TimeLife servirni pladenj s predalom
14,28 € 9,11 €

Zadnji kos!

Eleganten servirni pladenj je odličen pripomoček za romantične zajtrke v postelji z vašo boljšo polovico.

Kitchen Artist servirni set
25,28 €

Zadnji kos!

Komplet za serviranje gurmanske hrane je sestavljen iz lesenega pladnja iz akacijevega lesa z odstranljivim skrilavcem, mazalnim nožem iz nerjavečega jekla in treh keramičnih skledah za dobrote.

Koopman komplet pladnjev z ročaji, 3 kosi, iz mangovega lesa
34,78 € 32,57 € 10,86 €/kos

Komplet 3 praktičnih pladnjev z dvema ročajema, izdelani iz mangovega lesa. Pladenj je odličen pomočnik pri serviranju in pripravi hrane. So odličen dodatek v vsakem domu. Pladnji so blagovne znamke Marex Trade, na voljo so v treh velikostih.

Set za suši s pladnjem iz skrilavca, 11 kosov
19,90 € 19,65 € 1,79 €/kos

Komplet za serviranje sušija je izdelan iz keramike, bambusa in skrilavca, sestavljen je pa iz 11 delov: 1 pladenj iz skrilavca, 2 kompleta paličic, 2 pogrinjka, 2 posodici za omako, 2 krožnika za suši in 2 posodici za odlaganje paličic.

Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 2-nadstropno
8,87 € 7,01 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.

Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 3-nadstropno
12,75 € 10,54 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 3-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.

Maxwell & Williams servirni pladenj, 32 x 32 cm
21,07 € 20,30 €

Maxwell & Williams servirni pladenj iz porcelana z lesenim vstavkom. Idealen je za serviranje raznolikih jedi in je nepogrešljiv dodatek za vsako jedilnico.

TimeLife servirni pladenj v videzu palete, les, 36x24 cm
9,70 € 8,30 €

Ploščica za serviranje ** iz TimeLife v obliki lesene palete ** služi za zajtrk v postelji, kavo ali samo kot dekoracijo. Svetla lesena paleta je primerno brušena, z namenom da se prepreči poškodbe. Dva niza lesenih deščic trdno držijo skupaj in omogočajo enostavno prenašanje.

TimeLife pladenj za serviranje sladice, 18 x 9 cm
7,40 € 5,73 €

Eleganten pladenj TimeLife za praznično postrežbo sladic bo postal praktičen, a hkrati dekorativni dodatek. Posebej je primeren za torte, pite ali kanapeje. Beli pladenj je izdelan iz keramike, kar zagotavlja njegovo stabilnost. Uživajte v svojih najljubših dobrotah v slogu.

Kesper podstavki za kozarce, iz bambusa, 6 kosov
10,50 € 1,75 €/kos

Podstavki za kozarce znamke Kesper so pakirani v praktičnem stojalu. Komplet šestih bambusovih podstavkov lahko uporabite za pod steklenice, vrče, kozarce ali skodelice. Odlično zaščiti vaše pohištvo pred krogi od kozarcev.

TimeLife Pladenj za začimbe 17,5 cm x 22 cm porcelanasta kovina
10 € 9,26 €

Elegantna dvonadstropna polica za postrežbo majhnih dobrot bo izstopala tako na slavnostnem kosilu kot med domačo zabavo. Narejena je iz porcelana in kovine, zahvaljujoč kateri ima stabilno konstrukcijo. Polica ne bo postala le dekorativni dodatek, ampak hkrati boste prihranili prostor pri postrežbi.

TimeLife servirni pladenj iz skrilavca, 47 x 22 x 14 cm, 320 g
4,80 € 2,26 €

Moderen pladenj za male jedi bo postal ne le praktičen, temveč tudi izjemno estetski dodatek v vašem domu. Pladenj z dolžino 22 cm je izdelan iz skrilavca, ki se ponaša s svojo odpornostjo. Postrezite svoje okusne prigrizke s stilom in v udobju doma.

Kela Como posoda za živila, 35 cm, zelena
10,10 € 9,14 €

Posoda za živila Kela COMOzeleni barvi ne bo samo koristen pomočnik, ampak tudi oblikovalski dodatek v vaši kuhinji. Vaša hrana bo svežino ohranila svežo za dlje časa in preprečila hitro sušenje.

Koopman servirni pladenj, bambus, 50 x 30 cm
20,47 € 19,08 €

S praktičnim pladnjem je takoj lažje začeti dan – kar v postelji. Izdelan je iz bambusa, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je enostaven za pranje. Njegova najdaljša stranica meri 50 cm.

Curver pladenj Essentials
6,80 € 6,17 €

ODREZANE CENE – 20 % popusta na izbrane pripomočke za britje znamke Gillette s promo kodo MDW7SI18 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Sodobno oblikovan pladenj Curver Essentials je izdelan iz kakovostne plastike in je na voljo v štirih barvah. Uporabljali ga boste lahko obojestransko, njegove dimenzije pa znašajo 30,8 × 43 cm.
Kiub pladenj, pojoči ptički (1404)
4,81 €

Čudovit in priročen pladenj s prikupnim motivom je izdelan iz kakovostnega materiala melamina in je idealen za serviranje hrane in pijače.

Kiub pladenj, slon s poslikavo (1403)
4,81 €

Čudovit in priročen pladenj s prikupnim motivom je izdelan iz kakovostnega materiala melamina in je idealen za serviranje hrane in pijače.

Kiub pladenj, zasanjani mačkon (1376)
4,81 €

Čudovit in priročen pladenj s prikupnim motivom je izdelan iz kakovostnega materiala melamina in je idealen za serviranje hrane in pijače.