Teddies glava za friziranje, z dodatki
17,86 €

13,50 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi blond lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk. Vključen je velik komplet dodatkov.


Teddies glava lutke za česanje v setu, blondinka
30,92 €

26,70 €

Odlična cena

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi blond lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.


Simba Punčka Eva z avtomobilom New Beetle
12,56 €

10,70 €

Zadnji kos!

Punčka Eva v novem avtomobilu New Beetle gre s svojim psom na izlet! Imajo lepo vreme, zato se prijetnega dneva zelo veseli. Z njimi se podaj na pot polno avantur.


Mattel Enchantimals - igralni set Rockin Music Drumset
15,38 €

13,80 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih zgodbah z Enchantimals ™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem skunkom. Skupaj poskrbita za najboljši koncert in zabavajta svoje prijatelje.


Mattel foto okvir Polly Pocket-28%
11,53 €

8,30 €

Zadnji kos!

Ta edinstveni okvir za fotografije ali slike v sebi skriva veliko več! Znotraj boste našli Polly™ in njene prijatelje, ki ne morejo več čakati na praznovanje rojstnega dne!


Mattel Enchantimals lutka Peeki in papiga
11,53 €

9,80 €

Zadnji kos!

Lutka Enchantimals™ Peeki ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem papigo. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Disney drsalka Ana
39,99 €

34,80 €

Zadnji kos!

Ni je princese, ki bi drsala tako elegantno kot Ana ali Elsa. Sestri iz Disneyjevega filma Ledeno kraljestvo lahko drsata po celem kraljestvu.


Mattel Enchantimals - Igralni set igrišče
23,09 €

20,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene gugalnice na drevesu skupaj z lutko Enchantimals™ in njeno najboljšo živalsko prijateljico lisico.


Mattel Enchantimals hiša Jelenov
50,69 €

44,50 €

Zadnji kos!

Sledite Danessi Jelen in njenemu najboljšemu prijatelju jelenu Sprintudvonadstropno hišo jelenov. Hiša je zgrajena iz rožnatega lesa, v njej pa lahko najdete več kot 15 kosov pohištva in dodatkov.


Simba lutka Cool Kevin, modri telovnik
9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Kevin ne sme zamuditi druženja, ki ga prireja Steffi. To je njegov del, zato se želi potruditi. On je fant princese Steffi. Zaradi tega gresta pogosto skupaj v kino, na izlete, večerjo, nakloni pa ji tudi kakšen kompliment.


Teddies komplet konj + lutka, 4 kosi-17%
23,20 €

19,20 €

Zadnji kos!

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad kompletom 2 lutk in njihovih konjev z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzda.


Mattel Enchantimals - Igralni set kuhinja-19%
23,09 €

18,60 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene kuhinje skupaj z lutko Enchantimals™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem zajcem.


Mattel Polly Pocket - bazen s toboganom
26,96 €

23,20 €

Zadnji kos!

Kje drugje preživeti vroč poletni dan kot pa v bazenu s toboganom, ki spada h kompletu lutke punčke Polly™? Uporabi veliko lestev, da lažje prideš do vrha tobogana ter se spustiš, saj boš tako najlažje prišla do vode. Ne pozabite poskusiti izjemnega elegantnega **srčnega krasnega vrta.


Simba lutka Steffi - magična princesa
15,36 €

12,70 €

Zadnji kos!

Lutka Steffi je oblečena v čudovito obleko s podrobnostmi bleščic. Samo pritisnite ob desno roko in občudujte – ogrlica in krona žarita v vsem svojem sijaju. Steffi ne more več čakati na skupne igre in pustolovščine!


Mattel avtodom Polly Pocket-20%
23,10 €

18,30 €

Zadnji kos!

Podajte se na novo dogodivščino s tem čudovitim avtodomom Polly Pocket™, v katerem je vse nenavadno! V avtodomu boste našli dve novi prijateljici: 10-centimetrsko lutko Polly™ z dodatki in malo lutko Polly™.


Mattel Enchantimals - 3 balerine s hišnimi ljubljenčki
23,09 €

20,30 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih dogodivščinah z igralnim setom, ki vključuje 3 balerine Enchantimals™- Lorno, Bree in Preeno. Ne manjka niti njihovi najboljši živalski prijatelji pingvin, ovčka in zajček. Ali boš zaplesal z njimi?


Mattel Enchantimals palčica in prevozno sredstvo
16,55 €

13,70 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Saxon Polževi in njenemu prijatelju polžu Dawdle™ in se odpravite na dogodivščino z razburljivim prevoznim sredstvom, ki v sebi skriva celo vrsto zanimivih stvari in dodatkov!


Teddies glava lutke za česanje v setu, blondinka-16%
27,05 €

22,70 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi blond lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.


Disney Frozen Olaf z dodatki
29,99 €

22,20 €

Zadnji kos!

Disney Frozen Olaf s priloženimi dodatki, s katerimi lahko pripravite rojstnodnevno zabavo ali kakšno drugo praznovanje z Olafom in prijatelji.


Mattel Enchantimals - igralni set Baking Buddies
15,38 €

13,70 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih zgodbah z Enchantimals ™ in njenimi najboljšimi živalskimi prijatelji prašiči. Specite najbolj okusne muffine in jih nato skupaj uživajte!


Mattel Enchantimals lutka Ekaterina in slon
15,38 €

14,40 €

Zadnji kos!

Lutka Ekaterinu Enchantimals™ ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem slonom. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Mattel Enchantimals lutka Zelena in zebra-16%
15,38 €

12,90 €

Zadnji kos!

Lutka Enchantimals™ Zelena ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljico zebro. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Mattel Polly Pocket - avto-20%
30,81 €

24,60 €

Zadnji kos!

Lutka Polly™ je pripravljena na potovanje in na pestro pustolovščino s čudovitim paradnim avtomobilom, ki v svojem prtljažniku skriva majhen skrivnosten avtomobil, zato boste znova in znova okolico navdušili s presenečenji. Njen roza-vijoličen avtomobil z dodelano obdelavo bodo navdušile vsakega avtomobilskega ljubitelja.


Simba lutka Steffi Princess Family
17,55 €

14,20 €

Zadnji kos!

Lutki Steffi in Eva rade skrbijo za najljubšo žival psička. Uživaj v zabavi in druženju skupaj z njima. Eva se tudi rada guga na rožnatem gugalnem konjičku.


Teddies glava lutke za česanje v setu, črnolaska
30,92 €

26,70 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.


Teddies glava lutke za česanje v setu, rjavolaska-16%
27,05 €

22,70 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.


Lamps velik komplet z lutko in dodatki
19,74 €

17,10 €

Zadnji kos!

Velik komplet s punčko je primeren za vsa dekleta, ki rade oblačijo in poskrbijo za svojo punčko. Paket vsebuje 8 dodatkov, oblek čevljev in mnogo drugih dodatkov. Oblecite svojo punčko v čudovite obleke in kar pričnite s svojo novo modno revijo.


L.O.L. Surprise! #Hairgoals lutka z lasmi - Makeover serija 2 varianta A
17,18 €

13,90 €

15 presenečenj v L.O.L. Surprise. Surprise! Lutka z lasmi! Nahranite ali kopajte lutko in bodite presenečeni nad njenimi novimi funkcijami – vse to prihaja z vodnim presenečenjem! **Zberite vseh 12 figur z bujnimi lasmi – navdahnile vas bodo s svojimi pričeskami.


Simba lutka Steffi - miza in stol za ličenje
17,28 €

12,50 €

Novo

Princesa Steffi pravkar pripravlja sebe za gala prireditev, zato ji pomagaj, da se pripravi. Vsaka majhna punca bo zagotovo prosila punčko princeso Steffi v čudoviti obleki s krono, ki sedi na stolu za rožnato mizo s sredstvi za ličenje ter se želi naličiti za prireditev. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.


Simba lutka Steffi - noseča princesa
13,82 €

11,30 €

Novo

  • Lutka ima odstranljiv trebuh, priložen pa je tudi dojenček Princesa nosi otroka – kmalu lahko nastopi čas poroda, za dojenčka pa se že pripravlja izjemno krasna zibelka.

Simba lutka Steffi morska vila s svetlobnimi efekti
15,36 €

12,60 €

Novo

Lepa in bleščeča morska vila Steffi prihaja z obilo veselja, zato se pripravi na skupna nepozabna doživetja. Ima premične zgibe in je vodoodporna, zato se lahko pohvali s tem, da je odlična plavalka.


Simba Steffi princesa na konju
18,99 €

17,40 €

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.


Simba Lutka Steffi Pepelka
13,52 €

7,80 €

Še ena iz serije Lutke Steffi. Tokrat v vlogi srčkane deklice Pepelke, ki se lahko preobleče v glamurozno princesko. Številni dodatki so vključeni v paket.


Simba lutka Steffi z otrokom
7,80 €

Lutka Steffi je noseča. V trebuhu nosi otroka, ki se bo kmalu rodil na ta svet. Lutka nosi dojenčka v trebuhu, katerega je mogoče tudi vzeti ven. V paketu so priloženi tudi dodatki za otroke, kot so otroška odeja, duda in še več.


Simba lutka Steffi Gala princesa, temno roza
8,90 €

Lutka Steffi v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Na temni rožnati obleki najdeš tudi majhne vrtnice. Priložena sta tudi ujemajoča torbica in glavnik za lase.


BABY born starejša sestrica - glava za ustvarjanje pričeske
41,94 €

35,30 €

Z igračo iz BABY born lahko vsaka deklica postane odličen frizer in vizažist. Izdelano iz visokokakovostnih blond-vijoličnih las, s katerimi bo lahko vaša punca neomejeno ustvarjala čudovite pričeske. Naglavni trak s sponkami postane okras prav vsake frizure.


Simba lutka Steffi z družbo živali iz džungle
13,63 €

11 €

Še ena iz serije Lutke Steffi. Tokrat gre v džunglo in lahko ustvarite avanturo ter se pridružite ostalim lutkam, ki jih imate doma. Zahvaljujoč praktičnim dodatkom, ki rada uživa ob pustolovski zabavi.


Teddies lutka s konjem in kočijo
34,12 €

26 €

Čudovit pravljičen komplet s princesko, konjem in kočijo. S to kočijo in princesko lahko potujete kamorkoli po kraljestvu, lahko greste tudi na ples.


Educa Katie - sestavi si svojo lutko
16,73 €

14 €

Fofucha je brazilska beseda, ki pomeni „lepo“ ali „srčkan“. Fofuchas so ** čudovite lutke, ki imajo okroglo glavo in dolge ter velike noge. Vsaka Fofucha je edinstvena, tako kot oseba, ki jo je ustvarila. Ustvarite svojo lutko **Fofucha – pevka Katie.


Simba lutka Steffi Ice Princess - Ledena princesa
10,50 €

Lutka Steffi Ledena princesa v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Obleka je okrašena s kosmiči in bleščicami. Nocoj se princesa ne bo upirala in bo plesala kot še nikoli.


Teddies konj + lutka
10,40 €

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad lutko jahača s konjem z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzdo.


Educa Pop Star - ustvarite svojo lutko
16,73 €

14 €

Fofucha je brazilska beseda, ki pomeni „lepo“ ali „srčkan“. Fofuchas so ** čudovite lutke, ki imajo okroglo glavo in dolge ter velike noge. Vsaka Fofucha je edinstvena, tako kot oseba, ki jo je ustvarila. Ustvarite svojo lutko **Fofucha – Pop Star Lisa.


Educa Študentka Emma - sestavi si svojo lutko
16,73 €

14 €

Fofucha je brazilska beseda, ki pomeni „lepo“ ali „srčkan“. Fofuchas so ** čudovite lutke, ki imajo okroglo glavo in dolge ter velike noge. Vsaka Fofucha je edinstvena, tako kot oseba, ki jo je ustvarila. Ustvarite svojo lutko **Fofucha – Študentka Emma.


Simba lutka Steffi vila s krili
13,43 €

10 €

Novo

Čudovita vila Steffi v krasni obleki in z odstranljivimi krili in s svojim zvestim roza samorogom se že veseli skupnih iger in čarobnih dogodivščin.