Najdeno: 103

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Lamart Električni mlinček Ruber LT7021
11,07 €

6,30 €

Zadnji kos!

Mlinček za začimbe je izdelan iz mehke plastike, s keramičnim mlelnim mehanizmom, ki ima nastavljivo grobost mletja. Mlinček lahko po pritisku na gumb obvladate z eno roko.


Kela mlinček za poper in sol Molino
10,92 €
10,60 €

Zadnji kos!

Mlinček nam omogoča sprotno mletje soli in popra, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi.


Ceramic Blade Chilli and Spice mlinček
21,42 €
20,80 €

Zadnji kos!

Ceramic Blade Chilli and Spice ročni mlinček za čili in začimbe se lahko uporablja tudi za sveža zelišča. Mlinček ima poseben brusilni mehanizem. Pokrov mlinčka ščiti zelišča pred zrakom in vlago.


Tescoma baterijski mlinček za poper
23,90 €

11,90 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje popra, tako, da ta še posebej obogati okus naših jedi.


Lamart mlinček za začimbe LT7029
9,96 €

7,40 €

Zadnji kos!

Mlinček za začimbe za poper ali sol je izdelan iz nerjavnega jekla in plastike. Opremljen s keramičnim mehanizmom za mletje z nastavljivo grobostjo mletja. Prozorna polnilna komora omogoča opazovanje napolnjenosti mlinčka.


Lamart mlinček za začimbe LT7030
9,40 €

7 €

Zadnji kos!

Mlinček za začimbe za poper ali sol je izdelan iz nerjavnega jekla in plastike. Opremljen s keramičnim mehanizmom za mletje z nastavljivo grobostjo mletja. Upravljanje mlinčka s pomočjo mehanizma, ki se vrti v obe smeri.


Tescoma mlinček za sol Virgo, 24 cm
23,90 €

Zadnji kos!

Mlinček nam omogoča sprotno mletje soli, tako, da te še posebej obogati okus naših jedi.


Tescoma stojalo za začimbe, 13 kosov
41,06 €

35,39 €

Zadnji kos!

Tescoma Roasters vrtljivo stojalo za začimbe je primerno za 16 kosov. Garnitura Tesscoma je primerna za kuharje, ki radi pripravljajo pikantno hrano. Eno nadstropje se lahko uporablja za mlete začimbe in drugo za cele začimbe.


Tescoma stojalo za začimbe, 13 kosov - Odprta embalaža
41,06 €

33,62 €

Odprta embalaža

Tescoma Roasters vrtljivo stojalo za začimbe je primerno za 16 kosov. Garnitura Tesscoma je primerna za kuharje, ki radi pripravljajo pikantno hrano. Eno nadstropje se lahko uporablja za mlete začimbe in drugo za cele začimbe.


Fackelmann magnetne posodice
18,91 €
18,10 €

Nerjaveče jeklene posodice z magnetom lahko uporabite za shranjevanje različnih začimb. Zahvaljujoč zgornji prozorni površini je vidno, kaj je shranjeno in koliko je še ostalo. Posodice lahko shranite tudi v hladilnik.


Maxwell & Williams mlinček za sol Bounce
13,28 €

11,45 €

Simpatičen majhen mlinček je namenjen sprotnemu mletju soli, z njim pa lahko zdrobimo tudi druge suhe začimbe.


Kitchen Artist ročni mlinček za sol in poper MEN328N
9,22 €
9 €

Mlinček za sol in poper z ročnim upravljanjem v privlačni dizajnerski izvedbi bo polepšal vsako jedilno mizo. Praktična prozorna plastična zbiralnika za začimbe.


Lamart Mlinček gravity LT7012
8,11 €
7,90 €

Mlinček Gravity lahko napolnite s poljubnimi začimbami, ki jih želite zmleti. Mlinček znamke Lamart ima nastavljivo grobost mletja in prozorno pregrado iz akrila za enostavno polnjenje.


Kela  mlinček za začimbe Kaila, 25 cm
26,76 €
26,20 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje različnih začimb, soli ali popra, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi.


Banquet Mlinček za mletje električni CULINARIA
11,07 €

10,20 €

Mlinček Culinaria iz nerjavečega jekla, s keramičnim mlelnim mehanizmom in nastavljivo grobostjo mletja. Odličen za začinjanje obrokov s sveže mletim poprom ali soljo in drugimi začimbami.


Banquet mehanski mlinček za začimbe AKCENT 22 cm
13,67 €

12,30 €

Mehanski mlinček za začimbe AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi s svežim poprom ali soljo. Mlinček je opremljen s keramičnim mehanizmom za mletje z nastavljivo grobostjo mletja.


Banquet mlinček za sol in poper 2v1 Culinaria
10,33 €

9,73 €

Banquet 2 v 1 mehanski mlinček za sol in poper je visok 11 cm. Vesel mlinček, v katerem se nahajata poper in sol, je enostaven za uporabo.


Banquet mlinček za začimbe
16,12 €
15,40 €

Mlinček za začimbe dlično in enostavno melje poper in sol. Mlinček je opremljen s keramičnim rezkalnim mehanizmom z nastavljivo hrapavostjo.


Banquet mlinček za začimbe BRILLANTE, 5,8 x 15,3 cm
7,70 €

5,90 €

Kakovosten mehanski mlinček ima v notranjosti keramičen mehanizem za enostavno vrtenje. Banquet mehanski mlinček za začimbe BRILLANTE s premerom 5,8 cm je izdelan iz gume in ima priljubljeno obliko valja.


Banquet Mlinček za začimbe Culinaria, električen
10,70 €
10,20 €

Mlinček za začimbe Culinaria samo obrnete in že melje. Enostavna uporaba na baterije vam bo hitro postala všeč. V notranjosti mlinčka je keramičen mlelni mehanizem.


Banquet set za mletje začimb BRILLANTE
10,04 €

8,50 €

Set za mletje blagovne znamke Banquet je izdelan iz lesa. Mehanski mlinček za sveže mlete začimbe in odlično kulinarično doživetje vaših specialitet. Mlinček je izdelan iz keramičnega mehanizma. Komplet je primeren za mletje soli in popra.


Ceramic Blade keramično rezilo za sir, zelišča in česen
29,48 €
28,10 €

Keramični mlinček za sir, zelišča in česen ima tri ostre rezalne robove iz nerjavečega jekla. Mlinček ima tri različne mehanizme mletja, ki omogočajo odlično mletje sira, zelišč ali česna.


Ceramic Blade mlinček za sol ali začimbe
37,35 €
35,70 €

Mlinček za sol in poper je izdelan iz nerjavečega jekla s keramičnim brusilnim mehanizmom. Ima klasičen dizajn in veliko solno ali začimbno komoro. Komplet vsebuje 2 kosa.


Ceramic Blade mlinček za sol in poper, 22 cm
21,40 €
20,60 €

Ceramic Blade 2 v 1 mlinček za sol in poper meri v dolžino 22 cm. Ročni mlinček za poper in sol ima dve ločeni začimbni komori. Po potrebi lahko udobno meljete samo eno začimbo.


Eldom MP22 ročni mlinček, rdeča
10,70 €

9,70 €

Mlinčki Eldom Promis so enostavni za uporabo. Ročni mehanski mlinček lahko obvladate samo z eno roko! Mlelni kamen lahko iz spodnje strani regulirate in s tem dosežete željeno grobost mletja začimb ali soli.


ILSA Mlinček za poper/sol 20 cm lesen
13,12 €

11,80 €

Mlinček je visok 20 cm, zato bo krasno izstopal na vaši jedilni mizi, ne le kot dekoracija. Mlinček je narejen iz lesa in v sebi skriva keramični mehanizem, ki je primeren tako za mletje soli kot popra.


Kela  mlinček za sol in poper Kaila, 20 cm
21,59 €
21,10 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje različnih začimb, soli ali popra, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi.


Lamart Mlinček za začimbe LT7014 Gravity
8,55 €

7,90 €

Mlinček za poper, sol ali druge začimbe je narejen in nerjavečega jekla in plastike, s keramičnim mlelnim mehanizmom, ki ima nastavljivo grobost mletja. Dve prozorni pregradi za dopolnjevanje omogočata sledenje napolnjenosti mlinčka.


Lodos mlinček za sol in poper
15,66 €

14 €

Lodos mlinček za sol in poper je dolg 18 cm. Preprost lesen mlinček za začimbe s tradicionalnim videzom odlično melje začimbe.


Lodos mlinček za začimbe
13,89 €
13,30 €

Lodos mlinček za začimbe ima tradicionalen videz. V višino meri 15 cm, v premer pa 5,3 cm.


Marex Trade set za začimbe PREZIDENT, 5 kosov
17,43 €
16,60 €

Set je namenjen shranjevanju različnih začimb in se odlično poda v vsako kuhinjo. Lahko ga obesite na steno ali pustite na kuhinjskem pultu.


Maxwell & Williams mlinček za sol in poper Duo
31,30 €

Mlinček, ki je namenjen drobljenju tako soli, kot popra, je izdelan iz ogljikovega jekla. Idealen je za uporabo ob vsakdanjih obrokih, kuhanju, peki ali pečenju na žaru.


Tescoma mlinček za čili paprike Virgo
17,90 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje čili paprik, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi in ohranijo vso svojo vražjost.