Jedilnica

Izbirajte med pestro ponudbo artiklov iz kategorije Oprema za jedilnico. Za lažje iskanje lahko artikle filtrirate po najnižji ceni ali priljubljenosti.

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Artikle iz kategorije Oprema za jedilnico lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • V primeru vprašanj se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Plačilo ob prevzemu (kartica ali gotovina)
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam artikel ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled podobnih kategorij: Pohištvo za jedilnico, Jedilne mize, Jedilne garniture, Jedilni pribor in Jedilni seti.

Določi parametre
Equa steklenička, steklena, Feather, 550 ml Equa steklenička, steklena, Mismatch Bronze, 750 ml
Equa steklenička, steklena, Feather, 550 ml

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 550-ml stekleno stekleničko Equa z motivom peresa poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo, hkrati pa zmanjšajte uporabo plastike.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Equa steklenička, steklena, Mismatch Bronze, 750 ml Equa steklenička, steklena, Mismatch Bronze, 750 ml
Equa steklenička, steklena, Mismatch Bronze, 750 ml

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 750-ml stekleno stekleničko Equa z inovativnim ovitkom iz umetnega usnja bronaste barve poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo, hkrati pa zmanjšajte uporabo plastike.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Equa steklenička, steklena, Active Black, 550 ml Equa steklenička, steklena, Mismatch Bronze, 750 ml
Equa steklenička, steklena, Active Black, 550 ml

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 550-ml stekleno stekleničko Equa z motivom v črni barvi poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo, hkrati pa zmanjšajte uporabo plastike.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Equa steklenička, steklena, Mismatch Ash, 750 ml Equa steklenička, steklena, Mismatch Ash, 750 ml
Equa steklenička, steklena, Mismatch Ash, 750 ml

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 750-ml stekleno stekleničko Equa z inovativnim mat dizajnom v črni barvi poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo, hkrati pa zmanjšajte uporabo plastike.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Equa termo lonček, nerjaveče jeklo, 300 ml Equa steklenička, steklena, Mismatch Ash, 750 ml
Equa termo lonček, nerjaveče jeklo, 300 ml

Equa termo lonček, nerjaveče jeklo, 300 ml, omogoča enostaven in varen prenos jutranje kave, saj 100 % tesni in je opremljen z nedrsečim silikonom.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Luigi Bormioli Parma komplet krožnikov, 18 kosov Equa steklenička, steklena, Mismatch Ash, 750 ml
Luigi Bormioli Parma komplet krožnikov, 18 kosov

Luigi Bormioli Parma komplet krožnikov, 18 kosov je odlična rešitev za ljubitelje popolnega pogrinjanja mize. Komplet 6 desertnih krožnikov z dimenzijami 20 × 20 cm, 6 plitvih krožnikov velikosti 27 × 27 cm in 6 globokih krožnikov dimenzij 23 × 23 cm. Komplet je primeren za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Mormark Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami 1 Liter | SIPSOUL Netscroll Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami (1000 ml), MotivationalBottle
Mormark Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami 1 Liter | SIPSOUL

Inovativna steklenička SIPSOUL ima napis, ki vas spodbuja, da spijete toliko vode, kolikor je vaše telo potrebuje za normalno delovanje. Ima tudi časovne oznake, ki vam omogočajo, da vnos tekočine enakomerno razporedite čez dan.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Mormark
Netscroll Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami (1000 ml), MotivationalBottle Netscroll Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami (1000 ml), MotivationalBottle
Netscroll Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami (1000 ml), MotivationalBottle

Ali ste tudi vi med tistimi, ki dnevno zaužijejo premalo vode? Potem je MotivationalBottle flaška odlična rešitev za vas, saj ima motivacijske verzi za spodbudo pri pitju ter časovne oznake za bolj enakomerno pitje skozi dan.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
Kela Rosa posoda za začimbe, 4 kosi Netscroll Flaška za vodo z motivacijskimi verzi in časovnimi oznakami (1000 ml), MotivationalBottle
Kela Rosa posoda za začimbe, 4 kosi

Posoda za začimbe Rosa, od znamke Kela, se uporablja za shranjevanje različnih vrst začimb in zahvaljujoč elegantnemu videzu prijetno okrasi vašo kuhinjo. Pakiranje vsebuje 4 kose.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
ROYAL Chafing Dish posoda za buffet Deco Haus Komplet 12 kozarčkov za začimbe Deco Haus s pokrovčki iz bambusa – nalepke, lijak, krtačka, marker – kozarci za shranjevanje in doziranje 120 ml, 10,5 x 4,3 cm
ROYAL Chafing Dish posoda za buffet

Posoda s prosornino 9 L omogoča enostavnejšo postrežbo in pogostitev vseh večjih dogodkov in druženj. Pakiranje vključuje tudi 2 dozi za konzervo gorilnega gela in GN posodo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Banquet 18-delni jedilni set Olives Deco Haus Komplet 12 kozarčkov za začimbe Deco Haus s pokrovčki iz bambusa – nalepke, lijak, krtačka, marker – kozarci za shranjevanje in doziranje 120 ml, 10,5 x 4,3 cm
Banquet 18-delni jedilni set Olives

18-delni jedilni set je izdelan kakovostne keramike. Ponuja vse, kar potrebujemo za popolno nedeljsko kosilo, in sicer 6 plitvih, 6 globokih krožnikov ter 6 krožnikov za sladico.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste