Kitchen Artist servirni set
26,30 €

Zadnji kos!

Komplet za serviranje gurmanske hrane je sestavljen iz lesenega pladnja iz akacijevega lesa z odstranljivim skrilavcem, mazalnim nožem iz nerjavečega jekla in treh keramičnih skledah za dobrote.


TimeLife servirni pladenj s predalom
14,28 €

9,30 €

Zadnji kos!

Eleganten servirni pladenj je odličen pripomoček za romantične zajtrke v postelji z vašo boljšo polovico.


Koopman servirni pladenj, bambus, 50 x 30 cm
20,47 €
20,10 €

Zadnji kos!

S praktičnim pladnjem je takoj lažje začeti dan – kar v postelji. Izdelan je iz bambusa, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je enostaven za pranje. Njegova najdaljša stranica meri 50 cm.


Zassenhaus servirna mizica
51,80 €

Praktična lesena servirna mizica nam omogoča pripravo zajtrka ali drugega obroka v postelji, ter enostavno prenašanje hrane.


Maxwell & Williams set za degustacije
27,27 €

21,70 €

Maxwell & Williams WBA Bamboo 9 delni set je primeren za različne prigrizke med proslavami ali degustacijskimi zabavami.


Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 2-nadstropno
8,87 €

7,50 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Cilio pladenj iz skrilavca 30 x 20 cm
6,63 €

5,30 €

Pladenj iz naravnega kamna skrilavca je idealen za serviranje sira ali drugih manjših jedi. Najdaljši rob pladnja ima 30 cm. Spodnja stran pladnja je opremljena z gumijastimi nogicami za zaščito pohištva.


Fackelmann stojalo za kolačke , papirnato
8,19 €

7,30 €

Trinadstropno stojalo za kolačke bo odlična okrasitev pogrnjene mize. Njegova papirnata konstrukcija pride prav pri otroških praznovanjih ali vrtnih zabavah.


Jamie Oliver ovalni servisni krožnik Waves 33 cm
19,99 €

11,30 €

Porcelanast krožnik spada med serijo Waves, britanskega priznanega kuharja. Ovalni krožnik, dolžine 33 cm je izdelan pod blagovno znamko Jamie Oliver. Servisni krožnik je, kot nalašč namenjen serviranju vaših najboljših jedi.


Maxwell & Williams pravokotni pladenj Elemental, 3 kosi
24,40 €

Elemental komplet pladnjev je izdelan iz kakovostnega porcelana. Lepi kvadratni pladnji se razlikujejo po barvah. Pladnji so primerni tudi za v pomivalni stroj. Njihova preprosta oblika omogoča, da se jedi in dobrote lepo razporedijo.


TimeLife servirni pladenj v videzu palete, les, 36x24 cm
9,70 €

8,90 €

Ploščica za serviranje ** iz TimeLife v obliki lesene palete ** služi za zajtrk v postelji, kavo ali samo kot dekoracijo. Svetla lesena paleta je primerno brušena, z namenom da se prepreči poškodbe. Dva niza lesenih deščic trdno držijo skupaj in omogočajo enostavno prenašanje.


RCR servisna posoda Laurus Crystal, 30 cm
22,70 €

Servisna posoda s premerom 30 cm, je izdelana iz kristalnega stekla svetovno znane italijanske blagovne znamke RCR. Visokokakovostna zasnova in masivna zasnova premamijo vsako gostiteljico. Niso primerni za pranje v pralnem stroju.


TimeLife pladenj za posteljo, zložljiv, 46 cm
7,68 €

6,10 €

Izjemno praktičen pladenj za posteljo blagovne znamke TimeLife vam olajša zajtrk v postelji. Izdelan je iz utrjene plastike, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in povsem preprosto umivanje. Najdaljša stranska mera je 46 cm.


TimeLife servirni set za sir BAMBUS
8,85 €

7,70 €

Servirni set za sir blagovne znamke TimeLife, je izdelan iz lesa v kombinaciji s plastiko. Set je odlično darilo za vse ljubitelje sira. V kompletu boste našli bambusov pladenj za serviranje sira in prozoren plastični pokrov.


Banquet stojalo iz porcelana PURPLE, 2-nadstropno
10,03 €

9,10 €

Stojalo iz porcelan PURPLE s kakovostnim vzorcem je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Curver pladenj Essentials
6,80 €

6,12 €

Sodobno oblikovan pladenj Curver Essentials je izdelan iz kakovostne plastike in je na voljo v štirih barvah. Uporabljali ga boste lahko obojestransko, njegove dimenzije pa znašajo 30,8 × 43 cm.


Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 3-nadstropno
12,75 €

11,20 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 3-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.


Cilio pladenj iz skrilavca 30 cm
7,37 €

6 €

Ogleno črn pladenj je idealen za serviranje sirov ali drugih manjših jedi. Premer pladnja znaša 30 cm in je izdelan iz skrilavca. Spodnja stran pladnja je opremljena z gumijastimi nogicami za zaščito pohištva.