Hape boben
18,25 €

13,40 €

Zadnji kos!

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Paket vključuje tudi dve palici, ki se prilegata majhnim otroškim rokam.


Hape ksilofon

Hape ksilofon

Ocena: 5
21,49 €

20,10 €

Zadnji kos!

Ksilofon Hape bo izboljšal glasbeno ustvarjanje vašega malčka, poleg tega pa bo spoznal različne barve.


Hape ritmični set glasbil
7,99 €

7,50 €

Zadnji kos!

Leseno glasbilo, ki bo vašega otroka popeljalo v svet glasbe in ritmov.


Simba ksilofon, 27 cm
11,99 €

11,20 €

Zadnji kos!

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.


Teddies električni klavir na baterije
77,42 €

71,80 €

Zadnji kos!

Električni klavir je primeren za otroke od 2. leta starosti. Zaradi številnih ritmov in zvokov lahko igrajo tudi bobne ali zvoke oglašanja živali. Klavir je narejen iz visoko kakovostne in zdravju prijazne plastike, ki je odporna na mehanske poškodbe. Ta vrsta instrumenta podpira otroška glasbena občutja, ritem in motorične sposobnosti.


Unikatoy mikrofon (24063)
11,99 €

8,50 €

Zadnji kos!

Zapoj in zapleši z otroškim mikrofonom in se pri tem še močno zabavaj.


Woody kovinski ksilofon
9,79 €

8,20 €

Zadnji kos!

Odličen glasbeni instrument za majhne otroke, ki jih motivira pri ustvarjanju glasbe, razvija glasbene sposobnosti in jih uči prepoznavati tone. Odličen kot priprava za sistematično igranje pravega glasbenega instrumenta.


Woody kitara, mala

Woody kitara, mala

Ocena: 3,5
16,99 €
16,30 €

Woody klasično oblikovana kitara, namenjena vsem mladim muzikantom, ki želijo razvijati svoj glasbeni talent. Primerna je za otroke od 3. leta naprej.


Woody Boben s trakom
18,48 €

16,20 €

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.


Halilit otroški boben - BP
21,99 €
21,20 €

Zabaven boben je primeren tudi za najmlajše in njihovo prvo spoznavanje glasbenega sveta.


Soy Luna elektronska kitara, 60 cm-46%
36,99 €

19,90 €

Odlična cena

Elektronska kitara »Soy Luna« je prvi korak do zvezd. Naj vam otrok pripravi nepozaben koncert in se obenem pri tem še neizmerno zabava.


Soy Luna elektronski klavir, 50 cm-46%
36,99 €

19,90 €

Odlična cena

Elektronski klavir »Soy Luna« je prvi korak do zvezd. Naj vam otrok pripravi nepozaben koncert in se obenem pri tem še neizmerno zabava.


Brio 30189 Glasbena gosenica
41,50 €

33,73 €

Glasbena gosenica je edinstven način, da vaš otrok odkrije osnove glasbe in celo ustvari melodije! Ko vstavite lesene gumbe v luknje, vsaka luknja ustvari ton.


Hape barvni ksilofon
30,86 €

21,75 €

Ali je to ksilofon ali so puzzle? Večfunkcijski ksilofon uči klavirsko igro in razvrščanje ter vstavljanje oblik. Po zaslugi te igre bo vaš otrok razvijal občutek za ritem in motorične sposobnosti. Zahvaljujoč čudovitemu dizajnu je ta igrača primerna za deklice kot tudi za dečke.


Hape kitara 6 v 1
34,99 €

19,50 €

Če obstaja ena igrača, ki bo zadovoljila vse vaše glasbene želje majhnega otroka, potem je to zagotovo ta kitara s funkcijo 6 v 1, ki vsebuje tamburin, ksilofon, boben in še druge inštrumente.


Hape Mini glasbeni set
46,31 €

34,60 €

Začnite ustvarjati svojo glasbo z inštrumenti za začetnike! Naučite se igrati ukulele, tamburin, kastanjete in ropotuljice. Potem ni ničesar, kar bi preprečilo, da bi s prijatelji ustvarite svojo glasbeno skupino.


Hape otroški boben
25,72 €

19,42 €

Z bobnom, ki se lahko tudi kotali, bo vaš otrok izkusil veselje glasbe in ritma ter gibanja v že zelo zgodnih letih. Po zaslugi te igre bo vaš otrok razvijal občutek za ritem in motorične sposobnosti.


Hape otroški mikrofon
10,08 €

Ali želite postati slavni pevec / pevka? Zahvaljujoč visoko kakovostnemu brezžičnemu mikrofonu lahko pojete kot prava pop zvezda! Prebudite zvezdnika v sebi in premagajte tremo pred nastopanjem.


Hape piano
157,81 €

116,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Za prihodnji koncert naj pianisti enostavno obvladajo vseh 30 tipk na tem lesenem klavirju. Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.


MaDe otroška 4-strunska kitara
20,31 €

18,14 €

Prebudite umetnika v vašem otroku že v zgodnjih letih, zahvaljujoč tej kitari. Zanesljivo se naučite osnov igranja na kitaro in drugih brenkalih. Površina kitare je sestavljena iz impresivne imitacije lesa.


Woody glasbeni komplet tamborin/boben
17,55 €

14,81 €

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Boben je tako hkrati tudi tamburin. Še eden glasbeni instrument je triangel.


Woody glasbeni komplet tamborin/lesene palice
17,55 €

14,81 €

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Tolkalno orodje je v tem setu tamburin. tako imenovani idioponi pa so lesene palice.