BABY born dojenček Soft Touch - deklica
62,15 € 58,46 €

Lutka BABY born oblečena v bodi in s simpatično kapico, ima telo, občutljivo na dotik in premične predele rok oziroma ramen. Kadar bo lutka nahranjena, bo vesela. Kadar bo lutka žalostna, bo jokala. Prav tako rada plava v kadi – kadar se bo utrudila, jo položi na hrbet. Lutka zapira oči in spi.

BABY born Surprise Hiška steklenička
42,80 € 40,40 €

Zadnji kos!

Poglejte, kaj je štorklja prinesla punčkam BABY born Surprise! Dodatek za punčke BABY born Surprise. Modra steklenička se hitro spremeni v prikupen domek. Poleg vsega pa ima zelo posebnega prebivalca – ekskluzivnega dojenčka BABY born Surprise najdete v banjici. Kakšen dojenček je tam skrit? Ko se steklenička z ročajem razstavi, se odpre očarljiv bivalni prostor, razdeljen na dve nadstropji.

BABY born dojenček Soft Touch - fant
62,15 € 52,74 €

Odprodaja

Lutka BABY born oblečena v bodi in s simpatično kapico, ima telo, občutljivo na dotik in premične predele rok oziroma ramen. Kadar bo lutka nahranjena, bo vesela. Kadar bo lutka žalostna, bo jokala. Prav tako rada plava v kadi – kadar se bo utrudila, jo naj položi na hrbet. Lutka zapira oči in spi.

Baby Annabell Alexander, 43 cm
74 € 66,98 €

Zadnji kos!

Lutka Baby Annabell Alexander lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko požgečkate Alexanderjev trebušček, se bo pričel smejati, ali pa se bo včasih malo razjezil. Kar je uspel pojesti za kosilo, mora iti ven. Aleksander ljubi svojo modro steklenico in ko pije iz nje pri tem premakne usta, slišali boste celo zvoke. Pogosto je lačen, potem mora hitro jesti, saj lahko v nasprotnem primeru joka in začnete politi resnične lutke za lutke. Všeč mu je njegova mala mama, ki se ga dotakne po kolenu in se tako začne srečno smejati. Zamahnite naprej in nazaj. Začne zehati, zapirati oči, spati in globoko dihati.

BABY born Soft Touch mehka lutka dojenčka z obleko in jakno, posebna zimska izdaja, 43 cm
70,34 € 53,54 €

Zadnji kos!

Udobna oblačila so kot nalašč za vsako priložnost. Majhen dojenček BABY born ob jutrih rad teka v luštnih oblekah, popoldne pa se vaš majhen junak rad ogreje v toplih oblačilih. Beli plašč krasijo simpatične bunkice, hkrati pa je tudi oblačilo primerna izbira za udobje – prinaša toplino in udobje, kjerkoli boš s tvojim dojenčkom. Udobna obleka vključuje roza kapo in roza čevlje.

BABY born Soft Touch lutka, zimska izdaja, 43 cm
74,25 € 59,78 €

Zadnji kos!

Dodelana lutka BABY, izdana v posebni omejeni zimski izdaji. Ima toplo kapo in vso zimsko opremo, da je dojenčku v zimskem času prijetno toplo. Lutka nosi bundo v mentolovi zeleni barvi na katero so pritrjene rokavice. Roza hlače prijetno ogrejejo stopala in noge majhnih BABY born dojenčkov.

Teddies dojenček z dodatki, 28 cm
15,17 € 11,05 €

Vse majhne deklice bodo imele rade tega prikupnega ljubkega dojenčka. V pakiranju je tudi več dodatkov. – Lutka omogoča realno in domiselno igro za mamice in spodbuja razvoj odgovornosti ter empatije.

Bayer Design dojenček First Words, 30 cm
23,28 €

Zadnji kos!

Dojenček First Words se ponaša s kar 24. funkcijami, ki bodo vašega otroka naravnost navdušile. Ob pritisku na gumb, ki je na trebuščku, boste zaslišali predvajanje različnih otroških zvokov, kot so smeh, jok in celo njegove prve besede! Dojenčku pa sta priložena tudi duda in steklenička.

BABY born Surprise 3
15,50 € 13,44 €

Zadnji kos!

Že tretjič je k nam prišla štorklja. Prinesla je novega dojenčka, katerega lahko malo po malo odkrijete. Neverjetna vozlišča skrivajo veliko presenečenj. Najprej odvijte ovoj in si oglejte, kakšen spol ima dojenček, nato pa nadaljujte z odkrivanjem.

Lamps Otroška velika deklica v kariranem jopiču, 52 cm
17,10 € 14,59 €

Zadnji kos!

Simpatična deklica ima mehko telo in je oblečena v čudovito roza in belo obleko, ki se lahko sleče. Velikost dojenčka je 52 cm. Idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Teddies dojenček v oblekici s kapo, 40 cm, modro-bela
30,92 € 28,83 €

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 40 cm je oblečen v modro-belo obleko in kapo v podobni zasnovi.

Nines 30400 BRN dojenček, deklica v košarici, 37 cm
46,06 €

Zadnji kos!

Simpatičen dojenček v lupinici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Dojenček nosi hlačke, spodnje perilo in copate. Na glavi nosi trak. Vključuje dudo in spalno košaro.

Nines 30401 BRN dojenček, deček v košarici, 37 cm
46,08 €

Zadnji kos!

Simpatičen dojenček v lupinici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Dojenček nosi hlačke, spodnje perilo in copate. Vključuje dudo in spalno košaro.

Baby Annabell My First nagajivi dojenček Annabell, 30 cm
25,70 € 23,37 €

Zadnji kos!

Ko stisnete 30 cm nagajivega dojenčka Baby Annabell na trebušček, ta izpusti oranžno dudko. Počuti se tako zabavno, takoj se zasmeji. Toda po dolgi uri igranja se mali dojenček utrudi. Zapre oči, ko se uleže na hrbet.

Baby Annabell babyannabell, Annabell, 43 cm - Odprta embalaža-35%
74 € 47,73 €

Odprta embalaža

Lutka Baby Annabell lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko se zjutraj zbudi, komaj čaka, da spije vodo iz stekleničke. Med pitjem se premika. Annabell se navdušeno smeji, ko zamahnete po kolenu. Če jo požgečkate po trebuhu se bo veselo smejala. Včasih Annabell glasno zakriči in spusti prave solze. Najraje ima dudko. Ko pride čas za posteljo jo morate le uspavati. Annabell začne zehati, zapre oči, zaspi in globoko diha.

BABY born Soft Touch Punčka s pripomočki za umivanje zob, 43 cm - Odprta embalaža1-12%
70,10 € 61,20 €

Odprta embalaža

BABY born vedno nekaj vtika v usta in žveči. Hitro tako postanejo njeni zobje rumeni. Zato ima na roza majici sliko medvedka Bruna in račke Berty, ki umivata zob. Udobne hlače in kapica so okrašene s potiskom pisanih kapljic. Skupaj z vsemi pripomočki za zobno higieno si BABY born v svoj nov dom prinese tudi več drugih dodatkov, ki ji pomagajo pri njenih devetih funkcijah. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Llorens Cuquita deklica 30006, lutka
39,10 € 32,92 €

Dodelan otrok – punčka ima telo iz mehke tkanine. Po pritisku na prsi začne lutka reči „mama“, „papa“, ima pa tudi sposobnost zvoka, ki ponazarja jok. Duda služi le kot dodatek.

Llorens New Born deklica 26274, lutka
39,10 € 33,08 €

Popolna zasnova realnega fantka, ki si ga želi vsaka majhna mamica. Na telesu so dodelani detajli, ki prikazujejo realno stanje dojenčka. Velikost dojenčka je 26 cm. Duda služi le kot dodatek.

Llorens New Born fantek 63631, lutka
54,80 € 50,04 €

Dodelan otrok – fantek ima telo iz mehke tkanine. Po pritisku na prsi začne lutka reči „mama“, „papa“, ima pa tudi sposobnost zvoka, ki ponazarja jok. Roke in noge so pritrjene na telo s sklepom. Dojenček je kazal in lahko celo sedi.

Llorens Cuquito fantek 30007, lutka
39,10 € 32,75 €

Dodelan otrok – punčka ima telo iz mehke tkanine. Po pritisku na prsi začne lutka reči „mama“, „papa“, ima pa tudi sposobnost zvoka, ki ponazarja jok. Duda služi le kot dodatek.

Baby Annabell Annabell, 43 cm
74 € 67,76 €

Lutka Baby Annabell lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko se zjutraj zbudi, komaj čaka, da spije vodo iz stekleničke. Med pitjem se premika. Annabell se navdušeno smeji, ko zamahnete po kolenu. Če jo požgečkate po trebuhu se bo veselo smejala. Včasih Annabell glasno zakriči in spusti prave solze. Najraje ima dudko. Ko pride čas za posteljo jo morate le uspavati. Annabell začne zehati, zapre oči, zaspi in globoko diha.

Cry Babies Kristal lutka za otroke
70,20 € 64,82 €

Čudovita lutka Kristal iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bo skrbel zanjo. Stisni se k njej, daj ji dudo in takoj se bo umirila. Cry Babies točijo prave solze in pri tem oddajajo zvoke joka.

Llorens New Born fantek 26273, lutka
39,10 € 35,73 €

Popolna zasnova realnega fantka, ki si ga želi vsaka majhna mamica. Na telesu so dodelani detajli, ki prikazujejo realno stanje dojenčka. Velikost dojenčka je 26 cm. Duda služi le kot dodatek.

BABY born morska deklica, 46 cm
40,09 €

Morske deklice so skrivnostna bitja in BABY born Morska deklici tukaj ni izjema. V vodi valovijo barvne plavuti – v vodi elegantno plava. Takoj, ko pride v stik s hladno vodo, se barva obleke spremeni: roza v turkizno in turkizno v modro. Kako to počne?

BABY born My First Annabell, 30 cm
20 € 19,78 €

Deklica se je že toliko naučila v razredu plavanja … Rada plava kraul in metuljčka. Ko plava kraul, izmenično premika eno za drugo roko v vodi, s plavanjem metuljčka istočasno premika roki. In vse to počne brez baterij! Vse, kar morate storiti, je iztegnite roke nazaj in pripravljeni ste za naslednji krog. Ko ji spustite roke, začne plavati v vodi.

Cry Babies Fancy (Flamingo)
46,70 € 42,86 €

Čudovita lutka Fancy iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi skrbel zanjo! Ko boste lutko nahranili se bo takoj umirila. Cry Babies spusti prave solze, medtem ko oddaja jokajoče zvoke.

Bayer Design First Words Baby lutka, 38 cm, roza
35,10 € 26,84 €

First Words Baby je prikupna lutka z mehkim telesom in velikostjo 38 cm. Ko zaspi, zapre oči in izgleda kot popoln angel. Svojim malim mamicam ponuja do 24 funkcij, ki razvijajo otroško igro. Ko stisnete njen trebušček, se smeji, joka ali oddaja druge otroške zvoke.

BABY born Soft Touch Little fantek, 36 cm
44,80 € 40,63 €

Čeprav se fant zelo trudi, da bi vadil s svojim krožnikom v obliki zajčka, še vedno ne zna jesti. Včasih mu je tako žal, da celo joka. Ko pa dobi svojo stekleničko, je vse pozabljeno. Tisti, ki pijejo veliko, morajo večkrat na kahlico ali pa se polulajo v plenice. Mala mamica lahko fantku dviguje roke, razteguje noge ali mu obrača glavo z ene strani na drugo. Potem gre lahko dojenček tudi spančkati. Zapre svoje modre učke in gre sanjat o lepih dneh.

BABY born Surprise 4
15,50 € 13,68 €

O dobro! Zdaj štorklja nosi tudi rožice za dojenčke. Čudovit dodatek. Dojenčki so skriti znotraj brstov, ki skrivajo veliko presenečenj. Najprej razpakirajte odejo in si oglejte, kaj se skriva v notranjosti.

Lamps otroška lutka, roza
11,43 €

Dojenček v velikosti 29 cm je oblečen v vijoličasto obleko in ima kapo. Ima trdno telo in luknjo v ustnicah za hranjenje. Idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Nines 30220 Dolosinas NANA punčka v odejici, 26 cm
22,64 €

Simpatična punčka v odejici za počivanje je izdelana do najmanjših podrobnosti. Na sebi ima spodnje hlače in slinček. Na glavi nosi trak s pentljo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Lutka leži v spalni vreči iz odejice.

BABY born Surprise žival
11,50 € 10 €

Tokrat štorklja deluje tako, kot skrbnik živalskega vrta. Prinaša vam živalske dojenčke presenečenja! Postopoma eno presenečenje za drugim. Najprej razpakirajte brisačo in poglejte, katerega hišnega ljubljenčka ste prejeli.

BABY born for babies pajac s svetlečo zvezdico z lutko, 30 cm
19,30 € 18,46 €

Zahvaljujoč čudoviti lutki ta „Sije v temi“ – lahko postane nova otroška igra. V zibelko ali v posteljico najmlajših otrok lahko od rojstva namestite oblačilo na lutko v velikosti 30 cm. Ima mehko telo in čudovite plišaste copate.

Nines 30221 Dolosinas NANA fantek v odejici, 26 cm
22,64 €

Simpatičen fantek v odejici za počivanje je izdelan do najmanjših podrobnosti. Na sebi ima spodnje hlače in slinček. Na glavi ima kapico. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Lutka leži v spalni vreči iz odejice.

Teddies dojenček v roza-beli oblekici s kapo, 50 cm
38,66 € 36,62 €

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 50 cm je oblečen v roza-belo obleko in kapo v podobni zasnovi.