Fackelmann posoda za peneče vino
14,04 € 12,90 €

Zadnji kos!

Tropical posoda za peneče vino je izdelana iz plastike. Režasta oblika posode ima lep kristalni videz.

Banquet odpirač za steklenice Tinto, 18,5 x 7 cm
6,30 € 4,15 €

Odpirač za steklenice TINTO s krilnim sistemom, kar pomeni, da ima vzvodni krili, ki po stisku pomagajo enostavno izvleči zamašek iz steklenice. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino.

Yoko Design set za pripravo Mojita
19,90 € 18,91 €

Praktični set za pripravo priljubljenega osvežilnega koktajla mojito. Komplet vsebuje vse, kar je potrebno za pripravo tega priljubljenega koktajla. Torej, samo še dokupite ustrezne surovine in dobili boste osvežilno pijačo.

TimeLife stojalo za vino
31,65 € 31,20 €

Elegantno stojalo iz svetlega lesa je namenjeno držanju 16 steklenic vašega najljubšega vina. Vrh nosilca služi kot polica, kjer lahko shranite še druge dodatke za vino, kot je na primer izvijač.

Tescoma odpirač za vino
17,90 € 12,69 €

Odpirač za vino v rdeči barvi znamke Tescoma je obvezna oprema za vse tiste, ki radi pijete vino. Odličen je za odpiranje vseh vrst steklenic vina, vključno s kalifornijskim steklenicami , tistimi s širokim vratom in dolgimi zamaški.

Tescoma vzvodni odpirač Uno Vino
35,90 € 24,63 €

Spiralast odpirač z vzvodom nam omogoča enostavno odpiranje vina in drugih steklenic s pločevinastimi zamaški.

Brabantia odpirač Classic, mat jeklo
16,90 € 16,70 €

Klasični odpirač v čudoviti darilni ovojnici je, zahvaljujoč širokemu telesu, primeren za vse velikosti steklenic.

ohlajevalec vina
25,55 € 22,01 €

Winchill Server Wine Cooler ohlajevalec vina, je primeren za hlajenje belega vina. Vsi ljubitelji vin pijejo radi ohlajeno belo vino.

Fackelmann odpirač Quick Grandcru
20,81 € 20,57 €

Odpirač Quick 3v1 vsebuje spiralo, odpirač in nož v enem. Kompaktna oblika in rdeč dizajn iz serije Grandcru. Orodje je izdelano iz nerjavečega jekla.

Tescoma shaker Presto, 500 ml
23,90 € 17,41 €

Eleganten shaker Presto je namenjen pripravi najrazličnejših koktajlov in drugih osvežilnih pijač.

ILSA vakuumski zamašek za vino, 2 kosa
13,60 € 12,71 €

Zamašek, za odprto vino, ohranja njegov okus dlje časa in preprečuje oksidacijo. Komplet italijanske znamke ILSA vsebuje 2 kosa zamaškov iz nerjavečega jekla, na katerih najdete praktičen datumski žig. Ne pomivajte v pomivalnem stroju.

Westmark odpirač Chianti, krom
20,03 €

Odpirač iz kroma „Chianti“. blagovne znamke WESTMARK, v srebrno-črni barvi, je izdelan iz kromiranega cinkovega ulitka cinkanje in kaljenega jekla. Odpirač je opremljen s posebnim vijačnim mehanizmom za priročno odstranjevanje plutovinskega zamaška.

Fackelmann Vakuumski zamašek za vino
6,20 € 5,09 €

Vakuumski zamašek za vino od znamke Fackelmann ima vrtljivi kolešček, na katerega lahko označite kdaj je bila steklenica odprta. Tako, da bo vino okusiti enako, kot pri prvem odprtju. Izdelan je iz silikona in plastike.

Westmark zamašek za šampanjec Vermo
11,19 €

Zamašek za šampanjec WESTMARK pripomore, da mehurčki ostanejo tam, kamor spadajo. S preprostim klikom na steklenico boste imeli dogovor v nekaj sekundah, da ste se lotili premajhne steklenice. Gumijasto tesnilo in dodatni kovinski zapahi, omogočajo, da je steklenica tesno zaprta ter da jo je mogoče shraniti tudi v vodoravnem položaju.

TimeLife držalo za vina
20,53 €

Držalo za vina meri v dolžino 58 cm. Črno stojalo je lahko, kompaktno in hkrati zelo stabilna rešitev za shranjevanje do 30 steklenic vašega najljubšega vina. Izdelano je iz kovine v kombinaciji s plastiko in ima dimenzije 58 × 24 × 57 cm.

Blaumann odpirač za vino
9,15 €

Mehanski odpirač za vino v nerjavni izvedbi z bleščečo površino bo priljubljen pri ljubiteljih vina. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Ima praktična protizdrsna ročaja.

Toro Posoda za hlajenje vina 12 cm
9,73 € 8,19 €

Posoda za hlajenje iz nerjavečega jekla se s svojim dizajnom ujema z mehurčki sekta, ki ga lahko v njej servirate, da bi tudi na mizi ohranjal svojo idealno temperaturo. Njen izviren videz bo izstopal na vsaki mizi.

Kayser bombice za sodo za enkratno uporabo, 20 kos
6,99 € 6,41 €

Z uporabo originalnih bombic Kayser za enkratno uporabo boste v steklenici za sodavico pridobili do 1 l gazirane vode z največ mehurčki. Bombice so opremljene z grlom brez navoja in so izdelane iz 100-odstotno obnovljivega, visoko kakovostnega jekla.

Tescoma prezračevalnik za vino Rosa
17,90 € 9,59 €

Prezračujemo UNO VINO Rosso hitro in učinkovito prezračite belo in rdeče vino , medtem ko se toči v kozarc. Vinu se tako razvijeta intenzivna okus in aroma.

Kitchen Artist set za vino GS124
9,32 €

Set za vino v elegantni darilni embalaži v škatlici je odlično darilo za ljubitelje vina. Set za vino vsebuje osnovno opremo, kot je odpirač z rezalnikom folije, zamašek in ostalo.

Fackelmann odpirač za vino 15 cm, krom
8,97 € 7,02 €

Odpirač za vino 15 cm v srebrno-črni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, ročaj je iz jeklene pločevine. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.

Kitchen Artist digitalni termometer za vino GS120
11,21 €

Digitalni termometer za vino v elegantni izvedbi v obliki prstana. Termometer je opremljen s prikazovalnikom temperature v °C. Uporabniki bodo cenili predvsem njegovo enostavno namestitev na steklenico vina po njenem obodu.

Banquet odpirač za steklenice TINTO 17,5 cm
7,37 € 6,08 €

Odpirač za steklenice TINTO ima vzvodni sistem, ki omogoča hitro odpiranje steklenic brez truda. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino. Ročaja sta iz posebne plastike.

Fackelmann Klešče za led 2 kos
5,04 € 4,55 €

Klešče za led so pomemben pripomoček v vsakem baru, prav pa bodo prišle tudi v kuhinjskem predalu. V pakiranju najdete dva kosa. Praktični zobki pomagajo držati led.

Fackelmann Zamašek za sekt Grandcru
9,73 € 7,11 €

Zamašek iz nerjavečega jekla iz linije Grandcru znamke Fackelmann vam bo zagotovo prišel prav pri steklenici odprtega sekta. Eleganten sijoč videz, ki bo vašemu serviranju dodal piko na i, je primeren predvsem za sekt.

TimeLife odpirač za vino, kovinski
15,02 €

Odpirač za vino v srebrni barvi od proizvajalca TimeLife ne sme manjkati v vašem kuhinjskem predalu. Odličen je za enostavno odpiranje vseh vrst steklenic s pokrovom iz plute, vključno s steklenicami s širokim robom.

Kitchen Artist univerzalni zamašek za vino GS115
9,32 €

Univerzalni neprepustni zamašek za vino in šampanjec je primeren za vsakega ljubitelja vin. Vsebino steklenice ohranja svežo več dni zahvaljujoč silikonskemu obročku, ki popolnoma tesni grlo.

Orion komplet z žepno steklenico Home
10,64 € 8,63 €

Darilno pakiranje iz nerjavečega jekla vsebuje stekleničko, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 210 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.