MAXXO termo kozarci Cuba Libre, 4 kosi
21,90 € 18,93 € 4,73 €/kos

Zadnji kos!

Termo kozarci Maxxo so izdelani iz debelega borosilikatnega stekla, ki je odporen na toploto in ohranja temperaturo pijače še dolgo časa. Prostornina enega kozarca je 400 ml, v pakiranju so 4 kosi kozarcev.

Bormiolli kozarci PULSAR 470 ml, modri, 6 kosov
13,93 € 11,55 € 1,93 €/kos

Zadnji kos!

Komplet kozarcev za serviranje hladnih alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Kozarec PULSAR je izdelan iz kakovostnega toniranega stekla, katere lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Lene Bjerre AGNES kozarec za pivo
24,50 €

Iščete popolno darilo za ljubitelja zlatega soka? Kozarec z originalnim potiskom iz kolekcije AGNES bo razveselil vsako pivovarno.

Lene Bjerre Vinski kozarec ESTHER 11 x 6,5 cm
49,10 €

Ali želite gostom postreči vodo ali limonado v elegantnem kozarcu za praznično priložnost? Očala iz kolekcije ESTHER bodo krasila vsako mizo. Višina 11 cm, premer 6,5 cm.

Lene Bjerre AGNES kozarec za sok
24,50 €

Rastlinski ali sadni, vsi bodo odličnega okusa … Svoj najljubši sok ali smuti postrezite v unikatnem kozarcu na nogi iz kolekcije AGNES.

Lene Bjerre Kozarci za belo vino AGNES
14,70 €

Uživajte v svojem najljubšem belem vinu iz elegantnih kozarcev z natisnjenimi napisi. Kolekcija AGNES vam omogoča enotno kombiniranje vseh steklenih pripomočkov za serviranje. Očala imajo premer 8,2 cm in višino 13,3 cm.

Lene Bjerre Kozarci za rdeče vino AGNES
17 €

Uživajte v svojem najljubšem rdečem vinu iz elegantnih kozarcev z natisnjenimi napisi. Kolekcija AGNES vam omogoča enotno kombiniranje vseh pripomočkov za serviranje stekla. Očala imajo premer 9 cm in višino 14,7 cm.

Luigi Bormioli Elixir 5-delni set kozarcev s steklenico za viski
40,90 € 35,79 € 7,16 €/kos

Zadnji kos!

Komplet kozarcev in steklenice za viski od proizvajalca Luigi Bormioli vsebuje pet delov – 4× kozarci in 1× steklenica Dobavljiv je v darilni škatli, ki bo zagotovo zadovoljila prave ljubitelje viskija.

Banquet set kozarcev za rdeče vino Twiggy 800 ml
18,73 € 15 € 2,50 €/kos

Zadnji kos!

Set 6 kozarcev za rdeče vino. BANQUET TWIGGY kozarci so izdelana iz kakovostnega kristalnega stekla češke proizvodnje. Okrepljeni robovi zagotavljajo daljšo življenjsko dobo. Kozarci so primerni za pranje v pralnem stroju.

B. Bohemian kozarci za belo vino SPARKLING RING, 360 ml, 2 kosa
35,12 € 32,68 € 16,34 €/kos

Zadnji kos!

Ali želite imeti nepozabno poroko in vnesti detajle? Ne pozabite na kozarca za mladoporočenca. Blagovna znamka B.Bohemian vsebuje poročno zbirko kozarcev za belo vino iz visokokakovostnega kristalnega stekla, okrašeno s kamni Swarovski.

Banquet steklenica Doblo, 250 ml 4 kosi - Odprta embalaža-25%
18,90 € 14,15 €

Odprta embalaža

Steklenica DOBLO z dvojno steno ima kapaciteto 250ml. Steklo je bolj trpežno in močnejše od navadnega. Zaradi dvojne stene vam pijačo ohranja želene temperature. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Banquet steklenica Doblo, 500 ml 4 kosi - Odprta embalaža-24%
23,90 € 18,06 €

Odprta embalaža

Steklenica DOBLO z dvojno steno ima kapaciteto 500ml. Steklo je bolj trpežno in močnejše od navadnega. Zaradi dvojne stene vam pijačo ohranja želene temperature. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Kozarci

Kozarce uporabljamo vsak dan. Vsaka vrsta kozarcev služi za določen namen. Katere vrste kozarcev poznamo in kakšen je njihov namen?

Priljubljene vrste kozarcev

  • Kozarci za brezalkoholne pijače in koktajle – kozarci za čaj, kavo in koktajle ter brezalkoholne pijače so lahko z ročajem ali brez, lahko imajo oznako ml ali ne, v ponudbi najdete kozarce z dvojnim steklom ter kozarce različnih barvnih odtenkov najpogosteje s prostornino med 150 – 500 ml.
  • Kozarci za žganje – kozarci, namenjeni serviranju žganih pijač z oznako ml ali brez, prostornina kozarcev običajno znaša med 30 in 250 ml glede na vrsto pijače.
  • Kozarci za pivo – klasični pol litrski kozarci iz močnega stekla z ročajem ali kozarci iz tankega stekla z oznako ml, prostornina običajno znaša med 300 in 500 ml.
  • Kozarci za vino – iz tankega ali navadnega stekla z oznako ml, kozarci za rdeče vino so bolj okrogli in imajo širšo čašo za boljše dojemanje vonja, kozarci za belo vino so nekoliko bolj podolgovati, čaša je bolj zaprta, da vino ostane dlje časa hladno, prostornina se običajno giblje med 150 in 500 ml.
  • Kozarci za peneče vino – kozarci iz tankega stekla z oznako ml, najpogosteje v obliki tulipana ali zvončka, odvisno od vrste penine oziroma šampanjca.
  • Kozarci za whisky – bolj okrogli in nizki, lahko imajo tudi spodnjo oznako ml za potrebe degustacije.
  • Kozarci s pokrovom – pokrov preprečuje polivanje ter poskrbi za ohranjanje želene temperature napitka.
  • Kompleti kozarcev – v kompletu po dva ali več kozarcev je pogosto mogoče kupiti kozarce enotnega dizajna po ugodnejši ceni.

Kozarci iz kristalnega stekla

Razkošno steklo, ki vsebuje več kot 10 % svinca, izstopa zaradi izjemnega sijaja, je bolj krhko in pogosto okrašeno z graviranjem.

Poleg kozarcev lahko kupite tudi praktične vrče za udobno in stilsko serviranje napitkov.

Za tople napitke vam bodo prav prišle skodelice in šalice iz keramike, porcelana in kaljenega stekla, ki je odporno proti visokim temperaturam.

Izbirajte med izvirnimi in elegantnimi kozarci različnih proizvajalcev, kot so Lamart, Banquet, Crystalex, Tescoma, B. Bohemian in številni drugi.

^ Nazaj na vrh