Smoby Tefal parni likalnik
10,20 €

Zadnji kos!

Tefal parni likalnik s pravimi svetlobnimi in zvočnimi efekti bo navdušil male pomočnice, ki rade pomagajo pri hišnih opravilih.


Rappa igralni set za čiščenje-26%
12,82 €

9,40 €

Zadnji kos!

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite vašega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje koš za smeti, krtačo, metlo in ročaj. Set je shranjen v darilni škatli.


Klein komplet Vileda 6706
10,99 €

8,60 €

Viledin komplet čistilnih pripomočkov. Igrača, ki se je bodo razveselili tako otroci, kot starši.


Klein Bosch otroški likalnik
14 €

11,70 €

Likalnik znamke Bosch bo razveselil vse male pomočnike, ki radi pomagajo svoji mamici. V likalnik se lahko nalije voda, tako da otroci likajo kot s pravim likalnikom. Pakiran je v škatli.


Smoby komplet za čiščenje
8,55 €

7,30 €

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite svojega malega pomočnika s kompletom za čiščenje, ki vsebuje metlo, krtačo in lopatko.


Klein Vileda voziček za čiščenje
39,20 €

33,40 €

Vileda čistilni voziček za mali čistilce. Voziček vsebuje metlo, krpo za pomivanje tal, vedro, smetišnico in čistilo. Otroci lahko z njim pomagajo mami pri čiščenju doma.


Smoby otroški likalnik
11,67 €

10 €

Parni likalnik je odličen za vse male gospodinje. Likalnik je opremljen z zvočnimi učinki, tako bodo male gospodinje vedele, da likajo perilo skupaj s svojo mamo.


Klein Vileda metla z vedrom
10,99 €

9,80 €

Vileda metla z vedrom kot resnična. Mali pomočniki bodo sedaj lahko pomagali mamam pospraviti stanovanje.


Smoby voziček s čistilno košarico in sesalcem, moder
54,61 €

49,30 €

Čistilni voziček vsebuje vse, kar čistilke potrebujejo za čiščenje – metlico in smetišnico, velik smetnjak, pripomoček za brisanje tak, vedro, gobico, čistila in sesalnik na baterije. Otroci lahko tako pomagajo mami pri čiščenju.


Rappa igralni set za čiščenje
7,76 €
7,40 €

Čiščenje gospodinjstva je delo, ki se nikoli ne konča. Opremite svojega malega pomočnika s čistilnim setom, ki vsebuje vedro, metlico, veliko metlo, čistilko in smetišnico. Set je shranjen v darilni škatli.


Klein Čistilni set z vozičkom Vileda
39,99 €

36,50 €

Čistilni set z vozičkom Vileda vključuje metlo, krpo, vedro, metlico in smetišmico in druge izdelke za čiščenje. Dekleta vam bodo lahko pomagala pri čičenju stanovanja.