LG OLED55CX3LA televizor

LG OLED55CX3LA televizor

Številka: 2502448
Odlična cena
OLED TV z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160), diagonala 139 cm (55"), sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC)/S2/C , HDR z Dolby Vision. Perfect Color, zatemnitev, inteligentni procesor α9 Gen3, HbbTV, internetni brskalnik, Bluetooth, LAN, Wi-Fi, DLNA, glasovni nadzor, Miracast, snemanje z USB, Timeshift, Skylink Fastscan, Skylink Live TV, Dolby Atmos. Povezljivost: 4× HDMI 2.1 (eARC), 3× USB, optični zvočni izhod, izhod za slušalke. Celoten opis
1.659 €
Vključno z DDV
1.099 €
-33%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2502448

Mnenja (0)

Hasan S.
8.10.
Potrjen nakup
Super akcija in zares super tv. En izmed najboljših če ne najboljši tv v svoji kategoriji za leto 2020. Slika, ostrina, zvok, barve vse super, velik ekran. Pri transportu in inštalaciji je zaradi tankosti ekrana treba biti izredno pazljiv in natančen.Mogoče bi bilo bolje, če bi namesto aparata za kokice dobil zraven res dober HDMI 2.1 kabel ali dober stenski nosilec. Ker mi je aparat zaplenila hči in bi mi kabel prišel bolj prav.😁 Še več takih akcij npr. Soundbar 5.1 z glavno enoto in nizkotoncem.😁 Pa še kak kanal dekorativni (npr. Alunovo) za tv kable da zgleda namestitev na steni res čisto in lepo. Mimovrste pohvale za hitro dostavo in res super tv. Priporičam.
image.idimage.idimage.idimage.idimage.id
Miha K.
3.6.
Potrjen nakup
Supr
Radovan L.
3.2.
Potrjen nakup
Top
Avtor je želel ostati anonimen
15.12.
Potrjen nakup
Brez pripomb, TV je špica
Marija D.
23.11.
Potrjen nakup
Čudovite barve ,zelo zadovoljni. Majda
Dani K.
18.11.
Potrjen nakup
Slika televizorja je čudovita, dober je tudi zvok - že obstoječi zvočniki dajo občutek kot da si v kinu. Tudi WEB OS je odziven, osebno uporabljam aplikacijo T-2 TV, ki deluje na tem televizorju čudovito. Po mojem za to ceno in velikost ni boljšega TV. Priporočam nakup.
dobra slika, dober zvok, WEB OS deluje čudovito
garancija le 2 leti, kljub črnemu Petku je cena TV-ja žal še vedno visoka
sašo b.
14.9.
Potrjen nakup
Super zvok in kvalitetna slika. Lep design. Priporočam.
Damjan M.
14.9.
Potrjen nakup
Glede na ceno in vse, pa še sem kar presenečen da nima chromecasta in DTS audio podpore. Ostale stvari pa kar štimajo, sploh OLED ko prideš z nekega cheat sheet philips kitajca. 4k120hz pa zakon, rtx 3080 kar lepo poganja razne CODe in bf igre.
TINO B.
10.9.
Potrjen nakup
Super TV ima vse kar rabiš.
FRANC G.
26.8.
Potrjen nakup
Super slika
Stane T.
26.8.
Potrjen nakup
Zelo smo zadovoljni. Samo škoda, da se nisem prej odločil za nov TV, ker mi je serviser predolgo popravljal 7 let staro 55" Ambilight Philipsovo. Upam, da ta nov LG zdrži dalj časa, kot so včasih katodne Sony ter podobne...
Aleš Z.
23.11.
Potrjen nakup
Zelo dobro za ta denar, edino zdi se da je rahel problem pri prikazu hitrega gibanja, kljub vsem mogočim nastavitvam ne dela 100%. Tu samsung ali pa sony zmagata.