo preprostim ohišjem.

Tekoča zameglitev

SEL-55F18Z objektiv odlikuje krožna zaslonka s 7 ploščicami, ki v primerjavi s standardno mnogokotno zaslonko nudi naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.

Prefinjena optična zmogljivost

Ponaša se z asferičnimi elementi, ki odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, pristnost barv ter navdušujočo ločljivost.

Hitro samodejno ostrenje

Zahvaljujoč notranjemu mehanizmu za ostrenje v zadnjem delu, ki odpravlja gibanje ohišja, je zasnova kompaktnejša, samodejno ostrenje odzivnejše, najkrajša razdalja ostrenja pa še krajša.

Sony objektiv SEL-55F18Z je izdelek družbe Zeiss – legendarnega proizvajalca optike za fotoaparate. Zeiss objektivi slovijo po izjemni svetlosti, jasnosti, kontrastu in ločljivosti. Zaznamuje ga priznani premaz Zeiss T, ki odpravlja notranje osebe in tako zmanjšuje odsev ter bleščanje.

Tehnične podrobnosti:

  • 35 mm glavni objektiv polnega formata ZEISS
  • Svetla najširša zaslonka F1,8
  • Protiodsevna plast ZEISS T
  • Krožna zaslonka z 9 ploščicami za čudovite učinke zameglitve
  • Na prah in vlago odporna zasnova
  • Najmanjša razdalja ostrenja: 0,5 m
  • Največje razmerje povečave: 0,14
  • Premer filtra: 49 mm
  • Masa: 281 g

Garancija: 2 leti

Sony nudi tudi možnost podaljšanja garancije za dodatna 3 leta. Podaljšanje garancije lahko dokupite na povezavi – Sony garancija za dodatna 3 leta za fotoaparate in kamere


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Minimalna goriščna razdalja 16 mm
Maksimalna goriščna razdalja 70 mm
Najmanjša razdalja izostritve 35 cm
Vrsta Sony E
Vrsa senzorja APS-C
Vrsta objektiva zoom objektiv, širokokotni objektiv
Oprema avtomatsko ostrenje
Premer navoja za filter 55 mm
Barva črna
Teža 308 g