Najdeno: 60

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

BABY born voziček z vrečo
19,99 €

15,20 €

Zadnji kos!

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 3. leta.


BABY born voziček
15,99 €

13,10 €

Zadnji kos!

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 3. leta.


BABY born voziček marela
49,99 €

37 €

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 4. do 8. leta.


Bayer Design voziček za lutke Trendy + posteljica
67,99 €

57,90 €

Zadnji kos!

Zaradi nastavljivega ročaja bo voziček otroka spremljal več let. Primeren je za lutke do 46 cm. Kompletu pa je priložena tudi posteljica.


Bayer Design voziček za punčke Jogger, roza/rjav
45,99 €

37,50 €

Zadnji kos!

Moderno zasnovan športni voziček za punčke Jogger, ima mehek ročaj in prihaja v prijetni roza-rjavi barvni kombinaciji. Opremljen je z varnostnim pasom in košaro za shranjevanje pripomočkov. Primeren je za igro s punčkami v velikosti do 50 cm.


Bino voziček za punčke Buggy, zelen
49,99 €

40,80 €

Zadnji kos!

Voziček za punčke Bino Buggy z nastavljivo višino ročaja in odstranljivo prenosno košaro. Odlikuje ga zložljiva zasnova.


Denis otroški voziček, športni
11,99 €

9,70 €

Zadnji kos!

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in PVC vrečko za shranjevanje stvari bo zagotovo navdušil vašega otroka


Hauck voziček za lutke Triple Buggy-45%
71,99 €

39 €

Odlična cena

Voziček ima po višini nastavljiv ročaj, tako, da bo otroka spremljal in zabaval več let. Primeren je za punčke do 43 cm.


Woody otroški voziček za lutko z motivom samoroga, velik
58,65 €

49 €

Zadnji kos!

Oblikovanje vozička z enobarvno zasnovo sledi trenutnim modnim trendom. Voziček za lutke je narejen iz kombinacije materialov: tkanine, kovine in plastike. Del izdelka je prenosna vreča za otroke, mrežasta košara kot prostor za shranjevanje pod vozičkom in torba za vrečo na sprednjem ročaju.


Bayer Design voziček Combi Neo Pro
86,99 €

Voziček Combi Neo Pro v modernih barvah za lutke do 46 cm. Zahvaljujoč nastavljivega ročaja je primeren za več starosti oziroma velikosti otroka.


Smoby otroški voziček Frozen
23,99 €

21,10 €

Smoby otroški voziček z motivom iz filma Ledeno kraljestvo. Je v roza in modri barvi.


Smoby globok voziček Ledeno kraljestvo
48,81 €

42,16 €

Globok voziček za lutke z motivom priljubljenega Ledenega kraljestva. Okvir vozička je izdelan iz kombinacije plastike in kovine. Prevleka in podloga za noge sta iz tkanine. Vsebuje veliko plastično košaro z luknjami.


Smoby športni voziček Jogger Maxi Cosi
51,99 €

43,90 €

Športni voziček s tremi kolesi v živahni rožnati barvi je popoln dodatek za vse tiste otroke, ki bi radi na sprehod peljali tudi lutko ali medvedka.


Smoby športni voziček za dvojčka Maxi Cosi
44,90 €

39,04 €

Voziček za dve lutki Maxi Cosi & Quinny ima sodoben dizajn z retro elementi. Otroški voziček za dve lutki je izdelan v čudoviti kombinaciji roza barve z belo konstrukcijo. Otroku nudi dvojno radost, saj lahko s seboj na sprehod vzame dve lutki.


Denis Otroški voziček, športni
7,99 €

6,50 €

Zložljiv plastičen športni voziček s strehico za punčke bo zagotovo navdušil vašega otroka.


BABY born športni voziček
36,99 €

31,20 €

Trenutno ni na zalogi

BABY born voziček za prevažanje punčk. Dobro obvljadljiv in lahek, enostaven za zlaganje, v lepih roza in modrih barvah. Primerno za otroke od 3. leta.


Bayer Chic kombiniran voziček MIKA
99,99 €

83,99 €

Trenutno ni na zalogi

Moderno kombiniran voziček, ki omogoča tako vodoraven kot navpični položaj. Voziček je opremljen s trdno konstrukcijo, 2 vrtljivima kolesoma in 2 fiksnima kolesoma in stojalom, ki se lahko prilega navzgor in navzdol v obe smeri.


Bayer Chic voziček Picobello
60,11 €
57,80 €

Trenutno ni na zalogi

Globoki voziček Picobello je izdelan za punčke v velikosti do 46 cm. Ima nastavljiv ročaj, možno ga je zložiti. Voziček ima snemljiv pokrov in košaro za shranjevanje majhnih predmetov. ki je pritrjena na ohišje.


Bayer Chic voziček za punčke Leni
57,80 €

53,94 €

Trenutno ni na zalogi

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.


Bino otroški voziček za lutke
17,24 €

Trenutno ni na zalogi

Športni golfski voziček za majhne mame v rožnato beli barvi bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. V vozičku se nahaja sponka, ki poskrbi za to, da lutka ne pade iz vozička.


Bino otroški voziček za lutke, majhen
37,28 €

Trenutno ni na zalogi

Voziček tricikel za majhne mame v roza-rjavi kombinaciji s sodobnim cvetličnim vzorcem, bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. Na hrbtnem predelu ima voziček praktičen prostor za shranjevanje za vse pripomočke, ki jih dojenček potrebuje na poti.


Hauck Otroški voziček Diana
27,42 €

23,30 €

Trenutno ni na zalogi

Voziček Diana z odstranljivo notranjo torbo je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje. Del vozička je tudi praktično pokrivalo in prostor za shranjevanje na dnu vozička.


Hauck voziček s streho in potiskom srčka
16,83 €

14,09 €

Trenutno ni na zalogi

Ta voziček je odličen za rokovanje, lahek in enostaven za zlaganje. Vsebuje tudi varnostni pas, ki preprečuje, da bi lutka padla iz vozička. Voziček ima streho in praktično skladiščni prostor pod vozičkom.


Hauck voziček, s potiskom srčka
11,73 €

Trenutno ni na zalogi

Voziček z ročaji in potiskom srčka je izjemno priročen, lahek in enostaven za zlaganje. Vsebuje tudi varnostni pas, ki preprečuje, da bi lutka padla iz vozička. Komplet je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje.


Hauck voziček v 3 kombinacijah, samorog
49,99 €

45,90 €

Trenutno ni na zalogi

Veliki otroški voziček za lutke v barvitem dizajnu. Voziček lahko pozicionirate v 2 položaja, sedeči ali ležeči položaj. Notranji ležalnik lahko snamete iz vozička in ga uporabljate samostojno. Voziček je opremljen s spodnjim mrežastim predalom za shranjevanje in baldahinom.


Hauck voziček za punčke Gini - baby Alive
39,19 €

34,88 €

Trenutno ni na zalogi

Voziček Gini z odstranljivo notranjo torbo je idealen za vse majhne mamice, ki želijo, da njihove punčke uživajo maksimalno udobje. Del vozička je tudi praktično pokrivalo in prostor za shranjevanje na dnu vozička.