Woody set z drčo in žerjavom-34%
66,41 € 43,41 €

Odlična cena

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.

Hape mestno postajališče
99,99 € 83,14 €

Mestna postaja v dveh nivojih s snemalnikom za objavo postaj, ciljnim projektorjem in svetlobo. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Woody lesena železnica z vlakom
37,99 € 29,48 €

Leseni železniški set vsebuje progo s predorom, električno lokomotivo z vagoni, drevesa, hiše, avtomobile in druge dodatke. Vagoni in lokomotiva so s seboj povezani z magneti.

Brio mogočna rdeča lokomotiva
26,99 € 24,30 €

Odlična cena

Brio velika rdeča lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Brio mogočna zelena lokomotiva
29,30 €

Brio velika zelena lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Woody vlak s progo in z glavno železniško postajo, 130 delov
110,40 € 105,59 €

Zadnji kos!

Velik vlak z originalnimi dodatki, ki ga je oblikoval češki oblikovalec. Paket vsebuje 130 delov. Progo lahko vsakokrat zgradimo drugače, posamezne dele pa lahko kombiniramo z drugimi vlaki, ki so na voljo na našem trgu. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi postajo, predor, most in druge dodatke, kot so drevesa, znaki in hiše.

Woody železnica z električnim vlakcem in viaduktom
45,60 € 41,05 €

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 60 delov. Komplet vsebuje tudi električen vlakec. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup.

Hape Proga za vlak - gorski rudnik
166,33 €

Peljite se z vrha gore do temnega tunela! Ta večnamenski leseni igralni set zagotavlja vrhunsko izkušnjo. Vključuje slap, oviro most, žerjav, tekoči trak in bencinsko črpalko.

Brio dvižni most
31,15 €

Dvignite ročico in most se dvigne, ladje pa lahko brez težav prečkajo pod dvižnim mostom. Set vsebuje dva tira in dvižni most.

Hape proga za vlak - gorski rudnik
101,65 € 90,78 €

Odpeljite vlak iz površinskega ozemlja globoko v rudnik. Ta proga zagotavlja veliko zabave, saj ponuja popolno leseno stezo in vključuje žerjav, vrvni most, zibna vrata in opozorilni zvonec. Proga olajša delo rudarjev in veže vse vagone.

Lamps Vlak na progi
28 € 15,60 €

Pripravite se na divjo vožnjo s tem edinstvenim in izjemno hitrim vlakom. Ta vlak bo navdušil vsakega malega voznika. Otroci razvijajo fine motorične sposobnosti.

Brio World 33594 dvosmerna baterijska lokomotiva
24,30 € 19,96 €

Parna lokomotiva v klasični rdeči barvi na baterije. Lahko se vozi naprej in nazaj. Tudi žarometi se poljubno nastavijo, zato bo tvoj lahko vozil tudi zvečer v mraku.

Brio semafor

Brio semafor

Ocena: 4,7
10,99 € 9,02 €

Brio semafor je odličen dodatek za vse Brio ceste in križišča. Ima vgrajeno baterijo, tako da se njegove luči svetijo.

Brio lokomotiva na baterijski pogon
21,78 €

Brio velika zelena lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Brio železniški in cestni komplet
68,99 € 46,93 €

Brio železniški in cestni komplet za opravljanje različnih del na cesti in progi. Idealen je za vse mlade gradbenike in prevoznike. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio garaža za vlak
22,99 € 22,39 €

Tudi vlak potrebuje prostor za počitek ali popravila. Garaža za vlak je kompatibilna z vsemi Brio vlaki.

Brio magnetni zvonec
11,09 € 9,13 €

Zvonec zazvoni, ko gre mimo vlak, lahko pa ga pozvonite tudi ročno. Magnetni zvonec Brio je še en dodatek k vaši železnici.

Brio električni vlak
29,02 €

Vlak prihaja na postajo! Plastičen električni vlak Brio lahko povežete z vagoni, naložite potnike in dogodivščina se lahko prične!

Woody Vlak z živalmi
13,65 € 13,38 €

Zadnji kos!

Udobna vožnja z lesenim vlakom in z dvema vagonoma. Izkusite avanturo s štirimi čudovitimi živalskimi prijatelji in z glavnim voznikom. Naučite se raziskovati živali.

Brio kamniti predor z zvočnimi efekti
37,99 € 35,64 €

Brio kamniti predor z zvočniki učinki. Idealna je za vse mlade železniške navdušence. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniški prehod z zaporami
13,42 €

Železniški prehod z zaporami bo ob prihodu vlaka spustil zapornice in varno ustavil motorna vozila. Poleg prejmete tudi prometna znaka in kos ceste.

Brio podzemna železnica
62,99 € 54,07 €

Brio proga podzemne železnice z metrojem in postajo. Komplet ima svetlobne in zvočne učinke. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio SMART TECH lokomotiva z aktivnimi tuneli-37%
55,87 € 34,72 €

Zadnji kos!

Huuu, huuuu! Lokomotive so tako živahne kot nikoli prej. Odvisno od predora se lokomotiva ustavi, vrača ali začne utripati. Osnovni sklop lokomotiv in aktivnih predorov uporablja interaktivno pametno tehnologijo, ki otroke tudi kaj nauči.

Brio veliki železniški set-26%
116,99 € 85,50 €

Zadnji kos!

Brio veliki železniški komplet z dvema vlakoma in številnimi dodatki. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniška postaja z zvočnimi efekti-34%
52,99 € 34,60 €

Odprodaja

Brio železniška postaja z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Idealna je za vse mlade železniške navdušence. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio dolgi ukrivljeni tiri, 4 kosi
8,39 €

Brio dolgi ukrivljeni tiri so dodatek za podaljšanje vaše Brio lesene železnice. Tiri so narejeni iz FSC certificiranega bukovega lesa. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Brio železniški komplet s predorom
49,99 € 44,64 €

Zadnji kos!

Brio lesena železnica v obliki osmice s predorom in nadvozom. Lahko se uporablja posebej ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniški komplet Kmetija-43%
51,19 € 28,74 €

Odlična cena

Brio železniška proga s kmetijo. Idealna je za vse mlade navdušence nad železnico in podeželjem. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio mehanska vrtljiva plošča
19,99 € 16,78 €

Zadnji kos!

Mehanska vrtljiva plošča je razburljiv dodatek k vaši žezelnici. S pomočjo plošče in mehanizma, bo vaš vlak lahko potoval v vse smeri.

Brio tovorna ladja in žerjav 33534
23,99 € 21,79 €

Zadnji kos!

Brio tovorna ladja, ki lahko premaga še tako divje vode in bo vedno pripeljala blago do cilja. Priložen ji je tudi žerjav za natovarjanje.

Woody Razširjeni komplet steze z magneti
7,82 € 7,34 €

Zadnji kos!

Povečate svoj železniški tir! Ta razširljiv komplet ponuja: tirnice z magneti in bloki. Kakovosten leseni komplet je mogoče dodati k katerikoli kolekciji vlakov. Združljiv je z drugimi blagovnimi znamkami lesenih železnic.

Brio World 33962 Žerjav Smart Tech
52,96 € 47,08 €

Zadnji kos!

Pomagajte upravljavcu žerjava prenesti tovor. Žerjav je del serije Smart Tech in je združljiva s posebno Smart Tech lokomotivo ter omogoča predvajanje posebnih zvokov in je se premika. -Velika zabava za otroke, starejše od 3 let.

Brio Moja prva farma 33826
64,48 € 55,21 €

Odprodaja

S tem kompletom bodo uživali tudi najmlajši kmetje. Samo naložite eno od petih lesenih živali v vagon in jih peljite iz kmetije na pašo. Vsaka žival začne samodejno spuščati svoje naravne zvoke, ki bodo zabavali in učili najmanjše.

Brio postaja za tovorjenje blaga
32,99 € 31,04 €

Postaja za tovorjenje blaga dopolni vašo železniško progo, tovor pa bo lažje potoval iz vagonov ali vlakov.

Bino železnica Krtek
23,79 €

Zadnji kos!

Zabavna lesena železnica Bino z motivom Krtka in njegovih prijateljev. Premer proge je 54 cm. V kompletu je skupaj 25 zabavnih kosov.

Brio opozorilna postaja
28,71 €

Zadnji kos!

Brio opozorilna železniška postaja s semaforjem in križiščem. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio pristanišče s tovorno ladjo in železnico
53,99 € 45,79 €

Zadnji kos!

Brio pristanišče s tovorno ladjo in železnico je primeren za vse mlade raziskovalce, potnike in prevoznike. Igrača je primerna za otroke nad 3. letom starosti.

Brio gasilni helikopter-29%
16,99 € 12,01 €

Odlična cena

Brio gasilni helikopter, ki bo pogasil vsak požar. Mogoče mu je odpreti kabino in vanj posaditi pilota. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami in kompleti.

Brio hitri vlak z vagonom
15,89 € 15,27 €

Hitra lokomotiva z vagonom premoga je v celoti združljiva s sklopom Brio vlakov. Primerna za otroke nad 3. letom starosti.

Brio World 33894 tovorno lokomotivo z voznikom
15,04 € 13,35 €

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Vstopi v lokomotivo in prevzemi tovor. Majhen tovorni vlak z veliko prostora za zabavo. Odprite streho, da lahko voznik sedi vzravnano v svojem sedežu.

Lamps Lokomotiva na baterije
8,90 € 8,34 €

Ta lokomotiva hupa in spušča dim kot prava parna lokomotiva. V notranjosti ima električno spiralo in vato ali gobo, namočeno v raztopini. Ogrevanje spirale proizvaja dim.

Brio 33827 Smart Tech nakladač-37%
29,85 € 18,61 €

Odlična cena

Vagon bo postavljen tik pod žerjav, zahvaljujoč aktivnemu tunelu, ki uporablja interaktivno pametno tehnologijo. Ročna žerjav raztovori ali pa natovori tovor, tam kjer je to potrebno.

Brio vlak - upravljanje preko aplikacije-30%
56,99 € 39,60 €

Odprodaja

Brio vlak je mogoče upravljati preko aplikacije na vaši pametni napravi. Opremljen je z inovativno tehnologijo. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.

Brio 33935 Akcijski tunel Smart Tech pospeševanje in pojemanje hitrosti-38%
20,92 € 12,95 €

Odlična cena

Zajec ali želva, znak na vsakem predoru določa, kako bo vlak preživel prehod. Zahvaljujoč pametni interaktivni tehnologiji vlaka po prehodu predora z želvo upočasni in sliši se zvok zavor. Po prečkanju predora z zajcem, vlak ravna ravno nasprotno, pospeši in se pomakne tja, kamor ga vodijo proge.