Ravensburger 3D sestavljanka 125340 Londonski avtobus, 216 kosov
30,19 € 27,69 €

Doživite edinstveno kombinacijo zlaganja in sestavljanja ter ustvarite impresiven model Londonskega avtobusa. Streho lahko zložite in uporabite kot praktično škatlo za majhne predmete ali kot držalo za svinčnik. Kakovostna plastična sestavljanka s tehnologijo Easyclick. Ni potrebno lepiti!

Woody sestavljanka - človeško telo AJ
7,82 € 7,10 €

Zadnji kos!

Interaktivna in izobraževalna lesena sestavljanka. Anatomija človeškega telesa za najmlajše je v angleškem jeziku. Ko boste odstranili vse koščke sestavljanke, boste videli skrite organe in kosti. Vsi deli so poimenovani in imajo svoje oznake.

Hape Sestavljanka - neverjetna živalska abeceda
42,79 € 33,78 €

Odprodaja

Neverjetna živalska sestavljanka z abecedo. S to leseno barvno sestavljanko, ki vsebuje edinstvene in čudovite živalske ilustracije, bo zabava iskati ustrezno črko v abecedi. Vedno je postavljen pod hišno kartico.

Hape Sestavljanka - Skrito pod površjem
32,10 € 27,26 €

Odprodaja

Imajo vaši otroci radi živali in naravo? Zahvaljujoč tej sestavljanki otroci odkrivajo življenje nad in pod vodo. Preštejte vse svoje živalske prijatelje in zabava se lahko začne.

Ravensburger sestavljanka Disney Globus
29,99 € 27,99 €

Zadnji kos!

Zgradite svojo 3D sestavljanko v obliki Zemlje s plastičnimi deli sestavljanke, ki so med seboj povezani s tehnologijo EasyClick. Disney Globus vsebuje 180 kosov in predstavlja odlično darilo za vsako priložnost.

Dino Svet dinozavrov 100XL neon
10,41 € 10,19 €

Zadnji kos!

V prazgodovinskem času so živali, ki si jih niti ne moremo predstavljati, preplavile zemljo. Pravilno sestavite 100 XL kosov in slika teh bitij se bo pojavila pod eksplozijskim vulkanom. Zabavna igra za vso družino.

Ravensburger sestavljanka Disney Zlatolaska, 100 delov
9,04 € 8,67 €

Zadnji kos!

Čudovita zgodba iz Disneya, ki jo lahko imate zahvaljujoč sestavljanki kar v svoji spalnici. Z njo boste krepili motorične sposobnosti in čute. K sestavljanju povabite tudi svoje prijatelje in uživajte skupaj v veliki meri zabave.

Ravensburger sestavljanka Alvin, 3x49 delov
8,99 € 7,76 €

Zadnji kos!

Približajte se svetu Alvina in veveric! Ustvarite izvirno sestavljanko z motivom iz pravljice in s pritrditvijo na tršo podlogo, jih postavite kamorkoli želite. Povabite svoje prijatelje in uživajte veliki meri zabave. Razvili boste svoje čute in motorične sposobnosti.

Ravensburger sestavljanka Disney Avtomobili, 200 delov
9,04 €

Zadnji kos!

Ustvarite sestavljanko z motivom animiranega filma Avtomobili. Bliskovita McQueen je pripravljena na popotovanje. V kompletu dobite 200 kosov izvirne sestavljanke. S sestavljanko razvijajte svoje motorične sposobnosti ter brezskrbno uživajte v zabavi.

Ravensburger sestavljanka Neverjetni 2, 100 kosov
8,85 € 8,58 €

Zadnji kos!

Zabavna sestavljanka z motivom junakov priljubljenega filma Neverjetni 2 ne krajša samo časa, temveč tudi pomaga pri razvijanju motorike in drugih sposobnosti. Posamezni kosi so dobro obdelani, zato bo sestavljanje enostavnejše, končen rezultat pa bo privlačna slika znanih likov.

Ravensburger sestavljanka Alvin s prijatelji, 150 delov
9,04 € 8,74 €

Ustvarite sestavljanko z originalnim motivom Alvin in njegovi prijatelji. Sprostite se in vključite vse svoje čute. Zahvaljujoč trdemu substratu lahko končni izelek obesite steno na steni. V škatli vas čaka 150 kosov. Pripravite se na zabavo!

Ravensburger sestavljanka Disney prijatelji, 3x49 delov
8,99 € 7,78 €

Zadnji kos!

So vam všeč Disneyevi prijatelji? Zahvaljujoč tej sestavljanki, jih lahko zložite in obesite na steno v vaši sobi sobo. Razvili boste čute in motorične sposobnosti. Uživajte v zabavi in k pomoči pri sestavljanju povabite tudi prijatelje.

Ravensburger stojalo za svinčnike I love Prague, 54 kosov-25%
8,49 € 6,30 €

Odprodaja

Zgradite izvirno in praktično stojalo za pisala z motivom Prage. Sestavljanje je povsem enostavno, spoj sestavljenih kosov je gladek in stabilen. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.

Trefl Lokomotivček Tomaž penasta sestavljanka
10,70 €

Zadnji kos!

Mehka penasta sestavljanka za otroke. S posameznih delov z motivi Lokomotivčka Tomaža se lahko sestavi čudovita proga za igranje z vlakci ali se uporablja kot penasta igralna podloga.

COSING igralna pena puzzle Tvary - 10 kosov-24%
8,91 € 6,70 €

Odprodaja

Penasta podlaga z različnimi barvnimi oblikami, katere lahko ločite in sestavljate, kot sestavljanko. Odličen dodatek za igranje vaših najmlajših, ki je hkrati tudi odlična podlaga za sedenje.

Ludi penasta sestavljanka, 90 x 90 cm
27,18 € 26,38 €

Podloga z dimenzijo 90 × 90 cm je sestavljena iz gibljivih delov in je primerna za otroka od rojstva. Tako jim boste zagotovili varno mesto za igro.

Ravensburger sestavljanka Orke, 1000 kosov
12,78 € 12,14 €

Doživite nepozabno zabavo medtem ko sestavljate to odlično sestavljanko z motivom ork blagovne znamke Ravensburger. Edinstvene sestavljanke se popolnoma ujemajo.

Ravensburger sestavljanka Italija, 1000 kosov
12,78 € 12,07 €

Doživite nepozabno zabavo medtem ko sestavljate to odlično sestavljanko z motivom morskega mesta Positano blagovne znamke Ravensburger. Edinstvene sestavljanke se popolnoma ujemajo.

Woody Vesele domače živali, sestavljanka na deski
6,60 € 5,88 €

Zadnji kos!

Ima vaš otrok rad živali in naravo? Zahvaljujoč tej sestavljanki spoznajo živali, ki živijo na kmetiji. Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za izboljšanje motoričnih sposobnosti in ustvarjalnosti.