Barkan Univerzalni stenski nosilec 31H CB

Barkan Univerzalni stenski nosilec 31H CB

Številka: 591128
Odlična cena
Barkan 31H CB je idealen skorajda za vse majhne-srednje velike TV sprejemnike. Izjemno prilagodljiv, kakovostno izdelan in enostaven za montažo. Možnost prilagodljivega nagiba vse do 15 stopinj. Primerno za TV sprejemnike do 142,2cm (56"). Celoten opis
34,99 €
29,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 591128

Predstavitev

Barkan je uveljavljena znamka, ki je na tržišču prisotna že več kot 20 let. V tujini so nosilci Barkan znani predvsem po izjemno kakovostni izdelavi, enostavni montaži in nadvse všečnim izgledom. Njihova linija proizvodov se ponaša tudi z vsemi varnostnimi standardi.

Univerzalni stenski nosilec Barkan 31H CB bo navdušil vse lastnike LCD TV sprejemnikov do velikosti 142,2cm (56"), zaradi izjemne prilagodljivosti pa bo nosilec primeren tudi za sprejemnike manjših dimenzij. Nosilec z izjemno prilagodljivo zasnovo odgovarja številnim VESA standardom. Enostavna montaža in možnost prilagodljivega nagiba do 15 stopinj, ki ga je mogoče regulirati brez uporabe orodja!

Nosilec ima vgrajeno vodno tehtnico, ki pride še kako prav pri montiranju samega nosilca. Splošna montaža je preprosta in brez kompliciranih postopkov. Nosilec ima vgrajen varovalni sistem proti padcu in proti kraji televizorja. Nekateri stenski nosilci so zelo neprilagojeni in je težko priklopit ali izklopit kak kabel, vendar vrhunska Barkan izdelava poskrbi za maksimalno udobnost in komoditeto pri tem.

Drugo: nosilnost do 50 kg, VESA 75 × 75 – 400 × 400 mm, razdalja od stene: 7,5 cm.

Tehnične podrobnosti:

  • največja velikost zaslona: 142,2cm (56")
  • ključne značilnosti: preprosta montaža, VESA 400×400 mm
  • največja oddaljenost od stene: 7,5 cm
  • največja teža naprave: 50 kg
  • barva: črna
  • kompatibilnost: TV s ploskim ekranom (LCD, LED, Plasma,..)

Garancija: 1 leto