Woody Čistilni voziček za otroke
45,70 € 33,99 €

Zadnji kos!

Čistilni voziček za mali čistilce znamke Woody Leseni voziček ima vgrajen sesalnik, odprtine za krpo in metlo, smetišnico, detergent in majhno krtačo za živalske dlake. Otroci lahko z njim pomagajo mami pri čiščenju doma.

Klein Vileda metla z vedrom
10,99 € 10,85 €

Zadnji kos!

Vileda metla z vedrom kot resnična. Mali pomočniki bodo sedaj lahko pomagali mamam pospraviti stanovanje.

Teddies likalna deska, 46 x 21 x 46 cm
17,72 € 15,28 €

Zadnji kos!

Nastavljiva likalna deska za gospodinje različnih velikosti. Nastavitev je enostavna, deklicam pa omogoča, da „pomagajo“ svojim mamam pri likanju.

Rappa igralni set za čiščenje
12,82 € 10,93 €

Zadnji kos!

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite vašega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje koš za smeti, krtačo, metlo in ročaj. Set je shranjen v darilni škatli.

Teddies likalna deska, 46 x 21 x 46 cm - Odprta embalaža-25%
17,72 € 13,29 €

Odprta embalaža

Nastavljiva likalna deska za gospodinje različnih velikosti. Nastavitev je enostavna, deklicam pa omogoča, da „pomagajo“ svojim mamam pri likanju. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Klein Bosch otroški likalnik
14 € 13 €

Likalnik znamke Bosch bo razveselil vse male pomočnike, ki radi pomagajo svoji mamici. V likalnik se lahko nalije voda, tako da otroci likajo kot s pravim likalnikom. Pakiran je v škatli.

Klein Čistilni set z vozičkom Vileda
39,99 € 39,32 €

Čistilni set z vozičkom Vileda vključuje metlo, krpo, vedro, metlico in smetišmico in druge izdelke za čiščenje. Dekleta vam bodo lahko pomagala pri čičenju stanovanja.

Smoby voziček s čistilno košarico in sesalcem, moder
55,20 € 47,25 €

Čistilni voziček vsebuje vse, kar čistilke potrebujejo za čiščenje – metlico in smetišnico, velik smetnjak, pripomoček za brisanje tak, vedro, gobico, čistila in sesalnik na baterije. Otroci lahko tako pomagajo mami pri čiščenju.

Lamps Sesalnik na baterije, roza
10,98 €

Otroški sesalnik v roza-beli barvni kombinaciji, ki deluje na baterije. Sesalnik ima praktičen ročaj in sesalno cev. Oddaja tudi pravi zvok in omogoča enostavno manevriranje zaradi koleščkov .

Plan Toys čistilni komplet
30,94 €

Čistilni komplet za vaše najmlajše pomočnike. Čistite doma skupaj z vašimi otroki in spoznajte, da čiščenje ni le dolgočasno opravilo. Otroci se naučijo občutka za red in čistočo okrog sebe.

Klein komplet Vileda 6706
10,99 € 9,58 €

Viledin komplet čistilnih pripomočkov. Igrača, ki se je bodo razveselili tako otroci, kot starši.

Smoby komplet za čiščenje
10,10 € 7,79 €

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite svojega malega pomočnika s kompletom za čiščenje, ki vsebuje metlo, krtačo in lopatko.