Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

HEKO Zimski zaslon za Fiat 125P 1967-1991

HEKO Zimski zaslon za Fiat 125P 1967-1991

Številka: 10585000
Partnerska prodaja
Zimné clony sú veľmi praktickým doplnkom automobilu. Ich hlavnou funkciou je zabrániť prúdeniu studeného vzduchu do chladiča, tým prispievajú ku skráteniu doby na zohriatie motora… Celoten opis
25,29 €

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja J&J AUTOMOTIVE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10585000

Predstavitev


TEAM HEKO® zimski ščitnik

Zimski ščitniki so zelo praktičen dodatek za avtomobil, ki ga bodo vozniki pozimi še posebej cenili. Njegova glavna funkcija je preprečiti dotok hladnega zraka v radiator, s čimer pripomore k skrajšanju časa ogrevanja motorja v hladnem zimskem vremenu, zaradi česar je ogrevanje v avtomobilu veliko hitrejše.

Služi tudi za zaščito radiatorja pred uničenjem zaradi kamnov ali umazanije. Zahvaljujoč tem funkcijam ima vaš avto manjšo porabo goriva in hkrati varčuje motor.


Zasnovan za določen tip avtomobila

Opozorilo! To niso univerzalni zimski vizirji. Naše zimski ščitniki so izdelane točno za dani tip avtomobila, da zagotovimo najboljšo možno izolacijo. Izberite natančno glede na znamko in specifičen model vašega vozila.

Kvalitetni materiali in enostavna montaža

Zimski ščitniki so izdelane iz prvovrstnega PMMA pleksi stekla debeline 3 mm, visoke kakovosti in vzdržljivosti v črni barvi. Vsak zimski vizir ima priložena 2 plastični držali, ki se uporabljata za pritrditev na sprednjo masko vozila.


Enostavna namestitev

Paket vsebuje zimski vizir, nosilce in navodila za montažo. Montaža ne zahteva nobenega vrtanja. Zahvaljujoč enostavni montaži lahko montažo zimskega zaslona opravi vsak in ne zahteva nobenega vrtanja.


 title=

Podrobne informacije:

Zimski ščitniki HEKO dobavljamo v škatlah po meri, da se med transportom ne poškodujejo, skupaj z navodili za montažo in montažnim priborom. Te izdelke izberite natančno glede na znamko in model avtomobila. Primerno tudi za visokotlačno čiščenje vozil.

  • Preprečuje vstop hladnega zraka v radiator
  • Pomagajo skrajšati čas ogrevanja motorja
  • Zaščitite radiator pred uničenjem zaradi kamnov ali umazanije
  • Enostavna namestitev
  • Material PMMA pleksi steklo debeline 3 mm