Gillette Skinguard 4 nadomestne glave
20,34 € 14,90 €

Nadomestne glave za britje Gillette SkinGuard so izdelana posebej za moške z občutljivo kožo. Zaščita SkinGuard je nameščena med rezili, tako da boste brado učinkovito obrili, ne da bi pri tem dražili kožo. S tem se brada obrije neposredno na koži, kar preprečuje vraščanje dlak in draženje kože.

Gillette Venus Smooth Sensitive nadomestna glava, 4 kosi
13,66 € 9,80 €

Nadomestne glave, za britvico Gillette Venus Sensitive Smooth, s tremi rezili, ki so zasnovani za gladko britje. Vrtljiva glava ima vlažilni trak SkinElixir, kateri zagotavlja gladko drsenje na koži. Robovi sledijo krivuljam telesa in zagotavljajo gladko britje.

Gillette Venus britvica + nadomestna glava, 2 kosa
8,98 € 6,50 €

Zadnji kos!

Britvica Gillette Venus Sensitive Smooth s tremi rezili je namenjena ženskam z občutljivo kožo. Vrtljiva glava ima vlažilni trak SkinElixir, kateri zagotavlja gladko drsenje na koži. Robovi sledijo krivuljam telesa in zagotavljajo gladko britje.

Gillette Mach3 nadomestna rezila 8 kosov
32,90 € 16,80 €

Mach3 nadomestna rezila omogočajo boljše, bolj temeljito in udobno britje kod kdajkoli prej. Revolucionarna tehnologija DLC zagotavlja britje tudi v nasprotni smeri rasti dlak, ne da bi bilo to neprijetno. Gillette Mach3 rezila so primerna za vse britvice serije Gillette Mach3.

Gillette Fusion nadomestna rezila, 12 kosov
54,24 € 36,20 €

Fusion nadomestna rezila so najbolj napredna rezila, saj imajo premaz za boljše drsenje britvice, tako pa povečajo udobje. Primerna so za vse britvice Gillette Fusion.

Gillette Venus Sensitive nadomestna glava, 4 kosi
13,66 € 9,80 €

Nadomestne glave, za britvico Gillette Venus Sensitive, s tremi rezili, ki so zasnovani za gladko britje. Glava ima udobno površino in intenzivne vlažilne trakove impregnirana z rastlinskimi olji, ki zagotavljajo gladko drsenje na koži.

Gillette nadomestna rezila Venus Breeze, 4 kosi
17,61 € 10,90 €

Gillette Venus Breeze nadomestna rezila omogočajo britje brez gela za britje ali mila – le navlažite brivnik in začnite z britjem. V pakiranju so 4 kosi nadomestnih rezil.

Gillette Fusion nadomestne glave, 8 kos
38,70 € 26,60 €

Najpopolnejše brivske glave Gillette z patentirano prevleko zagotavljajo še lepše drsenje rezil. Glave Gillette Fusion imajo 5 rezil. Rezila se nahajajo bližje skupaj, s čimer se zmanjša pritisk, s tem pa tudi razdraženost, poveča pa se udobje.

Gillette nadomestna rezila Fusion Proglide, 8 kosov
47,30 € 29,60 €

Gillette Fusion Proglide nadomestne glave vsebujejo vlažilni trak, ki vsebuje vlažilne učinkovine in mineralna olja, kar neguje kožo in omogoča popolnoma gladko britje. V kompletu je 8 nadomestnih rezil.

Gillette brivna glava Sensor Excel, 5 kosov
11,59 € 7,20 €

Gillette pakiranje rezervnih brivnih glav, primernih za uporabo z moško britvico Sensor Excel. Zagotavljajo mehko in gladko britje z majhno silo.

Gillette Mach 3 nadomestna rezila, 12 kosov
39,50 € 22,90 €

Mach3 nadomestna rezila omogočajo boljše, bolj temeljito in udobno britje kod kdajkoli prej. Revolucionarna tehnologija DLC zagotavlja britje tudi v nasprotni smeri rasti dlak, ne da bi bilo to neprijetno. Gillette Mach3 rezila so primerna za vse britvice serije Gillette Mach3.

Gillette Venus nadomestna rezila, 4 kosi
14,69 € 8,80 €

Ženska Venus nadomestna rezila zagotavljajo popolno britje in svilnato gladko kožo. Rezila so obdana z mehkimi zaščitnimi blazinicami, ki nežno zgladijo vašo kožo.

Gillette Fusion Power nadomestna rezila, 8 kosov
41,65 € 29,30 €

Fusion Power nadomestna rezila so najbolj napredna rezila, saj imajo premaz za boljše drsenje britvice, tako pa povečajo udobje. Glavno rezilo je sestavljeno iz 5 majhnih rezil. Vsako rezilo ima posebno poravnavo robov, kar omogoča enostavno britje zalizcev, britje pod nosom in oblikovanje obraznih dlak.

Gillette Fusion Proglide nadomestna rezila Manual 4
27,90 € 16,40 €

Fusion Proglide nadomestna rezila Manual 4 so tanjša in drobnejša rezila, ki omogočajo enostavno in udobno britje. Imajo premaz za boljše drsenje britvice, tako pa povečajo udobje.

Gillette nadomestna rezila Fusion Power, 4 kosi
23,30 € 16,40 €

Gillette Fusion Power s patentiranim premazom rezil omogočajo boljše drsenje britvic, s čimer je zagotovljeno izjemno udobje med britjem. Glave vključujejo 5 rezil, ki so postavljena do 30% bližje skupaj, kar izboljšuje rezultate britja.

Gillette nadomestne glave Blue3, 6 kosov 
7,40 €

Zadnji kos!

Set vsebuje 6 rezervnih glav za britvico Blue 3. Glave imajo 3 samodejno nastavljiva rezila. Inovativni vlažilni trak ponuja 3× večje vlaženje.

Gillette nadomestna rezila Fusion ProGlide Power, 4 kosi
27,90 € 18,20 €

Gillette Fusion Proglide Power nadomestne glave se ponašajo z drobnejšimi in tanjšimi rezili, ki zlahka drsijo po koži, ne da bi pri tem vlekli ter dražili kožo. Na rezilni glavi se nahaja vlažilni trak z več vlažilnimi vsebinami in mineralnimi olji.

Gillette brivne glave za britvico Mach3 Sensitive, 8 kosov
19,80 €

Nadomestna glava Gillette Mach 3 Sensitive za popolno britje z minimalnim draženjem kože. Brado lahko brijete v nasprotni smeri rasti. Brivni sistem je zasnovan tako, da se, v primeru, če imate občutljivo kožo, počutite manj razdraženi. Zagotavlja gladko drsenje po obrazu!

Gillette nadomestne glave Venus Swirl, 4 kosi
19,92 € 15 €

Rezila Gillete Venus Swirl so 6× bolj prilagodljiva za razliko od prvotne britvice Venus. Najbolje so združljivi z britvico Venus Swirl s tehnologijo FlexiBall. Nadomestne glave je enostavno zamenjati.

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care rezervne glave, 3 kosi
8,50 €

Rezervne glave Wilkinson Intuition Sensitive Care so idealna izbira za prihranek časa in denarja. Z lastno vsebnostjo gela za britje se rezervna glava peni, učinkovito brije in vlaži v enem koraku, kar je idealno za suho kožo. – Paket vključuje 3 kose.

Gillette Fusion rezervna glava, 5 kosov
23,53 € 16,50 €

Rezervna glava za britvico ima na zadnji strani nastavljiv rob, kateri pomaga pri britju zalizcev ali brade pod nosom. Ena glava vsebuje 5 ostrih robov in zdržijo približno mesec dni. Gillette Fusion rezervna glava je koristna pomoč pri ravnanju z bradami.

Gillette brivne glave za moške Fusion5 ProGlide, 12 kosov
66,39 € 41,90 €

Zadnji kos!

Tanka in fina rezila bodo preprosto drsela po koži, brez da bi jo agresivno načenjala in vam pulila dlake. Brivna glava vključuje tudi modificiran vlažilnik pašček – z več vlažilci in vsebnostjo mineralnih olj. Zasnova držala – pripomore k primernemu drsenju čez kožo in postavlja brado v primeren položaj. Glava ima 5 rezil + 1 poravnavo roba.

Gillette Glave za brivnik Venus, 8 kosov
15,10 €

Komplet 8 rezervnih glav za brivnik Venus, ki zagotavljajo popolno britje in svilnato gladko kožo že z enim potegom. Troje rezil so obdana z mehkimi zaščitnimi blazinicami. Blazinice nežno gladijo vašo kožo – za popolnoma gladko britje.

Gillette Venus ComfortGlide Breeze britvica, 8 kosov - Odprta embalaža-38%
30,05 € 18,34 €

Odprta embalaža

Britvica Gillette Venus ComfortGlide Breeze pri uporabi zagotavlja enako izkušnjo, kot bi jo doživeli v salonu. Zahvaljujoč 3 rezilom, kateri kopirajo obliko telesa, boste imeli zagotovljeno popolno britje. V glavi britvice je trak z gelom za britje, ki sproža sveže olje za telo, ta pa zagotavlja popolno britje. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Gillette Skinguard 8 nadomestnih glav
36,45 € 26,90 €

Nadomestne glave za britje Gillette SkinGuard so izdelana posebej za moške z občutljivo kožo. Zaščita SkinGuard je nameščena med rezili, tako da boste brado učinkovito obrili, ne da bi pri tem dražili kožo. S tem se brada obrije neposredno na koži, kar preprečuje vraščanje dlak in draženje kože.

Gillette Venus ComfortGlide Breeze britvica, 8 kosov
30,05 € 17,60 €

Britvica Gillette Venus ComfortGlide Breeze pri uporabi zagotavlja enako izkušnjo, kot bi jo doživeli v salonu. Zahvaljujoč 3 rezilom, kateri kopirajo obliko telesa, boste imeli zagotovljeno popolno britje. V glavi britvice je trak z gelom za britje, ki sproža sveže olje za telo, ta pa zagotavlja popolno britje.

Gillette Mach3 nadomestna rezila, 4 kosi
15,50 € 9,60 €

Mach3 nadomestna rezila omogočajo boljše, bolj temeljito in udobno britje kod kdajkoli prej. Revolucionarna tehnologija DLC zagotavlja britje tudi v nasprotni smeri rasti dlak, ne da bi bilo to neprijetno. Gillette Mach3 rezila so primerna za vse britvice serije Gillette Mach3.

Gillette brivne glave za britvico Mach3 Turbo, 12 kosov
27,90 €

Izboljšana generacija brivnih sistemov s tremi rezili za ostrejše britje z minimalnim draženjem kože, tudi če se brijete proti smeri brade – to so Gillette Mach3 Turbo britvice. Paket vsebuje 12 kosov rezervnih glav.

Gillette britvice za ženske Simply Venus 3, 8 kosov
4,40 €

Britvice za ženske Gillette Simply Venus 3 imajo tri rezila, zato je britje lažje in manj pogosto prihaja do poškodb (v primerjavi z britvico Simply Venus 2). Imajo tudi vlažilni trak, ki omogoča lažje drsenje po koži.

Gillette Rezervne glave za britje Venus ComfortGlide, 4 kosi
11 €

Privoščite svoji koži nego z udobnimi nadomestnimi glavami za britje ComfortGlide Spa Breeze z vonjem belega čaja. Tri rezila zagotavljajo gladko britje in naredijo kožo čudovito mehko. Paket vključuje 4 nadomestne glave.

Razorpit ostrilec britvic
18,60 €

Razorpit ostrilec britvic omogoča do 150 britij z eno samo britvico. 90% prihranek pri nakupovanju britvic.

Veet električni prirezovalnik dlak Sensitive Precision in depilacijska krema za občutljivo kožo, 400 ml
20,91 €

Komplet Veet Beauty ponuja električni prirezovalnik dlak in depilacijsko kremo za občutljivo kožo s prostornino 400 ml. S tem prirezovalnikom lahko dosežete želen videz hitro in brez bolečin. Zaradi bogatih dodatkov lahko zmanjšate dlake na občutljivih mestih. Depilacijska krema zagotavlja, da bo vaša koža gladka, brez dlak in brez bolečin.