Klein Bosch delovna miza z zvoki-27%
76,98 € 55,90 €

Odlična cena

Bosch delovna miza z nastavljivostjo po velikosti in zvočnimi učinki. Vsebuje veliko orodja, ki ga potrebuje vsak mali mojster v svoji delavnici, da lahko z njim popravlja po domu.

Klein Vileda voziček za čiščenje
39,20 € 33,90 €

Zadnji kos!

Vileda čistilni voziček za mali čistilce. Voziček vsebuje metlo, krpo za pomivanje tal, vedro, smetišnico in čistilo. Otroci lahko z njim pomagajo mami pri čiščenju doma.

Klein komplet Vileda 6706
10,99 € 8,80 €

Viledin komplet čistilnih pripomočkov. Igrača, ki se je bodo razveselili tako otroci, kot starši.

Klein Vrtna garnitura Bosch
24,99 € 23,10 €

Zadnji kos!

Vrtna garnitura Bosch vsebuje samokolnico, lopato, grablje in vrtne rokavice. Set je kot nalašč za male vrtnarje.

Klein Čistilni set z vozičkom Vileda
39,99 € 37 €

Čistilni set z vozičkom Vileda vključuje metlo, krpo, vedro, metlico in smetišmico in druge izdelke za čiščenje. Dekleta vam bodo lahko pomagala pri čičenju stanovanja.

Klein Motorna žaga Bosch
25,30 €

Zadnji kos!

Motorna žaga blagovne znamke Bosch z značilnim zvokom in svetlobnim alarmom je kot nalašč za male mojstre. Ko bo oče potreboval pomoč, vzemite žago.

Klein gasilska čelada, rdeča-68%
21,99 € 6,90 €

Odlična cena

Vsak dober gasilec potrebuje dobro zaščitno čelado. Primerno za otroke od 3. let naprej.

Klein velik zdravniški kovček, prozoren
25,07 € 20,90 €

Zadnji kos!

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Klein Medicinski reševalni nahrbtnik z opremo
26,16 € 22 €

Medicinski reševalni nahrbtnik za male medicinske sestre ali zdravnike. V nahrbtniku je veliko praktičnih stvari, za uporabo katerih morate nujno biti zdravstveni delavec. Zahvaljujoč praktičnim žepom in velikemu žepu lahko namestite vso opremo v nahrbtnik.

Klein policijski kovček
24,88 € 20,70 €

Policijski kovček s pripomočki za prave policaje. S prijatelji se igrajte pravičnega policista in neukročenega roparja. Kdo bo zmagal? Del kovčka je ročna svetilka, ki tudi sveti.

Klein Braun kozmetični komplet za lase-31%
27,43 € 18,70 €

Odlična cena

Braun frizerski salon za male gospodične. Pakiran v praktični škatli, kamor lahko pospravite vse dele kompleta. S popolno frizuro se zabava s prijateljicami lahko prične.

Klein otroški nahrbtnik z orodjem BOSCH
20,99 € 17,20 €

Otroški nahrbtnik Bosch, ki je poln praktičnih orodij za malega domačega mojstra. Nahrbtnik ima velik žep z zadrgo, dva velika na strani in par majhnih sprednjih žepov za shranjevanje potrebnih delovnih orodij.

Klein zdravniška halja s pripomočki-31%
27,58 € 19 €

Odlična cena

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Klein Kovček za veterinarja s kužkom-43%
29,96 € 16,90 €

Odlična cena

Kovček za veterinarja z vsemi potrebnimi pripomočki. Vaš mali oskrbnik lahko s pomočjo injekcije uspava bolnega kužka in ga nato operira. Za naknadno zdravljenje je bolje pustiti psa v transporterju nekaj časa.

Klein Vileda metla z vedrom
10,99 € 9,90 €

Vileda metla z vedrom kot resnična. Mali pomočniki bodo sedaj lahko pomagali mamam pospraviti stanovanje.

Klein komplet z dodatki Bosch
17,99 € 15,10 €

Komplet vsebuje zaščitno opremo za mlade ustvarjalce z Boschovo licenco. Zaščitna oprema za igranje.

Klein Bosch otroški likalnik
14 € 11,90 €

Likalnik znamke Bosch bo razveselil vse male pomočnike, ki radi pomagajo svoji mamici. V likalnik se lahko nalije voda, tako da otroci likajo kot s pravim likalnikom. Pakiran je v škatli.