Banquet Culinaria pršilo za kis in olje
15,90 € 12,80 € 6,40 €/kos

Zadnji kos!

Culinaria pršilo za kis in olje je odličen pripomoček v kuhinji strokovnih kuharjev. Sestavljeno je iz prozorne stekleničke z ločeno prostornino 2 x po 100 ml in plastičnega razpršila.

Banquet Lavender pet delna posoda
15,07 € 13,73 €

Zadnji kos!

anquet Levender pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z dekoracijo sivke in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.

Banquet skleda v košarici LAVENDER 30,5 cm, štiridelna
12,95 € 11,32 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.

Tescoma posoda za med Gustito 0,6 L
11,04 € 10,61 €

Zadnji kos!

Elegantna posodica za med Gustito s prostornino 0,6 litra (za približno 800 g medu), je izdelana iz porcelana. Prav tako vključuje palčko za doziranje medu iz trpežnega bukovega lesa.

Tescoma namizni podstavek za začimbe
27,90 € 19,42 €

Zadnji kos!

Priročen set kisa, olja, popra in soli je primeren za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Setu so priloženi tudi zobotrebci. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.

Banquet set solnica in poprnica QUADRA
9,40 € 7,22 €

Zadnji kos!

Set solnica in poprnica QUADRA vsebuje plastično stojalo s kromiranim držalom in 2× stekleno posodico za začimbe s plastičnim dozirnikom s silikonskim tesnjenjem. Set se bo odlično podal na pogrnjeni mizi.

Kela pladenj s pokrovom za maslo
23,32 € 22,45 €

Zadnji kos!

Kela pladenj s pokrovom za kocko masla. Iščete praktičen, a hkrati eleganten odmerek za shranjevanje masla? Edinstven pladenj iz nerjavečega jekla 18/10 odlično izgleda in je zelo praktičen.

Marex Trade set za začimbe PREZIDENT, 3-delni
8,48 € 8,17 € 2,72 €/kos

Set za začimbe PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen namizni dodatek. Set vsebuje solnico, poprnico in nerjaven nosilec za prtičke, vgrajen v lesen podstavek.

Tescoma posoda za maslo GrandCHEF
12,99 € 10,62 €

Odlična za shranjevanje in stilsko serviranje masla. Podstavek posode je opremljen z velikimi ročaji za udobno prenašanje. Maslo, shranjeno v nerjavni posodi za maslo s pokrovom se ne suši in je dlje sveže.

Banquet Keramična posoda za maslo OLIVES
8,11 € 6,85 €

Posoda za maslo iz olivne serije znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maslo je narejena točno tako, da vanjo lahko shranite eno kocko masla in vam je tako ves čas na voljo.

Tescoma sladkornica Club
12,90 € 9,30 €

Posodica lahko služi kot sladkornica, primerna pa je tudi za serviranje drugih sestavin, kot so nariban sir ali majoneza.

Snips posoda za maslo
6,36 € 5,84 €

Posoda s prozornim pokrovom je namenjena enostavnemu shranjevanju masla. Ohranja njegovo svežino in nam omogoča takojšen nanos.

Tescoma vrček za olje GrandCHEF 0,5 l
16,99 € 14,10 €

Odličen za enostavno nalivanje olja pri pripravi in začinjanju jedi. Enostavno nalivanje olja je z vrčkom GrandCHEF blagovne znamke Tescoma vedno na dosegu roke.

Banquet set solnica in poprnica AKCENT, 3 kos
10,19 € 8,56 €

Set solnica in poprnica s stojalom AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Moderen dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.

Banquet posoda za maslo BRILLANTE, 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
7,76 € 5,77 €

Posoda za maslo BRILLANTE v merah 17,4 × 12,4 × 6,2 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Pokrov je izdelan iz akrila z lesenim ročajem. Maslo ali sir, ki je zaprt s pokrovom pladnja, ostane svež dlje in se ne posuši.

ILSA podstavek skrilavec štirikotna 4 kos
5,90 € 4,59 € 1,15 €/kos

Set štirih štirikotnih podstavkov z dimenzijo 10 × 10 cm, izdelanih pod blagovno znamko Ilsa, boste uporabili za odlaganje kozarcev ali lončkov. Podstavki so izdelani iz naravnega skrilavca, kar daje stilski videz.

Tescoma posoda za maslo Purity, velika
8,87 €

Velika posoda za maslo ima primerno zaščito pred vlago in je primerna za shranjevanje v hladilniku. Narejena je iz kakovostnega plastičnega materiala.

Banquet skleda v košarici LAVENDER 23 cm, štiridelna
11,77 € 10,57 €

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.

Tescoma podstavek za začimbe
25,40 € 16,19 € 3,24 €/kos

Začimbe so primerne za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.

Banquet set mini solnica in poprnica AKCENT
7,80 € 5,77 €

Set mini solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.

ILSA podstavek skrilavec okrogel 4 kos
7,13 € 4,95 € 1,24 €/kos

Set štirih okroglih podstavkov s premerom 10 cm, izdelanih pod blagovno znamko Ilsa, boste uporabili za odlaganje kozarcev ali lončkov. Podstavki so izdelani iz naravnega skrilavca, kar daje stilski videz.

Kitchen Artist set nožev za sir MEN28
18,41 € 17,63 €

Set nožev za sir v leseni kaseti je odlično darilo za vse ljubitelje sira. Komplet vsebuje 3 nože in vilico za sir. Vsi so shranjeni v okrogli leseni kaseti, na kateri lahko sir tudi postrežete.

Maxwell & Williams 12 delni set za postrežbo oliv
16,38 € 15,27 € 1,27 €/kos

Eleganten set za olive, narejen iz porcelana in lesa. Vzdrževanje je enostavno, saj porcelan lahko operete v pomivalnem stroju in uporabite v mikrovalovni pečici.

Banquet keramična posoda za maslo Lavender
8,62 € 6,72 €

Posoda za maslo iz sivkine serije blagovne znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maso je izdelana točno za eno kocko masla, ki jo boste tako imeli kadarkoli na voljo.

Banquet pet delna skleda
15,07 € 14,05 €

Banquet Olive pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z olivno dekoracijo in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.

Banquet skleda v košarici OLIVES 23 cm, štiridelna
11,77 € 10,57 €

Čudovit set skleda v košarici OLIVES vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom oliv in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.

TimeLife komplet posodic za prigrizke, 6 skodelic, porcelan
11,23 € 9,78 €

Keramične posodice so primerne za serviranje najrazličnejših prigrizkov. Artikel blagovne znamke TimeLife je odličen pomočnik vsakemu dobremu gostitelju. Posodice skupaj sestavljajo čudovit cvetlični vzorec.

Banquet CULINARIA II, komplet za shranjevanje začimb, 5 kosov
10,05 € 8,56 €

Komplet vsebuje posodice za kis, olje, poper in sol. Steklene posodice s pokrovi iz nerjavečega jeka z zanesljivim tesnjenjem. Okrepite okus vaših najljubših jedi. Banquet komplet za shranjevanje začimb CULINARIA II, 5 kosov vsebuje posodice s prostornino *40 ml** in 160 ml.

ion8 zložljiva slamica iz nerjavečega jekla, roza
6,22 € 5,63 €

Zložljivo slamico, znamke ion8, lahko vzamete s sabo povsod. Pričnite skrbeti za okolje s pomočjo te slamice iz nerjavečega jekla. S praktičnim potovalnim etuijem jo lahko vzamete s seboj povsod.

TimeLife deska za sir s pokrovom, 18 cm, bambus
9,68 € 8,31 €

Okrogel pladenj iz bambusa s plastičnim pokrovom. Artikel blagovne znamke TimeLife bo v pomoč vsem dobrim gostiteljem. Na plošči lahko živilo narežete, zaradi pokrova pa se le-to ne bo izsušilo in bo ohranilo svojo kakovost.

TimeLife komplet za suši, 13 delov, 33 x 20 cm
13,56 € 13,32 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje 13 delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.

TimeLife komplet za suši, 7 delov, 30 x 16 cm
11,62 € 10,82 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje sedem delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.

TimeLife komplet za mleko in sladkor, 3 deli, porcelan
6,30 € 4,28 €

Novo

Komplet za mleko in sladkor znamke Timelife je izdelan iz kakovostnega porcelana. Bel komplet vsebuje sladkornico, vrček za mleko in podstavek. Na površini ga krasi privlačen vzorec, ki očara. Komplet bo postal priljubljen pomočnik pri pitju kave.

TimeLife set za serviranje dobrot. 23 x 3 cm, porcelan
7,40 € 5,74 €

Praktični pladenj za postrežbo majhnih dobrot bo postal pomoč za vsako priložnost, saj boste prihranili prostor pri postrežbi. Posoda je narejena iz keramike in je razdeljena na 5 ločenih odsekov, tako da se okusi med seboj ne mešajo. Lahko se uporablja tudi za omake.