Lanaform Biserna kopel Aqua Relax
127,90 €

107,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Biserna kopel za vodno masažo. Uporablja se kot terapevtski pripomoček ali zgolj za sprostitev in izboljšanje počutja. Številni zračni mehurčki in različni načini masaže vam omogočajo sproščujočo in pomirjajočo masažo.


Sport-Elec elektrostimulator MultiSportPro
239,90 €

170,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sport-Elec MultiSportPro oz. programi, ki jih ponuja elektrostimulator pokriva vsa 4 področja uporabe elektrostimulacije: Šport, rehabilitacija, oblikovanje telesa in wellness.


Saneo Protibolečinski Tens stimulator PRO
109,90 €

92,90 €

Zadnji kos!

Terapevtska naprava za lajšanje bolečin. Učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Tens SaneoPRO je 2-kanalna, digitalna terapevtska naprava, ki se z vašimi bolečinami spopade brez zdravil in brez stranskih učinkov. Nemška kakovost in izdelava ter moderen dizajn.


Sanitas Elektrostimulator Sanitas SEM43 TENS
61,74 €

50,80 €

Zadnji kos!

Elektrostimulator Sanitas SEM43 vsebuje tri osnovne funkcije. Omogoča električno stimulacijo živčnih poti (TENS) , električno stimulacijo mišičnih tkiv (EMS) in masažni učinek, ki ga povzročijo električni signali.


Lanaform masažna blazina Massage Mattress
87,90 €

73,60 €

Zadnji kos!

Električna masažna blazina z 10 masažnimi glavami ponuja 4 območja masiranja in 2 območji ogrevanja. Na voljo je 5 programov delovanja.


Lanaform masažna blazina New Back Massager
53,90 €

45,50 €

Zadnji kos!

Lanaform New Back Massage masažna blazina ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Idealna je za uporabo na kavču, v postelji ali v avtomobilu. Na voljo so 3 hitrosti ter 3 stopnje intenzivnosti masaže.


Lanaform Vibracijska plošča Luxury Up and Down
306,90 €

258,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostni trening delujoč na principu nihajoče simulacije. Omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do lepe postave, brez maščobnih oblog in celulita.


Sanitas elektrode 45X45
20,20 €

17,20 €

Zadnji kos!

SANITAS elektrode 45X45 mm so primerne za elektro stimulatorje Sanitas TENS.


Cefaly Elektrode za Cefaly, 3 kosi
23,54 €

18,70 €

Zadnji kos!

Nadomestne elektrode za uporabo z napravo za lajšanje glavobolov in migrene Cefaly. V paketu so tri nadomestne elektrode. Cefaly je medicinska naprava za kranialno analgetično elektroterapijo.


Lanaform telovadna naprava Club Up and Down, poškodovano - Odprta embalaža-35%
396,18 €

256,35 €

Odprta embalaža

Kakovostni trening delujoč na principu nihajoče simulacije. Omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do lepe postave, brez maščobnih oblog in celulita. Naprava ima manjše vdrtine na ročki, vendar vse deluje brezhibno. Priznan je dodaten popust in velja naveden garancijski rok.


Sencor masažna kad SFM 3720GR, zelena
29,99 €

Odlična cena

Masažna kad Sencor SFM 3720GR je idealna za sprostitev vaših utrujenih nog, pa naj bo to doma ali pa v vaši pisarni. Kopel za noge je priporočljiva pri lajšanju bolečin in utrujenosti, prijetna masaža pa bo spodbudila krvni obtok in posledično poskrbela za boljše počutje in lahkost nog.


Beurer masažna kad FB 12
42,90 €

33 €

Beurer masažna kad FB 12 služi sprostitvi nog ter pospeševanju krvnega obtoka. Ponuja 3 funkcije in je enostavna za uporabo.


Beurer Masažna blazina MG145
66,75 €

56,80 €

Beurer šiatsu masažna blazina MG145 ponuja 4 vrtljive masažne glave, ki zagotavljajo blagodejno in močno masažo, univerzalno obliko, mnogo možnosti uporabe in je idealna za sprostitev.


Lanaform Masažna blazina Home Mass
238,90 €

201,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Že samo ime produkta pove, da gre za izjemen produkt, ki ponuja prijetno doživetje učinkovite masaže, ki vas bo sprostila, navdala z energijo in izboljšala vaše razpoloženje.


Beurer mišični elektrostimulator EM 37
73,47 €

55,80 €

Mišični elektrostimulator sprednjih in stranskih trebušnih mišic. Beurer EM 37 je opremljen z 4 elektrodami in jasnim LCD-prikazovalnikom za enostavno orientacijo. Naprava ponuja 5 programov usposabljanja, katerih intenzivnost lahko nastavite med 0 in 40. Vključene so tudi 3 1,5V AAA baterije.


Lanaform vibracijska plošča PowerFull
201,90 €

169,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

PowerFull je naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave. Pomaga vam do idealne postave v kratkem času.


Lanaform Masažni aparat Skin Mass
58,90 €

49,40 €

Masažni aparat Skin Mass bo postal vaš nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje postave, odpravljanje pomarančaste kože in odvečne maščobe. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža.


Lanaform masažna kad za noge Foot Spa
43,90 €

36,70 €

Masažna kad za noge Fppt Spa nudi uporabniku dobrodejne učinke refleksologije in masažne tehnike, ki se uporabljajo pri talasoterapiji.


Sissel masažni pripomoček Vitalyzor, moder
36,10 €

Masažni pripomoček za poživitev mišic in sprostitev mehkih tkiv je prenosen, učinkovit, prijazen do kože ter higieničen, saj ga zaradi njegove izdelave iz silikonske gume zlahka očistite.


Lanaform Masažna blazina Relax Mass
124,90 €

105,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostna masažna blazina, priznanega proizvajalca Lanaform, ki običajen stol prelevi v pravega osebnega maserja. Zmanjšuje napetost, bolečine v mišicah ter utrujenost. Vgrajen ima tudi daljinski upravljalnik in še več.


Sanitas Masažna blazina SMG 141
49,90 €

47,10 €

Masažna blazina Sanitas SMG 141 je masažna blazina z dvema masažnima glavama za blagodejno in močno šiatsu masažo. Blazino je moč uporabiti za sprostilno masažo različnih delov telesa (vrat, hrbet, noge, stopala).


Compex brezžični elektrostimulator FIT 5.0
641,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžični elektrostimulator mišic Compex FIT 5.0 ponuja programe za oblikovanje in krepitev mišične mase, za regeneracijo mišic ter sprostitev. Idealen je tudi za vse, ki jih mučijo bolečine v mišicah ali sklepih, mišični krči, poškodbe, bolečine v križu itd. Na voljo je kar 30 programov.


Compex brezžični elektrostimulator SP 8.0
1.149 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Brezžični elektrostimulator mišic Compex SP 8.0 je vrhunski mišični stimulator, namenjen tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom. Zasnovan je za preventivno krepitev mišic ali regeneracijo po poškodbah in treningih. Obenem blaži ter odpravlja bolečine v mišicah ter sklepih. Ponuja kar 40 programov skupaj s slikovnim prikazom o postavitvi elektrod.


Compex elektrostimulator SP 2.0
399 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Elektrostimulator mišic Compex SP 2.0 ponuja premišljeno oblikovane programe za stimulacijo mišic, krepitev mišične moči in tonusa ter regeneracijo mišic. Na voljo je kar 20 programov, med katerimi najdete tui posebno prilagojene za določen predel telesa.


Trendy Sport valjček za masažo in sprostitev mišic MAROLA XL
75,30 €

Tog in robusten masažni valj Trendy Sport MAROLA XL je namenjen natančni globoki masaži in sprostitvi mišic. Zahvaljujoč svoji posebni zasnovi, valjček zagotavlja dober pritisk, ki je odvisen od pritiska lastne teže telesa. Dolžina valjčka znaša 60 cm.


Cefaly Pripomoček za preprečevanje migren in glavobolov Cefaly
295 €

290,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Cefaly je medicinska naprava za kranialno analgetično elektroterapijo. Izredno natančni elektronski impulzi delujejo na glavno vejo trigeminalnega (trovejnega) živca, s čimer preprečujejo in zdravijo bolečino na območju glave. Cefaly končno lahko bolnikom, ki trpijo zaradi migrene ali glavobola, ponudi učinkovit elektroterapevtski sistem, in sicer na osnovi ergonomsko oblikovane naprave, uporaba katere je preprosta in razmeroma prijetna za uporabnika.


Compex brezžični elektrostimulator SP 6.0
899 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Brezžični elektrostimulator mišic Compex SP 6.0 je vrhunski mišični stimulator, namenjen tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom. Zagotavlja učinkovito stimulacijo mišic, poleg tega pa je učinkovit tudi pri odpravljanju bolečin v mišicah ter sklepih. Ponuja kar 30 programov s slikovnim prikazom o postavitvi elektrod.


Compex elektrostimulator FIT 1.0
199 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Elektrostimulator Compex FIT 1.0 nudi programe za oblikovanje, masažo in regeneracijo mišic. Programi so prilagojeni za ženske ter moške, na voljo pa sta tudi dva wellness programa. Odlikuje ga natančno nastavljiva jakost.