Baby Annabell dojenčica s kopalno kadjo
32 €

Zadnji kos!

Mala Baby Annabell uživa v kopanju, zato v tem setu prejmeš dojenčico, kopalno oblačilo in kad. Primerno za otroke starejše od 1. leta.

Baby Annabell Little Annabell, 36 cm
25,73 € 21,80 €

Zadnji kos!

„Odpri oči, mali, ali spiš cel dan!“ Simpatična lutka z modrimi zaprtimi očmi je kot Princeska zaspanka, ki rada spi. Vendar, tako kot rad leži na hrbtu z zaprtimi očmi, uživa v odkrivanju zunanjega sveta, ko je buden. In na svetu je potrebno odkriti veliko! Na primer, njene roza hlače, ki jih je mogoče enostavno odpreti so zasnovane posebej za najmanjše roke. In kaj je s smešnim potiskom? – ovce v mestu? Barvna kapa lepo sovpada z nogavicami. Tisti, ki še vedno želijo nekaj odkriti, kmalu postanejo tudi žejni zato Aleksander s seboj prinese roza steklenico. Po pitju iz steklenice je čas, da malo zaspimo.

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
25,73 € 22,10 €

„Ali spiš Aleks?“ Simpatičen deček z rjavimi očmi, ki tako rad spi. Vendar, tako kot rad leži na hrbtu z zaprtimi očmi, uživa v odkrivanju zunanjega sveta, ko je buden. In na svetu je potrebno odkriti veliko! Na primer, njegove modre hlače, ki jih je mogoče enostavno odpreti so zasnovane posebej za najmanjše roke. In kaj je s smešnim potiskom? – ovce na zibajočem se konju. Barvna kapa lepo sovpada z nogavicami. Tisti, ki še vedno želijo nekaj odkriti, kmalu postanejo tudi žejni zato Aleksander s seboj prinese modro steklenico. Po pitju iz steklenice je čas, da malo zaspimo.

Baby Annabell My First Annabell, 30 cm
20,35 € 17,80 €

Najljubša lutka Baby Annabell s slikami na jakni prikazuje najbolj priljubljeno aktivnost lutk. Spanje je najbolj priljubljena dejavnost simpatične 30 cm lutke z mehkim telesom. Ko punčko postavite na hrbet, počasi zapre modre oči in ovc ji sploh ni treba šteti! Poleg spanja je seveda na dnevnem redu tudi pitje is stekleničke. Zato v svoj novi dom Baby Annabell prinese svojo roza stekleničko.

BABY born My First prvo kopanje, 30 cm-30%
21,40 € 14,80 €

Odlična cena

Na učnih uricah plavanja za dojenčka je zelo zabavno. Zabavna gumijasta račka Berta ne sme manjkati. Po koncu učnih uric BABY born lepo zavijte v brisačo s kapuco in jo previdno posušite. Po vsem brizganju in plavanju je BABY born rojen žejna. Na srečo ima vedno s seboj stekleničko.

Simba lutka Laura First Baby Doll
15,66 € 12,80 €

Lutka Laura z mehkim telesom bo všeč vsaki mladi mamici. Ta ljubek dojenček v prijetnem oblačilu z motivom medvedka bo razveselil vsako mlado deklico. Na voljo sta 2 različici artikla (v roza in vijolični barvi).

Baby Annabell Little Annabell + oblačila, 36 cm
30,73 € 26,10 €

Oblačila, katera s seboj prinese My First Baby Annabell so okrašena s čudovitimi vrtnicami. Vesela nasmejana lutka z zaprtimi očmi je hkrati opremljena z dvema oblačiloma. Za gledališče ali praznovanje je pripravila sijajne obleke, odtisnjene z „ovce na čaj ob petih“ in krilo, okrašeno z drugo plastjo tila. Vključuje sandale z vrtnicami in roza kapico. Za ljubkovanje hišnih ljubljenčkov in spanje je lutka pripravljena na udobnega pajaca. Ta komplet je odlična izbira za otroške punčke.