Lanaform Breezy Cube prenosni ohlajevalnik zraka-15%
59 € 49,90 €

Odlična cena

Lanaform Breezy Cube je priročen ohlajevalnik zraka z dometom 2 metrov. Hkrati vam lahko služi tudi kot nočna LED lučka. Deluje na osnovi naravnega izhlapevanja. Indikator vas opozori, kdaj je potrebno polnjenje ali zamenjava filtra. Ima tudi funkcijo časovnika.

Lanaform masažna blazina New Back Massager-25%
53,90 € 39,90 €

Odlična cena

Lanaform New Back Massage masažna blazina ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Idealna je za uporabo na kavču, v postelji ali v avtomobilu. Na voljo so 3 hitrosti ter 3 stopnje intenzivnosti masaže.

Lanaform masažna blazina Massage Mattress-35%
87,90 € 56,90 €

Odlična cena

Električna masažna blazina z 10 masažnimi glavami ponuja 4 območja masiranja in 2 območji ogrevanja. Na voljo je 5 programov delovanja.

Lanaform digitalni termometer DT-100-27%
6,44 € 4,69 €

Odlična cena

Digitalni termometer DT-100 je natančen in priročen termometer, s katerim lahko izmerite temperaturo v ušesih, pod pazduho in v ustih vašega otroka.

Lanaform Masažna blazina Home Mass-33%
238,90 € 159,90 €

Odlična cena

Že samo ime produkta pove, da gre za izjemen produkt, ki ponuja prijetno doživetje učinkovite masaže, ki vas bo sprostila, navdala z energijo in izboljšala vaše razpoloženje.

Lanaform Heat & Fold Spa masažna kad za stopala
70 € 54,90 €

Ogrevana masažna kad za stopala Heat & Fold Spa s snemljivimi dodatki v eni napravi združuje masažo in lepotno nego. Omogoča segrevanje vode do 41 °C. Je zložljiva in pri shranjevanju zavzame zelo malo prostora.

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Aroma Bali
39,90 € 29,87 €

Zadnji kos!

Razpršilnik oddaja prijetno odišavljeno meglico in prelivajočo se barvno svetlobo. Odlikuje ga samodejni izklop. Meglico razpršuje do 7 ur.

Lanaform Masažna blazina Relax Mass-30%
124,90 € 87,30 €

Odlična cena

Kakovostna masažna blazina, priznanega proizvajalca Lanaform, ki običajen stol prelevi v pravega osebnega maserja. Zmanjšuje napetost, bolečine v mišicah ter utrujenost. Vgrajen ima tudi daljinski upravljalnik in še več.

Lanaform Evolutive Scale 2v1 digitalna tehtnica (LA090326)
50 € 47,60 €

Zadnji kos!

Digitalna tehtnica Evolutive Scale 2v1 je natančna tehtnica, primerna za tehtanje dojenčkov, otrok in odraslih. Tehta do 150 kg z natančnostjo ±0,005 kg (0,05 kg–20 kg) | ±0,05 kg (20 kg–150 kg). Ima LCD prikazovalnik ter funkcije TARE, HOLD in D-value.

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala
54,90 € 47,10 €

Lanaform Circulation Mat je elektro-stimulacijska blazina za stopala, ki nudi dva programa masaže s 15 stopnjami intenzivnosti. Posamezen program traja 25 minut. Blazina je izjemno tanka, priloženo pa ima tudi torbico za shranjevanje.

Lanaform električni grelnik za stopala Foot Warmer
54,90 € 44,07 €

Zadnji kos!

Električni grelnik za stopala Foot Warmer nudi prijeten občutek toplote in udobja zaradi zelo učinkovitega sistema gretja. Omogoča postopni nadzor temperature, tako da se lahko z njim grejete tudi v deževnih ali vlažnih dneh.

Lanaform vlažilnik zraka Charly
88,90 € 70,03 €

Lanaform vlažilnik zraka Charly s simpatičnim motivom medvedka v belo-modri kombinaciji je kakovosten, učinkovit in priročen vlažilnik, zasnovan posebej za dojenčke in otroke.

Lanaform elektrostimulator Stim Mass
43,90 € 34,60 €

Elektrostimulator Stim Mass je popoln partner za optimiziranje koristi telesne aktivnosti in dobrega počutja.

Lanaform razpršilnik eteričnih olj AROMA NOUMEA, bel-40%
66,90 € 39,90 €

Odlična cena

Aroma Noumea je simpatičen razpršilnik eteričnih olj, ki z oddajanjem nežne meglice vaš dom napolni s prijetnimi dišavami. Zaradi svoje oblike in barve pa je tudi zelo lep okras.

Lanaform vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Pure
75,90 € 57,90 €

Zadnji kos!

Vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Lanaform Pure je naprava, ki združuje vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj. Obenem odpravlja neprijetne vonjave ter suh zrak s pomočjo aromaterapije.

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Moa-24%
65,90 € 49,90 €

Odlična cena

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Moa je izredno kakovosten. Je enostaven za uporabo in nudi do 6 ur neprekinjenega razprševanja.

Lanaform Visage+ naprava za nego obraza
39,53 € 30,80 €

Zadnji kos!

Lanaform Visage+ je odličen pripomoček, s pomočjo katerega bo vaš obraz postal bolj vitalen in mladosten. Aparat izvaja vakumsko masažo in tako pospeši prekrvavitev, sprosti obrazne mišice, vidno zmanjša videz mimičnih obraznih linij in globino gub ter prepreči nastanek novih.

Lanaform Beauty Aspect aparat za odpravo celulita
361,01 € 283,29 €

Zadnji kos!

Lanaform komplet Beauty Aspect je zasnovan za odpravljanje celulita. V pomoč je pri pomlajevanju, obnavljanju, oživljanju in harmonizaciji tkiv na telesu in obrazu.

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Mili-24%
65,90 € 49,90 €

Odlična cena

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Mili je izredno kakovosten. Je enostaven za uporabo in nudi do 11 ur neprekinjenega razprševanja.

Lanaform ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka New Vapo Lux - Odprta embalaža-37%
131,90 € 82,79 €

Odprta embalaža

Vlažilnik zraka vzpostavlja primerno stopnjo vlažnosti s pomočjo hladne pare. Ponuja možnost nastavitve stopnje vlage in deluje s pomočjo daljinskega upravljalnika. Primeren je za površino do 50 m2 ter omogoča neprekinjeno delovanje do 11 ur. Artikel ima odprto embalažo in je bil uporabljen, vendar deluje brezhibno. Cena je dodatno znižana.

Lanaform prenosni aparat za pedikuro Satin-30%
25,90 € 17,90 €

Odlična cena

Aparat za pedikuro je idealen za odstranjevanje otiščancev in žuljev, z intenzivnim pilingom učinkovito odstranjuje suho ter hrapavo kožo in zagotavlja žametno mehkobo stopal.

Lanaform razpršilnik eteričnih olj Aroma Samoa-36%
67,90 € 42,90 €

Odlična cena

Razpršilnik eteričnih olj z dvema ločenima zbiralnikoma za vodo v zrak razpršuje odišavljeno hladno paro. Omogoča 2-krat po 5 ur razprševanja. Prostornina posameznega zbiralnika za vodo znaša 100 ml.

Mednarodno priznan in spoštovan belgijski proizvajalec Lanaform se osredotoča na svoje znanje o zdravju, lepoti in sprostitvi. S široko izbiro izdelkov izpolnjuje želje in potrebe vsakega posameznika. Podjetje Lanaform je bilo ustanovljeno pred 35 leti. Lanaform je eden od vodilnih proizvajalcev naprav za lepoto in zdravje na svetovnem trgu. Njihovi izdelki so kakovostni, podjetje pa se želi osredotočiti na potrebe kupcev.

Mednarodno priznan in spoštovan belgijski proizvajalec Lanaform se osredotoča na svoje znanje o zdravju, lepoti in sprostitvi. S široko izbiro izdelkov izpolnjuje želje in potrebe vsakega posameznika. Podjetje Lanaform je bilo ustanovljeno pred 35 leti. Lanaform je eden od vodilnih proizvajalcev naprav za lepoto in zdravje na svetovnem trgu. Njihovi izdelki so kakovostni, podjetje pa se želi osredotočiti na potrebe kupcev.