BABY born športni voziček
36,99 €

32,20 €

Zadnji kos!

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 3. leta.


BABY born voziček marela
49,99 €

37,40 €

Zadnji kos!

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 4. do 8. leta.


Bayer Design voziček za punčke Jogger, roza/rjav
45,99 €

37,70 €

Moderno zasnovan športni voziček za punčke Jogger, ima mehek ročaj in prihaja v prijetni roza-rjavi barvni kombinaciji. Opremljen je z varnostnim pasom in košaro za shranjevanje pripomočkov. Primeren je za igro s punčkami v velikosti do 50 cm.


Hauck voziček za lutke Triple Buggy
71,99 €

53,20 €

Zadnji kos!

Voziček ima po višini nastavljiv ročaj, tako, da bo otroka spremljal in zabaval več let. Primeren je za punčke do 43 cm.


Smoby športni voziček Jogger Maxi Cosi
51,99 €

44,40 €

Športni voziček s tremi kolesi v živahni rožnati barvi je popoln dodatek za vse tiste otroke, ki bi radi na sprehod peljali tudi lutko ali medvedka.


Smoby športni voziček za dvojčka Maxi Cosi
44,90 €

39,50 €

Zadnji kos!

Voziček za dve lutki Maxi Cosi & Quinny ima sodoben dizajn z retro elementi. Otroški voziček za dve lutki je izdelan v čudoviti kombinaciji roza barve z belo konstrukcijo. Otroku nudi dvojno radost, saj lahko s seboj na sprehod vzame dve lutki.


Woody otroški voziček za lutko z motivom samoroga, velik
58,65 €

49,50 €

Zadnji kos!

Oblikovanje vozička z enobarvno zasnovo sledi trenutnim modnim trendom. Voziček za lutke je narejen iz kombinacije materialov: tkanine, kovine in plastike. Del izdelka je prenosna vreča za otroke, mrežasta košara kot prostor za shranjevanje pod vozičkom in torba za vrečo na sprednjem ročaju.


Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1
110,02 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček za lutke EMOTION 3V1 je sodoben prilagodljiv voziček in je popolna replika vozička za dojenčke. Paket vsebuje športno in globoko košaro ter avtosedež. Avto sedež je opremljen z adapterji in se lahko namesti na podvozje košare in vsebuje pasove za pritrditev lutke. Komplet vsebuje tudi bib.


Bayer Chic previjalna torba
9,72 €

Previjalna torva primerna za lutke Bayer Chic. Tudi lutke potrebujejo maksimalno nego. Dekleta imajo zdaj z njimi vse potrebne predmete, zahvaljujoč tej uporabni viseči torbi. V komplet torbe je vključena tudi pralna podloga.


Bayer Chic otroški voziček EMOTION, 2v1
87,90 €

77,74 €

Voziček za lutke EMOTION 2V1 s športnim in globokim sedežem. Voziček ponuja dve možnosti pritrditve košare na voziček tako, tako v smeri vožnje kot v nasprotni smeri. Športni voziček ima predel za igrače in pas za pritrditev lutke. V globokem korpusu boste našli košaro. Voziček ima nastavljiv ročaj in nakupovalno košarico.


Bayer Chic voziček TANDEM TWINNY
93,30 €

Voziček za dvojčka s spremenljivimi sedeži. Če vaša deklica potrebuje prostor za dve lutki, je ta lahek in priročen voziček odlična izbira. Voziček ima trdno podvozje in nastavljiv ročaj, tako da ga lahko otrok prilagodi na želeno višino.


Bayer Chic voziček za dve lutki
57,95 €

Otroški voziček za punčki JOGGER je tricikel za dve punčke skupaj. To je voziček za punčke, ki je zelo lahek. Sedeži so drug poleg drugega in imajo pritrdilne pasove ter ​​nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo.


Bayer Design zložljiv voziček za punčke Kombi Grande
84,99 €

51,99 €

Otroški voziček za punčke Kombi Grande bo med malimi mamicami pravi hit. Visoko funkcionalni voziček se lahko zelo enostavno zloži. Opremljen je z nakupovalno košarico in prenosno torbo. Primeren je za punčke v velikosti od 38 do 46 cm.


Hauck Otroški voziček Diana
27,42 €

24,20 €

Voziček Diana z odstranljivo notranjo torbo je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje. Del vozička je tudi praktično pokrivalo in prostor za shranjevanje na dnu vozička.


Smoby globok voziček Ledeno kraljestvo
48,81 €

44,40 €

Globok voziček za lutke z motivom priljubljenega Ledenega kraljestva. Okvir vozička je izdelan iz kombinacije plastike in kovine. Prevleka in podloga za noge sta iz tkanine. Vsebuje veliko plastično košaro z luknjami.


Smoby kombinirani voziček Maxi Cosi za lutko
58,58 €

52,90 €

Kombinirani voziček ima snemljivo košaro. Uporaba košare omogoča, da voziček spremenite v globokega. Lahko ga uporabljate tudi kot športni voziček. Košaro lahko uporabljate samostojno. Popolnoma vrtljiva sprednja kolesa. Kolesa imajo protihrupno plast.


Bino voziček za punčke Buggy, zelen-26%
49,99 €

36,86 €

Odlična cena

Voziček za punčke Bino Buggy z nastavljivo višino ročaja in odstranljivo prenosno košaro. Odlikuje ga zložljiva zasnova.


Denis otroški voziček, športni
11,99 €

9,70 €

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in PVC vrečko za shranjevanje stvari bo zagotovo navdušil vašega otroka


Denis Otroški voziček, športni
14,99 €

12,20 €

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in PVC vrečko za shranjevanje stvari bo zagotovo navdušil vašega otroka.


Hauck voziček v 3 kombinacijah, samorog
51,30 €

Veliki otroški voziček za lutke v barvitem dizajnu. Voziček lahko pozicionirate v 2 položaja, sedeči ali ležeči položaj. Notranji ležalnik lahko snamete iz vozička in ga uporabljate samostojno. Voziček je opremljen s spodnjim mrežastim predalom za shranjevanje in baldahinom.


Bayer Chic otroški voziček Mini-Buggy ROMA
17,07 €

Izjemno lahek in robusten voziček za lutko Mini-Buggy ROMA je primeren za sprehod po mestu. Zaradi svoje priročnosti, voziček na poti ne bo nikogar oviral Konstrukcija je mnogo bolj robustnjša od drugih vozičkov te vrste. Voziček je opremljen z zaščitnimi trakovi za pritrditev lutke.


Bayer Chic voziček za dve lutki
108,46 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček za dve lutki VARIO je prilagodljiv, lahek, kompakten z edinstveno konstrukcijo. Voziček ima dva zaporedna sedeža. Oba sedeža se lahko vrtita v obe smeri, sta nastavljiva in imata pas za pritrditev lutke ter nastavljivo streho. Voziček ima nastavljiv ročaj z mehko peno in ročaj za oprijem za udobno uporabo


Bayer Chic voziček Picobello
60,11 €
57,80 €

Globoki voziček Picobello je izdelan za punčke v velikosti do 46 cm. Ima nastavljiv ročaj, možno ga je zložiti. Voziček ima snemljiv pokrov in košaro za shranjevanje majhnih predmetov. ki je pritrjena na ohišje.


Bayer Chic voziček SKIPPER
46,78 €

Skipper je odličen voziček za dekleta, ki želijo prevažati svoje lutke. Voziček je povsem lahkoten z aluminijasto konstrukcijo in nizkim težiščem. Zaradi teh značilnosti in velikih koles je primeren za igro na prostem.


Bayer Chic voziček za punčke Leni
57,80 €

53,94 €

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.


Bino otroški voziček za lutke
17,24 €

Športni golfski voziček za majhne mame v rožnato beli barvi bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. V vozičku se nahaja sponka, ki poskrbi za to, da lutka ne pade iz vozička.


Bino otroški voziček za lutke, majhen
37,28 €

Voziček tricikel za majhne mame v roza-rjavi kombinaciji s sodobnim cvetličnim vzorcem, bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. Na hrbtnem predelu ima voziček praktičen prostor za shranjevanje za vse pripomočke, ki jih dojenček potrebuje na poti.