Spin Master Hatchimals Pixies
12,81 €

Pixies so čudovite zbirateljske punčke v jajčku. Srce na jajcu segrej z drgnjenjem. Ko spremeni barvo, stisni lupino in ugotovi, katera izmed Pixies punčk se skriva v njem. Punčke so bleščeče, imajo plapolajoča krila in 3 skrivne dodatke. Spodnji del jajčka služi tudi kot posteljica za punčko, pod njo pa lahko pospraviš tudi dodatke.

Mattel Enchantimals palčica in prevozno sredstvo
16,55 € 14,78 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Saxon Polževi in njenemu prijatelju polžu Dawdle™ in se odpravite na dogodivščino z razburljivim prevoznim sredstvom, ki v sebi skriva celo vrsto zanimivih stvari in dodatkov!

Disney Belly plesna dvorana-36%
30,76 € 19,40 €

Zadnji kos!

Novi igrivi set iz serije Magical Movers z najljubšo princeso Belly. Sestavite lutko in glejte njene neverjetne poteze, ko pleše na plesišču v gradu. Lutka lahko pleše na balkonu ali zunaj na gradu.

Mattel Enchantimals Čoln za ogled džungle GFN58
23,25 € 20,95 €

Vsi na krov! Ladja je polna nepozabnih pripomočkov, ki jih krasijo tropski motivi. Raziščite lopo na vrhu dreves, prižgite svetilko na cesti in z daljnogledi poglejte v daljavo. Na krovu ladje boste imeli družbo lutke Merit Monkey in opice Compass.

Lamps velik komplet z lutko in dodatki
19,74 € 19,29 €

Zadnji kos!

Velik komplet s punčko je primeren za vsa dekleta, ki rade oblačijo in poskrbijo za svojo punčko. Paket vsebuje 8 dodatkov, oblek čevljev in mnogo drugih dodatkov. Oblecite svojo punčko v čudovite obleke in kar pričnite s svojo novo modno revijo.

Mattel Enchantimals Vrtec na kmetiji
28 € 23,74 €

Pridružite se Haydie in druščini ter uživajte v obilici zabave ter poskrbite za svoje čudovite prijatelje živali. V tem kompletu igre boste našli lutko v velikosti 15 cm iz Enchantimals™, 3 luštne živali in kmetija, polna odličnih pripomočkov. Na kmetiji boste našli celo vrsto pripomočkov, ki vam bodo pomagali skrbeti za živali.

Mattel Enchantimals tematska embalaža Art studio
17,50 € 15,91 €

Zadnji kos!

Tematski paket Enchantimals vsebuje punčko, ki je pol deklice in pol hišnega ljubljenčka. Oblečena je v čudovite žive barve in dodatke, usklajene s svojim ljubkim hišnim ljubljenčkom.

Lamps glava lutke za česanje v setu, velika
13,20 € 10,84 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. S tem modelom blond las lahko prav vsak preizkusi vse svoje ideje za oblikovanje pričeske. Vključen je velik komplet dodatkov.

Mattel Polly Pocket - bazen s toboganom-32%
26,96 € 18,30 €

Odprodaja

Kje drugje preživeti vroč poletni dan kot pa v bazenu s toboganom, ki spada h kompletu lutke punčke Polly™? Uporabi veliko lestev, da lažje prideš do vrha tobogana ter se spustiš, saj boš tako najlažje prišla do vode. Ne pozabite poskusiti izjemnega elegantnega **srčnega krasnega vrta.

Teddies glava lutke za česanje v setu, črnolaska
30,92 € 26,50 €

Zadnji kos!

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Mattel Polly Pocket - avto-35%
30,81 € 19,90 €

Zadnji kos!

Lutka Polly™ je pripravljena na potovanje in na pestro pustolovščino s čudovitim paradnim avtomobilom, ki v svojem prtljažniku skriva majhen skrivnosten avtomobil, zato boste znova in znova okolico navdušili s presenečenji. Njen roza-vijoličen avtomobil z dodelano obdelavo bodo navdušile vsakega avtomobilskega ljubitelja.

Simba lutka Steffi in Eva, nevesta z družico-29%
15,80 € 11,20 €

Zadnji kos!

Vsaka deklica sanja o veliki poroki. In s lutkami jo lahko doživite tudi z Steffi in Evo. Steffi je pripravljena na svoj veliki dan v čudoviti beli obleki s šopkom vrtnic. Z Eva je simpatična družica v roza oblekah s košaro z rožami. Obe sta pripravljena na ta velik nepozaben dan.

Teddies glava lutke za česanje v setu, rjavolaska
27,05 € 26,02 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. Na tem modelu z gostimi rdečimi lasmi, lahko vedno preizkusite vse svoje talente pri ustvarjanju pričesk.

Disney Magical Movers set - Jasmina-35%
23,98 € 15,50 €

Zadnji kos!

Igrajte se z lutko in si oglejte njene čudovite poteze, ko je na preprogi. Lutko postavite na pritrjeno podlago in potegnite vrv. Nato opazujte njene čudovite poteze.

Mattel Enchantimals Družinska lutka in kravice
20,10 € 15,95 €

Spoznajte Enchantimals™, simpatična bitja, ki povezujejo izjemen odnos s svojimi najboljšimi živalskimi prijatelji. V tem kompletu iger iz nepozabne kolekcije vas čaka čudovita družina Enchantimals ™. V vsakem setu boste našli lutko 15 cm in 3 prijatelje z živalmi.

TM Toys Hairdorables - Čarobne lutke serije 3
28,40 € 14,52 €

Zadnji kos!

Edinstveni koncept zbirateljskih lutk s čarovnijo „unboxinga“ je zdaj razširjen s tretjo serijo. V paketu boste našli lutko in 11 modnih dodatkov. Vse je skrito v predalih ali škatlah, vaša naloga pa je, da postopoma odkrijete skrivnost tega, kar skriva vaš paket. Zberite vseh 39 lutk.

L.O.L. Surprise! Hairgoals lutka z lasmi, Makeover serija 2, varianta A
17,18 € 14,88 €

Zadnji kos!

15 presenečenj v L.O.L. Surprise. Surprise! Lutka z lasmi! Nahranite ali kopajte lutko in bodite presenečeni nad njenimi novimi funkcijami – vse to prihaja z vodnim presenečenjem! **Zberite vseh 12 figur z bujnimi lasmi – navdahnile vas bodo s svojimi pričeskami.

Mattel Enchantimals majhen dom Teeny Kitchen
11,57 € 10,65 €

Zadnji kos!

V Petal Park™ – v tem parku se dogajajo izjemne stvari. Raziščite in odkrijte, da obstaja nova majhna država, v kateri živijo hrošči Enchantimals™! Uživajte v številnih čarobnih dogodivščinah s to mikro lutko in setom za igro Enchantimals™.

Mattel foto okvir Polly Pocket
11,53 € 9,79 €

Zadnji kos!

Ta edinstveni okvir za fotografije ali slike v sebi skriva veliko več! Znotraj boste našli Polly™ in njene prijatelje, ki ne morejo več čakati na praznovanje rojstnega dne!

Mattel Polly Pocket svet v škatlici Lil Princess Pad
15,44 € 13,75 €

Zadnji kos!

Zelo se zabavajte s to Polly Pocket™ tematskim sklopom Hidden Hideouts™, ki skriva veliko presenečenj! Izberite svoje, odprite ga in odkrijte skrite razdelke. Povsod vzemite svojega prijatelja s seboj in si privoščite dobro porcijo zabave Polly Pocket™, kjer koli že ste!

Mattel Polly Pocket svet v škatlici Unicorn Utopia
15,44 € 13,75 €

Zadnji kos!

Zelo se zabavajte s to Polly Pocket™ tematskim sklopom Hidden Hideouts™, ki skriva veliko presenečenj! Izberite svoje, odprite ga in odkrijte skrite razdelke. Povsod vzemite svojega prijatelja s seboj in si privoščite dobro porcijo zabave Polly Pocket™, kjer koli že ste!

Teddies komplet konj + lutka, 4 kosi
23,20 € 21,56 €

Zadnji kos!

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad kompletom 2 lutk in njihovih konjev z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzda.

Mattel Enchantimals punčka s pavom in paviljonom
26,82 €

Punčka in njen najboljši prijatelj pav Flap te vabita na čajanko, polno sladkarij in dobrot v cvetličnem paviljonu. Lutka je s svojo popolnoma skladno obleko pripravljena na super zabavo!

Disney Frozen 2 lutka Anna z dodatno obleko
30,34 €

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Anna ima oblečeno pravljično obleko in škornje. V kompletu je še dodatna obleka za preoblačenje in čeveljčki. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njenega obraza in čudoviti ter negovani lasje.

Disney Frozen 2 Olaf in Elsa
54,60 € 52,09 €

V pravljici Frozen 2 se prijateljstvo med Elso in Olafom še poglobi in junaka sta povezana z dragoceno magijo. Olaf je sposoben zaznati Elsina čustva, tudi ko je daleč stran. V pakiranju sta figurici Olafa in Else. Olaf reagira na Elsine gibe in proizvaja zvoke in razne besedne zveze iz risanke Ledeno kraljestvo 2.

Disney Frozen 2 svetleča Elsa
29,94 €

Magična lutka je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Ta lutka prinaša igri Ledenega kraljestva nove razsežnosti s svojo čudovito, svetlečo obleko, ki jo ima princesa Elsa oblečeno. Opazujte, kako se svetijo snežinke na njeni čudoviti obleki.

Disney Frozen 2 Elsa Deluxe lutka
42,91 €

Princeska Elsa je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Pakiranje vsebuje lutko Elso v čudoviti obleki z okrasnimi podrobnostmi in čeveljčki. Te čudovite obleke so narejene po risanki Ledeno kraljestvo 2. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 Anna Deluxe lutka
43,30 € 42,73 €

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Pakiranje vsebuje lutko Anno v čudoviti obleki z okrasnimi podrobnostmi in čeveljčki. Te čudovite obleke so narejene po risanki Ledeno kraljestvo 2. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 Kristoff figurica
19,80 €

Figurica glavnega moškega junaka Kristoffa iz risanke Frozen 2. Kristoff Bjorgman ima na sebi enaka oblačila in škornje kot v risanki. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njegovega obraza.

Disney Frozen 2 lutka Anna
19,50 € 16,90 €

Odprodaja

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Anna ima oblečeno pravljično obleko in škornje. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njenega obraza in čudoviti ter negovani lasje.

Mattel Enchantimals palčica in hiša metuljev
25,03 € 22,26 €

Spoznajte Baxi Metulja in njegove prijateljice metuljčico Wingrid™ ter se podajte na raziskovanje hiše na drevesu, ki je polna dodatkov in pripomočkov.

Simba lutka Steffi Ice Princess - Ledena princesa
11,26 €

Lutka Steffi Ledena princesa v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Obleka je okrašena s kosmiči in bleščicami. Nocoj se princesa ne bo upirala in bo plesala kot še nikoli.

Simba lutka Steffi z otrokom
8,51 €

Lutka Steffi je noseča. V trebuhu nosi otroka, ki se bo kmalu rodil na ta svet. Lutka nosi dojenčka v trebuhu, katerega je mogoče tudi vzeti ven. V paketu so priloženi tudi dodatki za otroke, kot so otroška odeja, duda in še več.

Mattel Enchantimals osvežilna kopel
24,30 € 22,57 €

Zabavajte se s pujskom Petya in njenimi očarljivimi najboljšimi prijatelji! V tem kompletu iger lutka meri 15 cm – prihaja z dvema živalskima prijateljema z 11 dodatki, vas že čakajo. Čas je za dobro kopel!

Simba Steffi princesa na konju
18,82 €

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.

Simba lutka Steffi - noseča princesa
13,82 € 12,29 €

  • Lutka ima odstranljiv trebuh, priložen pa je tudi dojenček Princesa nosi otroka – kmalu lahko nastopi čas poroda, za dojenčka pa se že pripravlja izjemno krasna zibelka.
L.O.L. Surprise! majhna punčka Tiny Toys
6,97 €

Bi užival ob priljubljeni L.O.L. Lutki s svojimi prijatelji? Tukaj je! Razpakirajte Mini punčko skupaj s kosom mini prikolice. Zberite vse njegove kose in sestavite avto za punčko vašega neverjetnega L.O.L.ky.

Mattel Enchantimals lovljenje ribic
30,20 € 29,21 €

Sashay Tulenova in Blubber™ komaj čakata, da skupaj lovita ribolov. Pridružite se jim in jim pomagajte dober ulov! V tem ledenem igralnem kompletu boste našli prijetne igro in številne pripomočke, kot so ribiške palice, svetilka in tudi ribe.

Mattel Enchantimals na vrtu
24,10 € 22,57 €

Pridružite se Fluffy Bunny in Mop – tukaj rastejo vrt, poln čudovitih rož. V tem kompletu iger vas čaka lutka 15 cm s svojim živalskim prijateljem in 11 dodatkov. Puhast zajček je videti čudovito v vrtnarski obleki in prisrčnem klobuku.

Mattel Enchantimals Igralni komplet na kolesih
24,10 € 22,57 €

Očaral vas bo nabor iger Enchantimals™. V vsakem kompletu iger boste našli ekskluzivno punčko Enchantimals™, njenega čudovitega prijatelja živali in na voljo številne dodatke, vključno z enim premičnim. Lutka meri 15 centimetrov in je oblečena v pisano obleko in čevlje s cvetnimi odtisi.

Mattel Enchantimals na drsalkah
34 € 32,54 €

Preena Tučakova in Patterson sta se odpravila na drsanje. Pridružite se jim in pomagajte – tem čudovitim Enchantimals™ pokazati očarljive sulhuete drsanja. Obe lutki pritrdite na jadralno letalo, ga zavrtite in pošljite po poljubni gladki površini. Opazujte, kako se lutke drsajo in Preena Tučkovakova drug za drugim!

Mattel igralni komplet Enchantimals Planinska koča
52,90 € 51,55 €

Enchantimals™ Gremo v gore! Privoščite si veliko zabave s tem kompletom iger, v katerem vas čaka 4 igralna območja, 11 odličnih dodatkov, sedežnica in ledeni tobogan. Pridite in raziščite, kaj se skriva v planinski koči.

Simba lutka Steffi - metuljna vila
15,36 € 13,66 €

Lepa metuljna vila Steffi bo navdušila vsako malo deklico v njeni čudoviti roza obleki, ki je okrašena s podobo metuljev. Ima čudovite dolge lase, ki jih lahko primerno okrasite.

Simba lutka Steffi vila s krili
13,43 € 11,87 €

Čudovita vila Steffi v krasni obleki in z odstranljivimi krili in s svojim zvestim roza samorogom se že veseli skupnih iger in čarobnih dogodivščin.