Najdeno: 78

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Lanaform Masažna blazina Home Mass
215,08 €

184,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Že samo ime produkta pove, da gre za izjemen produkt, ki ponuja prijetno doživetje učinkovite masaže, ki vas bo sprostila, navdala z energijo in izboljšala vaše razpoloženje.


Lanaform Biserna kopel Aqua Relax
116,70 €

83,70 €

Biserna kopel za vodno masažo. Uporablja se kot terapevtski pripomoček ali zgolj za sprostitev in izboljšanje počutja. Številni zračni mehurčki in različni načini masaže vam omogočajo sproščujočo in pomirjajočo masažo.


Cefaly Elektrode za Cefaly, 3 kosi
23,54 €

18,70 €

Zadnji kos!

Nadomestne elektrode za uporabo z napravo za lajšanje glavobolov in migrene Cefaly. V paketu so tri nadomestne elektrode. Cefaly je medicinska naprava za kranialno analgetično elektroterapijo.


Clatronic masažna kad za noge FM 3389
32,99 €

27,50 €

Zadnji kos!

Masažna kad za noge, ki stimulira refleksna območja. Možnost 4 različnih nastavitev.


Lanaform masažna blazina New Back Massager
48,56 €

35,80 €

Lanaform New Back Massage masažna blazina ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Idealna je za uporabo na kavču, v postelji ali v avtomobilu. Na voljo so 3 hitrosti ter 3 stopnje intenzivnosti masaže.


Lanaform masažna blazina Massage Mattress
79,90 €

61 €

Električna masažna blazina z 10 masažnimi glavami ponuja 4 območja masiranja in 2 območji ogrevanja. Na voljo je 5 programov delovanja.


Lanaform Masažni aparat Skin Mass
52,90 €

45,40 €

Zadnji kos!

Masažni aparat Skin Mass bo postal vaš nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje postave, odpravljanje pomarančaste kože in odvečne maščobe. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža.


Lanaform Vibracijska plošča Luxury Up and Down
276,14 €

237 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostni trening delujoč na principu nihajoče simulacije. Omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do lepe postave, brez maščobnih oblog in celulita.


Saneo Protibolečinski Tens stimulator PRO
109,90 €

92,90 €

Zadnji kos!

Terapevtska naprava za lajšanje bolečin. Učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Tens SaneoPRO je 2-kanalna, digitalna terapevtska naprava, ki se z vašimi bolečinami spopade brez zdravil in brez stranskih učinkov. Nemška kakovost in izdelava ter moderen dizajn.


Sanitas elektrode 45X45
20,20 €

17,20 €

Zadnji kos!

SANITAS elektrode 45X45 mm so primerne za elektro stimulatorje Sanitas TENS.


Sanitas Elektrostimulator Sanitas SEM43 TENS
61,74 €

50,80 €

Zadnji kos!

Elektrostimulator Sanitas SEM43 vsebuje tri osnovne funkcije. Omogoča električno stimulacijo živčnih poti (TENS) , električno stimulacijo mišičnih tkiv (EMS) in masažni učinek, ki ga povzročijo električni signali.


Sanitas masažni aparat SMG 16 IR
17,60 €

Zadnji kos!

Masažni aparat z vibracijsko masažo in infrardečo toploto. Priloženi 3 nastavki.


Sencor masažna kad SFM 3720GR, zelena
29,99 €

Zadnji kos!

Masažna kad Sencor SFM 3720GR je idealna za sprostitev vaših utrujenih nog, pa naj bo to doma ali pa v vaši pisarni. Kopel za noge je priporočljiva pri lajšanju bolečin in utrujenosti, prijetna masaža pa bo spodbudila krvni obtok in posledično poskrbela za boljše počutje in lahkost nog.


Sport-Elec elektrostimulator MultiSportPro-29%
239,90 €

169 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Sport-Elec MultiSportPro oz. programi, ki jih ponuja elektrostimulator pokriva vsa 4 področja uporabe elektrostimulacije: Šport, rehabilitacija, oblikovanje telesa in wellness.


Lanaform New Back Massager masažna blazina - Odprta embalaža-25%
48,56 €

36,02 €

Odprta embalaža

Lanaform New Back Massage masažna blazina ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Idealna je za uporabo na kavču, v postelji ali v avtomobilu. Na voljo so 3 hitrosti ter 3 stopnje intenzivnosti masaže.


Beurer masažna kad FB 12
42,90 €

30 €

Beurer masažna kad FB 12 služi sprostitvi nog ter pospeševanju krvnega obtoka. Ponuja 3 funkcije in je enostavna za uporabo.


Sencor masažna kad SFM 3721VT, vijolična-16%
35,90 €

29,99 €

Odlična cena

Masažna kad Sencor SFM 3721VT je idealna za sprostitev vaših utrujenih nog, pa naj bo to doma ali pa v vaši pisarni. Kopel za noge je priporočljiva pri lajšanju bolečin in utrujenosti, prijetna masaža pa bo spodbudila krvni obtok in posledično poskrbela za boljše počutje in lahkost nog.


Compex brezžični elektrostimulator FIT 5.0
641,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžični elektrostimulator mišic Compex FIT 5.0 ponuja programe za oblikovanje in krepitev mišične mase, za regeneracijo mišic ter sprostitev. Idealen je tudi za vse, ki jih mučijo bolečine v mišicah ali sklepih, mišični krči, poškodbe, bolečine v križu itd. Na voljo je kar 30 programov.


Compex brezžični elektrostimulator SP 6.0
962,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžični elektrostimulator mišic Compex SP 6.0 je vrhunski mišični stimulator, namenjen tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom. Zagotavlja učinkovito stimulacijo mišic, poleg tega pa je učinkovit tudi pri odpravljanju bolečin v mišicah ter sklepih. Ponuja kar 30 programov s slikovnim prikazom o postavitvi elektrod.


Compex brezžični elektrostimulator SP 8.0
1.230,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžični elektrostimulator mišic Compex SP 8.0 je vrhunski mišični stimulator, namenjen tako rekreativnim kot tudi profesionalnim športnikom. Zasnovan je za preventivno krepitev mišic ali regeneracijo po poškodbah in treningih. Obenem blaži ter odpravlja bolečine v mišicah ter sklepih. Ponuja kar 40 programov skupaj s slikovnim prikazom o postavitvi elektrod.


Compex elektrostimulator FIT 1.0
213,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elektrostimulator Compex FIT 1.0 nudi programe za oblikovanje, masažo in regeneracijo mišic. Programi so prilagojeni za ženske ter moške, na voljo pa sta tudi dva wellness programa. Odlikuje ga natančno nastavljiva jakost.


Compex elektrostimulator FIT 3.0
427,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elektrostimulator mišic Compex FIT 3.0 je namenjen rehabilitaciji po poškodbah, krepitvi mišic, oblikovanju postave in protibolečinski terapiji. Priložen ima pametni Mi-senzor.


Compex elektrostimulator SP 2.0
427,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elektrostimulator mišic Compex SP 2.0 ponuja premišljeno oblikovane programe za stimulacijo mišic, krepitev mišične moči in tonusa ter regeneracijo mišic. Na voljo je kar 20 programov, med katerimi najdete tui posebno prilagojene za določen predel telesa.


Compex elektrostimulator SP 4.0
699,90 €

680,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elektrosimulator Compex SP 4.0 iz najnovejše serije. Namenjen je boljšim rekreativcem, profesionalnim športnikom in osebam v fazi rehabilitacije po poškodbi.


Compex gel za boljšo prevodnost kože
10,20 €

Compex gel je namenjen izboljšanju prevodnosti kože, kar pripomore k udobnejši in učinkovitejši elektrostimulaciji.


Compex svinčnik za postavitev elektrod
32 €

Compex svinčnik omogoča natančno določanje motorne točke mišice, s čimer je zagotovljena optimalna postavitev elektrod pri elektro stimulaciji mišic.


Lanaform Masažna blazina Excellence
362,70 €

311,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Masažna blazina Lanaform Excellence povezuje vse funkcije in masažne tehnike, potrebne za doživetje trenutka oddiha in sprostitve, kar do sedaj ni bilo mogoče. Zaradi različnih masažnih tehnik se boste počutili sproščene v predelu hrbta, tilnika, ramen, križa, stegen,…


Lanaform masažna kad za noge Foot Spa
39,89 €

33,70 €

Masažna kad za noge Fppt Spa nudi uporabniku dobrodejne učinke refleksologije in masažne tehnike, ki se uporabljajo pri talasoterapiji.


Lanaform Masažna blazina Relax Mass
112,63 €

96,70 €

Kakovostna masažna blazina, priznanega proizvajalca Lanaform, ki običajen stol prelevi v pravega osebnega maserja. Zmanjšuje napetost, bolečine v mišicah ter utrujenost. Vgrajen ima tudi daljinski upravljalnik in še več.


Lanaform vibracijska plošča PowerFull
181,63 €

155,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

PowerFull je naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave. Pomaga vam do idealne postave v kratkem času.


Medisana Elektromagnetni stimulator TDP
90,50 €

Elektromagnetni stimulator Medisana TDP je namenjen lajšanju bolečin, stimulaciji mišic ter akupunkturi. Uporaba je zelo enostavna in varna, brez stranskih učinkov.


Sanitas Masažna blazina SMG 141
49,90 €

47,10 €

Masažna blazina Sanitas SMG 141 je masažna blazina z dvema masažnima glavama za blagodejno in močno šiatsu masažo. Blazino je moč uporabiti za sprostilno masažo različnih delov telesa (vrat, hrbet, noge, stopala).


Sissel Blazina Balancefit
29,90 €

Blazina Sissel Balancefit je odličen pripomoček za izboljšanje ravnotežja, masažo ali kot aktivna, dinamična pomoč pri sedenju. Ne vsebuje ftalatov.