Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Med priljubljene igre s kartami sodi UNO, Canasta in Jokerji. Odlične igre za praznovanja so Poker z žetoni, BANG! in Črne zgodbe.

Prikaži več

Vrste iger s kartami

Pri izbiri igre s kartami vzemite v obzir zlasti število igralcev, njihovo starost in želeni tip igre.

 • Opazovalne igre s kartami– temeljijo na hitrem odzivu pri iskanju simbolov, številk ipd., odlične kot igre za zabavo
 • Strateške igre s kartami – potek igre je odvisen predvidevanja in načrtovanja, vpliv naključja ni tako pomemben
 • Igre s kartami za igranje v parih – potreba po sodelovanju, zmaga je odvisna od seštevka točk v ekipi
 • Kviz igre s kartami – vprašanja in naloge z različnih področij so popolne igre za potovanja
 • Spominske igre– npr. SPOMIN, cilj je zapomniti si položaj kart, simbolov, imen itd.

Igre s kartami glede na število igralcev

 • Igre s kartami za 1 igralca – žepne ugankarske ali učne karte s 50 rastlinami, 50 nebesnimi telesi ali pasjansa s Canasta kartami
 • Igre s kartami za 2 igralca – Saboter, UNO, Eksplozivni mucki, Žepni kvizi
 • Igre s kartami za 3 ali več igralcev – Črne zgodbe, BANG!, Gobbit, Ubongo
Določi parametre
Merco Poker Box 300 poker set Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti
Merco Poker Box 300 poker set

Svetovno priljubljena igra v praktični kovinski škatli. Kompletni set za poker s 300 žetoni za igranje s prijatelji in družino.

na voljo predvidoma: 6.3. - 7.3.

Merco Poker Box 500 poker set Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti
Merco Poker Box 500 poker set

Kompletni set za poker s 500 žetoni za igranje s prijatelji in družino. Najbolj priljubljena igra na svetu v priročni kovinski škatli.

na voljo predvidoma: 6.3. - 7.3.

Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti
Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti

Classic MASTER Deluxe poker set – aluminijasto ohišje srebrne barve, ki vsebuje 300 visokokakovostnih 11,5-gramskih žetonov.

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte MST 43x65 mm, 100 ovitkov Soft
Master Sport Poker Set v luksuznem kovčku z oznako vrednosti

Classic MASTER Deluxe poker set – aluminijasto ohišje srebrne barve, ki vsebuje 500 visokokakovostnih 11,5-gramskih žetonov.

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte MST 43x65 mm, 100 ovitkov Soft Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte MST 43x65 mm, 100 ovitkov Soft
Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte MST 43x65 mm, 100 ovitkov Soft

Ovitki za karte Make Them Last – MTL oblikovani posebej za karte velikosti MST 43×65 mm. Ti zaščitni ovitki naredijo vaše karte trajne in odporne, ohranjajo jih sveže in svetle za številne igre. Vsebuje 100 ovitkov debeline 40 mikronov (soft).

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Partner: Pravi Junak
Vidaxl Poker Set s 500 Žetoni Aluminij Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte MST 43x65 mm, 100 ovitkov Soft
Vidaxl Poker Set s 500 Žetoni Aluminij

Igranje pokra s prijatelji je priljubljena zabava za vsak letni čas. Ko boste odprli kovček, se boste počutili, kot da ste v Las Vegasu. Ta set vsebuje 5 casino kock, 2 kompleta kart, 1 žeton za small blind, 1 žeton za big blind, 1 žeton za delivca in 500 igralnih žetonov. Set je shranjen v alumini

na voljo predvidoma: 6.3. - 7.3.

Partner: vidaXL
Zygomatic igra s kartami Jungle Speed Collector Eco Pack angleška izdaja Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte STN 57,5x89 mm, 100 ovitkov Soft
Zygomatic igra s kartami Jungle Speed Collector Eco Pack angleška izdaja

Zbirateljska verzija igre Jungle Speed. 👥 2–10 😊 7+ ⏱ 15 min To je nova verzija za fene Jungle Speeda. 🌪️ Igra vsebuje 70 kart iz osnovne verzije in 70 čisto novih kart s popolnoma drugačnimi simboli. Praktično dobiš dve igri.

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Partner: Pravi Junak
Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte STN 57,5x89 mm, 100 ovitkov Soft Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte STN 57,5x89 mm, 100 ovitkov Soft
Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte STN 57,5x89 mm, 100 ovitkov Soft

Ovitki za karte Make Them Last – MTL oblikovani posebej za karte velikosti STN 57,5×89 mm. Ti zaščitni ovitki naredijo vaše karte trajne in odporne, ohranjajo jih sveže in svetle za številne igre. Vsebuje 100 ovitkov debeline 40 mikronov (soft).

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Partner: Pravi Junak
Amigo igra s kartami Wizard - Čarodej Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte STN 57,5x89 mm, 100 ovitkov Soft
Amigo igra s kartami Wizard - Čarodej

Izzovite svoje prijatelje in družino v vznemirljivem dvoboju intelekta ter s pomočjo svojega notranjega čarovnika osvojite vsak krog z magičnim znanjem. 👥 3–6 😊 10+ ⏱ 45 min

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Partner: Pravi Junak
Pravi Junak igra s kartami Ohanami Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte TCG 63,5x88 mm, 100 ovitkov Soft
Pravi Junak igra s kartami Ohanami

Družabna igra Ohanami je čudovita igra s kartami preprostih pravil, polna zvitih odločitev. Ohanami je idealna sodobna igra za ljubitelje klasičnih iger s kartami, kot je remi.

na voljo predvidoma: 6.3. - 7.3.

Partner: Pravi Junak
Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte TCG 63,5x88 mm, 100 ovitkov Soft Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte TCG 63,5x88 mm, 100 ovitkov Soft
Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte TCG 63,5x88 mm, 100 ovitkov Soft

Ovitki za karte Make Them Last – MTL oblikovani posebej za karte velikosti TCG 63,5 × 88 mm. Ti zaščitni ovitki naredijo vaše karte trajne in odporne, ohranjajo jih sveže in svetle za številne igre. Vsebuje 100 ovitkov debeline 40 mikronov.

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Partner: Pravi Junak
Pokémon Pokemon TCG: Oct Ultra Premium Collection - Charizard Pravi Junak Make Them Last Ovitki za karte TCG 63,5x88 mm, 100 ovitkov Soft
Pokémon Pokemon TCG: Oct Ultra Premium Collection - Charizard

Proslavite serijo Sword & Shield in obdobje Pokémon V, Pokémon VMAX in Pokémon VSTAR s hit produktom, ki ve, kako dati vso to moč v uporabo! Pojdite na potovanje skozi Sword & Shield Series s Pokemon TCG: Oct Ultra Premium Collection – Charizard.

na voljo predvidoma: 5.3. - 6.3.

Igre s kartami

Najboljše igre s kartami lahko igrate sami, vendar je v družbi vedno bolj zabavno. Priljubljene so strateške igre, pri katerih morate vedno načrtovati naslednjo potezo in hkrati predvidevati potezo nasprotnika, pa tudi igre v parih ali kviz igre, v katerih preverjate svoje znanje. Igre s kartami so odlične za na pot, saj jih brez težav spakirate v kovček in tako poskrbite za zabavo za vso družino.

Dobble

 • Na vsaki karti so različni simboli, vaša naloga je čim hitreje poiskati karto z enakim simbolom. Dobble je na voljo v številnih izvedbah in razširitvah. Igra ima več težavnostnih stopenj in jo lahko kupite tudi v različici za otroke od 4 let.

Poker

 • Igra za močne živce in ledeno hladen obraz. V pokru morate zbrati čim višjo vrednost kart. Če vam ne uspe, morate vsaj prepričati nasprotnika, da ste najvišjo vrednost uspeli zbrati. Poker lahko igrajo tudi starejši otroci. Poker kompleti vsebujejo tudi žetone, katere lahko stavite.

BANG!

 • Igra s skrito identiteto, ki nas popelje na divji zahod. Vsak igralec predstavlja določen lik s posebnim ciljem in nalogo. V igri sodelujejo banditi in šerif. Na voljo je tudi več razširitev – kogar v osnovni igri ustrelijo, se vrača v mesto duhov BANG! kot duh.

UNO

 • V igri UNO je pomembno zlasti zaznavanje in hitrost. Karte lahko odložite glede na barve in številke, v igri se pojavljajo tudi akcijske karte. Zmagovalec je tisti igralec, ki se prvi uspe znebiti vseh kart.

Canasta

 • Igra za dva ali za pare. Karte imajo točkovno vrednost in cilj je zbrati najvišje število točk. Cilj je sestaviti canasto, zbrati 7 enakih kart ali vsaj 4 karte in 3 jokerje. Največ točk dobi tisti, ki mu uspe zbrati divjo Canasto (Canasto iz jokerjev).

Jokerji

 • Jokerje igrata dva igralca ali para. Sestavljati je treba lestvice iz kart ali karte iste vrednosti z različnimi simboli. Cilj je znebiti se kart in zbrati čim več točk.

Igra s kartami Avtobus

 • Avtobus je igra s kartami za dva ali več igralcev. V igri je paket kart, iz katerega se karte postopoma vlečejo. Ostale karte so v rokah igralcev, ki morajo sestavljati lestvice. Cilj je čim hitreje se znebiti vseh kart.

Morda vas bo zanimalo tudi

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih glede na ceno, najdete v kategoriji ugodne igre s kartami.
Ponudbo naših znižanih izdelkov boste našli v kategoriji odprodaja iger s kartami.
Izdelke v akciji boste našli v kategoriji igre s kartami – odlična cena.