Thule Covert nahrbtnik za DSLR fotoaparat, 24 l, črn

Thule Covert nahrbtnik za DSLR fotoaparat, 24 l, črn

Številka: 2786887001
Odlična cena
Priročen nahrbtnik 3 v 1 nudi odstranljivo torbo za fotoaparat, predal za prenosnik in glavni del z razdelilnikom, ki ga lahko tudi odstranite, če ne prenašate foto opreme. Ima oblazinjene naramnice, bočni in prsni pas za boljšo razporeditev teže. Lahko se tudi pritrdi na ročaj kovčka. Celoten opis

default
default
249,95 €
Vključno z DDV
199,90 €
-20%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2786887001

Predstavitev

3 v 1 večnamenski nahrbtnik

Izjemno priročen nahrbtnik za fotoaparat 3 v 1 lahko uporabljate kot vsestranski potovalni nahrbtnik z ali brez foto opreme. Vsebuje odstranljivo torbo za fotoaparat, ki jo lahko uporabljate tudi kot naramno torbo. Nahrbtnik ponuja tudi prostor za prenosnik MacBook Pro® z diagonalo do 40,64 cm (16") in druge prenosnike do 40,64 cm (16") ter tablico do 27,9 cm (11"). Na sprednji strani ima žep na zadrgo z organizatorjem za manjše predmete in dodatke.

Odstranljiva torba za fotoaparat

Hiter dostop do vse opreme

Nahrbtnik nudi priročno stransko odpiranje za hiter dostop do fotoaparata. Do prenosnika in vse opreme pridete prek panela na zadnji strani Notranji razdelilnik lahko povsem odpnete in pospravite v mrežast žep, s čimer dobite prostor za druge potrebščine (ko ne prenašate foto opreme) .

Glavni predal z razdelilnikom

Udobno prenašanje, kamorkoli greste

Med potovanjem lahko nahrbtnik s posebno široko elastiko na hrbtišču pritrdite na ročaj kovčka. Na strani ima elastične in razširljive žepe s pritrdilnim paščkom, kamor lahko pospravite npr. stojalo za fotoaparat. Za udobno nošenje ima oblazinjene in prilagodljive naramnice ter prsni in bočni pas, ki pripomoreta k enakomerni razporeditvi teže. Bočni pas lahko ob neuporabi tudi zatlačite v za to namenjen žep.

Široka elastika za pritrjevanje na kovček

Tehnične podrobnosti

Dimenzije 33 × 23 × 48 cm
Dimenzije predala za prenosnik 38,5 × 26,5 × 3,1 cm
Teža 1,88 kg
Material najlon
Prostornina 24 l

Garancija: 2 leti