Zuru hrčji set Hamsters 2 s supermarketom
38,99 €

25 €

Zadnji kos!

Pripeljite svojega ljubkega hrčka v supermarket – kaj bosta nakupila danes? Set vsebuje enega hrčka (s priloženo baterijo) in supermarket z dodatki in cesto.


Hexbug Borilne tarantele Dual pack
70,33 €

64,50 €

Zadnji kos!

Dve robotski borilni taranteli in njun futurističen spopad s svetlobnim žarkom. Za uporabo daljinskega upravljalnika na daljavo se tarantele gibljejo v vse smeri, pa tudi streljajo z žarkom na ostale borilne tarantele ali pajke.


Hexbug Borilni pajki 2.0 - Tower set
81,44 €

74,70 €

Zadnji kos!

Dva robota borilna pajka in njun futurističen spopad s svetlobnim žarkom. Za uporabo daljinskega upravljalnika na daljavo se pajki gibljejo v vse smeri, pa tudi streljajo z žarkom na ostale borilne tarantele ali pajke. Pakiranje vsebuje tudi stene za bojišče, vključno z bunkerji za zaklonišče.


Hexbug CuddleBot Bumble Bee
11,07 €

9,53 €

Zadnji kos!

Naredite mesto za mehko, gladko in zabavno robotsko žival. HEXBUG vstopa v cesarstvo malčkov z inovativno igračo HEXBUG® Cuddlebot. Roboprijatelji so popolnoma varni za otroke od 18 mesecev dalje.


Hexbug CuddleBot Fire Fly
11,07 €

9,47 €

Zadnji kos!

Naredite mesto za mehko, gladko in zabavno robotsko žival. HEXBUG vstopa v cesarstvo malčkov z inovativno igračo HEXBUG® Cuddlebot. Roboprijatelji so popolnoma varni za otroke od 18 mesecev dalje.


Hexbug Pajek

Hexbug Pajek

Ocena: 5
37 €

25 €

Zadnji kos!

Robotski pajek je najmlajši član v mikro robotskem svetu Hexbug. Pajka upravljate z infra rdečim žarkom. Unikaten mehanizem oponaša gibanje pajka. Obračanje za 360° in gibanje lahko upravljate z upravljalnikom IR žarkom.


Hexbug Pajki, pripravljeni na boj 2.0 Dual pack
66,63 €

61,20 €

Zadnji kos!

Dva robotska pajka, pripravljena na boj in njun futurističen spopad s svetlobnim žarkom. Za uporabo daljinskega upravljalnika na daljavo se pajki gibljejo v vse smeri, pa tudi streljajo z žarkom na ostale tarantele ali pajke.


Hexbug Scarab oranžna
15,89 €

12,29 €

Zadnji kos!

Mikro robotski pajek HEXBUG Scarab, ki leze naprej po gladki površini in se obnaša kot živ. Premika se zahvaljujoč infra rdečega senzorja, ki omogoča snemati okolico, tako se izogne oviram, da ne pride do poškodb.


Rappa Pes z zvokom in svetlobnimi efekti
14,27 €

12,40 €

Zadnji kos!

Podarite svojemu otroku novega prijatelja – veselega plesnega psa, kateri med plesom predvaja glasbo in ima žareče oči in noge. S to igračo se vaš otrok ne bo nikoli dolgočasil!


Rappa robot z zvokom in svetlobnimi efekti
7,76 €

6,30 €

Zadnji kos!

Robotski dinozaver v črno beli barvni kombinaciji bo navdušil vsakega malčka. Robot se sprehaja in ustvarja zvoke, prav tako se mu svetijo oči. Ta igrača bo odlično darilo za vse ljubitelje dinozavrov.


Build a bot, robo žuželka čebelica-22%
19,99 €

15,50 €

Zadnji kos!

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Igrača robot z motivom čebelice je namenjena otrokom starejšim od 3. let.


Robo Fish vrč Dory
31,99 €

13,90 €

Zadnji kos!

Baterijska riba Dory prične plavati, ko jo položite v vodo. Plava v vse smeri. ko se riba ustavi, potrkajte po posodi, v bližini, kjer se riba nahaja in zopet bo pričela plavati. V ribi so že vstavljene baterije, dodatne pa so priložene v embalaži. Vrč je visok 19 cm.


Hexbug Scarab črna - Odprta embalaža
12,29 €

10,69 €

Odprta embalaža

Mikro robotski pajek HEXBUG Scarab, ki leze naprej po gladki površini in se obnaša kot živ. Premika se zahvaljujoč infra rdečega senzorja, ki omogoča snemati okolico, tako se izogne oviram, da ne pride do poškodb.


Teddies hodeči robot z dodatki, 20 cm
17,51 €

12,90 €

Nihče se ne boji tega robotka, ki hodi in se obrača. Prav gotovo bo postal dober prijatelj vsakega otroka. Robot deluje na baterije in ima svetlobne ter zvočne učinke.


4M robot pajek
16,99 €

16 €

Igrača robot pajek je namenjena vsem malim kreativcem, da sestavijo pajka in mu omogočijo, da si ustvari pajkovo mrežo.Komplet vsebuje vse sestavne dle in vrvico po kateri se pajek spušča. V kompletu niso priložene baterije.


Sphero aplikacijsko voden Droid BB-8 Special Edition
199,90 €

164,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izkoristite moči Sile z Star Wars™ Force Band™ zapestnim trakom, ki vas spremeni v pravega Jedi viteza. Sprostite svojo moč in nadzirajte vašega bojno utrujenega BB-8 Droida samo z zamahom roke. Izkusite svet Star Wars medtem, ko vam BB-8 prikaže holograme, se odzove na vaš glas in avtonomno raziskuje svojo okolico.


Sphero aplikacijsko voden Spider-Man
169,99 €

142,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Združite sile z Spider-Man™-om in vstopite v svet Marvel Universe. Skupaj z Spider-manom se vkrcajte na misije kjer se boste bojevali proti najhujšim zlobnežem in se bojevali za boljši svet.


Sphero zapestni trak Star Wars Force
89,90 €

81,30 €

Sila je močna v vas. Uporabite Silo z Star Wars™ Force Band™ posebej oblikovanim trakom z avtentičnim videzom Vojne zvezd. Force Band trak se zlahka pritrdi na vaše zapestje in vam omogoči dostop do Sile znotraj vas.


Unikatoy igra Tetris BL.25074
7,99 €

5,50 €

Naprava Tetris iz Unikatoy vsebuje arkadno-miselno igro Tetris, katere cilj je zlaganje likov tetromin. Deluje na baterije.


Build a bot, Robo žuželka mravljica-20%
19,99 €

15,90 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Robot z motivom žuželke je igrača namenjena otrokom starejšim od 3. let.


Build a bot, robo žuželka pikapolonica-20%
19,99 €

15,90 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Robot z motivom pikapolonice je igrača namenjena otrokom starejšim od 3. let.


Interaktivni T-Rex
19,99 €

13,90 €

Dinosaur T-Rex otročiček je primeren za otroke starejše od treh let.


Yifeng B/O Robot
12,99 €

9,90 €

Igrača robot, ki se premika in spušča zvoke je primerna za otroke od 3 leta starosti.


Zuru hrčji set Hamsters 2 z igralno hišico
49,99 €

35,50 €

Pridužite se hrčku na zabavnih dogodivščinah v njegovi igralni hiški. Set sestavlja en hrček s priloženimi baterijami, igralna hišica, pot ter dodatki (tobogan itd).


Hexbug Borilna tarantela modra
37 €

31,63 €

Odlična cena

Super robotska borilna tarantela in njen futurističen spopad z žarkom, ki sveti. Med uporabo daljinskega upravljalnika na daljavo se tarantele gibljejo v vse smeri, pa tudi streljajo z žarkom na ostale borilne tarantele ali pajke.


Hexbug Borilne tarantele Bunker set
81,44 €

71,09 €

Odlična cena

Dve robotski borilni taranteli in njun futurističen spopad s svetlobnim žarkom. Za uporabo daljinskega upravljalnika na daljavo se tarantele gibljejo v vse smeri, pa tudi streljajo z žarkom na ostale borilne tarantele ali pajke. Pakiranje vsebuje tudi stene za bojišče, vključno z bunkerji za zaklonišče.


Hexbug Nano V2 Nitro Habitat-15%
25,89 €

21,96 €

Odlična cena

Nov V2 set za super pametne Nano Nitro. Za svoje hrošče izdelajte labirint skupaj s cevasto zanko, kjer se bodo pokazale njihove sposobnosti plezanja.


Modri Janko čarobni Jinn
29,99 €

13,60 €

Čarobno Jinn, blagovne znamke ModriJanko, govori in razume slovenski jezik. Naloga otroka je, da si v mislih izbere žival, odgovori na nekaj vprašanj, čarobni Jinn pa jo bo skušal uganiti. Primerno za otroke od 5. leta naprej.


Silverlit I/R Program-A-Bot II
35,99 €

28,90 €

Inovativna igrača Program-A-Bot II, blagovne znamke Silverlit, vsebuje dva robota prijatelja, ki med seboj komunicirata preko svetlobnih signalov. Velikega robota, ki se premika v vseh smereh, boste programirali preko gumbov, omogoča pa tudi komunikacijo z drugimi roboti znamke Silverlit. Primerno za otroke od 5. leta starosti naprej.