Manta Boombox z Bluetooth MM9210BT Chilli

Manta Boombox z Bluetooth MM9210BT Chilli

Številka: 1051082
Odlična cena
BoomBox MM9210BT Chilli ponuja predvajanje preko Bluetooth brezžične povezave, AUX priključka in USB ključkov. Celoten opis
49,90 €
Vključno z DDV
29,90 €
-40%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1051082

Predstavitev


Moderna zasnova

Boombox je izdelan iz najkvalitetnejših materialov, hkrati pa ohranja sodoben slog naprave. Na straneh radia sta dva stereo zvočnika z močjo 2 × 3W, ki sta narejena iz srebra, kar še dodatno poudarja kakovost boomboxa ter hkrati šćiti pred morebitnimi nezaželjenimi poškodbami. Robusten, zložljiv ročaj omogoča udobno nošenje oz. prenašanje zvočnika. Zaradi majhne priročne velikosti je Boombox CHILLI idealna izbira za ljudi, ki izbirajo kompaktne naprave, katere so idealne za prenos. Sočna rdeča barva, ki spominja na začinjene paprike, bo še dodatno poudarila poseben premium izgled boomboxa, ki deluje na baterije ali preko napajalnika.

Moderna zasnova

Odličen zvok v kompaktni napravi

Manta Boombox MM9210BT je zvočnik, ki vam omogoča, da uživate v visokokakovostnem zvoku, medtem ko poslušate svoje najljubše pesmi! CHILLI ni samo radio, ki vam omogoča, da poslušate programe o ultra kratkih valovih, temveč tudi na dolgih in srednjih valovih. Teleskopska antena zagotavlja odličen sprejem tudi v veliki oddaljenosti od oddajnikov. Zahvaljujoč vhodom USB in AUX lahko glasbo poslušate tudi v formatih MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC iz izmenljivega medija. Priključek za slušalke vam omogoča, da priključite slušalke, ko želite uživati v svoji najljubši glasbi in s tem ne motite drugih. Boombox ima vgrajen modul Bluetooth, s katerim lahko brezžično povezujemo vse pametne telefone, tablične računalnike ali prenosne računalnike. Razpon modula je do 10 metrov.

Odličen zvok v kompaktni napravi

Tehnične podrobnosti

Skupna moč 300W P.M.P.O., 2 × 3W RMS
Povezljivost Bluetooth, USB, AUX
Radio FM da
Vhod za slušalke da
LCD zaslon da
Podpora MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC
Frekvenčni razpon 40Hz – 20kHz
Napajanje 220/230V ali na baterije (niso priložene)
Teža 1,1 kg

Garancija: 1 leto