Avtomobili, vlaki in helikopterji

Avtomobili predstavljajo eno najbolj priljubljenih igrač. Med modeli avtomobilov boste našli kovinske in lesene avtomobile in ter različice z daljinskim upravljanjem. Na voljo so tudi tovornjaki ter reševalna, policijska in gasilska vozila.

Prikaži več

Vrste avtomobilov za otroke

  • Avtomobili brez pogona – igrača ima vrtljiva kolesa, ki jih je v nekaterih primerih mogoče obračati
  • Pogon z elastiko – premikajo se po raztezanju in sprostitvi elastike
  • Avtomobili z vztrajnikom – avtomobilček navijemo in nato se samostojno premika
  • Pogon na ključek (navijanje) – igračo navijemo s pomočjo ključa in se nato samostojno premika, prevozi daljšo razdaljo kot igrače z vztrajnikom
  • Avtomobili na baterije – napajanje iz baterij, z upravljalnikom na vozilu
  • Avtomobili z daljinskim upravljalnikom – dovršenim modelom z daljinskim upravljalnikom pravimo tudi RC modeli
  • Električni avtomobili – z baterijo, otrok samostojno sedi v otroškem vozilu in ga upravlja

Zbirateljski modeli avtomobilov in klasični avtomobilčki

Namenjeni so otrokom od 6. leta dalje, vendar navdušujejo tudi odrasle. Izbirate lahko med resničnimi kopijami originalnih modelov luksuznih avtomobilov, kot je Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini. Praviloma je mogoče odpreti vrata, havbo in prtljažnik. Niso najbolj primerni za igranje, namenjeni so predvsem za razstavo.

Dirkalni avtomobili

Avtomobili, zasnovani za dirkališča, avtomobilske steze in sestavljene proge. Lahko jih kupite posamezno ali v kompletih.

Otroška garaža za avtomobilčke in kompleti avtomobilov

V kompletih avtomobilov boste našli modele iz iste serije po 3 ali 5 kosov, obstajajo tudi seti s 50 kosi. Na voljo so tudi klasični avtomobilčki legendarnega dizajna. Za nekatere komplete vam bo gotovo prav prišla tudi garaža.

NAMIG!

Ni nujno, da so garaže za otroške avtomobile vedno izdelane samo iz plastike. Oglejte si ponudbo lesenih garaž.

Modeli avtobusov, tramvajev

Večji modeli vozil, ki so primerni tudi za mlajše otroke. Mednje sodijo priljubljeni avtobusi, tramvaji, pa tudi smetarska vozila, motorne sani in posipalci. Avtomobili imajo lahko odstranljive dele ali so primerni za odpiranje. Velike modele je mogoče uporabiti tudi kot poganjalce.

Gasilska, policijska in reševalna vozila

Modeli avtomobilov gasilske enote, policije in reševalcev. Avtomobili so opremljeni z avtentičnimi zvočnimi in svetlobnimi učinki.

Kombajni in traktorji

Vozila kmetijske mehanizacije sodijo med večje modele. V to kategorijo sodijo kombajni, traktorji in nakladalnik, ampak tudi druga vozila, ki se uporabljajo v kmetijstvu. Modeli imajo premične in odstranljive sestavne dele.

Modeli tankov in vojaške opreme

Vojaška vozila vključujejo tanke, oklepna vozila, bojna vozila pehote in druga bojna motorna vozila.

NAMIG!

Modeli avtomobilov običajno pritegnejo predvsem fante. To pa ne velja za modele vlakov. Kompleti železnic so priljubljeni tudi pri deklicah.

Spin Master Tačke na patrulji Spremenljivo lebdjenje z učinki
60x

Spin Master Tačke na patrulji Spremenljivo lebdjenje z učinki

55 €

Pripravite se na super reševalno misijo s Chaseom in njegovim preoblikovanim vozilom. Chase-jev Variable Hovercraft z efekti ima različne razburljive lastnosti in lahko deluje kot klasično vozilo ali v načinu lebdenja. Pritisnite gumb in izvedite edinstveno preobrazbo. Vozilo oddaja svetlobne in zvočne učinke, lahko tudi izstreli rakete.

Dostava Mimovrste
Hot Wheels vozilo Monster trucks, dirka, 2v1
34x

Hot Wheels vozilo Monster trucks, dirka, 2v1

45,30 €
Zadnji kos!

Premagajte svoje nasprotnike z avtentičnim Big Wheels® tovornjakom iz serije Monster Wheels®! Na tekmi vas čaka nevaren hrib, kako se boste borili proti njemu?

Dostava Mimovrste
Hot Wheels Zmajski napad iz zraka GJL13
90x

Hot Wheels Zmajski napad iz zraka GJL13

39,90 €

Zabavajte se s tem odličnim motoriziranim igranim setom. Mesto Hot Wheels ™ City je napadel ogromen zmaj. Grozi zmaj lebdi nad mestom in čaka na priložnost, da vam zasede vozila. Lebdi nad mestom in čaka, da vam odpelje vozilo.

Dostava Mimovrste
Hot Wheels City Garaža s T-Rexem
109x

Hot Wheels City Garaža s T-Rexem

162,69 €

Ste pripravljeni na nov izziv? Pojdite s svojimi vozili v garažo Hot Hot Wheels ® in odkrijte, kaj se skriva v njej! V garaži lahko shranite do 100 svojih vozil, vendar to še ni vse, saj garažo straži tudi grozni T-Rex.

Dostava Mimovrste
Woody garaža z dvigalom in dodatki
129x

Woody garaža z dvigalom in dodatki

31,90 €

Woody velika garaža z dvigalom, idealna za vse mlade navdušene voznike. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Komplet vsebuje 24 delov.

Dostava Mimovrste
Brio semafor
47x

Brio semafor

9,50 €

Brio semafor je odličen dodatek za vse Brio ceste in križišča. Ima vgrajeno baterijo, tako da se njegove luči svetijo.

Dostava Mimovrste
Hot Wheels dirkalni avtomobil, angleški, 5 kosov
211x

Hot Wheels dirkalni avtomobil, angleški, 5 kosov

9,60 €

Polna para v takojšnji kolekciji Hot Wheels® zahvaljujoč dirkalno pripravljenemu paketu, ki vsebuje pet podrobnih vozil v merilu 1:64. Paketi Hot Wheels® 5-Car zagotavljajo petkratno delovanje in so idealni za ljubitelje avtomobilov vseh starosti.

Dostava Mimovrste

Avtomobili

Modeli avtomobilov so na voljo tudi v manjših različicah kot klasični avtomobilčki ali kot nekoliko večji električni avtomobili. Med najbolj priljubljene sodijo avtomobili na daljinsko upravljanje.

Modeli avtomobilov

Modele avtomobilov delimo na tiste, ki so namenjeni za običajno igranje mlajših in starejših otrok, in na prave zbirateljske dragulje. Te boste lahko razstavili v svoji domači vitrini.

Kovinski avtomobili

Kovinski avtomobili so izdelani iz potiskane pločevine. V to kategorijo uvrščamo večje modele in klasične majhne avtomobilčke.

Avtomobili na daljinsko upravljanje

Avtomobili na daljinsko upravljanje imajo lahko upravljalnik na avtomobilu, kjer preklapljamo med funkcijo običajnega in daljinskega upravljanja, kot ga poznamo pri RC modelih.

Električni avtomobili

Električni avtomobili so motorna vozila, namenjena za prevažanje enega, dveh ali več sedečih otrok. Otrok samostojno vozi in upravlja vozilo. Avtomobil je opremljen z volanom, pedali, nadzorom hitrosti, lučmi in celo predvajalnikom glasbe.