Najdeno: 65

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Banquet 3-nadstropni pladenj Sofia
9,43 €
9,20 €

Zadnji kos!

Podstavek s tremi pladnji je primeren za serviranje prigrizkov, peciva ali sadja.


Kitchen Artist servirni set
26,30 €

Zadnji kos!

Komplet za serviranje gurmanske hrane je sestavljen iz lesenega pladnja iz akacijevega lesa z odstranljivim skrilavcem, mazalnim nožem iz nerjavečega jekla in treh keramičnih skledah za dobrote.


TimeLife servirni pladenj s predalom
14,28 €

9,30 €

Zadnji kos!

Eleganten servirni pladenj je odličen pripomoček za romantične zajtrke v postelji z vašo boljšo polovico.


TimeLife servirni set za sir BAMBUS
8,85 €

7,70 €

Zadnji kos!

Servirni set za sir blagovne znamke TimeLife, je izdelan iz lesa v kombinaciji s plastiko. Set je odlično darilo za vse ljubitelje sira. V kompletu boste našli bambusov pladenj za serviranje sira in prozoren plastični pokrov.


RCR servisna posoda Laurus Crystal, 30 cm
22,70 €

Servisna posoda s premerom 30 cm, je izdelana iz kristalnega stekla svetovno znane italijanske blagovne znamke RCR. Visokokakovostna zasnova in masivna zasnova premamijo vsako gostiteljico. Niso primerni za pranje v pralnem stroju.


ILSA servirni pladenj, 53 x 32.5 cm
16,90 €

14,90 €

Odlična cena

Ilsa eleganten črn servirni pladenj, izdelan iz skrilavca. Idealen je za serviranje katerekoli jedi.


ILSA ovalni pladenj, 40 cm
15,40 €

Pladenj je idealen za serviranje narezkov, kanapejev ter posladkov na različnih druženjih ali ob drugih priložnostih.


Maxwell & Williams set za degustacije
27,27 €

21,70 €

Maxwell & Williams WBA Bamboo 9 delni set je primeren za različne prigrizke med proslavami ali degustacijskimi zabavami.


Continenta rotacijski pladenj, 46 cm
37,87 €

32,10 €

Continenta rotacijski pladenj iz kakovostnega, trdnega lesa. Pladenj ima premer 46 centimetrov.


Fackelmann stojalo za kolačke , papirnato
8,19 €

7,30 €

Trinadstropno stojalo za kolačke bo odlična okrasitev pogrnjene mize. Njegova papirnata konstrukcija pride prav pri otroških praznovanjih ali vrtnih zabavah.


Jamie Oliver ovalni servisni krožnik Waves 33 cm
19,99 €

11,30 €

Porcelanast krožnik spada med serijo Waves, britanskega priznanega kuharja. Ovalni krožnik, dolžine 33 cm je izdelan pod blagovno znamko Jamie Oliver. Servisni krožnik je, kot nalašč namenjen serviranju vaših najboljših jedi.


Maxwell & Williams servirni pladenj, 32 x 32 cm
21,60 €

Maxwell & Williams servirni pladenj iz porcelana z lesenim vstavkom. Idealen je za serviranje raznolikih jedi in je nepogrešljiv dodatek za vsako jedilnico.


Previosa stekleni pladnji, 6 kosov
26,20 €

Previosa stekleni pladenj meri v premer 29,5 cm, kar je idealna velikost desertnih pladnjev. Luksuzni pladenj iz prozornega stekla je hkrati odlična dekoracija jedilne mize.


Koopman komplet pladnjev z ročaji, 3 kosi, iz mangovega lesa
34,60 €

Komplet 3 praktičnih pladnjev z dvema ročajema, izdelani iz mangovega lesa. Pladenj je odličen pomočnik pri serviranju in pripravi hrane. So odličen dodatek v vsakem domu. Pladnji so blagovne znamke Marex Trade, na voljo so v treh velikostih.


Curver pladenj Essentials
6,80 €

6,12 €

Sodobno oblikovan pladenj Curver Essentials je izdelan iz kakovostne plastike in je na voljo v štirih barvah. Uporabljali ga boste lahko obojestransko, njegove dimenzije pa znašajo 30,8×43 cm.


Zassenhaus servirna mizica
50,70 €

Trenutno ni na zalogi

Praktična lesena servirna mizica nam omogoča pripravo zajtrka ali drugega obroka v postelji, ter enostavno prenašanje hrane.


Banquet stojalo iz porcelana PURPLE, 2-nadstropno
10,03 €

9 €

Trenutno ni na zalogi

Stojalo iz porcelan PURPLE s kakovostnim vzorcem je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 2-nadstropno
8,87 €

7,50 €

Trenutno ni na zalogi

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 3-nadstropno
12,75 €

11 €

Trenutno ni na zalogi

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 3-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Cilio pladenj iz skrilavca 30 cm
7,37 €

6,10 €

Trenutno ni na zalogi

Ogleno črn pladenj je idealen za serviranje sirov ali drugih manjših jedi. Premer pladnja znaša 30 cm in je izdelan iz skrilavca. Spodnja stran pladnja je opremljena z gumijastimi nogicami za zaščito pohištva.


Cilio pladenj iz skrilavca 30 x 20 cm
6,63 €

5,30 €

Trenutno ni na zalogi

Pladenj iz naravnega kamna skrilavca je idealen za serviranje sira ali drugih manjših jedi. Najdaljši rob pladnja ima 30 cm. Spodnja stran pladnja je opremljena z gumijastimi nogicami za zaščito pohištva.


ILSA pladnj s pokrovom za sladice
23,91 €
23,20 €

Trenutno ni na zalogi

Pladenj s steklenim pokrovom Ilsa je izdelan iz naravnega kamna skrilavec. V premer meri pladenj 17 cm. Pod steklen pokrov lahko postavite sladke ali slane dobrote.


Maxwell & Williams pravokotni pladenj Elemental, 3 kosi
24,57 €
24,30 €

Trenutno ni na zalogi

Elemental komplet pladnjev je izdelan iz kakovostnega porcelana. Lepi kvadratni pladnji se razlikujejo po barvah. Pladnji so primerni tudi za v pomivalni stroj. Njihova preprosta oblika omogoča, da se jedi in dobrote lepo razporedijo.


TimeLife pladenj 33 cm, les
9,75 €

7,60 €

Trenutno ni na zalogi

Lesen pladenj je idealen za romantičen zajtrk v postelji. Povišan rob preprečuje, da bi dobrote padle s pladnje, udoben ročaj je prilagojen tudi večjim rokam. Najdaljši rob pladnja meri 33 cm.