Montessori Sestavljanka - geometrijske oblike
23,45 €

Osnovne petih geometrijskih oblik v različnih barvnih odtenkih so vstavljene v pladenj z ustreznimi luknjami, ki ustrezajo danim geometrijskim oblikam.
Vsaka geometrijska oblika ima svoje ročaje za boljše upravljanje.

Montessori Trinomična kocka
35,59 €

Ta barvna kocka v leseni škatli je predvsem zabavna igra za otroka, ki uporablja kocke za pritrditev na izvirnik na škatli in tako sestavi celotno kocko. Stene posameznih kosov so vedno edinstveno barvno kodirane, zato otrok vedno sledi barvi sosednje stene.

Montessori Skrivnostna torba z geometrijskimi telesi
9,36 €

Zadnji kos!

Zaščitna vrečka vsebuje 10 kosov različnih geometrijskih teles v naravni barvi, ki omogočajo njihovo bolj otipno in vizualno dojemanje. Z dotikom in vidom se otrok najprej seznani z razliko med robom in zaokroževanjem, nato pa z osnovnimi geometrijskimi oblikami.

Montessori Pisane geometrijske oblike
11,31 €

Zadnji kos!

Ta lesen pripomoček je sestavljena iz podlage v naravni barvi in štirih vrste osnovnih geometrijskih oblik vedno v treh barvah – rdeči, modri in rumeni. Otrok vedno postavi na nožice obliko, ki ima ustrezno število lukenj glede na število zatičev.

Montessori ploščice s številkami
16,40 €

Najbolj naraven način za spoznavanje predmetov pri otrocih je dotik. Zato imajo te številke **hrapavo površino **, ki otrokom pomaga pri učenju, kako izgledajo število in kako se napišejo. Številke so opremljene z leseno škatlo za boljše shranjevanje. S tem orodjem se otroci naučijo osnovne številske serije 1–9.

Montessori stolp, roza
38,72 €

Roza stolp je simbol vseh Montessori pripomočkov. Edina razlika med vsemi kockami je dolžina njihovega roba. Ko se bo otrok pričel igrati z njimi, bo odkril, da se kocke razlikujejo tudi po teži. Večina senzornih materialov otroka pripravi za kasnejše delo v matematiki.

Montessori Svet - zemljevid z zastavami
46,16 €

Ta zemljevid predstavlja največje države na svetu, ki so označene z barvnimi oznakami, da bo otrok bolje usmerjen. Vsaka država ima nacionalno zastavo, ki je najprej postavljena na stojalo.

Montessori Geometrijska telesa s podstavki
52,38 €

Ta lesena škatla vsebuje deset osnovnih geometrijskih teles v modri barvi in njihove podstavke. Vključene so kroglice, elipsoid, jajčasta oblika, kocka, kvadra, trikotna prizma, trikotna in tetraedrska piramida, stožec in valj. Zahvaljujoč osnovnim ploščam lahko otrok posameznim telesom dodeli njihove preseke.

Montessori Igra za roke
19,14 €

Lesena plošča v črni barvi je ustvarjena kot labirint s srebrnimi kroglicami.
Naloga otroka je, da srebrne kroglice pripelje na nasprotni konec ceste tako, da izenači roke.

Montessori Barvne plošče 2 - razširjen nabor
17,19 €

Lesena škatla s pokrovom vsebuje 22 barvnih plošč, razvrščenih po parih. Torej v škatli lahko skupno najdete 11 parov; rdeča, bela, črna, modra, zelena, rumena, oranžna, roza, siva, rjava in bledo modra.

Montessori Stojalo z navojem - Varianta A
17,97 €

Stojalo z navojem je izdelan iz masivnega lesa, v katerega je vstavljenih sedem različnih kovinskih vijakov z maticami. Velikost posameznih lukenj v stojalu se spreminja, vendar vedno ustreza navojem posameznega vijaka.

Montessori Škatla s palicami
44,20 €

Komplet vsebuje dve lesni škatli. Vsaka od njih je razdeljena na številke. Prva vsebuje številke od 0 do 4, druga pa 5 – 9. Vključenih je tudi 45 palic. Otrok uporablja štetje palic, da dodeli ustrezno število pravilnemu pladnju.

Montessori Majhen števec
19,14 €

Števec otrokom pomaga pri doseganju rezultatov pri dodajanju ali odštevanju v enotah do tisoč. Števec je sestavljen iz štirih vrstic, enot za štetje na zgornji vrsti, drugega števila deset, v tretjem stolpcu so stotine, spodnja pa štetje tisočinke.

Montessori sestavljanka - želva
8,73 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori ura z gibljivimi kazalci
58,69 €

Ta lesena ura ima 1 do 24 urnih žetonov, ki otroku pomagajo razumeti zamisel o 24-urnem času. Vse znake lahko postavite na uro, da predstavljajo jutranje (1–12) ali popoldne (13–24).

Montessori Globus – barvni kontinenti
21,69 €

Globus s podstavkom, ki omogoča boljše razumevanje lokacije kontinentov glede na vodna telesa. Posamezne celine so barvno kodirane, kar otroku omogoča, da bolje pozna lokacijo in velikost celine.

Montessori geometrijski pladenj
14,84 €

Ta pladenj je v bistvu lesena osnova z devetimi luknjami za sprejem treh geometrijskih oblik. Deluje v treh fazah. Najprej se otrok nauči vstaviti celotne formacije v ustrezne luknje.

Montessori Številke in pike - sestavljanka
17,15 €

Set vsebuje leseno škatlo z 10 pari ugank, ki omogočajo boljše razumevanje številskih serij od 1 – 10. En del sestavljanke iz danega para vedno predstavlja določeno število v številski obliki, drugi del sestavljanke pa je enako število, izraženo s številom pik.

Montessori Barvno senčenje - figurice s ploščami
69,26 €

Komplet barvnih odtenkov je naravna lesena škatla, ki vsebuje odtenke v rdeči, modri, rumeni, vijolični, zeleni, rjavi, rožnati in sivi barvi. Vsaka plošča je razdeljena na štiri odtenke, ki so enaki tistim na slikah.

Montessori sestavljanka - ptica
8,57 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori številčna tabela
25,41 €

Tabela za vadbe številk od 1 do 100. Set vsebuje eno tabelo z 10 × 10 polji z modrim ozadjem in leseno škatlo s številkami od 1 do 100. Otrok se uči številskih zaporedij od 1 do 100.

Montessori zemljevid Evrope, sestavljanka brez okvirja
24,70 €

Lesen zemljevid, na katere so prikazane države Evrope kot delci sestavljanke, ki se natančno prilegajo. Posamezne države se med seboj ločijo po barvi za enostavnejše prepoznavanje in sestavljanje.

Montessori 3 botanične sestavljanke s komodo
30,11 €

Lesena komoda za shranjevanje treh botaničnih sestavljank – cvetje, listje in drevo. Otrok se nauči razumeti sestavo teh rastlin in poimenovati njihove dele. Vsak kos lesenih ugank je opremljen z ročajem, ki otroku omogoča lažje ravnanje z njim.

Montessori Lestve - geometrijska telesa
17,58 €

Lesena podlaga naravne barve je osnova za skupno 16 geometrijskih teles v štirih barvah. Ena barva vedno predstavlja določeno višino – modra telesa so najmanjša, rumena telesa višja, rdeča še višja in temno zelena najvišja.

Montessori sestavljanka - konj
7,79 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Zvočni valji
34,06 €

Zvočni valji so senzorična pomoč pri razvoju slušnih zaznav. Vsebujejo dva enaka niza, ki se razlikujejo le po barvah na rdečem in modrem nizu. Oba imata šest različnih valjev, ki vsakič, ko se treseta, dajejo drugačen zvok.

Montessori Magnetna tabla - Male tiskane črke
45,45 €

Magnetna tabla – Male tiskane črke je Montessori pomočnik za izvajanje pravilnega pisanja malih črk. Vrstica črke je narisana z magnetnim pisalom. Ne samo za otroke, ampak tudi za zabavo. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 mesecev.

Montessori Rimski most
62,99 €

Rimski most je vrsta lesenih naravnih kosov, ki jih je mogoče sestaviti v podnožje, pripravljeno za most. Pomembno načelo je sestaviti obok s pomočjo pravilnih kosov.

Montessori stolpci s krogi
14,45 €

Stolpci s krogi so odlično motorično in didaktično orodje. Komplet vsebuje pet rdečih, modrih, zelenih, rumenih in oranžnih stolpcev in pet krogov z enakimi barvami. Ta pomoč razvija senzorično izobraževanje in usklajevanje oči in rok.