Montessori Geometrijska telesa s podstavki
68,95 €

Zadnji kos!

Ta lesena škatla vsebuje deset osnovnih geometrijskih teles v modri barvi in njihove podstavke. Vključene so kroglice, elipsoid, jajčasta oblika, kocka, kvadra, trikotna prizma, trikotna in tetraedrska piramida, stožec in valj. Zahvaljujoč osnovnim ploščam lahko otrok posameznim telesom dodeli njihove preseke.

Montessori Trinomična kocka
43,09 €

Zadnji kos!

Ta barvna kocka v leseni škatli je predvsem zabavna igra za otroka, ki uporablja kocke za pritrditev na izvirnik na škatli in tako sestavi celotno kocko. Stene posameznih kosov so vedno edinstveno barvno kodirane, zato otrok vedno sledi barvi sosednje stene.

Sestavljanka s Številkami na Plošči
12,90 €

Učenje številk je za malčka lahko precej mučno in naporno delo. A nikakor ne s Sestavljanko s številkami na plošči. S svojim malim junakom ne štejte brez pomoči igrače. Naj otrok števila še vizualizira. Tako bo v relativno kratkem času usvojil veliko števil.

Montessori sestavljanka - želva
10,19 €

Zadnji kos!

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Svet - zemljevid z zastavami - Odprta embalaža
56,16 € 51,42 €

Kot novo

Ta zemljevid predstavlja največje države na svetu, ki so označene z barvnimi oznakami, da bo otrok bolje usmerjen. Vsaka država ima nacionalno zastavo, ki je najprej postavljena na stojalo. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Montessori Majhen števec
25,67 €

Števec otrokom pomaga pri doseganju rezultatov pri dodajanju ali odštevanju v enotah do tisoč. Števec je sestavljen iz štirih vrstic, enot za štetje na zgornji vrsti, drugega števila deset, v tretjem stolpcu so stotine, spodnja pa štetje tisočinke.

Montessori ura z gibljivimi kazalci
71,27 €

Ta lesena ura ima 1 do 24 urnih žetonov, ki otroku pomagajo razumeti zamisel o 24-urnem času. Vse znake lahko postavite na uro, da predstavljajo jutranje (1–12) ali popoldne (13–24).

Montessori Lestve - geometrijska telesa
21,57 €

Lesena podlaga naravne barve je osnova za skupno 16 geometrijskih teles v štirih barvah. Ena barva vedno predstavlja določeno višino – modra telesa so najmanjša, rumena telesa višja, rdeča še višja in temno zelena najvišja.

Montessori Sestavljanka - geometrijske oblike
32,37 €

Osnovne petih geometrijskih oblik v različnih barvnih odtenkih so vstavljene v pladenj z ustreznimi luknjami, ki ustrezajo danim geometrijskim oblikam.
Vsaka geometrijska oblika ima svoje ročaje za boljše upravljanje.

Montessori Barvne plošče 2 - razširjen nabor
23,11 €

Lesena škatla s pokrovom vsebuje 22 barvnih plošč, razvrščenih po parih. Torej v škatli lahko skupno najdete 11 parov; rdeča, bela, črna, modra, zelena, rumena, oranžna, roza, siva, rjava in bledo modra.

Montessori Rimski most
71,37 €

Rimski most je vrsta lesenih naravnih kosov, ki jih je mogoče sestaviti v podnožje, pripravljeno za most. Pomembno načelo je sestaviti obok s pomočjo pravilnih kosov.

Montessori sestavljanka - konj
10,28 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Globus – barvni kontinenti
25,37 €

Globus s podstavkom, ki omogoča boljše razumevanje lokacije kontinentov glede na vodna telesa. Posamezne celine so barvno kodirane, kar otroku omogoča, da bolje pozna lokacijo in velikost celine.

Montessori Škatla s palicami
53,81 €

Komplet vsebuje dve lesni škatli. Vsaka od njih je razdeljena na številke. Prva vsebuje številke od 0 do 4, druga pa 5 – 9. Vključenih je tudi 45 palic. Otrok uporablja štetje palic, da dodeli ustrezno število pravilnemu pladnju.

Montessori 3 botanične sestavljanke s komodo
36,99 €

Lesena komoda za shranjevanje treh botaničnih sestavljank – cvetje, listje in drevo. Otrok se nauči razumeti sestavo teh rastlin in poimenovati njihove dele. Vsak kos lesenih ugank je opremljen z ročajem, ki otroku omogoča lažje ravnanje z njim.

Montessori sestavljanka - ptica
10,28 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Igra za roke
23,65 €

Lesena plošča v črni barvi je ustvarjena kot labirint s srebrnimi kroglicami.
Naloga otroka je, da srebrne kroglice pripelje na nasprotni konec ceste tako, da izenači roke.

Montessori številčna tabela
33,08 €

Tabela za vadbe številk od 1 do 100. Set vsebuje eno tabelo z 10 × 10 polji z modrim ozadjem in leseno škatlo s številkami od 1 do 100. Otrok se uči številskih zaporedij od 1 do 100.

Montessori Številke in pike - sestavljanka
23,65 €

Set vsebuje leseno škatlo z 10 pari ugank, ki omogočajo boljše razumevanje številskih serij od 1 – 10. En del sestavljanke iz danega para vedno predstavlja določeno število v številski obliki, drugi del sestavljanke pa je enako število, izraženo s številom pik.

Montessori Stojalo z navojem - Varianta A
24,04 €

Stojalo z navojem je izdelan iz masivnega lesa, v katerega je vstavljenih sedem različnih kovinskih vijakov z maticami. Velikost posameznih lukenj v stojalu se spreminja, vendar vedno ustreza navojem posameznega vijaka.

Montessori Barvno senčenje - figurice s ploščami
84,40 €

Komplet barvnih odtenkov je naravna lesena škatla, ki vsebuje odtenke v rdeči, modri, rumeni, vijolični, zeleni, rjavi, rožnati in sivi barvi. Vsaka plošča je razdeljena na štiri odtenke, ki so enaki tistim na slikah.

Montessori stolpci s krogi
17,96 €

Stolpci s krogi so odlično motorično in didaktično orodje. Komplet vsebuje pet rdečih, modrih, zelenih, rumenih in oranžnih stolpcev in pet krogov z enakimi barvami. Ta pomoč razvija senzorično izobraževanje in usklajevanje oči in rok.

Montessori geometrijski pladenj
17,96 €

Ta pladenj je v bistvu lesena osnova z devetimi luknjami za sprejem treh geometrijskih oblik. Deluje v treh fazah. Najprej se otrok nauči vstaviti celotne formacije v ustrezne luknje.

Montessori ploščice s številkami
22,07 €

Najbolj naraven način za spoznavanje predmetov pri otrocih je dotik. Zato imajo te številke **hrapavo površino **, ki otrokom pomaga pri učenju, kako izgledajo število in kako se napišejo. Številke so opremljene z leseno škatlo za boljše shranjevanje. S tem orodjem se otroci naučijo osnovne številske serije 1–9.