Omron Tens 3 Intense elektrostimulator-21%
83,30 € 64,99 €

Odlična cena

OMRON TENS E3 je naprava za lajšanje bolečin (brez uporabe zdravil) s pomočjo blagih elektro-stimulativnih pulzov že v 15 minutah.

Omron M7 intelli IT nadlaktni merilnik krvnega tlaka-21%
119 € 93,90 €

Odlična cena

Nadlaktni merilnik krvnega tlaka omogoča hitro, enostavno in točno merjenje krvnega tlaka. Primeren za 2 uporabnika, izračuna povprečje treh zaporednih meritev. Z Bluetooth tehnologijo.

Omron M2 HEM-7121, Manomera na ramenu z ESH in IHB
43,40 €

OMRON M2 HEM-7121, Manomera na ramenu z ESH in IHB Popolnoma avtomatski merilnik tlaka Omron M2, napajan s 4 – 1,5 V baterijami. Zazna nepravilen srčni utrip, imenovan aritmija.

Omron M7 INTELLI IT, Manometer za rame z bluetoothom
88,07 €

Zadnji kos!

OMRON M7 INTELLI IT, Manometer za rame z bluetoothom Naprava uporablja napredno tehnologijo IntelliSense, ki zazna, ali je manšeta pravilno nameščena na rami, s čimer preprečuje eno najpogostejših napak pri merjenju tlaka.

Omron RS7 Intelli IT, merilnik krvnega tlaka z zapestjem
152,50 €

Zadnji kos!

Omron RS7 Intelli IT merilnik tlaka Izjemno tanek in brezšumen merilnik krvnega tlaka z brezžičnim prenosom podatkov Bluetooth in senzorjem položaja za natančne in zanesljive rezultate meritev. Funkcija Intelli Sense med meritvijo določa pravilen položaj zapestja in tako zagotavlja najbolj natan

Omron M3 Comfort / HEM-7155-E, Manometer za rame
68,45 €

Popolnoma samodejni & nbsp; manometer za ramenski & nbsp; je zasnovan z mislijo na udobje in natančnost. Tehnologija Intellisense ™ zagotavlja, da je manšeta napihnjena do pravilne vrednosti, ikona na manšeti pa kaže, da je manšeta pravilno nameščena na roki.

Omron Comp Air NE-C801KD Inhalator za otroke
66,24 €

Zadnji kos!

Razpršilec s kompresorjem nudi priročno zdravljenje blage astme, kroničnega bronhitisa, alergij in drugih bolezni dihal, popoln inhalator za domačo uporabo.

Omron BF-511 Moder - Odprta embalaža-33%
139,99 € 93,78 €

Odprta embalaža

Kakovostni elektronski merilnik sestave telesa, priznanega proizvajalca Omron. Omogoča vam merjenje na spodnjih in zgornjih okončinah. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Omron BF-511 Moder-23%

Omron BF-511 Moder

Ocena: 4,6
139,99 € 107,79 €

Kakovostni elektronski merilnik sestave telesa, priznanega proizvajalca Omron. Omogoča vam merjenje na spodnjih in zgornjih okončinah.

Omron kompresorski inhalator C28P-16%
88 € 73,91 €

Kompresorski inhalator Omron C28P je zmogljiv inhalator z enostavno uporabo. Uporabljati ga je mogoče z večino zdravil. Velikost delcev znaša 3,0 m., kapaciteta posode za zdravilo pa znaša 7 ml.

Omron C801-KD kompresorski inhalator, otroški
79,90 € 67,44 €

Omron kompresorski inhalator je zasnovan posebej za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Ponaša se z zamimivo rumeno zasnovo in dodatnimi figuricami, ki pritegnejo otrokovo pozornost, priloženi pa so tudi ustnik, maska za otroke ter maska za dojenčke.

Omron merilnik krvnega tlaka M2, nadlaktni-18%
59,90 € 48,90 €

Odlična cena

Avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka Omron M2 omogoča tudi merjenje srčnega utripa in zaznava njegove nepravilnosti. Ponuja spomin za 30 meritev. Opremljen je z manšeto za srednji obseg nadlakti.

Vizija in poslanstvo Japonskega podjetja Omron je zagotoviti strokovne in enostavne instrumente za zdravstveno nego na domu. Ormon ponuja vrhunsko tehnologijo zdravstvenih in sprostitvenih izdelkov za vsakodnevno rabo. Z intenzivnimi raziskavami in stalnim razvojem zagotavlja odlične rešitve za vaše potrebe.

Vizija in poslanstvo Japonskega podjetja Omron je zagotoviti strokovne in enostavne instrumente za zdravstveno nego na domu. Ormon ponuja vrhunsko tehnologijo zdravstvenih in sprostitvenih izdelkov za vsakodnevno rabo. Z intenzivnimi raziskavami in stalnim razvojem zagotavlja odlične rešitve za vaše potrebe.