Klein Braun kozmetični komplet za lase
29,40 € 24,45 €

Zadnji kos!

Braun frizerski salon za male gospodične. Pakiran v praktični škatli, kamor lahko pospravite vse dele kompleta. S popolno frizuro se zabava s prijateljicami lahko prične.

SES Manikura in pedikura
23,42 € 22,21 €

Zadnji kos!

S tem odličnim kompletom SES za manikuro a pedikuro boste imeli vedno lepo urejene nohte. V stekleničko za lak nalijte barvo, ki jo želite nanesti na svoje nohte. Laku lahko za večji lesk dodate bleščice. S pilico oblikujte svoje nohte in jih pripravite na lakiranje. Že lakirane nohte lahko za še večjo barvitost okrasite s sličicami sadja.

Plastica kozmetični komplet/miza
16,68 €

Kozmetična miza za majhne lepotičke je opremljena z vsemi potrebnimi orodji, kot so ogledalo, sušilec za lase, glavnik, lak za nohte, šminka in z različnimi dodatki. Vse je mogoče enostavno zložiti in nato uporabiti kot stolček ali marjetica.

Lamps frizerski komplet
7 € 6,12 €

Frizerski komplet je zasnovan za vse male princeske. Ustvarijo lahko izvirne pričeske zase in za svoje prijatelje. Ta komplet vsebuje vso potrebno opremo.

Viga Lesena škatla za nakit z dodatki
10,90 € 10,11 €

Vsaka mala princeska mora imeti svojo škatlo za nakit. Ta nakit z dodatki je velik približno 13 × 14 cm. Škatla za nakit je v roza izvedbi in bo lep dodatek v dekliški otroški sobi.

Denis ogledalo kozmetično
6,99 € 6,28 €

Za ureditev pričeske in ličenje obraza potrebujete primerno ogledalo. Otroško kozmetično ogledalo ima tudi predalčke za shranjevanje manjših kozmetičnih pripomočkov.