Addo lutka Emily

Addo lutka Emily

Ocena: 4,7
35,10 € 28,84 €

To je lutka Emily in obožuje čas, preživet v naravi. Po šoli gre vedno s prijatelji v park. Odpelji Emily kamor koli greš in navdušena bo. Ali zunaj dežuje? Ni pomembno. Z Emily se lahko igraš v sobi.

BABY born starejša sestra, posebna izdaja v krile in jakni, 43 cm-42%
71,90 € 41 €

Odprodaja

Najljubša lutka starejša sestra BABY, prihaja v posebni omejeni izdaji v „krilu in jakni“. Ko gre ven na ulice, se vsi obračajo za njo. Oblečena je v majico, krilo z gamašami, rada se obleče tudi v udobno jakno in obuje čevlje. Ima čudovite dolge blond lase- zelo rada preizkuša različne sodobne pričeske. Uporablja krtačo, gumijaste trakove in sponke.

L.O.L. Surprise! Mehurčkasto presenečenje, oranžno
27 €

Odlična cena

Razširite še več presenečenj z L.O.L. Bubbly Surprise! Vključuje ekskluzivno L.O.L. Surprise! Lutko in hišnega ljubljenčka z vodnim presenečenjem, ki sta shranjena v penečem srcu. Še šest presenečenj se razkrije z odpiranjem mehurčkov in kopanjem iz peska. Svetleč paket lahko uporabite tudi kot torbico ali komplet za igranje.

L.O.L. Surprise! Mehurčkasto presenečenje, roza
33,64 €

Zadnji kos!

Razširite še več presenečenj z L.O.L. Bubbly Surprise! Vključuje ekskluzivno L.O.L. Surprise! Lutko in hišnega ljubljenčka z vodnim presenečenjem, ki sta shranjena v penečem srcu. Še šest presenečenj se razkrije z odpiranjem mehurčkov in kopanjem iz peska. Svetleč paket lahko uporabite tudi kot torbico ali komplet za igranje.

BABY born dojenček Soft Touch - deklica
62,15 € 58,46 €

Lutka BABY born oblečena v bodi in s simpatično kapico, ima telo, občutljivo na dotik in premične predele rok oziroma ramen. Kadar bo lutka nahranjena, bo vesela. Kadar bo lutka žalostna, bo jokala. Prav tako rada plava v kadi – kadar se bo utrudila, jo položi na hrbet. Lutka zapira oči in spi.

BABY born Surprise Hiška steklenička
42,80 € 40,40 €

Zadnji kos!

Poglejte, kaj je štorklja prinesla punčkam BABY born Surprise! Dodatek za punčke BABY born Surprise. Modra steklenička se hitro spremeni v prikupen domek. Poleg vsega pa ima zelo posebnega prebivalca – ekskluzivnega dojenčka BABY born Surprise najdete v banjici. Kakšen dojenček je tam skrit? Ko se steklenička z ročajem razstavi, se odpre očarljiv bivalni prostor, razdeljen na dve nadstropji.

Spin Master Hatchimals Pixies
12,81 €

Pixies so čudovite zbirateljske punčke v jajčku. Srce na jajcu segrej z drgnjenjem. Ko spremeni barvo, stisni lupino in ugotovi, katera izmed Pixies punčk se skriva v njem. Punčke so bleščeče, imajo plapolajoča krila in 3 skrivne dodatke. Spodnji del jajčka služi tudi kot posteljica za punčko, pod njo pa lahko pospraviš tudi dodatke.

BABY born dojenček Soft Touch - fant
62,15 € 52,74 €

Odprodaja

Lutka BABY born oblečena v bodi in s simpatično kapico, ima telo, občutljivo na dotik in premične predele rok oziroma ramen. Kadar bo lutka nahranjena, bo vesela. Kadar bo lutka žalostna, bo jokala. Prav tako rada plava v kadi – kadar se bo utrudila, jo naj položi na hrbet. Lutka zapira oči in spi.

Baby Annabell Alexander, 43 cm
74 € 66,98 €

Zadnji kos!

Lutka Baby Annabell Alexander lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko požgečkate Alexanderjev trebušček, se bo pričel smejati, ali pa se bo včasih malo razjezil. Kar je uspel pojesti za kosilo, mora iti ven. Aleksander ljubi svojo modro steklenico in ko pije iz nje pri tem premakne usta, slišali boste celo zvoke. Pogosto je lačen, potem mora hitro jesti, saj lahko v nasprotnem primeru joka in začnete politi resnične lutke za lutke. Všeč mu je njegova mala mama, ki se ga dotakne po kolenu in se tako začne srečno smejati. Zamahnite naprej in nazaj. Začne zehati, zapirati oči, spati in globoko dihati.

Disney Frozen 2 lutka Anna
19,50 € 16,90 €

Zadnji kos!

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Anna ima oblečeno pravljično obleko in škornje. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njenega obraza in čudoviti ter negovani lasje.

L.O.L. Surprise! Lils bratje, sestre in živali - Preobrazba, serija 2-23%
8,99 € 6,90 €

Odprodaja

5 plasti presenečenj L.O.L. Surprise! Uživajte z vsemi novimi presenečenji v notranjosti! Vsak sloj razkriva namig, ali se v notranjosti skriva LIL sestra, LIL bratec ali LIL živalica. Kupite in odkrijte njihovo vodno presenečenje. Zberite vse in dokončajte celotno družino. Kombinirajte dodatke z vsemi lutkami.

Addo lutka Amelia

Addo lutka Amelia

Ocena: 4,9
35,10 € 30,36 €

Amelia se rada ukvarja s športom. Pelji jo na dolgo kolesarjenje, takrat bo postala tvoja najboljša prijateljica. Lutka ima dolge lase, ki jih lahko češeš.

Disney Frozen 2 lutka Elsa
19,71 €

Zadnji kos!

Princeska Elsa je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Elsa ima oblečeno pravljično obleko in škornje. Njeni lasje so spleteni čudovito kito. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Mattel Enchantimals palčica in prevozno sredstvo
16,55 € 14,78 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Saxon Polževi in njenemu prijatelju polžu Dawdle™ in se odpravite na dogodivščino z razburljivim prevoznim sredstvom, ki v sebi skriva celo vrsto zanimivih stvari in dodatkov!

Disney Belly plesna dvorana-36%
30,76 € 19,40 €

Zadnji kos!

Novi igrivi set iz serije Magical Movers z najljubšo princeso Belly. Sestavite lutko in glejte njene neverjetne poteze, ko pleše na plesišču v gradu. Lutka lahko pleše na balkonu ali zunaj na gradu.

BABY born starejša sestra, posebna izdaja v krile in jakni, 43 cm
70,34 € 56,33 €

Najljubša lutka starejša sestra BABY, prihaja v posebni omejeni izdaji v „krilu in jakni“. Ko gre ven na ulice, se vsi obračajo za njo. Oblečena je v majico, krilo z gamašami, rada se obleče tudi v udobno jakno in obuje čevlje. Ima čudovite dolge blond lase- zelo rada preizkuša različne sodobne pričeske. Uporablja krtačo, gumijaste trakove in sponke.

Bayer Design dojenček First Words, 30 cm
23,28 €

Zadnji kos!

Dojenček First Words se ponaša s kar 24. funkcijami, ki bodo vašega otroka naravnost navdušile. Ob pritisku na gumb, ki je na trebuščku, boste zaslišali predvajanje različnih otroških zvokov, kot so smeh, jok in celo njegove prve besede! Dojenčku pa sta priložena tudi duda in steklenička.

Cry Babies Fancy (Flamingo)
46,70 € 42,86 €

Zadnji kos!

Čudovita lutka Fancy iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi skrbel zanjo! Ko boste lutko nahranili se bo takoj umirila. Cry Babies spusti prave solze, medtem ko oddaja jokajoče zvoke.

Teddies dojenček z dodatki, 28 cm
15,17 € 11,05 €

Vse majhne deklice bodo imele rade tega prikupnega ljubkega dojenčka. V pakiranju je tudi več dodatkov. – Lutka omogoča realno in domiselno igro za mamice in spodbuja razvoj odgovornosti ter empatije.

Mattel Enchantimals Čoln za ogled džungle GFN58
23,25 € 20,95 €

Vsi na krov! Ladja je polna nepozabnih pripomočkov, ki jih krasijo tropski motivi. Raziščite lopo na vrhu dreves, prižgite svetilko na cesti in z daljnogledi poglejte v daljavo. Na krovu ladje boste imeli družbo lutke Merit Monkey in opice Compass.

Lamps velik komplet z lutko in dodatki
19,74 € 19,29 €

Zadnji kos!

Velik komplet s punčko je primeren za vsa dekleta, ki rade oblačijo in poskrbijo za svojo punčko. Paket vsebuje 8 dodatkov, oblek čevljev in mnogo drugih dodatkov. Oblecite svojo punčko v čudovite obleke in kar pričnite s svojo novo modno revijo.

Simba Steffi princesa na konju
18,99 € 18,37 €

Zadnji kos!

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.

BABY born Surprise 3
15,50 € 13,44 €

Zadnji kos!

Že tretjič je k nam prišla štorklja. Prinesla je novega dojenčka, katerega lahko malo po malo odkrijete. Neverjetna vozlišča skrivajo veliko presenečenj. Najprej odvijte ovoj in si oglejte, kakšen spol ima dojenček, nato pa nadaljujte z odkrivanjem.

Simba lutka Eva s konjem
15,80 € 13,35 €

Zadnji kos!

Lutka Eva v čudovitih oblekah bo danes preživela dan s svojim simpatičnim konjem. Ima vse, kar potrebuje za nego svojega ljubljenčka. Ko je za konja poskrbljeno, ga lahko vzamete v vožnjo – le na sedlo in se podajte na nove pustolovščine.

Lamps glava lutke za česanje v setu, velika
13,20 € 10,84 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. S tem modelom blond las lahko prav vsak preizkusi vse svoje ideje za oblikovanje pričeske. Vključen je velik komplet dodatkov.

Nines lutka z blond lasmi 30551
42 € 38,60 €

Zadnji kos!

Čudovita majhna lutka je zelo živa. Ima mehko telo in blond lase, lahko se jo seveda češe. Lutka ima odlično izdelane čudovita srčkana lička, nos, obraz ter roke in seveda noge. Lahko joče, kliče mama, očka, ko ji v usta položi dudo, preneha. Diši mehko in trajno.

Teddies lutka s konjem in kočijo-38%
34,12 € 21,10 €

Zadnji kos!

Čudovit pravljičen komplet s princesko, konjem in kočijo. S to kočijo in princesko lahko potujete kamorkoli po kraljestvu, lahko greste tudi na ples.

Teddies dojenček v oblekici s kapo, 40 cm, modro-bela
30,92 € 28,83 €

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 40 cm je oblečen v modro-belo obleko in kapo v podobni zasnovi.

Baby Annabell My First nagajivi dojenček Annabell, 30 cm
25,70 € 23,37 €

Zadnji kos!

Ko stisnete 30 cm nagajivega dojenčka Baby Annabell na trebušček, ta izpusti oranžno dudko. Počuti se tako zabavno, takoj se zasmeji. Toda po dolgi uri igranja se mali dojenček utrudi. Zapre oči, ko se uleže na hrbet.

Nines 30401 BRN dojenček, deček v košarici, 37 cm
46,08 €

Zadnji kos!

Simpatičen dojenček v lupinici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Dojenček nosi hlačke, spodnje perilo in copate. Vključuje dudo in spalno košaro.

Mattel Enchantimals tematska embalaža Art studio
17,50 € 15,91 €

Zadnji kos!

Tematski paket Enchantimals vsebuje punčko, ki je pol deklice in pol hišnega ljubljenčka. Oblečena je v čudovite žive barve in dodatke, usklajene s svojim ljubkim hišnim ljubljenčkom.

Simba lutka Steffi in Eva, nevesta z družico-29%
15,80 € 11,20 €

Odprodaja

Vsaka deklica sanja o veliki poroki. In s lutkami jo lahko doživite tudi z Steffi in Evo. Steffi je pripravljena na svoj veliki dan v čudoviti beli obleki s šopkom vrtnic. Z Eva je simpatična družica v roza oblekah s košaro z rožami. Obe sta pripravljena na ta velik nepozaben dan.

Mattel Polly Pocket - avto-35%
30,81 € 19,90 €

Zadnji kos!

Lutka Polly™ je pripravljena na potovanje in na pestro pustolovščino s čudovitim paradnim avtomobilom, ki v svojem prtljažniku skriva majhen skrivnosten avtomobil, zato boste znova in znova okolico navdušili s presenečenji. Njen roza-vijoličen avtomobil z dodelano obdelavo bodo navdušile vsakega avtomobilskega ljubitelja.

Teddies glava lutke za česanje v setu, rjavolaska
27,05 € 26,02 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Mattel Enchantimals Družinska lutka in kravice
20,10 € 15,95 €

Spoznajte Enchantimals™, simpatična bitja, ki povezujejo izjemen odnos s svojimi najboljšimi živalskimi prijatelji. V tem kompletu iger iz nepozabne kolekcije vas čaka čudovita družina Enchantimals ™. V vsakem setu boste našli lutko 15 cm in 3 prijatelje z živalmi.

Mattel Enchantimals Vrtec na kmetiji
28 € 23,74 €

Pridružite se Haydie in druščini ter uživajte v obilici zabave ter poskrbite za svoje čudovite prijatelje živali. V tem kompletu igre boste našli lutko v velikosti 15 cm iz Enchantimals™, 3 luštne živali in kmetija, polna odličnih pripomočkov. Na kmetiji boste našli celo vrsto pripomočkov, ki vam bodo pomagali skrbeti za živali.