PIC kompresorski otroški inhalator MrHippo-22%
89,90 € 69,99 €

Zadnji kos!

Kompresorski inhalator MrHippo je posebej oblikovan za otroke, primeren pa je tudi za odrasle. Prednost inhalatorja je, da sta gobček in nahrbtnik nilskega konja namenjena shranjevanju pripomočkov.

PIC Otroški inhalator PiC Mr Carrot-22%
87,49 € 67,90 €

Odlična cena

PiC MrCarrot je otroški inhalator, ki je posebaj zasnovan za dojenčke in otroke. Motiv zajčka bo poskrbel, da se vaš malček inhaliranja ne bo branil.

PIC merilnik krvnega tlaka EasyRAPID-25%
69,89 € 51,90 €

Odlična cena

Nadlaktni merilnik PiC EasyRAPID podpira poseben algoritem – Rapid Tech Technology, ki omogoča hitreje opravljeno meritev, znatno bolj nežen stisk manšete med merjenjem ter točen rezultat.

PIC Mister8 kompresorski otroški inhalator-24%
74,99 € 56,99 €

Odlična cena

PiC kompresorski inhalator Mister8 je posebno zasnovan za otroke, primeren pa je tudi za uporabo pri odraslih. Ponaša se z elegantno, zaobljeno zasnovo v obliki hobotnice, posodico ActiFast Pro in dvema priloženima maskama.

PIC MissBibi kompresorski otroški inhalator-24%
74,99 € 56,99 €

Odlična cena

Otroški kompresorski inhalator MissBibi, primeren tudi za odrasle, ponuja hitrejšo terapijo zaradi patentirane posodice ActiFast Pro in shranjevanje pripomočkov v trupu.

PIC CardioSimple merilnik krvnega tlaka-26%
49 € 35,90 €

Odlična cena

PiC merilnik krvnega tlaka CardioSimple ima velik LCD zaslon, 2 × 60 spominskih mest in široko manšeto. Omogoča natančno merjenje tlaka.

PIC vlažilnik zraka HotStone - Odprta embalaža-22%
64,98 € 50,14 €

Odprta embalaža

Vlažilnik zraka HotStone je zaradi ultrazvočne tehnologije izredno tih in porabi malo energije. Ponaša se s funkcijo gretja vode in možnostjo dodajanja aromatičnih esenc. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

PIC AirFamily Evolution kompresorski inhalator
87,48 € 83,20 €

PiC kompresorski inhalator AirFamily Evolution je namenjen vsem članom družine. Ponaša se s kompaktno, a elegantno obliko. Inhalatorju sta priloženi dve maski iz trdega silikona, ena za otroke in ena za odrasle, poleg tega pa dobite še cevko, patentirano posodico za zdravila ActiFastPro, nosni in ustni nastavek ter vrečko za shranjevanje.

PIC termofor s prevleko, 2,5 L
14,85 €

Termofor z volumnom 2,5 L iz naravne, nazobčane gume zagotavlja dolgotrajno in enakomerno oddajenje toplote.

PIC VedoColor digitalni termometer
6,99 € 6,70 €

Digitalni termometer PiC VedoColor zmeri telesno temperaturo v 1 – 3 minutah. Ima trdo konico in zvočni indikator povišane telesne temperature.

PIC blazinica Thermogel s prevleko, 20x30cm
16,61 €

Thermogel blazinica s prevleko in trakom za pričvrstitev je namenjena lajšanju bolečin in poškodb večih vrst saj je možno blazinico ohladiti ali segreti. Blazinica je namenjena večkratni uporabi in je dimenzije 20×30 cm.

PIC vlažilnik zraka HotStone
64,98 € 57,63 €

Vlažilnik zraka HotStone je zaradi ultrazvočne tehnologije izredno tih in porabi malo energije. Ponaša se s funkcijo gretja vode in možnostjo dodajanja aromatičnih esenc.