Trik na trik, žepna izdaja
3,99 €

3,10 €

Zadnji kos!

Žepna izdaja trikov s 6 različnimi možnimi seti. Pozor: v paketu je 1 set trikov, izbira specifičnega seta ni možna.


Dino družabna igra Cars 3: Dirka za pokal
7,55 €
7,40 €

Novo

Preden boste lahko vozili svoj avto, bo preteklo še veliko časa. Toda razburljivo vzdušje dirkanja z avtomobilom lahko vaši otroci doživijo že sedaj. Kupite jim verzijo najbolj priljubljenega „avtomobilčka“. Igralno podlago z okroglo dirkalno stezo dopolnjuje barvita igralna kocka s slikami namesto številk.


Ravensburger igra Trans Europa
22,80 €

V tej igri TransAmerica postanete graditelj železniške proge v Evropi in poskušate povezati pet mest iz različnih delov Evrope. Vaš cilj je, da postanete najhitrejši graditelj železniške proge, ki lahko zgradi železnico po Evropi hitreje od konkurence.


Dino Minnie družabna igra v škatli 20x29x6 cm Disney
9,90 €

8,20 €

Minnie ima veliko barvitih lokov, ki so se raztresli po sobi. Ji boste pomagali, da jih znova najde? Ko jih boste iskali, pazite na kukavico Loko. Igra trenira vaš spomin in združuje veščine.


Dino posteljnina Ledeno kraljestvo Anna in Elsa
8,20 €

Pridružite se reševalni odpravi za Ledeno kraljestvo. Princesa Anna in njeni prijatelji se podajo na pot za reševanje sestre Else in celega kraljestva, ki mu pretijo številne pasti in ovire. Bo zmagal led ali ljubezen?


Dino družabna igra Sofia Prva igra
9,69 €

8,20 €

Družabna igra za vaše najmlajše igralce. Princesa Sofija je povabila svoje prijatelje na čaj. Gostje se morajo potruditi, da pridejo do nje čim prej. Toda pot do nje ovirajo magične pasti. Hitrost potovanja po igralni podlagi določa barvna kocka, ki jo lahko razumejo tudi majhni otroci, ki še ne poznajo številk.


Dino družabna igra Minnie in Daisy
9,90 €

Podajte se z Minnie in Daisy po nakupih v modnih salonih Clarabelle. Katera izmed vas bo oblekla nov šal, čevlje, klobuk in imela novo torbico? Zmagovalec je tisti, ki si najhitreje nabere čimveč modnih dodatkov.


Ravensburger igra Monster Slap
17,10 €

V zabavni družabni igri za otroke se pridružite k odlični zabavi, ki se dogaja v mestu, ko zasledujete ljudi z lepljivimi rokami. S temi pošastmi se boste zelo zabavali!


Purple Cow potovalna igra Bingo
6,99 €
6,70 €

Potovalna igra Bingo je kot nalašč za kratkočasenje na dolgih poteh, ko morate zamotiti otroka in sebe. Namenjena je igranju dveh igralcev.


BRAINBOX družabna igra Mesta 8+
17,10 €

Novo

Z igro do učenja glavnih mest, njihovih značilnosti, znamenitosti in zgodovine. Koliko dejstev si lahko zapomnite v 10 sekundah?


BRAINBOX družabna igra Znanost 7+
17,10 €

Novo

S pomočjo kartic boste spoznali človeško telo, rastline, živali, evolucijo človeka, kemijo… Kaj vse si lahko zapomnite v 10 sekundah?


družabna igra, kdo se tam skriva/Who's there
9,99 €

8,50 €

Družabna igra, kdo se tam skriva, bo zagotovo popestrila preživljanje skupnega družinskega časa. Na igralnih podlagah so nameščeni okvirji slik oseb, nasprotnik pa mora ugotoviti katera oseba je prava.


Cartamundi potovalni Monopoly (karte)
9,99 €

9,10 €

Odlična in svetovno znana družabna igra bo z vznemirljivimi finančnimi in trgovskimi podvigi zabavala od 2 – 4 igralcev. Kdo bo najbogatejši?


Družabna igra Ali Baba - Muhasta kamela
24,99 €

21,30 €

Zabavna spretnostna družabna igra, pri kateri morajo igralci natovoriti kameli in pri tem paziti, da se ta zanimiva žival ne razjezi. Igra je primerna za otroke od 4. leta dalje.


BRAINBOX družabna igra ABC 4+
17,10 €

Novo

Koliko si lahko zapomnite v 10 sekundah? Zabavna igra spomina, primerna za otroke, ki se učijo abecedo.


Clementoni igra Ura, 50508
6,99 €

5,10 €

Zabavna in poučna otroška igra Ura, primerna za otroke od 3. do 5. leta starosti. Igra ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in obstaja nevarnost zadušitve.


HASBRO namizna igra Monopoly Junior
24,90 €

21,50 €

Novo

Odlična otroška in družinska igra Monopoly Junior je primerna za 2–4 igralce, starejše od 5 let. Z njo boste svoje najmlajše naučili trgovanja in drugih poslovnih spretnosti na zabaven način.


Friends igra Jamb (1008888)
3,98 €

3,50 €

Zabavna in taktična igra, primerna za dva ali več igralcev. Komplet vsebuje 5 kock in 50-listni blokec.


BRAINBOX družabna igra Medvedki 3+
17,10 €

Novo

Igra, kjer boste preizkusili vaš spomin. S 55 karticami z različnimi medvedki, bo vaš otrok skozi zabavno igro krepil spomin.


Tomy pirat v sodu (T7028)
17,99 €

16 €

Pirata posadite v sodček in potiskajte meče v sodček, vendar pazite, nikoli ne zabodite meča v napačen utor, saj bo pirat s sodčka skočil, vi pa boste iz igre izločeni.


Spin Master set 10 družabnih iger
16,99 €

15,20 €

Priročen set 10 družabnih iger. Super zabava za vso družino. Igrate lahko: Backgammon, šah, tic-tac-toe in še mnogo več.


Clementoni igra Interaktivni kviz, šk. 60988
25,99 €

15,80 €

Novo

Unika Toy igra Interaktivni kviz je zelo zabavna in poučna igra, primerna za otroke od 3. do 5. leta starosti. Igra ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in obstaja nevarnost zadušitve.


BRAINBOX družabna igra Svet 8+
17,10 €

Novo

Igra, s katero boste vi in vaši osnovnošolci spoznavali tuje dežele, običaje in njihovo tradicionalno hrano. Kaj vse si lahko zapomnite v 10 sekundah?