Ravensburger 3D sestavljanka 125340 Londonski avtobus, 216 kosov-24%
30,19 € 22,70 €

Odlična cena

Doživite edinstveno kombinacijo zlaganja in sestavljanja ter ustvarite impresiven model Londonskega avtobusa. Streho lahko zložite in uporabite kot praktično škatlo za majhne predmete ali kot držalo za svinčnik. Kakovostna plastična sestavljanka s tehnologijo Easyclick. Ni potrebno lepiti!

Woody sestavljanka - človeško telo AJ
8,49 €

Zadnji kos!

Interaktivna in izobraževalna lesena sestavljanka. Anatomija človeškega telesa za najmlajše je v angleškem jeziku. Ko boste odstranili vse koščke sestavljanke, boste videli skrite organe in kosti. Vsi deli so poimenovani in imajo svoje oznake.

Hape Sestavljanka - neverjetna živalska abeceda
42,79 € 34,50 €

Odprodaja

Neverjetna živalska sestavljanka z abecedo. S to leseno barvno sestavljanko, ki vsebuje edinstvene in čudovite živalske ilustracije, bo zabava iskati ustrezno črko v abecedi. Vedno je postavljen pod hišno kartico.

Hape Sestavljanka - Skrito pod površjem
32,10 € 25,67 €

Odprodaja

Imajo vaši otroci radi živali in naravo? Zahvaljujoč tej sestavljanki otroci odkrivajo življenje nad in pod vodo. Preštejte vse svoje živalske prijatelje in zabava se lahko začne.

Ravensburger sestavljanka Disney Globus
29,99 € 27,61 €

Zadnji kos!

Zgradite svojo 3D sestavljanko v obliki Zemlje s plastičnimi deli sestavljanke, ki so med seboj povezani s tehnologijo EasyClick. Disney Globus vsebuje 180 kosov in predstavlja odlično darilo za vsako priložnost.

Lamps 3D Puzzle Papige, 500 kosov sestavljanke
10,71 €

Zadnji kos!

Sestavite edinstveno 3D sestavljanko s podobami svetlo obarvanih papagajev. Zahvaljujoč posebej spremenjeni površini sestavljanke, te omogočajo 3D učinek. Sestavljanka vsebuje 500 kosov, dimenzij 61 × 46 cm. Ko jo enkrat sestavite, lahko služi tudi kot okras.

Ravensburger sestavljanka Alvin, 3x49 delov-29%
8,99 € 6,30 €

Odlična cena

Približajte se svetu Alvina in veveric! Ustvarite izvirno sestavljanko z motivom iz pravljice in s pritrditvijo na tršo podlogo, jih postavite kamorkoli želite. Povabite svoje prijatelje in uživajte veliki meri zabave. Razvili boste svoje čute in motorične sposobnosti.

Ravensburger sestavljanka Disney prijatelji, 3x49 delov
8,99 € 7,91 €

Zadnji kos!

So vam všeč Disneyevi prijatelji? Zahvaljujoč tej sestavljanki, jih lahko zložite in obesite na steno v vaši sobi sobo. Razvili boste čute in motorične sposobnosti. Uživajte v zabavi in k pomoči pri sestavljanju povabite tudi prijatelje.

Dino sestavljanka črno-beli konj, 1000 delov-21%
11,57 € 9,10 €

Zadnji kos!

Sestavljanka z motivom črno-belega konja bo navdušila vse ljubitelje konjev. Poleg svojega vida trenirate tudi potrpljenje in sposobnost, da se osredotočite med sestavljanjem. Zabavna igra za vso družino.

Ravensburger sestavljanka Alvin s prijatelji, 150 delov
9,04 € 8,49 €

Ustvarite sestavljanko z originalnim motivom Alvin in njegovi prijatelji. Sprostite se in vključite vse svoje čute. Zahvaljujoč trdemu substratu lahko končni izelek obesite steno na steni. V škatli vas čaka 150 kosov. Pripravite se na zabavo!

Ravensburger stojalo za svinčnike I love Prague, 54 kosov-25%
8,49 € 6,30 €

Odprodaja

Zgradite izvirno in praktično stojalo za pisala z motivom Prage. Sestavljanje je povsem enostavno, spoj sestavljenih kosov je gladek in stabilen. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.

Ravensburger sestavljanka Disney Avtomobili, 200 delov
9,04 € 8,63 €

Zadnji kos!

Ustvarite sestavljanko z motivom animiranega filma Avtomobili. Bliskovita McQueen je pripravljena na popotovanje. V kompletu dobite 200 kosov izvirne sestavljanke. S sestavljanko razvijajte svoje motorične sposobnosti ter brezskrbno uživajte v zabavi.

Ravensburger sestavljanka Disney Zlatolaska, 100 delov
9,04 € 8,41 €

Zadnji kos!

Čudovita zgodba iz Disneya, ki jo lahko imate zahvaljujoč sestavljanki kar v svoji spalnici. Z njo boste krepili motorične sposobnosti in čute. K sestavljanju povabite tudi svoje prijatelje in uživajte skupaj v veliki meri zabave.

COSING igralna pena puzzle Tvary - 10 kosov-24%
8,91 € 6,70 €

Zadnji kos!

Penasta podlaga z različnimi barvnimi oblikami, katere lahko ločite in sestavljate, kot sestavljanko. Odličen dodatek za igranje vaših najmlajših, ki je hkrati tudi odlična podlaga za sedenje.

Goki lesena sestavljanka na deski – Roke
13,46 €

Lesena sestavljanka roke z osnovno desko sestoji iz 14 delov. Izdelana je iz kvalitetne lesene vezane plošče s potiskom na papirju. Kateri prst je mezinček, kateri je palec? Koliko prstov ima ena roka? Otroci se naučijo barv in štetja do deset.

Ludi penasta sestavljanka, 90 x 90 cm-20%
27,18 € 21,60 €

Zadnji kos!

Podloga z dimenzijo 90 × 90 cm je sestavljena iz gibljivih delov in je primerna za otroka od rojstva. Tako jim boste zagotovili varno mesto za igro.

Ravensburger Puzzle 050116 Disney Ledeno kraljestvo, 2 3x49 kosov
8,20 €

Zadnji kos!

Doživite neprimerljivo zabavno sestavljanje kakovostnih ugank s temo Disney Ledeno kraljestvo 2! Sestavljanka vsebuje tri slike, od katerih je vsaka sestavljena iz 49 kosov ugank. Unikatni koščki sestavljanke se popolnoma prilegajo.

Ravensburger 3D Puzzle 121205 Srce Disney Ledeno kraljestvo 2, 54 delov
10,10 € 8,77 €

Zadnji kos!

Sestavite originalno in praktično škatlo za nakit v obliki srca v obliki teme priljubljene Disneyjeve pravljice Frozen 2! Deli so prilagodljivi, enostavni za sestavljanje in prileganje skupaj. Sestava je stabilna in lepilo, za njeno sestavljanje, ni potrebno.

Ravensburger sestavljanka Orke, 1000 kosov-22%
12,78 € 9,90 €

Zadnji kos!

Doživite nepozabno zabavo medtem ko sestavljate to odlično sestavljanko z motivom ork blagovne znamke Ravensburger. Edinstvene sestavljanke se popolnoma ujemajo.

Ravensburger Puzzle 128679 Disney Ledeno kraljestvo, 2.100 kosov
9,30 € 8,95 €

Zadnji kos!

Doživite neprimerljivo zabavno sestavljanje kakovostnih ugank s temo Disney Ledeno kraljestvo 2 od podjetja Ravensburger! Sestavljanka vsebuje 100 delov. Unikatni koščki sestavljanke se popolnoma prilegajo.

Ravensburger sestavljanka Italija, 1000 kosov-22%
12,78 € 9,90 €

Odlična cena

Doživite nepozabno zabavo medtem ko sestavljate to odlično sestavljanko z motivom morskega mesta Positano blagovne znamke Ravensburger. Edinstvene sestavljanke se popolnoma ujemajo.

Goki drevo – razvojna večplastna sestavljanka
12,86 €

Čudovita lesena sestavljanka v štirih plasteh otrokom pokaže, kako iz majhnega želoda zraste ogromen in trden hrast. Ko želod vzklije, je še vedno tako majhen, da si pod njim lahko odpočijejo le majhne žuželke. Celo detelja je s svojim cvetom večja od njega. Kmalu bo hrast prerasel ostale rastline in živali, in ko bo imel veliko krošnjo, bo poln želodov. Pripovedujte otrokom o naravi in njenih zakonitostih, o drevesnih plodovih, in katere živali se hranijo z njimi. Slike so otroške in prikupne.

Goki Večplastna sestavljanka – Letni časi
14,41 €

Zadnji kos!

Lesena sestavljanka v 4 plasteh z motivom štirih letnih časov s prikupnimi otroškimi slikami otrokom približa vsak letni čas s tipičnimi značilnostmi – kako zgleda vrt spomladi, poleti, jeseni, in kako se spremeni, ko nastopi zima? Na slikah najdete veliko predlogov za pripovedovanje zgodb otrokom. Večplastna sestavljanka spodbuja motorične sposobnosti, logiko in prostorsko predstavo, čudovite slike pa bogatijo otrokov besedni zaklad.

Ravensburger Puzzle 050109 Disney Ledeno kraljestvo, 2 2x24 kosov-16%
7,80 € 6,50 €

Zadnji kos!

Doživite neprimerljivo zabavno sestavljanje kakovostnih ugank s temo Disney Ledeno kraljestvo 2! Sestavljanka vsebuje dve sliki, od katerih je vsaka sestavljena iz 24 kosov ugank. Unikatni koščki sestavljanke se popolnoma prilegajo.