Brio mogočna zelena lokomotiva
29,32 €

Brio velika zelena lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Brio mogočna rdeča lokomotiva
29,52 €

Brio velika rdeča lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Brio World 33594 dvosmerna baterijska lokomotiva
24,30 € 19,96 €

Parna lokomotiva v klasični rdeči barvi na baterije. Lahko se vozi naprej in nazaj. Tudi žarometi se poljubno nastavijo, zato bo tvoj lahko vozil tudi zvečer v mraku.

Woody Vlak z živalmi-28%
13,65 € 9,70 €

Zadnji kos!

Udobna vožnja z lesenim vlakom in z dvema vagonoma. Izkusite avanturo s štirimi čudovitimi živalskimi prijatelji in z glavnim voznikom. Naučite se raziskovati živali.

Brio električni vlak
29,02 €

Vlak prihaja na postajo! Plastičen električni vlak Brio lahko povežete z vagoni, naložite potnike in dogodivščina se lahko prične!

Lamps Lokomotiva na baterije
9,21 €

Zadnji kos!

Ta lokomotiva hupa in spušča dim kot prava parna lokomotiva. V notranjosti ima električno spiralo in vato ali gobo, namočeno v raztopini. Ogrevanje spirale proizvaja dim.

Brio World 33891 Predor in tovorni vlak
26,27 € 21,96 €

Zadnji kos!

Tovorni vlak s tunelom BRIO bo vedno dostavil svoj tovor varno do cilja. Zapelji svoj oranžen vlak z lokomotivo, kjer bo treba treba raztovoriti tovor. Predor lahko postavite prosto, kamor doseže proga. Ta razširitev je združljiva z večino vlakov.

Brio World 33892 Predor in potniški vlak
26,27 € 22,35 €

Zadnji kos!

Klasičen parni vlak s tunelom znamke BRIO, odlično zajema čas pare. Parna lokomotiva s črnimi kolesi ima priložen tudi predor, zato bo postal opažen, kjerkoli se bo vozil. Predor lahko postavite prosto, kamor doseže proga. Ta razširitev je združljiva z večino vlakov.

Brio potniški vlak z vagoni
21,59 € 20,22 €

Brio moderni potniški vlak z vagoni in dvema gibljivima figuricama. Lahko se uporablja samostojno ali pa kot dodatek in razširitev k ostalim Brio železnicam.

Brio hitri vlak z vagonom
15,89 € 15,27 €

Hitra lokomotiva z vagonom premoga je v celoti združljiva s sklopom Brio vlakov. Primerna za otroke nad 3. letom starosti.

Hape tovornjak s tovorom-42%
13,50 € 7,80 €

Zadnji kos!

Ko se ta vlak premika po progi, se zobato obremenitev ves čas vrti za dinamično igralno doživetje! Prikolica s tovorom se lahko tudi sname za igranje med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Brio vlak - upravljanje preko aplikacije
56,99 € 47,91 €

Odprodaja

Brio vlak je mogoče upravljati preko aplikacije na vaši pametni napravi. Opremljen je z inovativno tehnologijo. Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.

Hape stroj s propelerjem
26 € 21,94 €

Zadnji kos!

Je to letalo ali vlak? Ta zabavni motor s propelerjem združuje lasnotsi obeh tipov vozil za novo izkušnjo pri igranju. Naprava, ki jo napajata dve AAA bateriji (nista vključeni), vrti propeler. Bodite pripravljeni na veliko zabave!

MEHANO garnitura vlaka Ice3 EU T737, z maketo - Odprta embalaža
109,59 €

Odprta embalaža

Garnitura vlaka z lokomotivo na električni pogon, lokomotivo brez pogona, dvema potniškima vagonoma, reliefno maketo s predorom, zgradbami in 5 m tirnih elementov. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Brio lokomotiva na baterijski pogon
22,35 €

Brio velika zelena lokomotiva z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Lahko se uporablja samostojno ali pa se kombinira z ostalimi Brio železnicami.

Brio SMART TECH lokomotiva z aktivnimi tuneli-28%
55,87 € 39,90 €

Odlična cena

Huuu, huuuu! Lokomotive so tako živahne kot nikoli prej. Odvisno od predora se lokomotiva ustavi, vrača ali začne utripati. Osnovni sklop lokomotiv in aktivnih predorov uporablja interaktivno pametno tehnologijo, ki otroke tudi kaj nauči.

Brio reševalni vlak za gašenje požarov
25,99 € 23,61 €

Brio reševalni vlak za gašenje požarov vsebuje lokomotivo ter dva vagona s katerim boste hitro pogasili požar! Igrača je primerna za otroke od 3. let starosti dalje.

Brio World 33890 Predor in potniški vlak
26,27 € 22,70 €

Uživaj z BRIO predorom in potniškim vlakom. Na dveh vagonih je možno prevažati 3 potnike – prav gotovo bo to idealna pustolovščina z vožnjo v predoru. Predor lahko postavite prosto, kamor doseže proga. Ta razširitev je združljiva z večino vlakov.

Hape solarno naponljivo vozilo za stezo
15,53 € 12,98 €

Pozabi na nakup baterij! Ta pameten stroj ima svoj sončni kolektor, ki proizvaja dovolj napajalne moči s pomočjo svetlobe. Pazi, stroj sije, ko ga potiskaš po tirnicah!

Maxim električna lokomotiva, zelena
12,80 € 10,50 €

Lokomotiva je narejena iz plastike, premika se naprej in nazaj in lahko vleče vlak. Je zanimiv dodatek za majhnega voznika.

Brio WORLD 33557 Ekspresni vlak
24,50 € 22,79 €

Edinstven dodatek za vašo zbirko. Nenavaden, retro-futurističen dizajn vlaka črpa navdih iz aerodinamičnih vlakov po vsem svetu. Okrašen je s krepko rdečimi barvami s sijočimi srebrnimi detajli. Ta ekstra dolg vlak ima dva lesena vagona s finimi detajli in sedmimi pari koles za vzdrževanje visoke hitrosti.

Brio World 33964 Safari vlak
24,30 € 20,63 €

Vlak Safari je narejen iz masivnega lesa. Plastični nosilec je pritrjen na vlak, v katerem se vozi nosorog. Nos je tudi iz lesa, njegova glava pa je izdelana iz visokokakovostne, neškodljive plastike. Safari vlak je združljiv z BRIO World, lahko pa se z njim igra tudi kot ločeno.

Hape stroj na zanko

Hape stroj na zanko

Ocena: 2,3
20,59 € 17,32 €

Ustvarite dovolj moči za premikanje stroja! Kako? Preprosto povlecite zanko na strehi stroja. Z gumbom izberite gibanje naprej, nazaj ali stroj preprosto ustavite.

Hape železniška postaja - kocke
13,50 € 11,50 €

Zgradite si svojo železniško postajo s tem zabavnim setom kock. Ropotuljice in ogledala, ki jih vključuje postaja, bodo nemudoma pritegnile otrokovo pozornost. Nadenite si čepico in prevzemite vlogo strojevodje.

MEHANO garnitura vlaka Mountain Special T112
68,65 €

Predstavljamo garnituro vlaka Mountain Special, ki deluje na električni pogon. V paketu so poleg lokomotive priloženi tudi štirje vagoni in 3 metre tirne proge. Garnitura je primerna za otroke starejše od 3. let.

Denis železnica z vlakom
12,99 € 11,83 €

Igralni set železnica z lokomotivo in vagonom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije.

Denis železnica z vlakom, 43 kosov
22,99 € 21,07 €

Igralni set železnica z vlakom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije.

Denis železnica

Denis železnica

Ocena: 5
21,99 € 21,07 €

Igralni set železnica z lokomotivo in vagonom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka. Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije.

MEHANO garnitura vlaka Ice3 EU T737, z maketo
125,96 €

Garnitura vlaka z lokomotivo na električni pogon, lokomotivo brez pogona, dvema potniškima vagonoma, reliefno maketo s predorom, zgradbami in 5 m tirnih elementov.

MEHANO garnitura vlaka TGV POS T103
103,03 €

Predstavljamo garnituro vlaka, ki deluje na električni pogon. V paketu se poleg lokomotive nahajata tudi dva potniška vagona in 3 metre tirne proge. Igrača je primerna za otroke starejše od 3. let.

železnica na baterijo
12,99 € 11,83 €

Igralni set železnica vsebuje lokomotivo, potniški vagon in 12 delov proge.

MEHANO hitra lokomotiva E234 BL.1, bela
10,99 € 9,54 €

Hitra lokomotiva je zasnovana v beli barvi. Opremljena je z elektromotorjem in svetlečimi žarometi. Primerna je za otroke starejše od 3. let.

MEHANO hitra lokomotiva E234 BL.1 BV3, rumena
10,99 € 9,54 €

Hitra lokomotiva je zasnovana v atraktivni rumeni barvi. Opremljena je z elektromotorjem in svetlečimi žarometi. Primerna je za otroke starejše od 3. let.

MEHANO parna lokomotiva E233 BL.1, rdeča
10,99 € 9,54 €

Parna lokomotiva prihaja v rdeči barvi in je namenjena otrokom od 3. leta naprej. Opremljena je z elektromotorjem in svetlečimi žarometi.

Brio WORLD 33130 Tovorno lokomitivo na baterije
15 € 13,97 €

Začnite prevažati tovor s tem čudovitim tovornim vlakom v modro-beli barvi na baterije. Vlak, zasnovan posebej za malčke, uporablja preprosto funkcijo krmiljenja s prstom. Preprosto tapnite puščico na sprednji strani stroja, da jo premaknete, nato pa še enkrat tapnite, da jo ustavite. Vlak otrokom pomaga, da na zabaven način razumejo okolje in razvijejo fine motorične sposobnosti.

Brio tovornjak iz lesa WORLD 33657
12,50 € 11,39 €

Za prevoz težkih tovorov uporabite železnico. Ta svetlo rdeč tovornjak iz lesa s srebrnimi elementi je pripravljen za prevoz pomembnih tovorov po sistemu BRIO World. Dolga polprikolica s snemljivo zasnovo je opremljena s skritim motorjem, ki ga boste videli po odpiranju kabine polpriklopnika in magnetom na zadnji strani prikolice, zahvaljujoč kateremu ga lahko povežete s katerim koli vagonom sistema BRIO World.

Brio WORLD 32260 Vlak Donalda in Daisy
25,20 € 22,79 €

Imate radi račje prijatelje? Parni vlak v retro dizajnu Disney vsebuje figure Donalda račke in Daisy. Stopite z njimi na vlak, odpravite se na pustolovsko potovanje in skupaj uživajte v zabavnih trenutkih.

Brio WORLD 32270 Postaja Mickey Mouse z zvočnim posnetkom
43,20 € 38,67 €

Železniška postaja z lastnim poročilom? Z Disneyjevo železniško postajo Mickey Mouse je to mogoče. Železniška postaja omogoča funkcijo snemanja in predvajanja zvoka, ki omogoča objavo lastnih obvestil. V paketu so tudi čudoviti liki Mickeyja in Minnieja.