Woody set z drčo in žerjavom
66,41 € 50,93 €

Zadnji kos!

Z vlakom se odpravite v rudnik in izkopljite kako dragocenost! Komplet ponuja veliko zabave, saj vsebuje 130 plastičnih delov, vključno z drčo in žerjavom.

Hape mestno postajališče
99,99 € 83,13 €

Zadnji kos!

Mestna postaja v dveh nivojih s snemalnikom za objavo postaj, ciljnim projektorjem in svetlobo. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape Proga za vlak - gorski rudnik
133,90 €

Odprodaja

Peljite se z vrha gore do temnega tunela! Ta večnamenski leseni igralni set zagotavlja vrhunsko izkušnjo. Vključuje slap, oviro most, žerjav, tekoči trak in bencinsko črpalko.

Hape proga za vlak - gorski rudnik-28%
101,65 € 73,10 €

Odprodaja

Odpeljite vlak iz površinskega ozemlja globoko v rudnik. Ta proga zagotavlja veliko zabave, saj ponuja popolno leseno stezo in vključuje žerjav, vrvni most, zibna vrata in opozorilni zvonec. Proga olajša delo rudarjev in veže vse vagone.

Lamps Vlak na progi
28 € 15,60 €

Pripravite se na divjo vožnjo s tem edinstvenim in izjemno hitrim vlakom. Ta vlak bo navdušil vsakega malega voznika. Otroci razvijajo fine motorične sposobnosti.

Brio železniški in cestni komplet
68,99 € 46,93 €

Brio železniški in cestni komplet za opravljanje različnih del na cesti in progi. Idealen je za vse mlade gradbenike in prevoznike. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniški komplet s predorom-28%
49,99 € 35,90 €

Zadnji kos!

Brio lesena železnica v obliki osmice s predorom in nadvozom. Lahko se uporablja posebej ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio veliki železniški set
116,99 € 103,42 €

Zadnji kos!

Brio veliki železniški komplet z dvema vlakoma in številnimi dodatki. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio podzemna železnica
62,99 € 54,07 €

Brio proga podzemne železnice z metrojem in postajo. Komplet ima svetlobne in zvočne učinke. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniški komplet Kmetija
51,19 € 39,96 €

Zadnji kos!

Brio železniška proga s kmetijo. Idealna je za vse mlade navdušence nad železnico in podeželjem. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Bino železnica Krtek-18%
19,99 € 16,30 €

Zadnji kos!

Zabavna lesena železnica Bino z motivom Krtka in njegovih prijateljev. Premer proge je 54 cm. V kompletu je skupaj 25 zabavnih kosov.

Brio pristanišče s tovorno ladjo in železnico
53,99 € 45,79 €

Zadnji kos!

Brio pristanišče s tovorno ladjo in železnico je primeren za vse mlade raziskovalce, potnike in prevoznike. Igrača je primerna za otroke nad 3. letom starosti.

Lamps Tovorni vlak

Lamps Tovorni vlak

Ocena: 3,8
31,90 € 29,08 €

Zadnji kos!

Pripravite se na divjo vožnjo s tem edinstvenim vlakovnim setom s tovornimi vagoni. Ta vlak bo navdušil vsakega malega voznika. Otroci razvijajo fine motorične sposobnosti.

Brio 33916 Podeželski komplet
75,27 € 66,01 €

Zadnji kos!

Podeželski komplet vsebuje rumeni kmetijski vlak s kravo in klasični potniški vlak s potniki. Lahko izstopijo iz vlaka, se sprehajajo po naravi in ​​občudujejo lepoto podeželja.

Woody vlak s progo in z glavno železniško postajo, 130 delov
110,40 € 88,78 €

Velik vlak z originalnimi dodatki, ki ga je oblikoval češki oblikovalec. Paket vsebuje 130 delov. Progo lahko vsakokrat zgradimo drugače, posamezne dele pa lahko kombiniramo z drugimi vlaki, ki so na voljo na našem trgu. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi postajo, predor, most in druge dodatke, kot so drevesa, znaki in hiše.

Woody vlak z mostom in postajo, 90 delov
55,20 € 44,25 €

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 90 delov. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup. Paket vključuje tirnice, vlake, pa tudi druge dodatke, kot so drevesa, znaki ali hiše.

Brio tovorni žeklezniški komplet
146,09 €

Brio veliki tovorni železniški komplet z mostovi, tovornimi vozili in drugimi dodatki. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio železniški + cestni komplet
69,99 € 61,48 €

Naj se igra prične! Lesena železnica z vlakom, cesto in motornimi vozili, glavno postajo in zapornicami.

Woody adventni koledar
31,33 € 18,27 €

V tem koledarju boste našli ekskluzivne dele za lesene vlake, ki sami ustvarijo igro, postavljeno po odpiranju zadnjega okna. V tem kompletu je pokrov, ki postane igralna površina. Za 24 okni je celoten igralni prizor s strojem, živalmi, liki, vozovi in še več.

Brio 33906 Prevoz živali
38,39 € 33,12 €

Zahvaljujoč temu kompletu lahko živali prevažate na pašo, kjer je to potrebno. Rdeči stroj postavi kravo v posebej modificiran rumeni vagon in po lesenih tračnicah, ki vodijo skozi tunel, jo pripelje tja, kjer je trava sveža.

Woody Železnica z vlakom in živalmi
39,05 € 31,52 €

Železnica sestoji iz celotnega živalskega vrta in vlaka za prevoz živali, s parkiriščem. Železnica z vlakom in živalmi je osnovni paket, lahko dokupite tudi ostale dodatke.

Brio komplet - gasilec
51,99 € 44,90 €

Brio komplet – gasilec vsebuje gasilsko postajo, vlak, gasilsko vozilo ter tirnice, ki jih je mogoče tudi razširiti. Gasilsko vozilo ima vizualne ter avdio učinke. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.

Hape Železnica - sestavljanka
26 € 21,78 €

Peljite se po svoji progo okoli lepega parka z dvema vagonoma in jih nato postavite na svoja mesta znotraj tirnic. Ta sestavljanka z motivom parka združuje zabavno igro z učenjem oblik.

Lamps Vlak z vagoni za visoke hitrosti
28 € 25,55 €

Pripravite se na divjo vožnjo s tem edinstvenim in izjemno hitrim vlakom. Ta vlak bo navdušil vsakega malega voznika. Otroci razvijajo fine motorične sposobnosti.

Woody železnica z električnim vlakcem in viaduktom
45,60 € 36,47 €

Železnica z dodatki, ki so jo oblikovali češki oblikovalci, vsebuje 60 delov. Komplet vsebuje tudi električen vlakec. Progo je mogoče vsakič zgraditi drugače, posamezni deli se lahko kombinirajo tudi z drugimi železniškimi tiri, ki so na voljo za dokup.

Denis železnica

Denis železnica

Ocena: 5
21,99 € 21,07 €

Igralni set železnica z lokomotivo in vagonom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije.

Denis železnica z vlakom, 43 kosov
22,99 € 21,07 €

Igralni set železnica z vlakom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije.