Lamart fondi Carne, za 6 oseb
42,60 €

Zadnji kos!

Set za 6 oseb nam omogoča pripravo sadnega, sirnega ali mesnega fondija. Je idealen za popestritev manjših druženj.


Severin fondue FO 2400, 1,25 l
47 €

39,90 €

Fondue je idealen za manjša druženja. V njem lahko poleg čokolade stopite in pogrejete različne sire ali druge omake.


Maxwell & Williams Clique fondi dvodelni - rdeč
14,78 €

10,70 €

Čudovit porcelanast fondi za čokolado v rdeči barvi. Sestavljen je iz dveh delov, pri čemer je spodnja posodica namenjena vstavitvi čajne svečke. Del seta so tudi štiri vilice s plastičnim ročajem, ki ima barvni zaključek. Fondi je primeren za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Prihaja iz kolekcije blagovne znamke Maxwell & Williams.


Tescoma čokoladni fundi Gustito, za 4 osebe
26,40 €

Ličen keramični komplet je namenjen pripravi čokoladnega fondija. Čokolado v posodici preprosto stopimo nad ognjem sveče, priložene pa so tudi 4 vilice.


Tescoma fondi Siesta, za 6 oseb
149 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Fondi je idealen del manjših druženj. V njem lahko stopimo in pogrejemo različne sirove, čokoladne ali druge omake.


Kela čokoladni fondi Choco
20,70 €

Fondi je idealen del manjših druženj. V stopljeno čokolado lahko pomakamo različno sadje, orešče ali pecivo. Primerno za 4 osebe.


Kela fondi Siena, 11 delni
47,57 €
46,70 €

Fondi je idealen del manjših druženj. V njem lahko poleg čokolade stopimo in pogrejemo tudi različne sire ali druge omake.


ILSA posoda za fundue Sada Normandie, 10-delni
68,86 €
67,60 €

Fondu set iz emajliranega litega železa je na voljo v rdeči barvi. Uživajte v sladkem ali slastnem fondu s prijatelji ali družino. Ta luksuzna posoda se zagotovo ne bo izgubila v vašem domu.


Lamart fondue set
24,44 €
24 €

Edinstveni fondue set Lamart za 6 ljudi bo vaše trenutke s prijatelji ali družino naredil prijetne. Komplet iz nerjavečega jekla je odlična izbira, ne samo za pripravo fondueja, ampak tudi za serviranje.


Tescoma posoda za fondue
25,29 €

21,81 €

Tescoma čokoladni fondue Delicia je odličen za topljenje čokolade za sadni fondue.


TimeLife keramični set za fondue, 6 delov
10,45 €

9,80 €

Set za fondue vsebuje 4 vilice iz nerjavečega jekla z barvnimi plastičnimi zaključki. To vam olajša prepoznavanje pripadnosti vilic. TimeLife Set za fondue, iz keramike, se lahko uporablja ne samo za družinska praznovanja, ampak tudi za romantične večere v dvoje.


Kela čokoladni fondi ALMA 3 kos, siv
13 €

Siva posodica za čokoladni fondi v obliki lončka z ušesom se segreva s pomočjo čajne svečke in vsebuje tudi dvoje vilic iz nerjavnega jekla. Odličen je kot darilo za kakršnokoli priložnost.


Kela čokoladni fondi ALMA 3 kos, rjav
12,90 €

Rjava posodica za čokoladni fondi v obliki lončka z ušesom se segreva s pomočjo čajne svečke in vsebuje tudi dvoje vilic iz nerjavnega jekla. Odličen je kot darilo za kakršnokoli priložnost.