Hape Delovna miza Deluxe
128 € 93,78 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Lamps košarica z raznolikimi jedmi
7,73 € 6,01 €

Velika količina hrane je shranjena v izjemno praktični nakupovalni košarici. Ob tem pripomočku bodo uživali vsi otroci, ki radi radi nakupujejo ali kuhajo. Odličen dodatek h katerikoli trgovini ali kuhinji.

Lamps košarica s sočnim sadjem in zelenjavo
7,73 € 5,97 €

Zadnji kos!

Velika količina hrane je shranjena v izjemno praktični nakupovalni košarici. Ob tem pripomočku bodo uživali vsi otroci, ki radi radi nakupujejo ali kuhajo. Odličen dodatek h katerikoli trgovini ali kuhinji.

Klein Bosch otroški likalnik
14 € 12,62 €

Likalnik znamke Bosch bo razveselil vse male pomočnike, ki radi pomagajo svoji mamici. V likalnik se lahko nalije voda, tako da otroci likajo kot s pravim likalnikom. Pakiran je v škatli.

Smoby velika mojstrska delavnica Black&Decker
94,99 € 88,44 €

Zadnji kos!

Delavniško stojalo Black & Decker z vsem potrebnim orodjem za prve mojstrske izzive. Vključuje različna orodja, kot so izvijači, kladiva, električni vrtalnik… ter vijake, matice, žeblje…

Smoby delavnica Mojster Miha
91,99 € 79,54 €

Delovna miza z Mojstrom Mihom otrokom ponuja številna orodja. Fantje lahko merijo, režejo in vijačijo. K delovni mizi je priložen tudi gradbeni žerjav. Delovna miza je okrašena z logotipom Mojstra Miha, zaradi česar bo vsak malček izgledal kot pravi gradbeni mojster.

Lamps Blagajna z nakupovalnim vozičkom
34,10 € 24,31 €

Zadnji kos!

Kupite ta senzacionalni nakupovalni komplet s blagajno s čitalcem za svoje male trgovce, katera pri skeniranju oddaja zvoke. Vključeni so živilski izdelki, katere morate preprosto vstaviti v velik in majhen nakupovalni voziček.

Woody Čistilni voziček za otroke
45,70 € 39,57 €

Zadnji kos!

Čistilni voziček za mali čistilce znamke Woody Leseni voziček ima vgrajen sesalnik, odprtine za krpo in metlo, smetišnico, detergent in majhno krtačo za živalske dlake. Otroci lahko z njim pomagajo mami pri čiščenju doma.

Hape Aktovka znanstvenika
42,68 € 30,37 €

Zadnji kos!

Uporabna aktovka za prave znanstvenike! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik bo navdušen. Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Hape Delovna miza

Hape Delovna miza

Ocena: 4,7
74,66 € 56,39 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Teddies blagajna z dodatki
20,39 € 16,99 €

Elektronska blagajna v beli barvi je odličen dodatek v vsako otroško sobo. Otroci lahko preoblikujejo svojo sobo v trgovino. Uporabijo lahko blagajno s tehtnico, mikrofon in čitalec.

Teddies sobni telefon baterija, 2 kosa
13,60 € 10,83 €

Par plastičnih telefonov otrokom omogoča zabavno klicanje s sorojenci ali prijatelji. Telefoni so zasnovani za notranjo uporabo- poganjajo baterije in so narejeni iz kakovostne in varne plastike. Ne samo, da kličejo, ampak tudi dejansko zvonijo, zato se bodo vaši malčki zagotovo zabavali z njimi.

Smoby Black&Decker mojsterska delavnica
63,99 € 60,53 €

Zadnji kos!

Delavniško stojalo Black & Decker z vsem potrebnim orodjem za prve mojstrske izzive.Vključuje različna orodja, kot so izvijači, kladiva, električni vrtalnik… ter vijake, matice, žeblje…

Klein Čistilni set z vozičkom Vileda
39,70 €

Zadnji kos!

Čistilni set z vozičkom Vileda vključuje metlo, krpo, vedro, metlico in smetišmico in druge izdelke za čiščenje. Dekleta vam bodo lahko pomagala pri čičenju stanovanja.

Klein Vileda metla z vedrom
10,99 € 10,42 €

Vileda metla z vedrom kot resnična. Mali pomočniki bodo sedaj lahko pomagali mamam pospraviti stanovanje.

Smoby Black&Decker izvijač / vrtalnik
11,99 € 9,45 €

Zadnji kos!

SMOBY Black&Decker izvijač / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Vrtalniku so priloženi dodatni nastavek, vijaki in dve palici. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.

Woody avtobus z orodjem
25,99 € 24,13 €

Lesen avtobus je namenjen spoznavanju orodja in učenju mojstrskih del.

Klein velik zdravniški kovček, prozoren
25,07 € 22,12 €

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Smoby trgovina Supermarket, sivo zelena
85,93 € 78,77 €

Supermarket v novem barvnem dizajnu izgleda zelo resnično. Uporabite kalkulator s funkcijami, plačilni terminal, skener in mehansko tehtnico za tehtanje sanje in zelenjave. V kompletu je čitalec kartic, kovanci in bankovci ali kreditna kartica.

Smoby motorna žaga Mojster Miha
23,41 € 21,85 €

Zadnji kos!

Motorna žaga na baterije iz risanke Mojster Miha za male drvarje. S pritiskom na gumb se veriga prične premikati kot pri pravi žagi. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.

Androni Kosilnica

Androni Kosilnica

Ocena: 4,6
12,99 € 11,38 €

Zadnji kos!

Otroška kosilnica ima obliko račje glave za pomoč pri košnji trave. Vanjo lahko nalijete vodo.

Ecoiffier stojnica s hitro prehrano
31,20 € 28,72 €

Zadnji kos!

S to stojnico boš zelo uspešen tudi pri manjših kupcih. Ta stojnica vsebuje vse, kar potrebuješ za Fast Food. Igranje prodajalcev je zelo zabavno.

Bino veterinarski zdravstveni zaboj
18,39 € 12,27 €

Oskrbite živali u ovojnico za rane – v zaboju boste našli vse, kar potrebujete za zdravljenje štirinožnih bolnikov. – Komplet vsebuje 13 delov.

Smoby orodja 3v1

Smoby orodja 3v1

Ocena: 3
23,41 € 21,49 €

Orodja 3v1 na baterije iz serije Mojster Miha. Ta igrača omogoča vrtanje, brušenje, rezanje ali vijačenje – vse to je seveda preprosto in varno za otroke. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.

Androni Vrtna košara z orodjem
7,59 €

Zadnji kos!

S to vrtno košaro bodo mali vrtnarji lahko pomagali mamici pri vrtnih opravilih. Vsebuje vse, kar mali vrtnar potrebuje za svoje delo. Zalivalka, škarje, motika, grablje, cvetlični lončki in klin za sajenje. Vse to je shranjeno v priročni košarici.

SES Manikura in pedikura
23,42 € 22,21 €

Zadnji kos!

S tem odličnim kompletom SES za manikuro a pedikuro boste imeli vedno lepo urejene nohte. V stekleničko za lak nalijte barvo, ki jo želite nanesti na svoje nohte. Laku lahko za večji lesk dodate bleščice. S pilico oblikujte svoje nohte in jih pripravite na lakiranje. Že lakirane nohte lahko za še večjo barvitost okrasite s sličicami sadja.

Teddies digitalna blagajna, majhna
12,50 € 10,18 €

Otroška majhna elektronska blagajna z dodatki za vsako pravo trgovino. Funkcijski kalkulator z zaslonom, odpiranje predala z denarjem ter svetlobni efekti z zvokom na čitalcu črtne kode.

Lamps Pasji salon, komplet v kovčku
10,36 €

Zadnji kos!

Peljite svojega kosmatega hišnega ljubljenčka v pasji salon, kjer ga lahko počešete, posušite, postrižete kremplje in se z njim zelo zabavate. V pakiranju je tudi plišast kuža. Primerno za otroke od 3. leta.

Hape pica

Hape pica

Ocena: 5
20,33 € 17,06 €

Postani pravi mojster pek in pripravi odlično pico. Primerno za otroke od 3. leta.

Friends kovček nahrbtnik, nega živali (59124)
14,66 €

Zadnji kos!

Kovček za nego živali bo navdušil vse male ljubitelje živali in jih bo spodbudil, da se naučijo odgovornosti, preden bodo skrbeli za prave živali. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Lamps elektronska blagajna, bela
18,80 € 16,52 €

Elektronska blagajna v beli izvedbi je odličen dodatek k vsake otroške sobe. Otroci lahko svojo sobo spremenijo v trgovino in uporabljajo blagajno, vključno z mikrofonom in čitalcem kod. Deluje na baterije.

Smoby komplet orodij v torbici
14,81 € 13,46 €

Komplet je opremljen s praktično torbico za okoli pasu iz serije Mojster Miha za male mojstre. V kompletu boste našli vsa potrebna orodja. S torbico boste imeli vaša orodja vedno pri sebi zato jih boste lahko kadarkoli uporabili.

Hape gradbeni set, osnovni-25%
25,41 € 18,90 €

Zadnji kos!

Postani pravi mojster in sestavi različne stroje, živali ali druge kreacije. Primerno za otroke od 3. leta.

Teddies likalna deska, 46 x 21 x 46 cm
17,72 € 14,89 €

Nastavljiva likalna deska za gospodinje različnih velikosti. Nastavitev je enostavna, deklicam pa omogoča, da „pomagajo“ svojim mamam pri likanju.

Smoby torba z orodjem B&D
19,48 € 17,95 €

Torba z mnogimi predelki za orodja, z ročajem in z nastavljivim ramenskim trakom. Torba vsebuje kladivo, izvijač, pilo, ključ, 4 vijake, 4 žeblje, 4 matice in gradbene plošče.

Let's play nakupovalna košarica, 25 kosov
16,15 €

Otroci bodo s tem velikim kompletom nakupovalne košarice deležni izredne zabave pri igranju nakupovanja. Komplet vsebuje bogato opremo. Potrebuješ le nakupovalni seznam in zabava se lahko začne!

Wader Voziček za mehanika
20,30 €

Zadnji kos!

Voziček malega serviserja je opremljen z orodjem za popravljanje, kot so ključ, izvijač ali klešče. Odkrijte ročne spretnosti vašega malega hišnega mojstra z znamko Wader.

Smoby akumulatorski vrtalnik/izvijač
16,76 € 15,44 €

Vrtalnik/izvijač na baterije iz serije Mojster Miha. Komplet vsebuje 2 vijačna nastavka in 1 vrtalnik. Vrtalnik ima 2 stopnji hitrosti. Je idealno darilo za vsakega malega mojstra.