Woody lesena železnica z mostom in postajo, 90 kos
54,99 €

46 €

Zadnji kos!

Lesena železnica z mostom in postajo znamke Woody vsebuje 90 kosov. Poleg vlaka in tirnic boste v setu našli tudi številne dodatke – avtomobile, domove, znake in drugo.


Brio SMART TECH lokomotiva z aktivnimi tuneli
55,87 €

43,50 €

Zadnji kos!

Huuu, huuuu! Lokomotive so tako živahne kot nikoli prej. Odvisno od predora se lokomotiva ustavi, vrača ali začne utripati. Osnovni sklop lokomotiv in aktivnih predorov uporablja interaktivno pametno tehnologijo, ki otroke tudi kaj nauči.


Woody set z drčo in žerjavom
66,41 €

53,70 €

Zadnji kos!

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.


Brio podzemna železnica
62,99 €

51,80 €

Zadnji kos!

Brio proga podzemne železnice z metrojem in postajo. Komplet ima svetlobne in zvočne učinke. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.


Brio železniški komplet s predorom
49,99 €

38,80 €

Zadnji kos!

Brio lesena železnica v obliki osmice s predorom in nadvozom. Lahko se uporablja posebej ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.


Brio SMART TECH železniški promet
106,26 €

42,60 €

Novo

Kam gre vlak? In kaj se bo zgodilo? Na vas je, da uredite predore in železniško postajo ter opazujete razburljivo vožnjo. Zahvaljujoč inteligentni tehnologiji se vlak ustavi in utripa. Vse je odvisno od vas!


Woody lesena železnica z vlakom
37,99 €

24 €

Zadnji kos!

Leseni železniški set vsebuje progo s predorom, električno lokomotivo z vagoni, drevesa, hiše, avtomobile in druge dodatke. Vagoni in lokomotiva so s seboj povezani z magneti.


Brio veliki železniški set
116,99 €

93,40 €

Zadnji kos!

Brio veliki železniški komplet z dvema vlakoma in številnimi dodatki. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.


Woody železnica in vlak 8, 40 kosov
34,99 €

23 €

Zadnji kos!

Woody železnica in vlak 8 je igralni set, sestavljen iz 40 delov. Set vključuje progo, most, vlak z dvema vagonoma, avtomobile, znake, številke ter drevesa.


Woody železnica in vlak Maxi, 120 kosov-20%
59,99 €

47,99 €

Zadnji kos!

Woody železnica in vlak Maxi je igralni set, sestavljen iz 120 delov. Set vključuje številne zanimive dodatke, ki bodo igro naredili še zabavnejšo. Progo lahko sestavite vsakič drugače ali jo kombinirate z drugimi garniturami vlakov ali cest.


Brio avto z bivalno prikolico
19,99 €

17,30 €

Zadnji kos!

Brio komplet avtomobila, ki za sabo vleče bivalno prikolico. Avto se lahko uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio kompleti in železnicami.


Brio avtomobilska prikolica z avtomobilom
11,09 €

9,30 €

Zadnji kos!

Avtomobilska prikolica z avtomobilom bo popestrila igro s kompletom Brio. Igrača ni primerna za otroke do 3. leta starosti.


Brio daljinski upravljalnik motorja-21%
35,99 €

28,27 €

Zadnji kos!

Lokomotiva z daljinskim upraljalnikom motorja, ki nadzira vožno naprej in nazaj. Služi za hiter prevoz oseb ali težkih bremen.


Brio dodatek: komplet tirov
29,99 €

27,90 €

Zadnji kos!

Razširite svojo železnico s kompletom 16 tirov, da bo igra še bolj zanimiva!


Brio dolgi ravni tiri, 4 kosi-20%
7,99 €

6,32 €

Zadnji kos!

Brio dolgi ravni tiri so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio dolgi ukrivljeni tiri, 4 kosi
7,99 €

7,30 €

Brio dolgi ukrivljeni tiri so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio družinska hiša
69,99 €

62,50 €

Zadnji kos!

Brio družinska hiša iz kolekcije Brio World omogoča različne možnosti sestavljanja prostorov, ustvarili boste lahko nadstropno hišo ali pritlično. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.


Brio dvižni most
27,60 €

Zadnji kos!

Dvignite ročico in most se dvigne, ladje pa lahko brez težav prečkajo pod dvižnim mostom. Set vsebuje dva tira in dvižni most.


Brio električna tovorna lokomotiva
15,40 €

Brio električna tovorna lokomotiva prinaša veliko zabave na vašo železnico, ima pa tudi funkcijo start-stop. Primerna za otroke od 3. leta starosti.


Brio električni brzovlak-34%
28,99 €

19 €

Odprodaja

Brio električni brzovlak je modernejši in sodobno oblikovan. Potuje lahko v obeh smereh. Lokomotiva ob pritisku spusti zvok.


Brio električni vlak
26,99 €
26,40 €

Zadnji kos!

Vlak prihaja na postajo! Plastičen električni vlak Brio lahko povežete z vagoni, naložite potnike in dogodivščina se lahko prične!


Brio garaža za vlak
22,99 €

21,10 €

Zadnji kos!

Tudi vlak potrebuje prostor za počitek ali popravila. Garaža za vlak je kompatibilna z vsemi Brio vlaki.


Brio gasilni helikopter
16,99 €

15 €

Zadnji kos!

Brio gasilni helikopter, ki bo pogasil vsak požar. Mogoče mu je odpreti kabino in vanj posaditi pilota. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami in kompleti.


Brio gasilsko vozilo z lestvijo
25,99 €

20,80 €

Zadnji kos!

Brio gasilsko vozilo z lestvijo je opremljeno z avdio in vizualnimi učinki. Priložena je tudi gasilska cev, ki se prilega roki priložene figurice. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.


Brio kamniti predor z zvočnimi efekti
37,99 €

32,60 €

Zadnji kos!

Brio kamniti predor z zvočniki učinki. Idealna je za vse mlade železniške navdušence. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.


Brio komplet - gasilec
51,99 €

40,80 €

Zadnji kos!

Brio komplet – gasilec vsebuje gasilsko postajo, vlak, gasilsko vozilo ter tirnice, ki jih je mogoče tudi razširiti. Gasilsko vozilo ima vizualne ter avdio učinke. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.


Brio komplet - reševanje v sili-31%
104,99 €

72 €

Zadnji kos!

Brio komplet – reševanje v sili vsebuje gasilsko postajo, vlak, gasilsko vozilo. Hitro pogasite ogenj, ki se je razširil na cesti zaradi nesreče! Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.


Brio kotne tračnice, 4 kosi
7,99 €

6,70 €

Kotne tračnice so odličen dodatek za širitev vaše železnice, saj bodo vlaki lahko potovali v več smeri. Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje. V kompletu boste dobili 4 tračnice dimenzij 90 mm.


Brio kratki ravni tiri, 4 kosi
6,99 €

5,90 €

Zadnji kos!

Brio kratki ravni tiri so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio lokomotiva s strojevodjo-32%
11,09 €

7,48 €

Zadnji kos!

Sodobna lokomotiva je združljiva s sklopom Brio vlakov. Primerno za otroke, starejše od 3. leta starosti.


Brio magnetni zvonec
11,09 €

9 €

Zadnji kos!

Zvonec zazvoni, ko gre mimo vlak, lahko pa ga pozvonite tudi ročno. Magnetni zvonec Brio je še en dodatek k vaši železnici.


Brio mehanska vrtljiva plošča
19,99 €

15 €

Zadnji kos!

Mehanska vrtljiva plošča je razburljiv dodatek k vaši žezelnici. S pomočjo plošče in mehanizma, bo vaš vlak lahko potoval v vse smeri.


Brio mehanske ukrivljene preklopne tračnice
19,39 €

15,50 €

Zadnji kos!

Mehanske preklopne tračnice bodo popestrile vašo igro, saj bodo vlaki lahko zavijali levo ali desno. Ni primerno za otroke, mlajše od tretjega leta.


Brio mini ravni tiri, 4 kosi
7,99 €

6 €

Zadnji kos!

Brio mini ravni tiri so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio mogočna rdeča lokomotiva
26,80 €

Zadnji kos!

Brio velika rdeča lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.


Brio moj prvi železniški komplet - vagon z lučmi-19%
11,99 €

9,66 €

Zadnji kos!

Brio moj prvi železniški komplet – vagon z lučmi ima utripajoče lučke, ki se aktivirajo med igranjem. Igrača je še posebej zanimiva za igranje v večernem času. Igrača je primerna za otroke od 18. mesecev starosti dalje.


Brio most San Francisco
27,99 €

24 €

Zadnji kos!

Na poti v sončni San Francisco? Najdaljši most vas bo popeljal do vaše željene destinacije. Primerno za otroke od 3. leta dalje.


Brio multifunkcijski žerjav-19%
24,99 €

20 €

Zadnji kos!

Brio multifunkcijski portal je namenjen prelaganju težkega tovora. Zabojnik se pritrdi na vrv s pomočjo magneta, s premikajočo ročko pa ga lahko tudi dvignete. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Brio postaja za tovorjenje blaga
32,99 €

27,90 €

Zadnji kos!

Postaja za tovorjenje blaga dopolni vašo železniško progo, tovor pa bo lažje potoval iz vagonov ali vlakov.


Brio potniški vlak z vagoni
21,59 €

18,70 €

Zadnji kos!

Brio moderni potniški vlak z vagoni in dvema gibljivima figuricama. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.


Brio semafor

Brio semafor

Ocena: 5
10,99 €

9,70 €

Brio semafor je odličen dodatek za vse Brio ceste in križišča. Ima vgrajeno baterijo, tako da se njegove luči svetijo.


Brio set tirov, 11 delov
21,59 €

19,50 €

Zadnji kos!

Razširite svojo železnico z dodatnimi deli in popestrite igro. V paketu prejmete 11 delov.


Brio SMART TECH pralnica
30,28 €

24,10 €

Zadnji kos!

Vsi vlaki občasno potrebujejo čiščenje. Še posebej, ko se peljejo skozi čarobni svet, ki ste ga ustvarili. Ko se valji začnejo premikati, se začne premikati tudi vlak in že pristane med čistilnimi napravami. Igrača uporablja inteligentno interaktivno tehnologijo s čipi za posamezne naloge.


Brio srednje dolgi ravni tiri, 4 kosi
7,99 €

6,20 €

Zadnji kos!

Srednje dolgi ravni tiri za Brio železnice bodo odličen dodatek za širitev vaše železnice. Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje. V kompletu boste dobili 4 tračnice dimenzij 144 mm.


Brio tiri za most, 2 kosa
8,99 €

7,70 €

Zadnji kos!

Brio tiri za most so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.