Mattel Barbie visoka dolgolasa blondinka
38,51 €

32,90 €

Zadnji kos!

Ta 43 cm visoka princesa Barbie®** iz kraljestva las ima dolge, čudovite barvite lase, zato bodo z njimi prav gotovo uživale v svojem domovanju, hkrati pa bodo delile z vami vso svojo zabavo! Lutka ima svoj greben, ki ga je mogoče preprosto odpreti vanjo shraniti vse dodatke za lase.


Mattel Barbie in sanjska kuhinja
58,50 €
57,30 €

Zadnji kos!

Igrajte se z Barbie in skuhajte najbolj okusne jedi v svoji sanjski kuhinji! V kompletu te čaka kuharski mojster Barbie® in popolnoma opremljena kuhinja – s kuhinjskimi aparati, orodji, potrebnimi za kuhanje, serviranje in peko testa v petih različnih barvah, s katerimi boste skuhali najboljše dobrote.


Mattel Barbie Chelsea s ponijem
23,09 €
22,10 €

Igrajte se s punčko Chelsea ™ punčko in njenim ponijem za jahanje! Punčka in poni imata barvite jahalne pripomočke. Poni ima dolgo rjavo grivo in rep, udobno sedlo in vajeti, ki se mu odlično prilegajo.


Mattel Barbie Inženirka robotike, vijolični lasje
19,24 €

17,90 €

Zadnji kos!

Pomagajte lutki Barbie Inženerki robotike pri svojem delu: sestavite vajinega robota iz priloženih komponent. Vse pomembne dodatke in namige ima inženirka Barbie shranjene na svojem prenosnem računalniku, zato bo prav gotovo potrebovala ob igri!


Mattel Barbie mavrični svet
53,93 €

48,10 €

Zadnji kos!

Rainbow Grad ima veliko fantastičnih pripomočkov in dodatkov. Barbie's Princess Throne lahko spremenite v udobno posteljo, ima tudi funkcionalno dvigalo na sprehod lahko vzame psa Honey-ja, streha pa je lahko njegovo igrišče. Za omari skriva kozmetično mizo s parfumi in nakitom.


Mattel Barbie na svojem odličnem delovnem mestu v slikarski izložbi
15,38 €

14,40 €

Zadnji kos!

Pojdi z lutko Barbie umetnica v njen čudovit slikarski atelje in ustvarjajta skupaj vajine nepozabne umetniške stvaritve – nekaj jih je že mogoče najti. Lutka je že ustvarila nekaj stvaritev, ki poosebljajo življenje – tihožitje z jabolkami ali rožami, zato ji začnite pomagati pri svojem delu!


Mattel Barbie Retro Day to night
53,93 €

48,70 €

Zadnji kos!

Uspešna punčka Barbie® se je vrnila! Čez dan je čudovita punčka Barbie uspešna poslovna ženska, zvečer pa nočna princesa! Čez dan nosi roza poslovno obleko, ki se z lahkoto spremeni v osupljivo večerno obleko!


Mattel Barbie Sladek samorog
36,99 €

35 €

Zadnji kos!

Sladko kraljestvo v Dreamtopiji je polno fantazije in najslajših presenečenj! Ta mogočen samorog ima mehko roza grivo in rep. Deklice bodo navdušene nad njegovim rogom iz korneta za sladoled, čokoladnimi kopiti in ogrlico iz sladkarij.


Mattel Barbie v obleki - oranžna s potiskom
10,76 €

9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko oranžno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie v obleki - rumena s potiskom
10,76 €

9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko rumeno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie v obleki - turkizna s potiskom
10,76 €

9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko turkizno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie Víla Chelsea in hiška
29,59 €

27,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se punčki Chelsea v njeni novi hiški! Odprite roza vrata, povabite prijatelje in raziščite dvonadstropno hišo! Našli boste kuhinjsko opremo, pohištvo kot je miza s stolom ali posteljico.


shibajuku mini doll, barbika, 15 cm-26%
9,99 €

7,32 €

Zadnji kos!

Shibajuku mini punčke so tako majhne in tako prikupne! Edinstvena Shibajuku punčka je prepoznavna po svojem osebnemo outfitu in norih frizurah.


studio za nohte Shaky Shake-27%
9,99 €

7,25 €

Zadnji kos!

Studio za nohte Shaky Shake je kot nalašč za vse deklice, ki si želi same urejate nohte.


Mattel Barbie Chelsea z vlakom
26,95 €

18,10 €

Skoči na vlaku in se skupaj s punčko Chelsea ™, mladičkom in mačko odpravi na avanturo! Pisan vlak se premika in ima dva snemljiva vagona.


Mattel Barbie klinika na kolesih
70,80 €

Aktivirajte s tipko in pojdite k svojim bolnikom. S pomočjo ročice na zadnji strani avtomobila boste reševalno službo preprosto preoblikovali v kliniko V notranjosti boste našli medicinske pripomočke za nujne primere in redne zdravniške preglede.


Mattel Barbie punčka v roza obleki
12,35 €

6,10 €

Priljubljena Barbie lutka v preprostih roza oblekah s cvetličnim vzorcem. Izpolnite svojo zbirko s to ikonično modno lutko. V paketu boste prejeli tudi modna očala, katera ima barbi v laseh. Lutka je velika 30 cm.


Mattel Barbie in igralni set Supermarket
38,51 €

34,90 €

Uživajte v zabavi s punčko Barbie® pri nakupovanju v supermarketu! V igralnem setu boste našli omarico s tremi policami, blagajno s tekočim trakom, napravo za plačilo s kreditnimi karticami in številne dodatke.


Mattel Barbie Inženirka robotike, črnolaska
19,24 €

17,90 €

Pomagajte lutki Barbie Inženerki robotike pri svojem delu: sestavite vajinega robota iz priloženih komponent. Vse pomembne dodatke in namige ima inženirka Barbie shranjene na svojem prenosnem računalniku, zato bo prav gotovo potrebovala ob igri!


Mattel Barbie v obleki - modra s potiskom
10,76 €

9,50 €

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko modro obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel igralni set Barbie varuška - lutka z roza majico-24%
30,80 €

23,30 €

Odlična cena

Poskusite se v vlogi varuške in uživajte skupaj z lutko Barbie pri varstvu male deklice. V igralnem setu boste našli lutka Barbie®, lutka deklice in veliki tematski igralni kosi z manjšimi dodatki.


Mattel zajtrk Barbie Stacie, set
26,95 €

24,80 €

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in zahvaljujoč Stacie™ in setu, ga ne boste nikoli zamudili. Komplet čaka na kuhinjskem pultu,skupaj s pripomočki kot so naprava za pripravo vafljev in stepene smetane za kavo. Poleg tega obe napravi zares delujeta!


Mattel Barbie ženin Ken-15%
24,99 €

21,12 €

Odlična cena

Punčka Barbie nevesta nestrpno pričakuje svoj poročni dan. Oblečena je v edinstveno poročno obleko, z nežnim roza odtenkom in prefinjenimi detajli. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.


Mattel nevesta-32%

Mattel nevesta

Ocena: 4
29,99 €

20,30 €

Odlična cena

Punčka Barbie nevesta nestrpno pričakuje svoj poročni dan. Oblečena je v edinstveno poročno obleko, z nežnim roza odtenkom in prefinjenimi detajli. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.


Mattel Barbie hiša
76,99 €

72,70 €

Barbie hiša za punčke vključuje kuhinjo, spalnico, kopalnico in bazen.


Mattel Barbie pravljična vila
17,99 €

17 €

Barbie pravljična vila Dreamtopia z bleščečimi krili, barvitim steznikom in lesketajočim krilom.


Mattel Barbie Slaščičarka
26,99 €

25,50 €

Barbie slaščičarka je izjemno prikupna v svoji beli majici z narisanim motivom kolačka. Odslej streže tudi kolačke.