Nakupovalni nasveti - Mali gospodinjski aparati

Pravilna izbira kuhinjskega robota

Zdrobi led, nariba krompir za polpete ali gnete testo. Pravilno izbran kuhinjski robot postane v kuhinji vaša desna roka. Pri slabi izbiri pa pridobite le aparat, ki bo povsod v napoto in, ki ga ne boste vzeli iz omare pogosteje kot enkrat na leto. Pomagali vam bomo izbrati pravega, ki ga boste z veseljem uporabljali.


Kako izbrati sesalnik

V današnjem času izbira sesalnika ni enostavna naloga. Ponudba na trgu je ogromna. Vam je bolj všeč klasični talni sesalnik ali pokončni? Z vrečko ali brez vrečke? Ali boste izkoristili funkcijo mokrega sesanja? Ali imate doma kosmatega ljubljenčka? Ali ne bi kupili kar robotskega sesalnika?


Kako izbrati likalnik?

Izbira novega likalnika ni nobena velika znanost - tudi če takoj ne veste, kateri je najboljši za vas. Razmislite o tem, koliko perila likate, kako pogosto likate in ali potrebujete likalnik za kup otroških oblačil ali pa bolj za srajce in fine svilene bluze.


Kako izbrati čistilnik zraka in vlažilnik ali razvlažilnik zraka?

Čistilniki zraka iz zraka odstranjujejo nečistoče zaradi prometa ali alergene, vlažilniki ali razvlažilniki pa zagotavljajo, da je v zraku, ki ga dihamo, optimalna vlaga. Kako izbrati ustrezno napravo?


Kako izbrati sokovnik?

Vsak požirek svežega sadnega soka vas bo zjutraj napolnil z novo energijo, dvignil vaše razpoloženje in počutili se boste odlično. To je zanesljiv recept za začetek dneva. Sveži sadni in zelenjavni sokovi so za zdrav življenjski slog nepogrešljivi. Kako zagotoviti, da boste izbrali pravi sokovnik zase?


Kako izbrati ventilator?

V vročih dneh je dober ventilator za naše udobje neprecenljiv. Še posebej, če živimo v mestu. Ventilator prinaša osvežujočo sapico prijetno hladnega zraka. Kako izbrati ventilator, ki bo resnično izpolnil naše zahteve?


Kako izbrati kavni aparat?

Kava nam že več kot 500 let pomaga vstajati in ostajati budni ter razvaja naše brbončice. Nikoli v zgodovini še ni obstajalo toliko vrst in načinov priprave tega napitka, kot danes. Nekateri obožujejo odličen kapučino iz avtomata, drugi prisegajo na odlično prefiltrirano arabico iz aparata french press. Izberite si kavni aparat in si skuhajte svojo najljubšo kavo.