Mattel Barbie in sanjska kuhinja
58,50 € 57,20 €

Zadnji kos!

Igrajte se z Barbie in skuhajte najbolj okusne jedi v svoji sanjski kuhinji! V kompletu te čaka kuharski mojster Barbie® in popolnoma opremljena kuhinja – s kuhinjskimi aparati, orodji, potrebnimi za kuhanje, serviranje in peko testa v petih različnih barvah, s katerimi boste skuhali najboljše dobrote.

Mattel Barbie klinika na kolesih
70,80 €

Zadnji kos!

Aktivirajte s tipko in pojdite k svojim bolnikom. S pomočjo ročice na zadnji strani avtomobila boste reševalno službo preprosto preoblikovali v kliniko V notranjosti boste našli medicinske pripomočke za nujne primere in redne zdravniške preglede.

Mattel Barbie Chelsea z vlakom
26,95 € 18 €

Zadnji kos!

Skoči na vlaku in se skupaj s punčko Chelsea ™, mladičkom in mačko odpravi na avanturo! Pisan vlak se premika in ima dva snemljiva vagona.

Mattel Barbie mavrični svet
53,93 € 48 €

Zadnji kos!

Rainbow Grad ima veliko fantastičnih pripomočkov in dodatkov. Barbie's Princess Throne lahko spremenite v udobno posteljo, ima tudi funkcionalno dvigalo na sprehod lahko vzame psa Honey-ja, streha pa je lahko njegovo igrišče. Za omari skriva kozmetično mizo s parfumi in nakitom.

Mattel Barbie Víla Chelsea in hiška
29,59 € 27,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se punčki Chelsea v njeni novi hiški! Odprite roza vrata, povabite prijatelje in raziščite dvonadstropno hišo! Našli boste kuhinjsko opremo, pohištvo kot je miza s stolom ali posteljico.

Mattel Barbie Sladek samorog
36,99 € 18,70 €

Zadnji kos!

Sladko kraljestvo v Dreamtopiji je polno fantazije in najslajših presenečenj! Ta mogočen samorog ima mehko roza grivo in rep. Deklice bodo navdušene nad njegovim rogom iz korneta za sladoled, čokoladnimi kopiti in ogrlico iz sladkarij.

Mattel Barbie iz kolekcije puma
117,04 € 99,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Barbie® lutka iz kolekcije Puma je elegantna in športna v vsaki situaciji. Oblečena je v športna oblačila iz kolekcije Puma Athleisure, na kar nakazujejo rožnato – črni čevlji Puma.

Mattel Barbie v obleki - turkizna s potiskom
10,76 € 9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko turkizno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!

Mattel igralni set Barbie varuška - lutka z roza majico
30,80 € 26,20 €

Zadnji kos!

Poskusite se v vlogi varuške in uživajte skupaj z lutko Barbie pri varstvu male deklice. V igralnem setu boste našli lutka Barbie®, lutka deklice in veliki tematski igralni kosi z manjšimi dodatki.

Mattel Barbie in igralni set Supermarket
38,51 € 34,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v zabavi s punčko Barbie® pri nakupovanju v supermarketu! V igralnem setu boste našli omarico s tremi policami, blagajno s tekočim trakom, napravo za plačilo s kreditnimi karticami in številne dodatke.

Wissper set 2v1 Desert World (01565)
19,90 €

Zadnji kos!

Dve igrači v eni,in sicer Wissper 2v1 Desert World set/svet puščave 2v1 vsebuje figuri Wissper in Monty, dva svetova, puščavo in hišico na drevesu z zelenico ter razne dodatke puščave in zelenic.

Wissper set Water World (ŠK.01574)
19,90 €

Zadnji kos!

Wissper set Water World vsebuje drevak, krokodila na deski za „surf“, rešilni jopič ter oblekico s kapuco in čevlje za 23 cm visoko Wissper (ni priložena setu).

Wissper set 2v1 Grass World (01562)
19,90 €

Zadnji kos!

Dve igrači v eni Wissper 2v1 Grass world set/travnati svet 2v1 vsebuje figuri Wissper in Herbert, dva svetova, svet zelenega travnika z drevesom ter sobo s kaminom in razne dodatke.

Wissper set 2v1 Water World (01559)
19,90 €

Zadnji kos!

Dve igrači v eni Wissper 2 v 1 water world set/svet vode 2 v 1 vsebuje figuri Wissper in Kev ter dva svetova, in sicer svet kopalnice in svet ob vodi z raznimi dodatki.

Mattel Barbie Chelsea s ponijem
23,09 € 22,20 €

Zadnji kos!

Igrajte se s punčko Chelsea ™ punčko in njenim ponijem za jahanje! Punčka in poni imata barvite jahalne pripomočke. Poni ima dolgo rjavo grivo in rep, udobno sedlo in vajeti, ki se mu odlično prilegajo.

Mattel Barbie Inženirka robotike, vijolični lasje
19,24 € 17,90 €

Zadnji kos!

Pomagajte lutki Barbie Inženerki robotike pri svojem delu: sestavite vajinega robota iz priloženih komponent. Vse pomembne dodatke in namige ima inženirka Barbie shranjene na svojem prenosnem računalniku, zato bo prav gotovo potrebovala ob igri!

studio za nohte Shaky Shake
9,99 € 8,80 €

Studio za nohte Shaky Shake je kot nalašč za vse deklice, ki si želi same urejate nohte.

Wissper set Ice World (ŠK.01576)
19,90 €

Zadnji kos!

Wissper set Ice World vsebuje tobogan, 2 pingvina ter oblekico s kapuco in čevlje za 23 cm visoko Wissper (ni priložena setu).

Mattel Barbie na svojem odličnem delovnem mestu v slikarski izložbi
15,38 € 14,40 €

Zadnji kos!

Pojdi z lutko Barbie umetnica v njen čudovit slikarski atelje in ustvarjajta skupaj vajine nepozabne umetniške stvaritve – nekaj jih je že mogoče najti. Lutka je že ustvarila nekaj stvaritev, ki poosebljajo življenje – tihožitje z jabolkami ali rožami, zato ji začnite pomagati pri svojem delu!

Mattel Barbie hiša
76,99 € 36,90 €

Barbie hiša za punčke vključuje kuhinjo, spalnico, kopalnico in bazen.

Mattel Barbie na potovanju
39,99 € 28,90 €

Komplet Barbie na potovanju vsebuje punčko Barbie s kužkom ter vse kar potrebuje na potovanju.

Mattel Barbie v obleki - rumena s potiskom
10,76 € 9,50 €

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko rumeno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!

Mattel Barbie V gibanju – košarkašica
23,30 € 21,70 €

Lutka Barbie® je nenehno v gibanju, zdaj pa se lahko giba več kot kdajkoli prej! Lutka košarkašica lahko izvaja tudi najzahtevnejše trike z žogo. Barbie ima na sebi dres s številko 59.

Mattel Barbie V gibanju, temnopolta
23,30 € 22,20 €

Lutka Barbie® je nenehno v gibanju, zdaj pa se lahko giba več kot kdajkoli prej! Lutka lahko vozi kolo, teče, igra na kitaro, izvaja gimnastične vaje in sedi po turško.

Mattel Barbie v obleki – roza
10,90 € 9,50 €

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko roza obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!

Mattel vrtnarka Barbie Chelsea Gardening, set
26,95 € 24,40 €

Pridruži se Chelsea™ in si pridelaj obilico sočne zelenjave! V igri Chelsea™ čakajo vrtnarko Barbie prav posebni izzivi, pa tudi jablana s predeli za jabolka, stojalo za lastno tržnico, prav poseben zaboj, kakor tudi izjemno praktičen vrtni pribor z dvobarvno maso.

Mattel zajtrk Barbie Stacie, set
27,30 €

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in zahvaljujoč Stacie™ in setu, ga ne boste nikoli zamudili. Komplet čaka na kuhinjskem pultu,skupaj s pripomočki kot so naprava za pripravo vafljev in stepene smetane za kavo. Poleg tega obe napravi zares delujeta!

Mattel Barbie ženin Ken
24,99 € 23,60 €

Punčka Barbie nevesta nestrpno pričakuje svoj poročni dan. Oblečena je v edinstveno poročno obleko, z nežnim roza odtenkom in prefinjenimi detajli. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

Mattel nevesta

Mattel nevesta

Ocena: 4
29,99 € 28,40 €

Punčka Barbie nevesta nestrpno pričakuje svoj poročni dan. Oblečena je v edinstveno poročno obleko, z nežnim roza odtenkom in prefinjenimi detajli. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

Mattel Mavrična princesa s konjem in kočijo
99,99 € 94,30 €

Barbie princeska z mavrično kočijo, ki jo vleče samorog, za elegantne vožnje po mavričnem kraljestvu. Kočija je dovolj velika za dve punčki, mogoče pa ji je tudi odpreti streho.

Unikatoy omarica za shranjevanje Juicy (24942)
9,90 € 9,60 €

Škatla v obliki omare se ponaša z ročajem, zato jo lahko vzamete s seboj kamorkoli želite. Znotraj škatle se skrivajo številni predali, kamor lahko shranite nakit, gumice za lase, ipd. Poleg predalčkov je v omarici tudi manjše ogledalo.

Wissper set Grass World (01545)
19,90 €

Odlična cena

Komplet Wissper Grass world/travnati svet vsebuje konja Herbert, čelado, oblekico in čevlje za lutko (ta se prodaja ločeno).