Banquet set mini solnica in poprnica AKCENT
7,80 €

6,10 €

Zadnji kos!

Set mini solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Banquet skleda v košarici LAVENDER 23 cm, štiridelna
11,77 €

10,80 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet skleda v košarici LAVENDER 30,5 cm, štiridelna
12,95 €

12,20 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet stekleni pokrov PATISSERIE 30,5 cm
10,19 €

9 €

Zadnji kos!

Stekleni pokrov PATISSERIE s premerom 30,5 cm je ne le praktičen dodatek pri serviranju hrane, ampak tudi čudovit okras vsakega prostora. Jedi ščiti pred sušenjem ali mrčesom.


Kela pladenj s pokrovom za maslo
23,32 €
22,90 €

Zadnji kos!

Kela pladenj s pokrovom za kocko masla. Iščete praktičen, a hkrati eleganten odmerek za shranjevanje masla? Edinstven pladenj iz nerjavečega jekla 18/10 odlično izgleda in je zelo praktičen.


TimeLife servisni set nožev za sir iz bambusa
12,22 €

11 €

Zadnji kos!

Set nožev, blagovne znamke TimeLife, so izdelani iz nerjavečega jekla in služijo rezanju sira. Set je odlično darilo za vse ljubitelje sira. V kompletu boste dobili 4 rezila za serviranje sira, stojalo in servisno podlago, ki lahko služi tudi kot rezalna deska.


Kela posoda za maslo Baldo
13,20 €

Elegantna posoda s prozornim pokrovom je namenjena enostavnemu shranjevanju masla. Ohranja njegovo svežino in nam omogoča takojšen nanos.


Weis oglata servirna košarica 10 cm nerjavna
7,83 €

7,40 €

Oglata servirna košarica kakovostne blagovne znamke Weis v nerjavni izvedbi. Košarica je idealna za ocvrt krompirček in druge ocvrte priloge ali lahke prigrizke. Pred uporabo v košarico vstavite vpojni prtiček.


Banquet Culinaria pršilo za kis in olje
15,90 €

13,50 €

Culinaria pršilo za kis in olje je odličen pripomoček v kuhinji strokovnih kuharjev. Sestavljeno je iz prozorne stekleničke z ločeno prostornino 2 x po 100 ml in plastičnega razpršila.


Banquet keramična posoda za maslo Lavender
8,62 €

7,10 €

Posoda za maslo iz sivkine serije blagovne znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maso je izdelana točno za eno kocko masla, ki jo boste tako imeli kadarkoli na voljo.


Banquet Keramična posoda za maslo OLIVES
8,11 €

7,20 €

Posoda za maslo iz olivne serije znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maslo je narejena točno tako, da vanjo lahko shranite eno kocko masla in vam je tako ves čas na voljo.


Banquet pet delna skleda
15,07 €
14,80 €

Banquet Olive pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z olivno dekoracijo in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.


Banquet posoda za maslo BRILLANTE, 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
7,76 €

6,10 €

Posoda za maslo BRILLANTE v merah 17,4 × 12,4 × 6,2 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Pokrov je izdelan iz akrila z lesenim ročajem. Maslo ali sir, ki je zaprt s pokrovom pladnja, ostane svež dlje in se ne posuši.


Banquet set solnica in poprnica AKCENT, 2 kos
8,90 €

7,20 €

Set solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Banquet set solnica in poprnica AKCENT, 3 kos
10,19 €

9 €

Set solnica in poprnica s stojalom AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Moderen dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Banquet set solnica in poprnica QUADRA
9,40 €

7,70 €

Set solnica in poprnica QUADRA vsebuje plastično stojalo s kromiranim držalom in 2× stekleno posodico za začimbe s plastičnim dozirnikom s silikonskim tesnjenjem. Set se bo odlično podal na pogrnjeni mizi.


Eldom pršilo za olje in kis
16,20 €
15,90 €

Eldom pršilo za kis in olje je mehansko. Pršilo ima nastavljivo razmerje kisa in olja. Lahko si naredite solatni preliv, kot vam je všeč.


Marex Trade posoda za maslo PREZIDENT
7,50 €

Posoda za maslo PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen namizni dodatek. Zahvaljujoč prozornemu pokrovu boste imeli pregled, koliko masla vam ostaja. Uporabili jo boste pri vsakem zajtrku.


Marex Trade set za začimbe PREZIDENT, 3-delni
8,80 €

Set za začimbe PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen namizni dodatek. Set vsebuje solnico, poprnico in nerjaven nosilec za prtičke, vgrajen v lesen podstavek.


Snips posoda za maslo
6,30 €

Posoda s prozornim pokrovom je namenjena enostavnemu shranjevanju masla. Ohranja njegovo svežino in nam omogoča takojšen nanos.


Tescoma namizni podstavek za začimbe
27,90 €

Priročen set kisa, olja, popra in soli je primeren za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Setu so priloženi tudi zobotrebci. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma podstavek za začimbe
25,40 €

Začimbe so primerne za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma posoda za maslo GrandCHEF
12,99 €

11,71 €

Odlična za shranjevanje in stilsko serviranje masla. Podstavek posode je opremljen z velikimi ročaji za udobno prenašanje. Maslo, shranjeno v nerjavni posodi za maslo s pokrovom se ne suši in je dlje sveže.


Tescoma posoda za maslo Purity, velika
8,87 €

7,65 €

Velika posoda za maslo ima primerno zaščito pred vlago in je primerna za shranjevanje v hladilniku. Narejena je iz kakovostnega plastičnega materiala.


Tescoma posoda za med Gustito 0,6 L
11,04 €

9,52 €

Elegantna posodica za med Gustito s prostornino 0,6 litra (za približno 800 g medu), je izdelana iz porcelana. Prav tako vključuje palčko za doziranje medu iz trpežnega bukovega lesa.


Tescoma vrček za olje GrandCHEF 0,5 l
16,99 €

15,63 €

Odličen za enostavno nalivanje olja pri pripravi in začinjanju jedi. Enostavno nalivanje olja je z vrčkom GrandCHEF blagovne znamke Tescoma vedno na dosegu roke.


Weis okrogla servirna košarica 9 cm nerjavna
8,22 €

7,80 €

Okrogla servirna košarica kakovostne blagovne znamke Weis v nerjavni izvedbi. Košarica je idealna za ocvrt krompirček in druge ocvrte priloge ali lahke prigrizke. Pred uporabo v košarico vstavite vpojni prtiček.


TimeLife bambusova zložljiva miza za kuhinjo, 60x41x66 cm
27 €

Zložljivo kuhinjsko mizo lahko uporabite ne samo za shranjevanje stvari med kuhanjem, ampak tudi, kot jedilno mizo. Narejena je iz naravnega bambusa. Bambusova zložljiva miza 60 × 41 × 66 cm bo postala praktična pomoč v domu.


TimeLife deska za sir s pokrovom, 18 cm, bambus
9,68 €

8,80 €

Novo

Okrogel pladenj iz bambusa s plastičnim pokrovom. Artikel blagovne znamke TimeLife bo v pomoč vsem dobrim gostiteljem. Na plošči lahko živilo narežete, zaradi pokrova pa se le-to ne bo izsušilo in bo ohranilo svojo kakovost.


TimeLife komplet posodic za prigrizke, 6 skodelic, porcelan
11,23 €

8,80 €

Novo

Keramične posodice so primerne za serviranje najrazličnejših prigrizkov. Artikel blagovne znamke TimeLife je odličen pomočnik vsakemu dobremu gostitelju. Posodice skupaj sestavljajo čudovit cvetlični vzorec.


TimeLife komplet za suši, 13 delov, 33 x 20 cm
14 €

Novo

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje 13 delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.


TimeLife servisna posoda, keramična, 20 cm
10,45 €

9,80 €

Keramična servisna posoda je idealen kos posode, če pričakujete obisk. Vsebuje 4 oddelke, ki so primerni za omake ali za dodajanje različnih prigrizkov.
TimeLife Servisna keramična posoda, 20 cm, ima na sredini bambusov krog v katerega lahko napičite palčke v stilu Amuse-Bouche.